Serie A (18): Parma 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Choperini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 18:44

Azrael pisze: Tak czy siak, czeka nas niezapomniany wieczór ze Zdenkiem w Mediolanie... :roll:
Z tego co wiem, to gramy u siebie ;)
Venomik pisze: Dwie żółte kartki w meczu - jeden mecz zawieszenia, bez wyjątku
Zgadza się, w każdej lidze europejskiej tak jest, to chyba nawet odgórnie przez UEFĘ jest narzucone. Tym razem mnowo się pomylił ;)

"Run Hassan. Run! ;)"
uriziel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 18:52

Sa juz jakies wypowiedzi po meczu, procz Giorgio? :prochno:
Jak bedziemy tak grac to sie bojcie sie nic, nasi najlepsi odejda w lecie.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 19:20

1. Cieszę się, że nie mogłem oglądac meczu.
2. Ide postawic kase na Milan.
3. Co bierze Chiellini? Też to chcę :doh:

chwast

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 19:23

ja meczu niestety oglądałem, ze względu na mój chory plan na uczelni w środy :angry: ale z tego co czytam to dużo nie straciłem, zawsze to o parę siwych włosów mniej na głowie... :lol:
ciekawe co nasi pokażą w niedziele z Milanem z Zdenkiem na czele. już można zacząć się bać... :prochno:

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 19:28

pewnie wóde wali, bo co innego w kielona lać :prochno:

Zobaczymy co treneiro powie.Dobrze, że dowieźliśmy te 3ptk i nie zrobiliśmy tego co roma. Chociaż to akurat typowe dla zespołów prowadzonych przez siwego.

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 19:47

Zero gry, punkty trzy.

Z tego meczu zapamietam tylko widok Bettegi znow na trybunach wsrod triady.. naszej nowej 'triady' :roll:

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 19:49

Radek_88 pisze:Zero gry, punkty trzy.

Z tego meczu zapamietam tylko widok Bettegi znow na trybunach wsrod triady.. naszej nowej 'triady' :roll:
widać kto jest najważniejszy siedział w środku jak boss 8) ...mina mowiła wszystko mam nadzieje ze widział to co My i wyciągnie wnoski z tej zenady

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 20:18

Powiem tak:
Mam dosyć oglądania Amauriego, to jest totalne drewno, coraz mnie przydatny, a coraz głośniejszy.
Poulsen, kilka świetnych podań do nikogo, ale na szczęście brak strat.
Melo... Nie wiem, czy to najgorszy transfer roku stulecia, czy w historii całego futbolu. Nie umie przyjąć piłki, ba, nie umie jej prowadzić, ile razy sie dzisiaj przewrócił. No i te jego straty.
Caceres może dzisiaj przeciętny, ale pokazał duszę wojownika poza tym nie rzuca słów na wiatr.
Legro przy stracie bramki? Bez komentarza.
Diego nie komentuje tradycyjnie, rozliczę się z nim innym razem, cały czas tłumaczę sobie, że długo się aklimatyzuje

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 20:28

Bobek1991 pisze: Melo... Nie wiem, czy to najgorszy transfer roku stulecia, czy w historii całego futbolu. Nie umie przyjąć piłki, ba, nie umie jej prowadzić, ile razy sie dzisiaj przewrócił. No i te jego straty.
Co do wszystkiego zgoda, ale co do Melo, zresztą podobnie jak Tiago nie mogę sobie do dziś wytłumaczyć dlaczego do cholery oni grali dobrze albo co najmniej przyzwoicie w poprzednich swoich klubach .. ?
Dlaczego Melo obecnie śmiga w Kanarkach a w Violi grał na wysokim regularnym poziomie?
Zamieniamy się w kuźnie marnowania talentów jak ongiś (albo nadal) Real ? :<

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 20:44

Mecz wygrany, 3. punkty, gra fatalna, nic więcej. meczu nie oglądałem, może parę skrótów, ale sam jakoś nie oczekiwałem poprawy. przed nami mecz z Milanem. Wiadomo, każdy chciałby 3. punkty, ale chyba nie z taką grą, niestety.

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 20:54

Co do przyszłego meczu z Milanem opcje są dwie :

1. Wygrywamy po ładnym meczu i przewadze jak to lubimyy zazwyczaj z lepszymi rywalami i o coś zostaje Ciro wychwalany i uwielbiany a w następnej kolejce wraca wszystko do normy i dostajemy od Chievo po staremu
bądź
2. Dostajemy srogie baty od Milanu gdzie to jest niewybaczalne i wreszcie coś się zmieni :/

Chciałbym aby nie ważne jak czy wygramy ladnie brzydko czy przegramy ładnie czy brzydko to i Tak przyjdzie GH oj chciałbym :/

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
Wiązek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 21:00

ej czy to tylko ja miałem takie wrazenie czy większośc ze ferrara sie jakos nie przejmował meczem tylko siedział na ławce . zawsz jak gralismy przynajmniej stał w polu dla trenerów . czyzbe wiedział już co się święci . czyżby hiddinkbył juz jedną noga w juve . dodam ze oglądałem tylko 2 połowe więc niewiem co się działo w pierwszej .

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 21:08

Wiązek pisze:ej czy to tylko ja miałem takie wrazenie czy większośc ze ferrara sie jakos nie przejmował meczem tylko siedział na ławce . zawsz jak gralismy przynajmniej stał w polu dla trenerów . czyzbe wiedział już co się święci . czyżby hiddinkbył juz jedną noga w juve . dodam ze oglądałem tylko 2 połowe więc niewiem co się działo w pierwszej .
przcież stał... jak ty ogladałeś mecz?
Ja byłem tak znudzony tym meczem że postanowiłem wyłapywać obrazki wszystkie tylko nie z boiska, śnieg w stronę Marchisio, czy nawet Ole Diego gdy ten schodził i coś w stylu 'Fabio <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Fabioo' od Ferrary do Grosso, Ciro stał przy lini długo. Nie chce go bronić bo nie ma po co, Ciro się skończył, bo szybko strzelonym golu myślałem że się coś zmieniło, jednak jak się później okazał NIC.

Obrazek
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 21:15

Jest może ktoś w posiadaniu zdjęcia z dzisiejszego meczu, na którym widać siedzących na trybunach naszego Il Presidente, Bettege oraz Boga transferów? Najlepiej dobrej jakości i w miarę dużej rozdzielczości. Poproszę na PW. ;)

Sky is the limit!
acidgraju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 22:07

fajnie fajnie 60 minut milan wygrywa 4-1 boje sie o nas :angry: :angry: :angry:

Juve 4 ever
dumni po zwycięstwie wierni po porażce
Zablokowany