Obuwie piłkarskie
- tabo89
- Juventino
jeśli chodzi o tą firme to na naszym rynku może troche mało znana i nie doceniana ale wydaje mi się że jest solidna, kilki kumpli ma ich halówki i nie narzekaja
a tak to znana głównie w niemczech gdzie ubiera m.in. Arminię i Energie
osobiście nie mam z tą firmą doświadczeń ale tak jak mówie z opowiadań wiem że nikt nie narzeka
a tak to znana głównie w niemczech gdzie ubiera m.in. Arminię i Energie
osobiście nie mam z tą firmą doświadczeń ale tak jak mówie z opowiadań wiem że nikt nie narzeka
- Szymek
- Juventino
Z Sallerem jest tak, jak z Ziną - te firmy mają naprawdę świetny sprzęt, jakościowo nieodstający od Nike czy Adidasa, ale co do obuwia - w większości ludzie wolą obuwie znanych firm niżeli tych z teoretycznie niższego progu, stąd mała popularność m.in Ziny i Sallera na nogach.
Jeśli szukacie dobrego sprzętu warto zwrócić uwagę na asortyment Sallera, Ziny, Regio, Jako czy ewentualnie Kispsty i Colo. Świetna jakość i wybór, porównywalna z największymi i najpopularniejszymi firmami, na dodatek niezłe (niższe) ceny.
Jeśli szukacie dobrego sprzętu warto zwrócić uwagę na asortyment Sallera, Ziny, Regio, Jako czy ewentualnie Kispsty i Colo. Świetna jakość i wybór, porównywalna z największymi i najpopularniejszymi firmami, na dodatek niezłe (niższe) ceny.
- tabo89
- Juventino
jasne że jest, może nie tak dużo jak np Nike ale są:darek pisze:A jest w ogóle jakiś szerszy wybór halówek firmy lotto?
proszę bardzo
- KeRmit19
- Juventino
Jako, ze po roznych perypetiach zwiazanych ze zdrowiem i kontuzjami wracam do futbolu, czas nabyc nowe obuwie na zielona nawierzchnie bo sezon halowy juz sie powoli konczy i nastal czas przedsezonowych sparingow
A wiec gralem juz w roznego rodzaju butach od Pumy, przez diadore, mitre, Nike, na umbro konczac. Nie gralem jeszcze nigdy w korkach adidasa i jako, ze wizualnie mi sie bardzo podobaja i cena jest stosunkowo niska, chcialbym zaczerpnac waszych opinii na temat butow podanych ponizej, gdyz zamierzam kupic chyba cos w ten desen. Mial ktos juz takie buty? Jak je oceniacie itd, itp 8) ?!
ADIDAS X-TROVIDER II TRX
ADIDAS TELSTAR TRX
ADIDAS X-TROVIDER II TRX
ADIDAS TELSTAR TRX
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja bym dał spokój tym tanim kapciom na twoim miejscu, dorzucił stówę i kupił jakieś porządne buty, bo taka taniocha to się rozpada przy kilku dobrych uderzeniach.
Oczywiście jeśli myślisz o profesjonalnym obuwiu, ale jeśli grasz w lidze to dorzuć te 100-150 zł, kup eleganckie, skórzane buty i dbaj o nie, a posłużą Ci przez wieki.
Oczywiście jeśli myślisz o profesjonalnym obuwiu, ale jeśli grasz w lidze to dorzuć te 100-150 zł, kup eleganckie, skórzane buty i dbaj o nie, a posłużą Ci przez wieki.
- goly
- Juventino
Fajne i dosyć tanie, na pewno będzie się w nich dobrze grało.KeRmit19 pisze: ADIDAS X-TROVIDER II TRX
Hmm..? Strasznie nie podoba mi się ten model, może i solidne ale mi jakoś nie przypadły do gustu.KeRmit19 pisze:ADIDAS TELSTAR TRX
No tak

JOMA PORTILLO i coś mniej rażącego JOMA SUPER COPA
Większość sobie zachwala tą markę, dlatego chcę je wypróbować, mam nadzieje, że się opłaci.
- KeRmit19
- Juventino
Tu niby pisze, ze material to skora naturalnaNegri pisze:Ja bym dał spokój tym tanim kapciom na twoim miejscu, dorzucił stówę i kupił jakieś porządne buty, bo taka taniocha to się rozpada przy kilku dobrych uderzeniach.