OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- bociu
- Juventino
ZAPRASZAM WSZYSTKICH!!!
W środę o 20:45, jak wszyscy wiedzą, gramy w ramach LM z ingliszami.
Nie uda mi się obejrzeć meczu na SB, więc mam nadzieje, że w eNce będzie nas niewiele mniej
.
Trzeba zjawić się wcześniej, żeby nie było problemu z puszczeniem meczu.
Nie trzeba chyba też wspominać, że musi być nas więcej niż ludzi podobnych do Yeti (jak ten w białej koszulce i pewnie kilku jego kumpli), którzy zechcą obejrzeć swój mecz z animalsami.
W pubie spodziewane są łatwe dziewczyny i darmowe piwo!!!
Ruszcie tyłki!
W środę o 20:45, jak wszyscy wiedzą, gramy w ramach LM z ingliszami.
Nie uda mi się obejrzeć meczu na SB, więc mam nadzieje, że w eNce będzie nas niewiele mniej

Trzeba zjawić się wcześniej, żeby nie było problemu z puszczeniem meczu.
Nie trzeba chyba też wspominać, że musi być nas więcej niż ludzi podobnych do Yeti (jak ten w białej koszulce i pewnie kilku jego kumpli), którzy zechcą obejrzeć swój mecz z animalsami.
W pubie spodziewane są łatwe dziewczyny i darmowe piwo!!!
Ruszcie tyłki!
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- kostek_87
- Juventino
a enka w ogóle otwarta będzie? bo to jest środa popielcowa to z pubami nie wiadomo...
jak coś to Vince kazał mi napisać, że będzie i ja też postaram się przyjechać, tylko muszę mieć pewność, że enka będzie otwarta bo chwilowo nie mieszkam w Olsztynie i 100 km nie chciałbym jechać na darmo :-D
jak coś to Vince kazał mi napisać, że będzie i ja też postaram się przyjechać, tylko muszę mieć pewność, że enka będzie otwarta bo chwilowo nie mieszkam w Olsztynie i 100 km nie chciałbym jechać na darmo :-D
- centek
- Juventino
hmm, tez nie wiem czy bedzie otwarta ale jutro (wtorek) specjalnie sie przejde i zagadam co i jak. Bo ja pisze sie obiema rencyma
a co do meczu mam dobre przeczucie
no i jak jeszcze bedzie darmowe piwo i latwe dziewczyny to nie ma szans zebysmy nie wygrali 

a co do meczu mam dobre przeczucie

- speisi
- Juventino
co wy wkręcacie, że enka będzie zamknięta nie chce mi sie w to wierzyć nie każdy jest taki religijny jak wy, dajcie spokój, jak maja zamknąć bar w srode,kiedy leci liga mistrzow przeciez oni zarabiaja na pijanych kibicach takich jak wy a na pucharowa faze lm jest zawsze duzo chetnych
- Toma$z_V1nce
- Juventino
siemanko, podbijam temat,bo z Kostkiem jestesmy chetni. To gdzie idziemy? Enka?? 

- bociu
- Juventino
Jutro (wtorek, godz. 20:45) Lazio-Juventus. Mamy zarezerwowaną kanapę w "15". Widzimy się o 20:30.
Liczę, że nie będzie nas mniej niż na Chelsea. W końcu półfinał Coppa Italia!
Do zobaczenia!
Liczę, że nie będzie nas mniej niż na Chelsea. W końcu półfinał Coppa Italia!
Do zobaczenia!
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!