Nowy zarząd?
- Wojtek
- Juventino
No, Lucek powiedział że jak Agnelli będzie prezydentem to może wrócić (jeśli tego będą chcieli).kosciu88 pisze:Lucian nie chcial pracowac z Secco i Gigi, a o Angelim wypowiadal sie w pozytywach wiec moze cos by z tego byloM.R. pisze:Nie wiadomo czy będzie w ogóle chciał współpracować z tymi amatorami i beztalenciami z naszego zarządu.
Lucek w lato u nas? To byłby najlepszy nasz transfer od paru lat!
- marek.siedlce
- Juventino
Olaboga, ale by była jazda jakby Luciano wziął się za Juventus.
Wtedy byśmy pewnie pożegnali się z Amaurim i Del Nerim z jego 4-4-2 :doh: . Yes yes yes, jak to K.M powiedział :!:
To najlepsze co może nas teraz spotkać. Lucek co raz starszy jest. Jak ma wracać to w lipcu, bo lat mu nie ubywa.

Wtedy byśmy pewnie pożegnali się z Amaurim i Del Nerim z jego 4-4-2 :doh: . Yes yes yes, jak to K.M powiedział :!:
To najlepsze co może nas teraz spotkać. Lucek co raz starszy jest. Jak ma wracać to w lipcu, bo lat mu nie ubywa.

FORZA JUVE !!!
- mati888
- Juventino
ja do tej pory raczej chłodno podchodziłem do tematu powrotu Lucka, ale ktoś musi postawić Juventus na nogi...jeśli on by tego nie zrobił, to kto?
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W rzeczy samej. Ja też byłbym za. Marotta, co wielu mówiło od samego początku nie jest dobry dla Juve.mati888 pisze:ja do tej pory raczej chłodno podchodziłem do tematu powrotu Lucka, ale ktoś musi postawić Juventus na nogi...jeśli on by tego nie zrobił, to kto?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- ewerthon
- Juventino
Przyjście Moggiego i nowych, sprowadzonych przez niego zawodników nic nie zmieni, jeśli Juventus nie zrobi czegoś z ilością kontuzji wśród zawodników tego klubu. To powinien być jeden z priorytetów, którymi trzeba zająć się natychmiast.
- Lypsky
- Juventino
Agnelli liczy na wpływy ze stadionu. Może warto wyjąć coś z kieszeni panowie bogacze? Tym bardziej jeśli tak bardzo zależy wam na naszym zespole, jak opowiadacie w mediach. To jest żenujące - Milan i Inter mogą liczyć na swoich szefów, a my? Co rusz słuchamy bzdury i bajeczki, a kasy jak nie było tak nie ma i zapewne nie będzie.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- dawid1897
- Juventino
Elkann i wszystko jasne.Lypsky pisze:Agnelli liczy na wpływy ze stadionu. Może warto wyjąć coś z kieszeni panowie bogacze? Tym bardziej jeśli tak bardzo zależy wam na naszym zespole, jak opowiadacie w mediach. To jest żenujące - Milan i Inter mogą liczyć na swoich szefów, a my? Co rusz słuchamy bzdury i bajeczki, a kasy jak nie było tak nie ma i zapewne nie będzie.
FORZA JUVE!!!
- Antichrist
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wiedziałem, gdzie to wrzucić, a temat jest o zarządzie, więc chyba będzie git - wywiad z Tacchinardim (zasłużona krytyka zarządu) - http://www.solojuve.com/wywiady/wywiad_ ... nardim.php
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.