Sparing (18.07): HSV 0-0 JUVENTUS
- KondzioJuveFans
- Juventino
Atak Amauri , Del Piero nie istnieje...
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- rh
- Juventino
Momo dobrze? gdzie te jego slawne wslizgi? gdzie odbiory? podania na slowo honoru. czasami ma wiecej szczescia niz rozumu. jak dla mnie Momo to porazka w tym meczu.Gandalf8 pisze:rh pisze:co za kopanina. niemcy przynajmniej jakies okazje maja. fatalnie Motta, Momo. wogole zle to wszystko wyglada. w pierwszej polowie przynajmniej cos tworzylismy
Motta średnio, bardzo średnio, ale Momo przecież dobrze gra - tak, jak na defensywnego pomocnika przystało.
super Zdenek na boisku i teraz mecz sie dopiero zaczyna hehehe ciekawe z kim dzisiaj bedzie gral. z naszymi czy z tamtymi hehe
pachnie golem... dla niemcow.
- Ronnie_Juve
- Juventino
Poza strzałem Del Piero kompletnie nie widoczny... o Amaurim nie wspomnę ... dwójkę Diego/Treze było chociaż widać
- bluesman
- Juventino
nie bądź śmieszny :rotfl:Ciro85 pisze:
Sadze, ze to ostatni mecz Pasquato :]
"sądzę, że to ostatni mecz Del Piero" też tak mogę powiedzieć :lol:
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2010, 20:14 przez bluesman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zawidowianin
- Juventino
Nie wiem czy to wina okresu przygotowawczego czy tego, że Momo po prostu się spasł, ale nie jest on w stanie wyprzedzić żadnego z zawodników z Hamburga ani skutecznie do nikogo doskoczyć, co było jego cechą charakterystyczną. W tej chwili on po prostu biega, żadnych odbiorów, udanych wślizgów - nic. A jak piłką grał kiepsko, tak dalej jest to samo. Na chwilę obecną bardziej mi się podoba gra Ekdala od niego.
- Ciro85
- Juventino
No ale jeśli sądzisz, ze bedzie 4 prawych pomocników w kadrze....a i jeszcze Lanzafame moze grać na tej pozycji dzisiaj to pokazałbluesman pisze:nie bądź śmieszny :rotfl:Ciro85 pisze:

- karpiu
- Juventino
chyba kupie Amauriemu opaske do włosow, bo on zamiast grac ciegle je zaczesuje za uszy ... jak by sie mogl skupić tylko i wyłącznie na grze dawno było by 4 - 0 

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Obrona
, Pomoc :naughty: , Atak :doh: Tragiczny ten sparing. Del Neri zrobiłby lepiej gdyby kazał im przebiec 10km, podobnie by wyszło...

- bluesman
- Juventino
mam nadzieję, że nie liczysz tu Krasica...Ciro85 pisze:No ale jeśli sądzisz, ze bedzie 4 prawych pomocników w kadrze....a i jeszcze Lanzafame moze grać na tej pozycji dzisiaj to pokazałbluesman pisze:nie bądź śmieszny :rotfl:Ciro85 pisze: