VLEPKI - II tura -UWAGA- PRZECZYTAJ ZANIM OTWORZYSZ PACZKE!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Bianconeri89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 12:46

Śmiechu warte jest to co wypisujesz @magico

Jesteś typowym przedstawicielem syndromu ludzi zazdrosnych i mających o sobie zdania jako pana wszystkiego!

Te wasze vlepki nie są w żadnym stopniu lepsze od naszych... a jeśli chodzi o vlepkę "One Love" to każdy ma prawo skorzystać z takiego pomysłu. Po prostu myślisz że jesteś jedynym i wyjątkowym twórcą klubowych wlepek a gdy tylko pojawia się inicjatywa lepsza od waszej to już wypisujesz jakieś totalne bzdury które nie mają żadnego sensu!

Ale to już znam z wielu innych for gdzie zawsze znajdzie się ktoś komu zależy tylko na tym aby pokłócić się w totalnie płytkiej i niedorzecznej sprawie... a tak właśnie uczyniłeś pisząc w temacie o naszych vlepkach o tym jakie to wasze wlepki są doskonałe i jak ty to wszystko załatwiałeś i w ogóle...

Tak na prawdę to JuvePoland jest tak wielką instytucją; że żadne podskakiwania takiego noobka nie skończą się chodźby najmniejszym sukcesem - tak więc pisz człowieku na te swoja fora i strony bo tu takich Piaskowych Ludków nie słuchamy :smile:

REKLAMA------------------------------------------------------------------------

Potrzebujesz grafikę? Pisz na www.graffix.xad.pl !!!

-----------------------------------------------------------------------------------

Obrazek
Noi siamo come la nostra fede... immortali!
k0sa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 14:14

Jak dla mnie vlepka One Love jest beznadziejna;/. Moze byśmy zamiast niej coś innego wsadzili?

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 15:54

k0sa pisze:Jak dla mnie vlepka One Love jest beznadziejna;/. Moze byśmy zamiast niej coś innego wsadzili?
Projekty juz sa ostateczne i zadnych zmian nie bedzie. Jedyne co jest mozliwe to jakies poprawki, ale na to za wiele czasu juz tez nie ma. Zreszta jak na razie nie slyszalem zadnych glosow dotyczacych jakichkolwiek kolejnych poprawek.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 16:36

Czy zmiana napisu Tifosi Polacchi on tour została zaakceptowana, czy jest to tylko jakiś pomysł. W drugiej wersji wygląda dużo lepiej i powinna zostac ona przyjęta.
Poza tym kiedy wlepki zostaną przekazane do robienia, jaki jest czas oczekiwania i koszt wlepek. Jeżeli ktoś o tym pisał już wcześniej to wybaczcie pytania, ale trudno to znaleźć w tylu stronach tematu.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 16:58

juveluck pisze:Czy zmiana napisu Tifosi Polacchi on tour została zaakceptowana, czy jest to tylko jakiś pomysł. W drugiej wersji wygląda dużo lepiej i powinna zostac ona przyjęta.
Nie ma zadnych protestow wiec mysle, ze juz wszystkim pasuje i prawdopodobnie taka zostanie.
juveluck pisze:Poza tym kiedy wlepki zostaną przekazane do robienia, jaki jest czas oczekiwania i koszt wlepek.
Jezeli nie wplyna juz zadne zazalenia co do poprawek to bede sie staral skontaktowac z producentem dzis lub jutro i przekazac mu projekty do druku. Jak dzwonilem za pierwszym razem to mowil, ze czas oczekiwania to okolo 7-10 dni od zlozenia zamowienia. 200 vlepek - 10zl + koszty wysylki = 17zl.
juveluck pisze:Po 25 wlepek z każdego projektu (jest 8 ) czy 200 wlepek z jednego projektu?
Po 25 vlepek z kazdego projektu.
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2007, 17:06 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 17:02

Po 25 wlepek z każdego projektu (jest 8 ) czy 200 wlepek z jednego projektu?

dzięki za wszystkie odpowiedzi :)
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2007, 17:18 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 17:09

