Serie A (07): Napoli 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 12:52

Nie chce komentowac dlaczego przegralismy bo to jest niepotrzebne. Drazni mnie to ze Siwy caly czas jest zadowolony tylko z czego??Nie wiem po co ta gadka. Jak narazie jestem jeszcze spokojny aczkolwiek moj spokoj moze sie skonczyc wraz z brakiem transferow. W tym sezonie nasze szanse na trofea sa minimalne.To ze potrzebne sa wzmocnienia wiadomo nie od dzisiaj. Potrzebujemy dwoch obroncow..I swiatowej klasy pomocnika. Pozostaje czekac na ruchy Secco.. mam nadzieje ze czyms zaskoczy

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 13:02

Z obecnym Juventusem kojarzy mi się jeden komentarz, który padł w skeczu Kabaretu Moralnego Niepokuju.
Mianowicie król siedzący na tronie obserwował nieudolne rządy swoich podwładnych i powiedział : Oddam królestwo za worek łajna :prochno:

Poziom gry Celticu, słaby nieudolny trener i zarząd i co najgorsze wyniki fatalne. Tyle na ten temat

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 13:15

jackop pisze:Era silnego Juventusu się skończyła.
Tu masz rację. Z giganta Serie A, staliśmy się druzynka, której każdy może skopać D###, dosłownie każdy, już nikt się nas nie boi, Cagliari, Reggina, nikt, nie te czasy...
Chiellini3 pisze: Żal troche Nedveda bo widac ze chce ale juz nie może za słaba dynamika i szybkosc to chyba jego ostatni sezon. Ale jego nie krytykuje bo nie wolno. Za to co zrobil wczesniej dla klubu
Tu się z Tobą nie zgodze. Mam gdzieś jego alibi za to co zrobił. Każdy pamięta, ale to on realnie ocenił, że da jeszcze radę, a kompletnie nie daje. Nie wychodzi mu już doslownie nic i jeśli załuguje na krytykę to trzeba o tym mówić a nie słodzić i wracać do przeszlości. Prawda jest taka, że po Nedvedzie zostało już tylko nazwisko. Jak spiewał Perfekt: ,,Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść...'' obawiam się, że Pavel się nieco spóźnił, choć dalej wierzę, że się myle...
Chiellini3 pisze:Ale jest wielki pozytyw tej sytuacji, może glupio to zabrzmi ale chyba czas zaczac zarabiac na kryzysie Juve, zaczne stawiac na przeciwnika poczawszy od Realu a kursy sa dobre bo Juve ma nazwe a bukmacherzy nie wiedza ze az taki zal sie tu wyprawia
Ćpasz coś czy Ty tak na serio???
Marcin_ACM pisze:
Tigmar pisze:które miejsce trzeba mieć żeby zagrac w Intertoto ?
7. natomiast żeby się utrzymać trzeba zająć 17. :lol:
Musisz prowkować??? Co Ci to daje?? Zesrasz się ze szczęścia, że tak napiszesz?? Idź lepiej poukładać puzzle, jak masz tak pisać.

To już przeszło wszystko...to już wbijanie noża w serce coraz głebiej. Pytanie tylko ile czasu ranieri będzie nam to robił. Jego wypowiedx pomeczowa to już apogeum głupoty.

Kilka wniosków ode mnie:

W Serie B mieliśmy lepszy skład niż teraz... :shock: :roll: Jak Giovinco może siedzieć na ławce? :shock:

Co dały te 2 rozmowy z piłkarzami?? O czym oni gadali? :shock: że jest dobrze i grajcie dalej swoje?? A i jeszcze premie dostaniecie??

Bardzo przykry aspekt: Mamy miejsce w tabeli, na które swoją grą ewidentnie zasługujemy... już 7 kolejek za nami, tabela się kreuje a my przed strafą spadkową... :roll: Przed nami jeszcze mecz z najmocniejsyzmi ekipami w lidze!

Boję się pomysleć, co by było, gdy nie gole Amauriego, mielibyśmy 2 pkt.??Tylko z Bate potrafilismy strzelić wiecej niż 1 gola!! No i z Artmetią... Zatrważające. Wspomne, że w tym meczu kibice skandowali ,,claudio ranieri...'' heh :doh:

Sezon na dobre się nie zaczął a dla nas, na domowym podwórku już się skończył...Jedynie co będziemy mogli świętować to odejście pseudotrenera...

Podsumowanie? mina Del Piero, jest bardzo źle... bardzo boli... wciąż musimy wierzyć i wypatrywać lepszego jutra...

