Serie A (32): Udinese 3-0 JUVENTUS
- Bosiontko
- Juventino
Na stronie La Gazzetta Dello Sport jest nagłówek: "Juve travolta a Udine". Czy to znaczy, że nasi odstawiają tam jakieś tańce rodem z Pulp Fiction lub Grease? Aaaa to na pewno musi być Saturday Night Fever 
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2010, 22:52 przez Bosiontko, łącznie zmieniany 1 raz.
- cieslik
- Juventino
A kto dostał opaskę po zejściu Alexa, bo jakoś zauważyć nie mogę?
"Od kiedy przybyłem do Juventusu cel na każdy sezon jest jeden - zdobycie scudetto. Dlatego niezrealizowanie go traktuje jako porażkę." M.Camoranesi
- Kubba
- Juventino
Sędzia, bo po stronie Juve prócz Del Piero, nikt raczej nie jest godzien ją nosić.cieslik pisze:A kto dostał opaskę po zejściu Alexa, bo jakoś zauważyć nie mogę?
Piłkarzom pod te święta, życzę smacznych jajek od tifosich po, bądź w trakcie powrotu do domciu. Ciao
- pęto
- Juventino
Wprawdzie Giovinco wszedł, ale nie od razu po przerwie i nie za piłkarza defensywnego, zatem Zac poddał się na starcie drugiej połowy, ergo poprosimy "Bebeto" Baniaka (co prawda jest to specjalista od awansów) lub teściową "Fryzjera", co by bardziej klubu nie kompromitować.
- Il Storico
- Juventino
Fantastycznie. Po prostu świetnie. Jesteśmy mistrzami!
Te pajace wiedzą co to futbol? Czy piłkarzyna imieniem amauri carvalho de drewno wie jak kopać piłkę? Czy zbiorowisko patologii zwanej "zazondem" widzi co się dzieje?
Dla mnie to koniec sezonu. Nigdy więcej. Mam nadzieję, że ktoś za to zapłaci, a kibice nie dadzą szmaciarzom (z wyjątkiem starej gwardii) dojechać do Turynu. Tych frajerów nie wybrałbym do składu na mecz podwórkowy, a co dopiero na zawodową piłkę.
Miało być Scudetto i LM 2010
:C Chyba w FM... Po porażce Interu z Catanią mieliśmy gonić Scudetto :lol: Skończy się poza dziesiątką. 17.04 zobaczymy na co stać naszą obronę.
Dzisiaj trzeba było oddać walkowera by się nie przemęczać. On wynosi również przecież 3:0, więc co za różnica? Lepiej było się podniecać degradacją Interu i Milanu, a nie patrzeć na siebie.
Wesołych Świąt!
Te pajace wiedzą co to futbol? Czy piłkarzyna imieniem amauri carvalho de drewno wie jak kopać piłkę? Czy zbiorowisko patologii zwanej "zazondem" widzi co się dzieje?
Dla mnie to koniec sezonu. Nigdy więcej. Mam nadzieję, że ktoś za to zapłaci, a kibice nie dadzą szmaciarzom (z wyjątkiem starej gwardii) dojechać do Turynu. Tych frajerów nie wybrałbym do składu na mecz podwórkowy, a co dopiero na zawodową piłkę.
Miało być Scudetto i LM 2010

Dzisiaj trzeba było oddać walkowera by się nie przemęczać. On wynosi również przecież 3:0, więc co za różnica? Lepiej było się podniecać degradacją Interu i Milanu, a nie patrzeć na siebie.
Wesołych Świąt!
- Vojtimar
- Juventino
O tak, ładnie wymieniali podania, w końcu to BianconeriDonnie pisze:Piękna zabawa piłkarzy Udinese z naszymi w dziada na koniec.
Komentarz do całego meczu.
Następny cel sezonu: utrzymać dodatni bilans bramek. Mamy już 1, więc powinno być łatwiej.
Z Juve na dobre i złe!