O widze, ze mamy kolejnego mistrza przegladania filmikow na youtube. Pewnie ma tez wszystkie numery tmk i szalik hooligans :D. Nie wiem tylko czemu ktos odpowiada temu dziecku? :think:

Forza Parma

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 18:26

To teraz 100% na temat. 0 rozmywania

Zauważyłem ze wiekoszosć osob ktore tu sie wypowiadają to jakies małotlaty które o kibicowaniu czytają w mega sporcie albo ewentualnie w bravosporcie. Jak chcieliscie mieć jakies ładne naklejki juve to mogliscie kupić mega sport bo w ktoryms tam numerze były :lol:

Widać od razu że część z Was nie uczestniczy w życiu kibicowskim nawet w Polsce, więc czemu wogole robicie vlepki??
Osoby które troche regularniej chodzą na mecze wiedzą że takich artykułów jak szaliki, jakis bluz kibicowskich, vlep i flag sie nie kseruje bo naraża się na pogarde i śmiech ze strony rywala.
Wy skserowaliście vlpeke Manchesteru :!: i większośc z Was nie widzi w tym nic dziwnego, baa nawet cieszy się że jest taka fajna. szacun jedynie dla jednej osoby która napisała że ta vlepka jest poj...ana,
Śmieszne jest tłumaczenie że macie inny kolor bo każdy by zobaczył że jest to to samo, nawet deseń tła jest identyczny. Dodatkowo mowicie że vlepa jest orginalna bo laska jest w koszulce klubu. A vlepka Parmy? U nas kolesiowa jest w bikini w bawrwach Parmy, ma na biuście tatuaż z herbem Parmy, i na reku opaske Parmy. Czyli ona juz nie jest w stroju klubu??
Skserować vlepke to tak jak skserować flage, ciekawe czy w Turynie pozwoliliby Wam na stadionie powiesic flage gdyby była taka sama jak Torino.

To tyle z mojej strony, uważacie sie za takich profesjonalistów i nie wiadomo jak wielki F.C. a robicie sobie lipe jak przedszkolaki.

Aha no i pozdro dla tak chwalonych przez Was grafików, którzy mysleli ze cała akcja nie wyjdzie na jaw. Mam propozycje niech podadzą do siebie maila, ja im poprzesyłam nasze niewykorzystane projekty, wy sobie zmienicie herb na juve i będziecie mieli kolejną serie vlepek.

I JESZCZE JEDNO : W ZADNYM POSCIE NIE NAPISAŁEM ŻE NASZE VLEPKI SĄ DOSKONAŁE, NIE PISAŁEM NAWET ŻE SĄ LEPSZE OD WASZYCH, PISAŁEM PRAWDE CZYLI TO ŻE JESTESCIE KSEROBOYAMI

DRUGA SPRAWA: NIE MUSZE SWOICH POSTÓW KOPIOWAĆ Z INNYCH FOR INTERNETOWE POKEMONY , TAKIE SPRAWY JAK NAJAZD NA TURYN CZY BOLOGNIE MA W PAMIĘCI KAZDY KIBIC PARMY, PODOBNIE JAK ZAJSCIA PARMA vs JUVE WYŻEJ OPISANE

bez odbioru

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 22:57

Taka mała sugestia z mojej strony.. Czy nie można by było dać do wydrukowania innej vlepki niż ta 'one love'? Nie wygląda źle, no ale dla mnie to trochę nie bardzo posiadać takowe :prochno:. Wolałabym jakąś inną - wiadomo dlaczego :D. Wiem, że najmniej mam do gadania, a i jeszcze sama jedna, no ale bynajmniej napisałam co myślę.

Tak btw. to na tego kibica Parmy normalnie brakuje słów..

