Liga Mistrzów 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 22:22

no jesli chodzi o terminarze to z Realem gramy 21 października u siebie i 5 listopada, z Zenitem 17 września u siebie i 25 listopada a BATE to 30 września u nich i 12 grudnia

MaxiLopez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2008, 23:18

Wydaję mi się że pierwszy mecz Juventusu z Zenitem pokażą w telewizji. W ten dzień nie ma chyba lepszego spotkania, nie ulegną "magii" Celticu bo gra we wtorek a oni pokazują tylko środowe spotkania. Manchester - Villareal, i Lyon - Fiorentina to są te mecze które odbywają się we środę.

morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 01:27

MaxiLopez pisze:Wydaję mi się że pierwszy mecz Juventusu z Zenitem pokażą w telewizji. W ten dzień nie ma chyba lepszego spotkania, nie ulegną "magii" Celticu bo gra we wtorek a oni pokazują tylko środowe spotkania. Manchester - Villareal, i Lyon - Fiorentina to są te mecze które odbywają się we środę.
ale istnieje również "magia" Man Utd. i Barcy, dlatego też zapewne Szpakowski bądź ktoś inny rozpocznie transmisję słowami "Witam państwa z Old Trafford..."...

Tarnos15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 01:41

santiago15 pisze:
MaxiLopez pisze:Wydaję mi się że pierwszy mecz Juventusu z Zenitem pokażą w telewizji. W ten dzień nie ma chyba lepszego spotkania, nie ulegną "magii" Celticu bo gra we wtorek a oni pokazują tylko środowe spotkania. Manchester - Villareal, i Lyon - Fiorentina to są te mecze które odbywają się we środę.
ale istnieje również "magia" Man Utd. i Barcy, dlatego też zapewne Szpakowski bądź ktoś inny rozpocznie transmisję słowami "Witam państwa z Old Trafford..."...
W stylu Szpaka byloby bardziej " Kiedy dziś rano rozmawiałem z Sir Alexem Fergusonem powiedzial mi, Darku ....."

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 08:26

Tarnos15 pisze:
santiago15 pisze:
W stylu Szpaka byloby bardziej " Kiedy dziś rano rozmawiałem z Sir Alexem Fergusonem powiedzial mi, Darku ....."
To mnie kolego Tarnosie rozłożyło na łopatki. Idealnie ; > :rotfl:
Ja też raczej w ten sposób sobie to wyobrażam. Niestety ja bym się raczej nie łudził, że pokażą mecz Juve w publicznej, no chyba, że faktycznie zagramy z Realem.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 08:58

Fajne losowanie. Kilka ciekawych grup, drużyn, wielu Polaków. Przyznam, że LM zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie. Nasza grupa? W sam raz. Jeden "gigant", jedna niewidoma i zespół do bicia. Awans jak najbardziej realny. Będziemy walczyć o pierwsze miejsce w grupie z Realem. Ja nie mam obaw co do Zenita. Może kompletu punktów z nimi nie zdobędziemy, ale 4 punkty to jak najbardziej realne rozwiązanie. Każdemu w Rosji gra się ciężko. Poza tym nie wierzę że Zenit utrzyma dyspozycję z poprzedniego sezonu.

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 09:17

Tarnos15 pisze:

Pamietam jego swietna wypowiedz z meczu o final Pucharu UEFA Boro-Sevilla.
Wtedy powiedzial:
Przy pilce Boetang, 30-letni zawodnik ktory wczoraj skonczyl 31-lat :wink:

Lub wstep do meczu.. Kiedy przejezdzalem obok stadionu.. Widzialem tecze to znak, ze dominowac bedzie dzisiaj druzyna gospodarzy.

Lub jego ulubiony tekst " Blyskaja Flesze" :smile:

A co do Zenitu. Wydali oni 30 mln euro na Dannyego z Dynama Moskwa, kroey nigdy nie zagral w reprezentacji Portugalii :shock: .

Jednak oni beda bardzo grozni. Kwestia tylko, czy z Arshavinem czy moze bez..

