Zostaniemy zdegradowani??!!
- CUORE BIANCO-NERO
- Juventino
Degradacja Juventusu do Serie D to tylko i wyłącznie pobożne życzenia
Ac Milani i Interu .... oraz wymysły dziennikarzy , jeśli już to ewentualnie zostalibyśmy zdegradowani do Serie B , ale jeśli istnieje jakakolwiek sprawiedliwość na tym świecie , to Milan , Lazio , Fiorentina... powinni
"popłynąć" razem z nami .... pozatym to nie klub jest oskarżony o przekręty ,ale jego Dyrektor Genaralny ( możnaby powiedzieć , co za bzdura ! , bo niby on kupował mecze dla Juve i to za jego sprawą .... bla bla bla .... ) , ale Moggi głównie jest oskarżony o przekręty Finansowe na swoją korzyść , nie klubu ....
Ostatnio "dobrali" się nawet do piłkarzy ..... w sprawę mają być niby zamieszani Gigi Buffon , Alessandro Del Piero , Fabio Cannavaro i Ibrahimović... według dziennikarzy mieliby mieć z tego jakieś korzyśći finansowe ???!!!! :rotfl:
interesujące .... bo skoro kupowali mecze dla klubu ( bo o to ich się oskarża) to chyba raczej możnaby się spodziewać uszczuplenie ich portfeli a nie odwrotnie ... pozatym Buffona oskarża się o "Hazard " , obstawianie wyników , co się okazało kompletną bujdą , bo był to wymysł dziennikarzy ....
Juve ma też wielu obrońców , którzy zgodnie twierdzą ,że cała ta sprawa to nic innego jak nagonka na Juventus , rywale za wszelką cenę chcą pozbyć się swojego największego przeciwnika , jeśli nie na boisku ( bo tam nie potrafią tego zrobić.... ) to znaleźli inny sposób.... nawet jeśli nie uda im się numer z degradacją , to napewno narażą Juve na strary finansowe , zerwanie kontraktów przez sponsorów....... odejście niektórych piłkarzy , złą atmosferę......
Berlusconi powiedział ostatnio ,że powinno się Juventusowi odebrać dwa ostatnie scudetta i ... ODDEĆ JE MILANOWI !!!! :rotfl: :rotfl:
aż w głowie mi się nie mieśći ,że ci krętacze i oszuśći mają jeszcze czelność opowiadać takie rzeczy !!!! sami są zamieszani w sprawię i to bardzo poważnie i jeszcze nadodatek uzurpują sobie jakieś prawa do tytułów mistrzowskich ! ... ah .. za ten mecz e Romą w ostatniej kolejce
(dwa karne ) Milan też beknie ...
Ludzie "na szczycie" Calcio twierdzą ,że Milan i Juventus mieli jakiś układ , z którego Juve wycofało się z tego powodu popadli w konflikt .... , a właściwie w konflikt INTERESÓW .... , chodzi mianowicie o władzę we włoskiej piłce , pokłócili się o "stołki" ... Milan w tym wszystkim wypadł niekorzystnie i teraz się mśći .... ta cała nagonka wyszła z ich strony ....
także oficjalnie już wiadomo , że to zarządy tych dwóch klubów są w konflikcie NIE KLUBY same w sobie NIE PIŁKARZE.... więc nie wydaje mi się ,żeby największa legenda włoskiej piłki została zdegradowana , bo gwoli sprawiedliwośći musieliby zdegradować również Milan , Lazio Fiorentine ...... i innych , a to oznaczałoby koniec włoskiej piłki , ta cała afera to gry polityczne prezesów , dyrektorów..... aż szkoda sportu , piłki , piłkarzy i kibiców.... teraz liczy się tylko kasa
Ac Milani i Interu .... oraz wymysły dziennikarzy , jeśli już to ewentualnie zostalibyśmy zdegradowani do Serie B , ale jeśli istnieje jakakolwiek sprawiedliwość na tym świecie , to Milan , Lazio , Fiorentina... powinni
"popłynąć" razem z nami .... pozatym to nie klub jest oskarżony o przekręty ,ale jego Dyrektor Genaralny ( możnaby powiedzieć , co za bzdura ! , bo niby on kupował mecze dla Juve i to za jego sprawą .... bla bla bla .... ) , ale Moggi głównie jest oskarżony o przekręty Finansowe na swoją korzyść , nie klubu ....
Ostatnio "dobrali" się nawet do piłkarzy ..... w sprawę mają być niby zamieszani Gigi Buffon , Alessandro Del Piero , Fabio Cannavaro i Ibrahimović... według dziennikarzy mieliby mieć z tego jakieś korzyśći finansowe ???!!!! :rotfl:
interesujące .... bo skoro kupowali mecze dla klubu ( bo o to ich się oskarża) to chyba raczej możnaby się spodziewać uszczuplenie ich portfeli a nie odwrotnie ... pozatym Buffona oskarża się o "Hazard " , obstawianie wyników , co się okazało kompletną bujdą , bo był to wymysł dziennikarzy ....
Juve ma też wielu obrońców , którzy zgodnie twierdzą ,że cała ta sprawa to nic innego jak nagonka na Juventus , rywale za wszelką cenę chcą pozbyć się swojego największego przeciwnika , jeśli nie na boisku ( bo tam nie potrafią tego zrobić.... ) to znaleźli inny sposób.... nawet jeśli nie uda im się numer z degradacją , to napewno narażą Juve na strary finansowe , zerwanie kontraktów przez sponsorów....... odejście niektórych piłkarzy , złą atmosferę......
Berlusconi powiedział ostatnio ,że powinno się Juventusowi odebrać dwa ostatnie scudetta i ... ODDEĆ JE MILANOWI !!!! :rotfl: :rotfl:
aż w głowie mi się nie mieśći ,że ci krętacze i oszuśći mają jeszcze czelność opowiadać takie rzeczy !!!! sami są zamieszani w sprawię i to bardzo poważnie i jeszcze nadodatek uzurpują sobie jakieś prawa do tytułów mistrzowskich ! ... ah .. za ten mecz e Romą w ostatniej kolejce
(dwa karne ) Milan też beknie ...
Ludzie "na szczycie" Calcio twierdzą ,że Milan i Juventus mieli jakiś układ , z którego Juve wycofało się z tego powodu popadli w konflikt .... , a właściwie w konflikt INTERESÓW .... , chodzi mianowicie o władzę we włoskiej piłce , pokłócili się o "stołki" ... Milan w tym wszystkim wypadł niekorzystnie i teraz się mśći .... ta cała nagonka wyszła z ich strony ....
także oficjalnie już wiadomo , że to zarządy tych dwóch klubów są w konflikcie NIE KLUBY same w sobie NIE PIŁKARZE.... więc nie wydaje mi się ,żeby największa legenda włoskiej piłki została zdegradowana , bo gwoli sprawiedliwośći musieliby zdegradować również Milan , Lazio Fiorentine ...... i innych , a to oznaczałoby koniec włoskiej piłki , ta cała afera to gry polityczne prezesów , dyrektorów..... aż szkoda sportu , piłki , piłkarzy i kibiców.... teraz liczy się tylko kasa
E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
LA JUVE !
- Marian50
- Juventino
Na stronie Juventusturyn.com jest podana informacja <za sports.it>że prokura w Neapolu nie wykryła żadnych nieprawidłowości w sezonie 2005-2006 tzn. że Juventus sprawiedliwie wygrał 29 scudetto.Fajnie by było gdyby to była prawda 
- dawidm
- Juventino
coś na razie sprawa ucichła, miejmy nadzieję, że zarzuty okażą sie bezpodstawne
strasznie mnie ucieszyła (choć to niepotwierdzony news) wiadomośc na juventusturyn.com, że sezon 2005/06 nie został ustawiony
Nie ma co ukrywać, ze degradacja doprowadzilaby do katastrofy - zarówno finansowej jak i kadrowej u bianconerich i przynajmniej na kilka lat uniemożliwilłaby powrot do czołowki serie A nie mówiac juz o CL ...