Obrazek
Obrazek
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 23:05

Asia :) pisze:Taka mała sugestia z mojej strony.. Czy nie można by było dać do wydrukowania innej vlepki niż ta 'one love'? Nie wygląda źle, no ale dla mnie to trochę nie bardzo posiadać takowe :prochno:. Wolałabym jakąś inną - wiadomo dlaczego :D
No skoro tak nalegasz to specjalnie dla Ciebie sie poswiecimy i damy do druku vlepke z Bradem Pittem zamiast tej :prochno:

A tak powaznie jesli nie chesz takiej posiadac to zawsze mozesz komus odstapic, jestem pewien, ze chetnych brakowalo nie bedzie :wink:

Asia :) pisze:Tak btw. to na tego kibica Parmy normalnie brakuje słów..
Masz racje, lepiej nic nie mowic i ciesze sie, ze taka strategia wygrala :smile:

Bierii

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 23:07

Forza Parma pisze:To teraz 100% na temat. 0 rozmywania

Zauważyłem ze wiekoszosć osob ktore tu sie wypowiadają to jakies małotlaty które o kibicowaniu czytają w mega sporcie albo ewentualnie w bravosporcie. Jak chcieliscie mieć jakies ładne naklejki juve to mogliscie kupić mega sport bo w ktoryms tam numerze były :lol:

Widać od razu że część z Was nie uczestniczy w życiu kibicowskim nawet w Polsce, więc czemu wogole robicie vlepki??.............

I JESZCZE JEDNO : W ZADNYM POSCIE NIE NAPISAŁEM ŻE NASZE AWY JAK NAJAZD NA TURYN CZY BOLOGNIE MA W PAMIĘCI KAZDY KIBIC PARMY, PODOBNIE JAK ZAJSCIA PARMA vs JUVE WYŻEJ OPISANE..........

bez odbioru
normalnie sie poplakałem :( poprosze cos do wytarcia noska :)

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 23:28

Radek_88 pisze:No skoro tak nalegasz to specjalnie dla Ciebie sie poswiecimy i damy do druku vlepke z Bradem Pittem zamiast tej :prochno:
Ja Brada nie chce :D. I żadnego innego pana. I tej pani też. Tam to by mi pasował chyba tylko wizerunek któregoś z Juventinich (zresztą na vlepkę z Alexem głosowałam :P)
Radek_88 pisze:A tak powaznie jesli nie chesz takiej posiadac to zawsze mozesz komus odstapic, jestem pewien, ze chetnych brakowalo nie bedzie :wink:
Raczej nie chcę. I sama też pomyślałam o tym, żeby komuś sprawić trochę radości :D. Sobie zostawiłabym tylko na pamiątkę. Ale to jak już dostanę vlepy.
Radek_88 pisze:Masz racje, lepiej nic nie mowic i ciesze sie, ze taka strategia wygrala :smile:
Na pewno dobrze, ale miałam chęć już coś napisać. Bo to naprawdę trzeba mieć tupet żeby się zarejestrować i oznajmić, że ich vlepki są cacy, a nasze nie, choć mamy takich grafików :lol: Mam nadzieję, że już nie wróci.

Obrazek
Obrazek
JUVEadamo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 23:30

Asia :) pisze:Taka mała sugestia z mojej strony.. Czy nie można by było dać do wydrukowania innej vlepki niż ta 'one love'? Nie wygląda źle, no ale dla mnie to trochę nie bardzo posiadać takowe :prochno:. Wolałabym jakąś inną - wiadomo dlaczego :D. Wiem, że najmniej mam do gadania, a i jeszcze sama jedna, no ale bynajmniej napisałam co myślę.

Tak btw. to na tego kibica Parmy normalnie brakuje słów..
Asiu ja bardzo chętnie odkupie te vlepy jakby Ci się jeszcze jakieś nie podobały to też
Pozdrawiam

FORZA JUVE
Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 23:47

JUVEadamo pisze:Asiu ja bardzo chętnie odkupie te vlepy jakby Ci się jeszcze jakieś nie podobały to też
Pozdrawiam
Tylko spokojnie :) Po niecałych 2 minutach już jest chętny :D Obserwuj temat i będziesz widział kiedy mniej więcej vlepki zostaną wysłane (swoją drogą, to bardzo bym chciała, żeby doszły do mnie do końca następnego tygodnia, ale to chyba nierealne). Wtedy odezwij się do mnie. Najlepiej byłoby na gg, ale że za często wiadomości nie dochodzą, to napisz na priv.

Obrazek
Obrazek
Jarutis

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2007, 08:41

Chcialbym kupic jakies wlepki JUVE ma ktos jakies nowsze lub starsze do sprzedania?

ODPOWIEDZ