Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 16:40

Czerwone bardzo mi sie podobaja. Swego czasu(dawno juz dosc) Juve grało własnie z takimi czerwonymi napisami już, prawda? Wiec to tylko powrot do przeszlosci, dosyc pieknej i miłej przeszlosci.

Nie zebym lubiał czerwony specjalnie, ale lepsze czerwone niz zołte, znacznie lepsze.

KieLoN

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 16:52

Grali jeszcze chyba za czasów Zidana i Inzaghiego. Wtedy te czerwone napisy jakoś do mnie nie przemawiały, ale teraz mam odmienne zdanie. Z pewnością lepiej wygladają niż te z poprzedniego sezonu.

szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 17:25

Widziałem nowe stroje Barcy na przyszły sezon na oficjalnej stronie. Są bardzo fajne :-D Moglibyśmy my takie mieć, tylko, że biało-czarne :)

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 20:05

szczerbi pisze:Widziałem nowe stroje Barcy na przyszły sezon na oficjalnej stronie. Są bardzo fajne :-D Moglibyśmy my takie mieć, tylko, że biało-czarne :)
wlasnie ze te nowe stroje sa beznadziejne,a wyjazdowy (błekitny) to porazka.

wracajac do Juve, to mielismy czerwone napisy w sezoni 98/99. nawet mam koszulke z tego sezonu z czerwonym napisaem Del Piero 10. :D

The_Stig

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 20:11

Rzeczywiście, w tych błękitnych(chociaż lubie ten kolor) będą wyglądać jak... Nie da się porównać do niczego. Prubóją stworzyć jakąś nową forme kamuflarzu?? :P

Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
FlooZwT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 20:43

Ten czerwony napis kiedyś był nędzny wgmnie, najlepsze stroje były kiedy grali z realem w lm w finale z logiem sony a złote napisy nie są złe lepsze niż czerwone dużo lepsze pozdro a co do strojów barcy to te 1 są super :bravo: ale 2 :rotfl: smiech na sali wygladają smiesznie poprostu zobaczymy jak bedą sie prezentowac pozdro

FORZA GRANDE JUVENTUS!!!!!!
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 20:53

Oto oficjalne stroje barcelony na nowy sezon:
http://www.elmundodeportivo.es/mundo-im ... albar4.jpg
Może nie ma to większego znaczenia,ale sponsorem tego klubu jest również Nike,więc nasze stroje mogą być podobne.Co prawda w zeszłym sezonie to się nie sprawdziło,ale...

MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2007, 21:08

Żal jest mi piłkarzy Chelsea... ;( te stroje wyjazdowe sa poprostu przykre xD a te wyjazdowe Barcelony...hmmm...nom troche lepsze xD

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
$urfer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 13:45

Na zdjęciu dwa posty wyżej o oficjalnych strojach Barcy, ten trzeci koleś ten w błękitnym stroju to znaczy chyba się troche podniecił i dostał erekcji :)

Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem
Obrazek
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 13:56

mrozzi pisze:Oto oficjalne stroje barcelony na nowy sezon:
Może nie ma to większego znaczenia,ale sponsorem tego klubu jest również Nike,więc nasze stroje mogą być podobne.Co prawda w zeszłym sezonie to się nie sprawdziło,ale...
Mam nadzieję, że się mylisz... nie chcę takich szerokich pasów...

Capo di tutti capi
Tharp

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 14:08

hara pisze:
mrozzi pisze:Oto oficjalne stroje barcelony na nowy sezon:
Mam nadzieję, że się mylisz... nie chcę takich szerokich pasów...
To i tak od zarządu zależy, czy się zgodzą na krój nike. Napewno będą zwykłe pasy, od tradycji sie nie odchodzi.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 14:27

Nike już zrezygnowało z polityki ubierania swoich klubów w ten sam krój. Więc nie ma co się martwić na zapas.

Choć uważam, że powinniśmy nosić szersze pasy. ładniej wygląda.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 15:19

Pisalem juz wczesniej... Dla mnie jak pewnie dla kazdego z was stroj domowy powinien byc czarno-biały, ale mi podobaja sie szerokie pasy, a nawet stroj podzielony na pol... polowa czarna polowa biala :)

To jest to :D

Obrazek
Tharp

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 15:24

Davids8 pisze:Pisalem juz wczesniej... Dla mnie jak pewnie dla kazdego z was stroj domowy powinien byc czarno-biały, ale mi podobaja sie szerokie pasy, a nawet stroj podzielony na pol... polowa czarna polowa biala :)

To jest to :D
Moim zdaniem takie coś by nie wypaliło. Przez 100 lat ze spory hakiem koszulki w czarno-białe pasy, a teraz nagle, żeby było trendi, takie jakieś byle-co? Odpada!
Ciekawe czy będą kołnierzyki? Te z tego sezonu są bardzo fajne, może wymyślą jakieś jeszcze fajniejsze na następny ?

minimav

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2007, 15:39

na obrazku w podpisie Davids8 Nedved ma fajna koszulke. Pasy sa szerokie, co mi sie osobiscie bardzo podoba. Obciac tylko rekawy i bedzie dobrze :ok:

ODPOWIEDZ