- CUORE BIANCO-NERO
- Juventino
mmmm no nie wiem czy ucichła.... według ostatnich informacji bilansy finansowe klubu zostały sfałszowane ..... to tyle ze strony ... dziennikarzy ! Moggi powiedział,że wszystcy są spokojni , bo nie mają się czego obawiać i ,że nie zostało wykryte nic "konkretnego" .... Juventus dostarczył prokuraturze wszystkich wymaganych dokumentów i na tej podstawie nie stwierdzono (podobno) żadnych nieprawidłowości ... z siedziby Juventusu zabrano laptopa ... w ramach poszukiwań jakiś śladów oszustw... :?
E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
LA JUVE !
- Tombalu
- Juventino
W tej całej sprawie zastanawia mnie jedna zasadnicza sprawa - czas ujawnienia przez prasę tych rewelacji, to jest pewne, ze czas i przecieki w prasie nie były przypadkiem.
Ktoś mial na celu by przed decydujacą kolejką maksymalnie zamieszac w JUVE i popsuc atmosfere i "dobić psychicznie" naszych zawodników.
Nagle po zdobyciu scudetto przez JUVE jakoś dziwnie cała sprawa przycichła. Teraz to Juve musi zadac publiczne pytanie - kto inspirował i kto stał za atakiem na JUVE przed ostatnia i decydujaca kolejka?
Tą sprwę tez nalezy wyjasnić!!! A po ostatnich wypowiedziach Berlusconiego - inspirator wydaje łatwy do odgadnięcia
Ktoś mial na celu by przed decydujacą kolejką maksymalnie zamieszac w JUVE i popsuc atmosfere i "dobić psychicznie" naszych zawodników.
Nagle po zdobyciu scudetto przez JUVE jakoś dziwnie cała sprawa przycichła. Teraz to Juve musi zadac publiczne pytanie - kto inspirował i kto stał za atakiem na JUVE przed ostatnia i decydujaca kolejka?
Tą sprwę tez nalezy wyjasnić!!! A po ostatnich wypowiedziach Berlusconiego - inspirator wydaje łatwy do odgadnięcia

