TORUŃ || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2008, 19:49

Oj Kuba, Kuba :P Troche późno napisałeś no ale ja też w takim razie nie ide.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2008, 19:40

Napiszę krótko- Sobota 20:30 "Pub" na Strumykowej inter-JUVENTUS

kto się piszę 8)

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2008, 19:57

Ja bede w Oleśnicy więc nie dam rady. Wracam do Trn dopiero 30 marca późnym wieczorem ;)

PrzemekN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 21:09

Ludzie, no bez jaj, mecz z Interem tuż, tuż, a na razie jest 1 osoba chętna do oglądania w 200 tys. mieście :| To jest jedno z najważniejszych spotkań sezonu, więc proszę wszystkich torunian/ ludzi z okolic Torunia, aby się zmobilizowali i przyszli na ten mecz.
Tylko nie piszcie, że jakieś rezurekcje, czy inne święconki, są dla Was ważniejsze niż mecz ze złodziejami. Oczywiście, po meczu liczę, że pójdziemy gdzieś świętować nasze zwycięstwo.
Tak więc do zobaczenia ( w możliwie najliczniejszym gronie) w wielką sobotę na wielkim meczu :!:

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2008, 22:42

Ja na mecz pójdę-aż strach orać się przez neta z tak ważnym meczem, ale melanżować raczej nie będę 8) Moje wyjście zależy tak więc jedynie od frekwencji-chyba we dwójkę(a nawet 3) chłopaka do pubu iść to troche... 8) chociaż... zobaczy się. Ale panie Kolba oraz inni którzy byli z nami na jakimś meczu-BĄDŹCIE Z NAMI!!!

Obrazek
God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2008, 18:53

Ja zawitam na meczyk :twisted: hehe wiec juz 3 osoby sa... :shock:

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
PrzemekN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2008, 18:59

No to dobrze, jeszcze 4 osoby i będziemy na równi z Poznaniem :wink:
A tak w ogóle, to wiadomo czy ten wasz lokal na Strumykowej będzie czynny jutro, bo sporo pubów będzie zamkniętych i być może będziemymusieli się usunąć na przykład do szwejka

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2008, 20:15

Strumyk otwarty, rezerwacja zrobiona, tylko ja mam jeszcze problem natury finansowej (niestety) tak więc jeśli uda mi się na jutro usupłać jakiś chajs to będę na bank, a jak nie, to..... sie zobaczy 8)

ps. czy mi się zdaję, czy PrzemekN zawsze pisze że będzie, ale nigdy go nie ma...

Obrazek
PrzemekN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2008, 20:48

ps. czy mi się zdaję, czy PrzemekN zawsze pisze że będzie, ale nigdy go nie ma...
Człowieku, umawiałem się z wami 2 razy: z Genoą i z Sampdorią. Przed meczem z Genoą pamiętam, że zadzwoniłem do Ciebie i dowiedziałem się, że nie idziemy, a na mecz z Dorią się spóźniłem i niestety w żadnym lokalu na ulicy Strumykowej nie znalazłem nikogo ubranego w czarno-białe barwy, więc nie wyjeżdżaj mi tu, że zawsze piszę, że będę, chyba, że w tematach dotyczących meczów odbywających się w Poznaniu :wink: . Pozdrawiam i do zobaczenia jutro :)

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2008, 23:07

PrzemekN pisze:
Człowieku, umawiałem się z wami 2 razy: z Genoą i z Sampdorią. Przed meczem z Genoą pamiętam, że zadzwoniłem do Ciebie i dowiedziałem się, że nie idziemy, a na mecz z Dorią się spóźniłem i niestety w żadnym lokalu na ulicy Strumykowej nie znalazłem nikogo ubranego w czarno-białe barwy, więc nie wyjeżdżaj mi tu, że zawsze piszę, że będę, chyba, że w tematach dotyczących meczów odbywających się w Poznaniu :wink: . Pozdrawiam i do zobaczenia jutro :)
Napisałem tak, bo wiem że KILKA (nie wiem ile dokładnie) razy pisałeś że wpadniesz, ale nigdy nie byłeś i nikt Cię nie kojarzy. Jeżeli nie poszliśmy na mecz z Sampdorią, to dlatego że się na był zaklepany-odsyłam do odpowiednich postów 8). Na przyszłość zawsze spotykamy się w Barze na Strumykowej zaraz po prawej stronie od strony szerokiej. Dzwoniłem do stałych bywalców-Wojti-s'a i Mnicha, ale zawitali już w rodzinne strony, i odpadają. Jak już napisałem wcześniej moja obecność zależy niestety od prostej przyczyny-hajs 8) , tak więc ostatecznego posta o mojej obecności napiszę jutro koło 15, a jak by co to rezerwacja na stolik w strumyku jest zrobiona, to nawet bez mnie wbijajcie 8)

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 11:14

Zatrułem się czymś-rzygam itd tak więc nie ide :płaczę:

Obrazek
PrzemekN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 17:47

Czyli podsumowując, na meczu mają być razem aż 2 osoby :roll: W takim razie chyba sobie odpuszcze. Do zobaczenia ja jakimkolwiek meczu juve :roll:

God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2008, 23:29

wstyd mi za was ehh dupy daliscie panowie, musialem brac taxe szybko do domu... stracilem przez was 40 minut meczu ehhh na szczescie bylo pieknie pozniej ehhhh...

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2008, 20:00

No to co panowie-ożywiamy się trochę 8) ?? Gadałem z jednym ziomkiem z którym byliśmy na meczu, a którego nicku nie pamiętam i będzie, poza tym jeden ziomek ode mnie z roku (kibic Lazio 8) ) i może jeszcze jeden... no i ja :lol: tak więc kto jeszcze?

Obrazek
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2008, 14:02

jeszcze wczoraj miałem zamiar przyjsc, ale teraz nie wiem jak to bedzie wyglądało bo w nocy mnie samochód przetrącił i nie mogę chodzic... Jeżeli do jutra nic się nie zmieni to raczej na prześwietlenie nogi się przetransportuje a niżeli na mecz :?

ODPOWIEDZ