Serie A (13): Inter 1-0 JUVENTUS
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Po takiej grze to remis będzie jak zwycięstwo...
Powiedzmy sobie szczerze Juventus wszedł w ten mecz zbyt bojaźliwie...
Strata Tiago w pierwszych minutach i wejście bezbarwnego Marchisio dopełnilo wszystko.
Sissoko i Manninger zdecydowanie najlepsi na boisko + Marchionni, chociaż ten piłkarz w niektórych sytuacjach mógł się zachować o wiele lepiej.
Legro fatalny kiks...i wcale nie lepszy strzał Ibry spowodował, że na tablicy mamy nadal 0-0
Moim danem do miany Nedved, zupełnie niewidoczny.
Powiedzmy sobie szczerze Juventus wszedł w ten mecz zbyt bojaźliwie...
Strata Tiago w pierwszych minutach i wejście bezbarwnego Marchisio dopełnilo wszystko.
Sissoko i Manninger zdecydowanie najlepsi na boisko + Marchionni, chociaż ten piłkarz w niektórych sytuacjach mógł się zachować o wiele lepiej.
Legro fatalny kiks...i wcale nie lepszy strzał Ibry spowodował, że na tablicy mamy nadal 0-0
Moim danem do miany Nedved, zupełnie niewidoczny.
- losbond
- Juventino
Po 1. polowie musze napisac, ze gramy w 8: gdzie, pietruszka, sa Nedved, Marco? Bilety kupili na ten mecz i tylko ogladaja? A to co Legro i Molinaro wyczyniaja :!:
Proponowalbym zmienic Nedveda i Molinaro, a na ich miejsce mlode wilczki: De Ceglie i Giovinco. Ewentualnie Camora za MM.
3majmy kciuki, bo puki co to niewesolo jest :doh: .
Forza Bianconeri :!:
Proponowalbym zmienic Nedveda i Molinaro, a na ich miejsce mlode wilczki: De Ceglie i Giovinco. Ewentualnie Camora za MM.
3majmy kciuki, bo puki co to niewesolo jest :doh: .
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- gawron
- Juventino
Pierwsza połowa to jedne wielkie nerwy!
Manninger
Legro
Poza tym szkoda Tiago.. Nie wiem, czy to nerwy, czy po prostu słabo podeszliśmy do tego spotkania, ale jak narazie Inter jest lepszy.
Zobaczymy co przyniesie druga połowa.. Oby lepszą grę Juventinich
Manninger

Legro

Poza tym szkoda Tiago.. Nie wiem, czy to nerwy, czy po prostu słabo podeszliśmy do tego spotkania, ale jak narazie Inter jest lepszy.
Zobaczymy co przyniesie druga połowa.. Oby lepszą grę Juventinich

- Stawiar90
- Juventino
nie wyliczaj tak bo chyba zapomiales ze mamy do dyspozycji 2 zmianylosbond pisze:

a co do meczu to tylko Manninger dzis gra dobrze
- Gotti
- Juventino
http://www.ustream.tv/videoplayerpopup/channel/362870
link do meczu.
Kurde kontuzja Tiago nie wygląda najlepiej :? . Gra jest słaba, ale Inter też nie zachwyca.
Dobrze gra Sissoko, Chiellini, Manninger i to chyba wszystko...
Nedved do zmiany, MM do zmiany i niech Iaquinta wchodzi za Alexa to może coś z Amaurim ustrzelą głową.
edit: zapomniałem że 2 zmiany pozostały
link do meczu.
Kurde kontuzja Tiago nie wygląda najlepiej :? . Gra jest słaba, ale Inter też nie zachwyca.
Dobrze gra Sissoko, Chiellini, Manninger i to chyba wszystko...
Nedved do zmiany, MM do zmiany i niech Iaquinta wchodzi za Alexa to może coś z Amaurim ustrzelą głową.
edit: zapomniałem że 2 zmiany pozostały

Ostatnio zmieniony 22 listopada 2008, 21:28 przez Gotti, łącznie zmieniany 1 raz.
- davidita
- Juventino
Zdecydowanie z MM powinien wejsc Camoranesi widac ze nie jest zgrany nie do konca wie co zrobic z pilka ;/ nedved probuje cos zrobic ale jak narazie nie wychodzi i jeszcze ten głupi błąd legro bodajże. Mam nadzieje ze w drugiej polowie bedziemy lepiej zorganizowani i stworzymy sobie wiele sytuacji podbramkowych
Manniger fantastycznie broni xD ale to nie jego pierwszy mecz caly czas dobrze broni
Manniger fantastycznie broni xD ale to nie jego pierwszy mecz caly czas dobrze broni
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2008, 21:28 przez davidita, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Ja bym nie dramatyzowal. Inter mial lekka przewage i bardziej klarowne sytuacje, ale my tez momentami niezle sobie radzilismy. Potrafilismy na kilka minut zamknac przeciwnika we wlasnym polu karnym.
Tak jak wyzej. Do zmiany Nedved i Molinaro. Marchionni sie stara, ale mimo wszystko widze na jego miejscu Camoranesiego. Moze jednak od 60 minuty?
Tak jak wyzej. Do zmiany Nedved i Molinaro. Marchionni sie stara, ale mimo wszystko widze na jego miejscu Camoranesiego. Moze jednak od 60 minuty?
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Corcky
- Juventino
Jest w newsie o meczuRuby pisze:Miło że ktos dał link
http://www.myp2p.eu/ Tam się już chyba połapiesz
Mam mieszane uczucia. Niby Inter jest dużo groźniejszy, ma niemal 100% sytuacje, ale potrafimy też przejąć inicjatywę i wtedy coś gramy. Jadą nas z kontry. Ibra jest w gazie :roll:
Musi być mniej strat i trzeba jak najdłużej się utrzymać przy piłce. Na razie Nedved(może Iaquinta na lewą pomoc ? ) coś nie daje rady