- nordahl
- Milanista
Moze Padre Fedele?Tombalu pisze:Ktoś mial na celu by przed decydujacą kolejką maksymalnie zamieszac w JUVE i popsuc atmosfere i "dobić psychicznie" naszych zawodników.
Sprawa wcale nie ucichla, Juventus nie znika z pierwszych stron gazet i jedyny temat na ustach Wlochow w tej chwili to 'Calciopoli'.Tombalu pisze:Nagle po zdobyciu scudetto przez JUVE jakoś dziwnie cała sprawa przycichła. Teraz to Juve musi zadac publiczne pytanie - kto inspirował i kto stał za atakiem na JUVE przed ostatnia i decydujaca kolejka?
Oczywiscie nie wiem jak jest w Polsce, moze serwisy informacyjne u Was zle funkcjonuja.
Co takiego powiedzial Silvio?Tombalu pisze:Tą sprwę tez nalezy wyjasnić!!! A po ostatnich wypowiedziach Berlusconiego - inspirator wydaje łatwy do odgadnięcia
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- Lypsky
- Juventino
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Waldini
- Interista
Buhahahahhahahaha :rotfl: No i co to ma byc?? Twoje pobozne zyczenie, zeby Inter mial cos z tym wspolnego. To wy lecicie z ligi a nie my

News zamieszczony na portalu pilka.pl o ktorym wielu z was bardzo zle mowilo, a poza tym co wynika z tego? Nic, jezeli juz to Facchetti tylko pyta kto bedzie sedziowal, a nie mowi kto ma sedziowac jak Moggi. Zawistni ludzie, modlicie sie dzien w dzien, zeby znalezli cos na Inter, ale to nie w tej bajce!!!! Buhahahahah :rotfl:
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!
Serie B?? We have never been there...

- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To czy lecimy z ligi mozna powiedziec kiedy zapadnie wyrok, poki co to spekulacje i nic tak naprawde pewne nie jest, wiec.... delikatnie mowiąc buzia w kibel!!Waldini pisze: To wy lecicie z ligi a nie my![]()
Swoja drogą, jezeli tamten news byl prawdziwy to zawas tez sie biorą

<Juventus Semper Fidelis>
- Waldini
- Interista
Skoro tak lubisz nurkowac w toalecie to zapraszam, wsadz buzie w kibel. Ja preferuje inne rozrywki.Gamber pisze: To czy lecimy z ligi mozna powiedziec kiedy zapadnie wyrok, poki co to spekulacje i nic tak naprawde pewne nie jest, wiec.... delikatnie mowiąc buzia w kibel!!
Swoja drogą, jezeli tamten news byl prawdziwy to zawas tez sie biorąi dobrze..
Haha, naucz sie czytac ze zrozumieniem, to moze zrozumiesz, ze z tego newsa nic nie wynika, nie ma zadnej mowy o ustawianiu spotkan. Zreszta na zadnym z wloskich portali sportowych nic o tym nie pisza, bo nawet jesli to prawda to nie ma o czym pisac! A cieszcie sie z tego, smiech to zdrowie. Macie taki smutny okres, ze nalezy wam sie troche humoru zawistniaki :rotfl: Interu nigdzie nie zabiora i pozostanie jedyna druzyna, ktora nigdy nie grala nizej niz serie A

