Serie A (18): Parma 1-2 JUVENTUS
- Choperini
- Juventino
Z tego co wiem, to gramy u siebieAzrael pisze: Tak czy siak, czeka nas niezapomniany wieczór ze Zdenkiem w Mediolanie... :roll:

Zgadza się, w każdej lidze europejskiej tak jest, to chyba nawet odgórnie przez UEFĘ jest narzucone. Tym razem mnowo się pomyliłVenomik pisze: Dwie żółte kartki w meczu - jeden mecz zawieszenia, bez wyjątku

"Run Hassan. Run!
"

- uriziel
- Juventino
Sa juz jakies wypowiedzi po meczu, procz Giorgio?
Jak bedziemy tak grac to sie bojcie sie nic, nasi najlepsi odejda w lecie.

Jak bedziemy tak grac to sie bojcie sie nic, nasi najlepsi odejda w lecie.
- chwast
- Juventino
ja meczu niestety oglądałem, ze względu na mój chory plan na uczelni w środy
ale z tego co czytam to dużo nie straciłem, zawsze to o parę siwych włosów mniej na głowie... :lol:
ciekawe co nasi pokażą w niedziele z Milanem z Zdenkiem na czele. już można zacząć się bać...

ciekawe co nasi pokażą w niedziele z Milanem z Zdenkiem na czele. już można zacząć się bać...

- dp10
- Juventino
widać kto jest najważniejszy siedział w środku jak boss 8) ...mina mowiła wszystko mam nadzieje ze widział to co My i wyciągnie wnoski z tej zenadyRadek_88 pisze:Zero gry, punkty trzy.
Z tego meczu zapamietam tylko widok Bettegi znow na trybunach wsrod triady.. naszej nowej 'triady' :roll:
- Bobeknaklo
- Juventino
Powiem tak:
Mam dosyć oglądania Amauriego, to jest totalne drewno, coraz mnie przydatny, a coraz głośniejszy.
Poulsen, kilka świetnych podań do nikogo, ale na szczęście brak strat.
Melo... Nie wiem, czy to najgorszy transfer roku stulecia, czy w historii całego futbolu. Nie umie przyjąć piłki, ba, nie umie jej prowadzić, ile razy sie dzisiaj przewrócił. No i te jego straty.
Caceres może dzisiaj przeciętny, ale pokazał duszę wojownika poza tym nie rzuca słów na wiatr.
Legro przy stracie bramki? Bez komentarza.
Diego nie komentuje tradycyjnie, rozliczę się z nim innym razem, cały czas tłumaczę sobie, że długo się aklimatyzuje
Mam dosyć oglądania Amauriego, to jest totalne drewno, coraz mnie przydatny, a coraz głośniejszy.
Poulsen, kilka świetnych podań do nikogo, ale na szczęście brak strat.
Melo... Nie wiem, czy to najgorszy transfer roku stulecia, czy w historii całego futbolu. Nie umie przyjąć piłki, ba, nie umie jej prowadzić, ile razy sie dzisiaj przewrócił. No i te jego straty.
Caceres może dzisiaj przeciętny, ale pokazał duszę wojownika poza tym nie rzuca słów na wiatr.
Legro przy stracie bramki? Bez komentarza.
Diego nie komentuje tradycyjnie, rozliczę się z nim innym razem, cały czas tłumaczę sobie, że długo się aklimatyzuje
- Juve Master
- Juventino
Co do wszystkiego zgoda, ale co do Melo, zresztą podobnie jak Tiago nie mogę sobie do dziś wytłumaczyć dlaczego do cholery oni grali dobrze albo co najmniej przyzwoicie w poprzednich swoich klubach .. ?Bobek1991 pisze: Melo... Nie wiem, czy to najgorszy transfer roku stulecia, czy w historii całego futbolu. Nie umie przyjąć piłki, ba, nie umie jej prowadzić, ile razy sie dzisiaj przewrócił. No i te jego straty.
Dlaczego Melo obecnie śmiga w Kanarkach a w Violi grał na wysokim regularnym poziomie?
Zamieniamy się w kuźnie marnowania talentów jak ongiś (albo nadal) Real ? :<
- Majos
- Juventino
Mecz wygrany, 3. punkty, gra fatalna, nic więcej. meczu nie oglądałem, może parę skrótów, ale sam jakoś nie oczekiwałem poprawy. przed nami mecz z Milanem. Wiadomo, każdy chciałby 3. punkty, ale chyba nie z taką grą, niestety.
- Sajan
- Juventino
Co do przyszłego meczu z Milanem opcje są dwie :
1. Wygrywamy po ładnym meczu i przewadze jak to lubimyy zazwyczaj z lepszymi rywalami i o coś zostaje Ciro wychwalany i uwielbiany a w następnej kolejce wraca wszystko do normy i dostajemy od Chievo po staremu
bądź
2. Dostajemy srogie baty od Milanu gdzie to jest niewybaczalne i wreszcie coś się zmieni
Chciałbym aby nie ważne jak czy wygramy ladnie brzydko czy przegramy ładnie czy brzydko to i Tak przyjdzie GH oj chciałbym
1. Wygrywamy po ładnym meczu i przewadze jak to lubimyy zazwyczaj z lepszymi rywalami i o coś zostaje Ciro wychwalany i uwielbiany a w następnej kolejce wraca wszystko do normy i dostajemy od Chievo po staremu
bądź
2. Dostajemy srogie baty od Milanu gdzie to jest niewybaczalne i wreszcie coś się zmieni

Chciałbym aby nie ważne jak czy wygramy ladnie brzydko czy przegramy ładnie czy brzydko to i Tak przyjdzie GH oj chciałbym

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Wiązek
- Juventino
ej czy to tylko ja miałem takie wrazenie czy większośc ze ferrara sie jakos nie przejmował meczem tylko siedział na ławce . zawsz jak gralismy przynajmniej stał w polu dla trenerów . czyzbe wiedział już co się święci . czyżby hiddinkbył juz jedną noga w juve . dodam ze oglądałem tylko 2 połowe więc niewiem co się działo w pierwszej .
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
przcież stał... jak ty ogladałeś mecz?Wiązek pisze:ej czy to tylko ja miałem takie wrazenie czy większośc ze ferrara sie jakos nie przejmował meczem tylko siedział na ławce . zawsz jak gralismy przynajmniej stał w polu dla trenerów . czyzbe wiedział już co się święci . czyżby hiddinkbył juz jedną noga w juve . dodam ze oglądałem tylko 2 połowe więc niewiem co się działo w pierwszej .
Ja byłem tak znudzony tym meczem że postanowiłem wyłapywać obrazki wszystkie tylko nie z boiska, śnieg w stronę Marchisio, czy nawet Ole Diego gdy ten schodził i coś w stylu 'Fabio <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Fabioo' od Ferrary do Grosso, Ciro stał przy lini długo. Nie chce go bronić bo nie ma po co, Ciro się skończył, bo szybko strzelonym golu myślałem że się coś zmieniło, jednak jak się później okazał NIC.

- Pawełek
- Juventino
Jest może ktoś w posiadaniu zdjęcia z dzisiejszego meczu, na którym widać siedzących na trybunach naszego Il Presidente, Bettege oraz Boga transferów? Najlepiej dobrej jakości i w miarę dużej rozdzielczości. Poproszę na PW. 

Sky is the limit!