Liga Mistrzów 2008/2009
- MaxiLopez
- Juventino
Wydaję mi się że pierwszy mecz Juventusu z Zenitem pokażą w telewizji. W ten dzień nie ma chyba lepszego spotkania, nie ulegną "magii" Celticu bo gra we wtorek a oni pokazują tylko środowe spotkania. Manchester - Villareal, i Lyon - Fiorentina to są te mecze które odbywają się we środę.
- morfeuszrejowiec
- Juventino
ale istnieje również "magia" Man Utd. i Barcy, dlatego też zapewne Szpakowski bądź ktoś inny rozpocznie transmisję słowami "Witam państwa z Old Trafford..."...MaxiLopez pisze:Wydaję mi się że pierwszy mecz Juventusu z Zenitem pokażą w telewizji. W ten dzień nie ma chyba lepszego spotkania, nie ulegną "magii" Celticu bo gra we wtorek a oni pokazują tylko środowe spotkania. Manchester - Villareal, i Lyon - Fiorentina to są te mecze które odbywają się we środę.
- Tarnos15
- Juventino
W stylu Szpaka byloby bardziej " Kiedy dziś rano rozmawiałem z Sir Alexem Fergusonem powiedzial mi, Darku ....."santiago15 pisze:ale istnieje również "magia" Man Utd. i Barcy, dlatego też zapewne Szpakowski bądź ktoś inny rozpocznie transmisję słowami "Witam państwa z Old Trafford..."...MaxiLopez pisze:Wydaję mi się że pierwszy mecz Juventusu z Zenitem pokażą w telewizji. W ten dzień nie ma chyba lepszego spotkania, nie ulegną "magii" Celticu bo gra we wtorek a oni pokazują tylko środowe spotkania. Manchester - Villareal, i Lyon - Fiorentina to są te mecze które odbywają się we środę.
- Juve Master
- Juventino
To mnie kolego Tarnosie rozłożyło na łopatki. Idealnie ; > :rotfl:Tarnos15 pisze:W stylu Szpaka byloby bardziej " Kiedy dziś rano rozmawiałem z Sir Alexem Fergusonem powiedzial mi, Darku ....."santiago15 pisze:ale istnieje również "magia" Man Utd. i Barcy, dlatego też zapewne Szpakowski bądź ktoś inny rozpocznie transmisję słowami "Witam państwa z Old Trafford..."...MaxiLopez pisze:Wydaję mi się że pierwszy mecz Juventusu z Zenitem pokażą w telewizji. W ten dzień nie ma chyba lepszego spotkania, nie ulegną "magii" Celticu bo gra we wtorek a oni pokazują tylko środowe spotkania. Manchester - Villareal, i Lyon - Fiorentina to są te mecze które odbywają się we środę.
Ja też raczej w ten sposób sobie to wyobrażam. Niestety ja bym się raczej nie łudził, że pokażą mecz Juve w publicznej, no chyba, że faktycznie zagramy z Realem.
- steru
- Qualità Juventino
Fajne losowanie. Kilka ciekawych grup, drużyn, wielu Polaków. Przyznam, że LM zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie. Nasza grupa? W sam raz. Jeden "gigant", jedna niewidoma i zespół do bicia. Awans jak najbardziej realny. Będziemy walczyć o pierwsze miejsce w grupie z Realem. Ja nie mam obaw co do Zenita. Może kompletu punktów z nimi nie zdobędziemy, ale 4 punkty to jak najbardziej realne rozwiązanie. Każdemu w Rosji gra się ciężko. Poza tym nie wierzę że Zenit utrzyma dyspozycję z poprzedniego sezonu.
- Nevermind
- Juventino
Tarnos15 pisze:
W stylu Szpaka byloby bardziej " Kiedy dziś rano rozmawiałem z Sir Alexem Fergusonem powiedzial mi, Darku ....."
Pamietam jego swietna wypowiedz z meczu o final Pucharu UEFA Boro-Sevilla.
Wtedy powiedzial:
Przy pilce Boetang, 30-letni zawodnik ktory wczoraj skonczyl 31-lat
Lub wstep do meczu.. Kiedy przejezdzalem obok stadionu.. Widzialem tecze to znak, ze dominowac bedzie dzisiaj druzyna gospodarzy.
Lub jego ulubiony tekst " Blyskaja Flesze"
A co do Zenitu. Wydali oni 30 mln euro na Dannyego z Dynama Moskwa, kroey nigdy nie zagral w reprezentacji Portugalii :shock: .
Jednak oni beda bardzo grozni. Kwestia tylko, czy z Arshavinem czy moze bez..
- L u k
- Interista
Ten tekst to byl fajny, jak NeoStrada wychodzila na glebokie wody, ale dzis to juz jak odgrzewane stare kotlety, ktorymi nikt nie blyszczy jak o nich wspomni.Jack Daniels pisze: cóż widzę że masz problemy z interpretacją tekstu... a Tu nie chcemy dzieci neostrady
koniec tematu
A o riposte na ta uwage to szkoda nawet czasu. Masz wypisane "JuVe de bescia forever" na calym twoim neostradodowym czole.