L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 09:19

Jack Daniels pisze: cóż widzę że masz problemy z interpretacją tekstu... a Tu nie chcemy dzieci neostrady

koniec tematu
Ten tekst to byl fajny, jak NeoStrada wychodzila na glebokie wody, ale dzis to juz jak odgrzewane stare kotlety, ktorymi nikt nie blyszczy jak o nich wspomni.

A o riposte na ta uwage to szkoda nawet czasu. Masz wypisane "JuVe de bescia forever" na calym twoim neostradodowym czole.

Obrazek
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2008, 12:47

Tak fajne losowanie. Będzie kilka ciekawych mecz. A więc
Gr. A
Mój typ.
1. Chelsea 2. Bordeaux 3. Roma 4 Cluj
Myślę , że francuzi mogą powalczyć o drugie miejsce. W zeszłym sezonie walczyli z Lyonem do samego końca. I uważam ich za czarnego konia tych rozgrywek.

Grupa B
Nie ma co wspominać Inter poza zasięgiem, a Panathinaikos za słaby na Werder.

Grupa C
1. Barca 2. ? 3. ? 4 Basel
Szachtar i i Sporting mają ciekawą epikę. Która z tych drużyn sie nie dostanie myślę , że będzie ich żal.

Grupa D
Liverpool FC
PSV Eindhoven
Olyypique Marsylia
Atletico Madryt
Wszystko sie może zdarzyć. Cieszę sie , że Liverpool trafił na tak wyrównana grupę. Można spodziewać się małej sensacji anglików nie zobaczymy dalej.

Grupa E
Polska grupa. Na pewno cieszy. Jeszcze bardziej będzie cieszyć jeśli awansuje dwóch polaków. Będzie ciężko. Jednak Villareal może okazać się za silny na Celtic.

Grupa F
Olympique Lyon
Bayern Monachium
AC Fiorentina
Kto wie??

Grupa G
1. Arsenal Londyn 2. Fenerbahçe Stambuł 3. Porto 4. Dynamo
Nie daję szans Porto nawet się zastanawiam czy stać ich na awans do UEFA.
Grupa H.
Nasza grupa. Doć ciekawa i dość ciężka. Napewno będą się liczyć 3 pierwsze mecze. Zenit to nie pachołki niestety pokazali to w tamtym roku.
BATE nie wolno lekcewazyć. Mam nadzieje , że Ranieri wyciągnął wnioski. No i Real to zawsze Real.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 13:34

We wczorajszym meczu celtic - aalborg, włoski sędzia Matteo Trefoloni, pokazał czerwoną kartkę nie temu zawodnikowi któremu powinien :lol: Kartkę dostał Beauchamp, a faulował bodajże Jakobsen.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
shnatyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 13:58

oliver pisze: Grupa G
A tu proszę Porto 3:1 z Fenerbache, mimo, że grali u siebie to bardzo dobry wynik i pokazali, że i bez Quaresmy dają radę.Jak na razie są liderem swojej grupy 8)

Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 14:10

oliver pisze: Grupa G
Nie rozumiem czemu tak nisko oceniasz Porto. Przeceiż w tamtym sezonie wygrali w cuglach ligę portugalską w której są także dobre drużyny. Mają nieprzeciętnych zawodników a szczególnie pomocników oraz napastników. Potwierdzili to we wczorajszym meczu gdzie w świetnym stylu pokonali przybyszów z Turcji.

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
shnatyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 14:29

Podziwiam Fiorentine, na wyjeździe 2:2 z Lyonem :bravo: oby wyszli z swojej grupy...remis z nimi na początku sezonu wydaje się teraz cenniejszy.

Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 15:10

shnatyk pisze:Podziwiam Fiorentine, na wyjeździe 2:2 z Lyonem :bravo: oby wyszli z swojej grupy...remis z nimi na początku sezonu wydaje się teraz cenniejszy.
Ale zawodnicy Violi na pewno odczuwają lekki niedosyt bo przeceiż prowadzili 2:0 a bramkę wyrównującą stracili jak się nie mylę w 88 minucie.

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
ellasar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2008, 16:01

http://rozmowy.onet.pl/1616,1,sonda.html

ankieta kto wygra. zróbmy z juve faworyta:P

ODPOWIEDZ