TI AMO JUVENTUS PER SEMPRE :!:

Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 13:36

Tigmar, musze cie zmartwic :D Pucharu Intertoto juz nie ma, ostatni byl w tym roku :prochno:

co do meczu, juz wszytsko powiedziane, nie chce mi sie pisac swoich refleksji, bo wszytsko co chcialem napisac zostalo tu powiedziane... zal patrzec jak Juventus staje sie sredniakiem europejskim :roll: RANIERI WON!!

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 13:39

Dragon pisze:Jak spiewał Perfekt: ,,Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść...''
Pamiętaj tylko, że zespół śpiewał to na scenę powracając.
:wink:

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 13:55

Molek big fun juve pisze:
KINIEK pisze: Era kiedy DP, Treze, Nedved czy Camor grali jak z nut skończyła się,
Co Ty człowieku gadasz. Popatrz na poprzedni sezon . Jakoś grali jak z nut zwłaszcza Alex i Treze. Kiedyś też mówiło dużo osób , że to już koniec Del Piero i co ? Powrócił w wielkim stylu. Aby DP strzelał potrzebuje Camora i Zanettiego. W tamtym sezonie duża ilość goli padła dzięki Zanettiemu. Kielona powinniśmy dać na lewą obronę , więcej pożytku będzie.
Ja mówię o TYM sezonie a nie poprzednim, taka drobna różnica jednego roku. Ileż ten biedny DP może tak powracać ciągle w wielkim stylu? Zrobił w swojej karierze już i tak więcej niż ktokolwiek by zakładał, ale ma już 34 lata i trudno zakładać "no teraz to nie ma formy, ale za rok to znowu będzie wymiatał". Powoli nam się robi dom spokojnej starości i nie łudźmy się że nasi zasłużeni i wysłużeni już gracze będą nas wyciągać z opresji w każdym, czy nawet co drugim meczu, bo ostatnie 5 spotkań pokazało nam że nas nie wyciągną. Boję się że na przyszłych kilka sezonów staniemy się drużyna pokroju Romy ostatnich lat, w której niby będzie kilku dobrych zawodników kilka super meczów ale max na co nas będzie stać to walka o 2 miejsce i będzie to sukces, tak to wg mnie wygląda w obecnej naszej sytuacji. I powtórzę raz jeszcze, jeśli ktoś myśli, że zwolnienie Claudio i zatrudnienie od jutra jakiegoś łamagi bez doświadczenia zmieni w momencie diametralnie naszą sytuację to srogo się zawiedzie.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 14:51

link
szacunek :]

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
andre64

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 14:58

.
andre64 pisze:i teraz tylko czekac az pod moim postem tysiace fanów delpieo i neostrady bedzie mnie bluzgac a ja powiem wam tak jestescie tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jak ostatni mecz delpiero i ten tekst bede wam powtarzał co mecz juve a wy waszego idola i tak oglosicie piłkarzem miesiaca roku sezonu ..
Mam Tele2 Internet, a fanem Neostrady nigdy nie byłem (myślę przy tym, że trudno byłoby Ci tutaj znaleźć kilku takowych). Jeżeli kogoś należałoby wyróżnić na koniec miesiąca, roku czy sezonu (rok-sezon?), to dlaczego nie mógłbyby być to Del Piero? No bo kogo mielibyśmy wybrać? Każdy ma jakieś słabsze i lepsze występy, co powiedziałbyś gdyby Del Piero strzelił 2 bramki Realowi? Że Robinho strzeliłby ich 4?
Czemu nie pisałeś takich komentarzy po meczu z Zenitem?

pisałem jeszcze wczesniej ,przed zenitem...i dalej mam takie samo zdanie ... musimy sprzedac delpiero nedveda to juz stare ociezałe symbole juve my potrzebujemy czegos nowego nowej siły...ktos napisałironicznei ze mozna zjuve zobic barce...barca sprzedała ronaldinho dla dobra klubu ....pamietac trzeba ze wiele klubów dokonałopodobnych zmian i wyszło im to na dobre....Arsenal sprzedał henrego inter vieriego (sytuacja jego przypomina sytuacje delpiero;p) menchaster beckhama- i to jest najlepszy przykład a my co? ile lat jeszcze bedziemy jechacna na naszych dziadkach? Umarł król niech zyje ksiaze

wiecznie JUVENTUS I JUVE :)
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 15:02

Nie lubię tego człowieka, ale przyznaję, że tym razem ma racje. Ranieri sam nie wie co robi i wczoraj to potwierdził po raz kolejny.

SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 15:14

100% racja, jak mozna grac na remis z Napoli ?? On nie prowadzi klubu FCOgorki albo innego scierwa tylko wielkie Juve, w kazdym meczu gramy o 3 pkt, a juz na pewno z Napoli ktore moze i jest trudnym przeciwnikiem ale bez przesady.

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 15:24

Dragon pisze:
Marcin_ACM pisze:
Tigmar pisze:które miejsce trzeba mieć żeby zagrac w Intertoto ?
7. natomiast żeby się utrzymać trzeba zająć 17. :lol:
Musisz prowkować??? Co Ci to daje?? Zesrasz się ze szczęścia, że tak napiszesz?? Idź lepiej poukładać puzzle, jak masz tak pisać.
W dodatku to pisze kibic drużyny która przegrała z Bolonią i zremisowała w Cagliari :lol: śmiech na sali...
andre64 pisze:musimy sprzedac delpiero
Proszę cię nie pisz więcej bo się kompromitujesz.

Obrazek
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 16:01

Advocaat jest do wyrwania z Zenitu...

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 16:14

Ranieri znów pokazał że z niego Tinkerman. Jego zmiany to nawet w FM-e by nie przeszły. Wpuszczanie lewego obrońcy za napastnika zwłaszcza że De Ceglie ani Molinaro na lewej pomocy nie grywali. Można zwalać na kontuzje ale ktoś w naszym klubie jest od transferów prawda? Najgorsze że to ci sami ludzie decydują o zwolnieniu czy też zatrudnieniu trenera :roll: Inter w tamtym sezonie trapiony przez kontuzje w bólach ale mistrza zdobył a my prezentujemy grę najgorszą od kąt sięgam pamięcią. Mamy zero pomysłu na grę a większość piłkarzy to powinna w serie B grać albo w drużynie pokroju Atalanty a nie u nas.Na koniec to co już pisałem przy okazji meczu w Palermo tyle kontuzji nie bierze się z niczego a zapewne ze źle przepracowanego okresu przed sezonowego. Wypowiedzi pomeczowe Ranieriego niezależnie od wyniku są takie same czyli że graliśmy dobrze a wyszło jak zawsze aż rzygać się chce jak się tego słucha.
P.S Mam nadzieje że mecz z Realem będzie już ostatnim naszego trenera bo tu drużyną trzeba wstrząsnąć i "nauczyć" grać w piłkę i można zatrudnić np. Ferrare do końca sezonu a potem sprowadzić kogoś na poziomie, ale patrząc całościowo na poczynania naszego zarządu od samego początku aż strach myśleć jakie wymyślą tym razem rozwiązanie :roll:

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 16:30

Winner pisze: P.S Mam nadzieje że mecz z Realem będzie już ostatnim naszego trenera bo tu drużyną trzeba wstrząsnąć i "nauczyć" grać w piłkę i można zatrudnić np. Ferrare do końca sezonu a potem sprowadzić kogoś na poziomie, ale patrząc całościowo na poczynania naszego zarządu od samego początku aż strach myśleć jakie wymyślą tym razem rozwiązanie :roll:
Ja wiem co zrobiłby zarząd ! Przecież Koeman jest bez pracy, a to świetny trener, w Valencii mu nie poszło, ale jednak to świetny trener!

Koniec żartów, pod koniec wakacji piłkarze mówili, że za dużo sparingów. Wszystkie kontuzje biorą się prawdopodobnie z przetrenowania w okresie przygotowawczym.
A mecz z Napoli... No cóż, żenada. Na plus tylko Chiellini, reszta grała piach.

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
KamilDeath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2008, 17:07

skończyły sie właśnie mecze o 15 i Palermo przegrało swój mecz , czyli wielkiej formy nie ma , po prostu nasz trener miał pecha i przeciwko nam zagrali ekstra 2 tyg. temu , bardziej na poważnie Torino przegrało więc liczę że po derbach Turynu nie będzie tekstów , że to derby i każdy wynik możliwy bo tego nie zniesie już żaden kibic :C wracając do wczorajszego meczu oglądałem po raz kolejny skrót z tego spotkania , i rzeczywiście problemem jest nie tyle atak co obrona wyniku , bo te rażące błędy w ustawieniu przy pierwszej bramce , nie przystoi drużynie która gra w LM , ale też nie mogę słuchać że mamy dużo kontuzji , bo to było lato żeby kadrę mieć szeroką skoro wiedzieliśmy że będziemy grać w wielu rozgrywkach

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
Zablokowany