- oliver
- Juventino
Tak fajne losowanie. Będzie kilka ciekawych mecz. A więc
Gr. A
Mój typ.
1. Chelsea 2. Bordeaux 3. Roma 4 Cluj
Myślę , że francuzi mogą powalczyć o drugie miejsce. W zeszłym sezonie walczyli z Lyonem do samego końca. I uważam ich za czarnego konia tych rozgrywek.
Grupa B
Nie ma co wspominać Inter poza zasięgiem, a Panathinaikos za słaby na Werder.
Grupa C
1. Barca 2. ? 3. ? 4 Basel
Szachtar i i Sporting mają ciekawą epikę. Która z tych drużyn sie nie dostanie myślę , że będzie ich żal.
Grupa D
Liverpool FC
PSV Eindhoven
Olyypique Marsylia
Atletico Madryt
Wszystko sie może zdarzyć. Cieszę sie , że Liverpool trafił na tak wyrównana grupę. Można spodziewać się małej sensacji anglików nie zobaczymy dalej.
Grupa E
Polska grupa. Na pewno cieszy. Jeszcze bardziej będzie cieszyć jeśli awansuje dwóch polaków. Będzie ciężko. Jednak Villareal może okazać się za silny na Celtic.
Grupa F
Olympique Lyon
Bayern Monachium
AC Fiorentina
Kto wie??
Grupa G
1. Arsenal Londyn 2. Fenerbahçe Stambuł 3. Porto 4. Dynamo
Nie daję szans Porto nawet się zastanawiam czy stać ich na awans do UEFA.
Grupa H.
Nasza grupa. Doć ciekawa i dość ciężka. Napewno będą się liczyć 3 pierwsze mecze. Zenit to nie pachołki niestety pokazali to w tamtym roku.
BATE nie wolno lekcewazyć. Mam nadzieje , że Ranieri wyciągnął wnioski. No i Real to zawsze Real.
Gr. A
Mój typ.
1. Chelsea 2. Bordeaux 3. Roma 4 Cluj
Myślę , że francuzi mogą powalczyć o drugie miejsce. W zeszłym sezonie walczyli z Lyonem do samego końca. I uważam ich za czarnego konia tych rozgrywek.
Grupa B
Nie ma co wspominać Inter poza zasięgiem, a Panathinaikos za słaby na Werder.
Grupa C
1. Barca 2. ? 3. ? 4 Basel
Szachtar i i Sporting mają ciekawą epikę. Która z tych drużyn sie nie dostanie myślę , że będzie ich żal.
Grupa D
Liverpool FC
PSV Eindhoven
Olyypique Marsylia
Atletico Madryt
Wszystko sie może zdarzyć. Cieszę sie , że Liverpool trafił na tak wyrównana grupę. Można spodziewać się małej sensacji anglików nie zobaczymy dalej.
Grupa E
Polska grupa. Na pewno cieszy. Jeszcze bardziej będzie cieszyć jeśli awansuje dwóch polaków. Będzie ciężko. Jednak Villareal może okazać się za silny na Celtic.
Grupa F
Olympique Lyon
Bayern Monachium
AC Fiorentina
Kto wie??
Grupa G
Grupa H.
Nasza grupa. Doć ciekawa i dość ciężka. Napewno będą się liczyć 3 pierwsze mecze. Zenit to nie pachołki niestety pokazali to w tamtym roku.
BATE nie wolno lekcewazyć. Mam nadzieje , że Ranieri wyciągnął wnioski. No i Real to zawsze Real.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- juveluck
- Juventino
We wczorajszym meczu celtic - aalborg, włoski sędzia Matteo Trefoloni, pokazał czerwoną kartkę nie temu zawodnikowi któremu powinien :lol: Kartkę dostał Beauchamp, a faulował bodajże Jakobsen.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- shnatyk
- Juventino
A tu proszę Porto 3:1 z Fenerbache, mimo, że grali u siebie to bardzo dobry wynik i pokazali, że i bez Quaresmy dają radę.Jak na razie są liderem swojej grupy 8)oliver pisze: Grupa G
- Dominik10
- Juventino
Nie rozumiem czemu tak nisko oceniasz Porto. Przeceiż w tamtym sezonie wygrali w cuglach ligę portugalską w której są także dobre drużyny. Mają nieprzeciętnych zawodników a szczególnie pomocników oraz napastników. Potwierdzili to we wczorajszym meczu gdzie w świetnym stylu pokonali przybyszów z Turcji.oliver pisze: Grupa G
- shnatyk
- Juventino
Podziwiam Fiorentine, na wyjeździe 2:2 z Lyonem
oby wyszli z swojej grupy...remis z nimi na początku sezonu wydaje się teraz cenniejszy.

- Dominik10
- Juventino
Ale zawodnicy Violi na pewno odczuwają lekki niedosyt bo przeceiż prowadzili 2:0 a bramkę wyrównującą stracili jak się nie mylę w 88 minucie.shnatyk pisze:Podziwiam Fiorentine, na wyjeździe 2:2 z Lyonemoby wyszli z swojej grupy...remis z nimi na początku sezonu wydaje się teraz cenniejszy.
- ellasar
- Juventino