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
i ktora dlugoooooo nie zdobyla mistrza a ni nic wiecej niz puchar wlochWaldini pisze:Skoro tak lubisz nurkowac w toalecie to zapraszam, wsadz buzie w kibel. Ja preferuje inne rozrywki.Gamber pisze: To czy lecimy z ligi mozna powiedziec kiedy zapadnie wyrok, poki co to spekulacje i nic tak naprawde pewne nie jest, wiec.... delikatnie mowiąc buzia w kibel!!
Haha, naucz sie czytac ze zrozumieniem, to moze zrozumiesz, ze z tego newsa nic nie wynika, nie ma zadnej mowy o ustawianiu spotkan. Zreszta na zadnym z wloskich portali sportowych nic o tym nie pisza, bo nawet jesli to prawda to nie ma o czym pisac! A cieszcie sie z tego, smiech to zdrowie. Macie taki smutny okres, ze nalezy wam sie troche humoru zawistniaki :rotfl: Interu nigdzie nie zabiora i pozostanie jedyna druzyna, ktora nigdy nie grala nizej niz serie A

Wracajac do tematu to pilka.pl rozne rzeczy pisze dzis pisza o interze a jutro napisza o romie ktora chyba juz jest zamieszana w ta cala chora sytuacje :roll:
A wracajac jeszcze do twojej wypowiedzi to nie wiem dlaczego sie cieszysz bo nie tylko my mamy smutny okres ...wkoncu nic nam nie udowodniono i nadal mamy mistrza podczas gdy wy oprocz pucharu wloch nie mozecie nic zdobyc od 17...sory 18 juz lat wiec sie zastanow kto ma smutny okres,a wierze ze sie wszystko to udowodni i nie zdegraduja nas !
ps-mam prośbe,a raczej pytanie do moderatorów:
sory ze nie na temat ale mnie korci jedna rzecz pod moim nickiem ...a konkretnie chodzi o te kartki zolte dlugo je ebde mial? :roll: z gory dzieki za odp:)
Ostatnio zmieniony 20 maja 2006, 12:22 przez Mati1990, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Gamber pisze: To czy lecimy z ligi mozna powiedziec kiedy zapadnie wyrok, poki co to spekulacje i nic tak naprawde pewne nie jest, wiec.... delikatnie mowiąc buzia w kibel!!
Aha czyli preferujesz nurkowanie w szambie... spoko, trzymam kciuki a tak obiegając... czytaj ze zrozumieniem, ok? 8)Waldini pisze:Skoro tak lubisz nurkowac w toalecie to zapraszam, wsadz buzie w kibel. Ja preferuje inne rozrywki.
Wynika ze wami tez sie interesują(mimo iz moze jestescie czysci) a pozaty przeciez wyraznie napisalem ze NEWS MOZE BYC NIE PRAWDZIWY... i kto tu czyta bez zrozumienia :? A pozatym glowną mysl skupilem na twojej wypowiedzi niz na samym newsie...Waldini pisze:Haha, naucz sie czytac ze zrozumieniem, to moze zrozumiesz, ze z tego newsa nic nie wynika, nie ma zadnej mowy o ustawianiu spotkan. Zreszta na zadnym z wloskich portali sportowych nic o tym nie pisza, bo nawet jesli to prawda to nie ma o czym pisac! A cieszcie sie z tego, smiech to zdrowie. Macie taki smutny okres, ze nalezy wam sie troche humoru zawistniaki :rotfl: Interu nigdzie nie zabiora i pozostanie jedyna druzyna, ktora nigdy nie grala nizej niz serie A
no commentWaldini pisze:A cieszcie sie z tego, smiech to zdrowie. Macie taki smutny okres, ze nalezy wam sie troche humoru zawistniaki :rotfl: Interu nigdzie nie zabiora i pozostanie jedyna druzyna, ktora nigdy nie grala nizej niz serie A
Aha jak masz jeszcze jakies wąty to zapraszam na priva tutaj nie bedziemy zasmiecali forum... z mojej strony koniec dyskusji(na forum)
<Juventus Semper Fidelis>
- Waldini
- Interista
Dobra koniec. Kogo urazilem to sorry. Moja glowna intencja bylo pokazanie, ze news ten, jesli jest prawdziwy to i tak nie stanowi zadnego dowodu na wine Interu.

- ostry
- Milanista
Pisza, pisza http://www.channel4.com/sport/football_ ... ay20f.htmlWaldini pisze:[ Zreszta na zadnym z wloskich portali sportowych nic o tym nie pisza, bo nawet jesli to prawda to nie ma o czym pisac!
Poza tym Tuttosport tez cos na ten temat pisze. Niemniej jednak nie zmienia to faktu ze mowy o kupowaniu meczow badz wymuszaniu sedziow byc nie moze.
>>>>>>>ACM<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<