DokładniePowiedzmy sobie szczerze Juventus wszedł w ten mecz zbyt bojaźliwie...
Trzymajta się
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2008, 21:34 przez Corcky, łącznie zmieniany 2 razy.
- Fidelito
- Juventino
Nie przesadzajcie, my przynajmniej staramy się grać piłka, a inter -kick and run! Nie jest źle, ale musimy być bardziej agresywni, i zdecydowanie bardziej dokładni! Do zmiany Nedved, który jest kompletnie niewidoczny i przed wszystkim musi wejść Camor!
FORZA JUVE
FORZA JUVE
- ArtHur
- Juventino
No nie jest dobrze. Legro nie ma prawa popełniać takich błędów, cud go uratowal. W drugiej połowie musi wejść Camor, a w p;rzypadku niekorzystnego wynik Giovinco. Na razie słabo Alex, chociaz pamiętam, jak zagral super pilke do MM na 7m, ale ten w trudnej sytuacji przewrocil sie.
Po co wy sie pierdzielicie z tymi stronami? Nie lepiej Sopcast + Soccer-live.pl
FORZA JUVE
Po co wy sie pierdzielicie z tymi stronami? Nie lepiej Sopcast + Soccer-live.pl
FORZA JUVE
- SirRose
- Juventino
Gdybym był kibicem Interu to byłbym grubo wnerwiony że nadal jest remis. Juventus jeszcze nic nie pokazał, ale dzięki Bogu Manninger gra dziś mecz życia, chyba brał jakieś korki u Buffona
Moim zdaniem do zmiany zdecydowanie Nedved i Marchioni, to chyba najgorszy mecz Niedzwiedzia w tym sezonie jak narazie. Szkoda trochę Tiago ale Marchisio nie gra fatalnie więc niema dramatu. A jeśli chodzi o naszą obronę to dziś nie jest monolitem ale z drugiej strony Ibra po prostu gra rewelacyjnie. Nie ma porównania z Amaurim. Jeśli nie stracimy bramki to może coś wturlamy ale po tym co widziałem to jestem daleki od optymizmu.

- Gotti
- Juventino
Mecz obejrzałem do momentu straty bramki.
Nie chciałem się bardziej denerwować i oglądać naszej bezproduktywnej gry.
Dobrze spisali się: Manninger, Chiellini i Sissoko. Reszta, albo tragicznie albo słabo.
Amauri? Panowie z czym do ludzi. On nie potrafi minąć jednego rywala, nie wygrywa pojedynków główkowych; no zero po prostu.
Niech Ranieri posadzi go na ławke i da zagrać kilka spotkań od 1 minuty Iaquincie.
Del Piero również słabo; grał tak jakby szukał tego wolnego. Nedved i Marchionni tragedia.
Grygera, Molinaro i Legro to jednak pierwsi do odstrzału z Juve.
Legro broniłem zawsze jak mówili, że jest słaby, ale on rzeczywiście jest słaby i nie powinien grać w Juve.
Ranieri gra non stop tą samą taktyką i jak się okazuję z prawdziwie silnym rywalem dajemy ciała na całej lini.
Wciąż uważam, że po sezonie powinien odejść.
Ogólnie mówiąc jestem bardzo smutny i rozgoryczony po tym meczu i uważam, że zarząd powinien poważnie wziąć się do roboty i zakupić klasowych zawodników na obronę i pomoc.
Teraz tylko czekać na wypowiedzi Ranieriego - "Graliśmy dobrze, ale zabrakło szczęścia" , "Jestem zadowolony" , "Ten mecz pokazał naszą siłę"...
Nie chciałem się bardziej denerwować i oglądać naszej bezproduktywnej gry.
Dobrze spisali się: Manninger, Chiellini i Sissoko. Reszta, albo tragicznie albo słabo.
Amauri? Panowie z czym do ludzi. On nie potrafi minąć jednego rywala, nie wygrywa pojedynków główkowych; no zero po prostu.
Niech Ranieri posadzi go na ławke i da zagrać kilka spotkań od 1 minuty Iaquincie.
Del Piero również słabo; grał tak jakby szukał tego wolnego. Nedved i Marchionni tragedia.
Grygera, Molinaro i Legro to jednak pierwsi do odstrzału z Juve.
Legro broniłem zawsze jak mówili, że jest słaby, ale on rzeczywiście jest słaby i nie powinien grać w Juve.
Ranieri gra non stop tą samą taktyką i jak się okazuję z prawdziwie silnym rywalem dajemy ciała na całej lini.
Wciąż uważam, że po sezonie powinien odejść.
Ogólnie mówiąc jestem bardzo smutny i rozgoryczony po tym meczu i uważam, że zarząd powinien poważnie wziąć się do roboty i zakupić klasowych zawodników na obronę i pomoc.
Teraz tylko czekać na wypowiedzi Ranieriego - "Graliśmy dobrze, ale zabrakło szczęścia" , "Jestem zadowolony" , "Ten mecz pokazał naszą siłę"...
- Pawełek
- Juventino
Dajcie spokój, najlepiej zamknijcie ten temat, a wszyscy swoje komentarze niech zostawią dla siebie. To co pokazaliśmy woła o pomstę do nieba. Tyle. Idę spać, by nie denerwować się jeszcze bardziej przed snem. Życzę wszystkim dobranoc i wytrwałości w wierze, że jesteśmy drużyną równą Interowi oraz, że Amauri jest bardzo dobrym napastnikiem. Na tle Interu i Realu (czyt. wielkich rywali) pokazał jedno wielkie nic.
Sky is the limit!