LM (1/4): JUVENTUS 0-0 Arsenal :(

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Darettii

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 20:13

Czas na mecz...cuż niezależnie od wyniku i tak Juve jest najlepszym klubem na swiecie!! Miejmy nadzieje że dziś stanie się cud i Bóg bedzie z nami...Boję się ale do chwili zakończenia meczu wszystko może się zdarzyć...i trzeba wierzyć w naszych chłopców.

Boże błogosław Juventus i wszystkich jego kibiców!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaczor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 20:34

Przepraszam bardzo jesli bylo to juz napisane gdzieś, ale jestem wpracy i nie bardzo mam jak szukać :) chciałbym zapytać czy relacja z dzisiejszego meczu odbędzie sie na teamspeaku ? ewentualnie gdzie mozna na internecie zobaczyc ten mecz... z gory dziekuje za wszelka okazana mi pomoc :prochno:

Obrazek
Obrazek
w3maniak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 21:39

Po pierwszej połowie...
Nigdy nie widziałem słabszego Juve,a kibicuje im od 1996r

Anather day anather strike,jumpdafuckup and fight!!!
jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 21:40

@Kaczor: na Teamspeak nie ma dziś relacji

a teraz może ktoś mi powie co to ma być?? Chodzi mi o tych 10 chłopaków w biało - czarnych koszulkach na boisku. No a najbardziej o te kolesia w okularach na łwce oznaczonej napisem gospodarze z herbem Juventusu na garniaku ośmielającego się mówić o sobie "trener".

Ludzie dwóch totalnie defensywnych pomocników na środku pomocy!! W meczu który musimy wygrać wysoko!! Zero dobrych okazji w meczu na strzelenie bramki!! Niech mi ktoś to wytłumaczy bo ja tu czegoś nie rozumiem!?!? My dziś gramy na 0:0 tak?? No bo już naprawdę nic nie wiem... Przecież to jest ŻAŁOSNE... I ten trener chce wprowadzić drużynę do półfinału Ligi Mistrzów?!?! Możemy odpaść - jak powiedział przed chwilą Szpak jesteśmy pozbawieni gwiazd - ale nie bez walki, nie w tak tragicznym stylu jak teraz!!

Bar_87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 21:41

Jest 43 minuta i wygląda na to ,że Arsenal odrabia straty z pierwszego meczu. Belejokość w byle jakim wykonaniu nie chce żeby ten post był kolejnym kolakwialną wypowiedzią o pesymistycznym tonie z tak innowacyjnymi pomysłami jak sprowadzenie "młodziaków". Nie, ale patrząc bądź co bądź moją ukochaną drużynę chciałbym szybkiego rozstrzygnięcia albo niech nas rozbiją albo nasi się obudzili i powrócili z idylli bo Treviso to nie Arsenal.

P.S Wydaje mi się, że w składzie powinna nastąpić jedna zmiana i nie chodzi tu o wyrzucenie Capello ,a Zambrotty jako jedyny nie pasuje to Juve.. walczy, biega, stara się no niestety nie pasuje do mieszaniny drewnianych dinozaurów w biało czarnych koszulkach.

Pozdro "Czy wyrywasz czy nie..."

!!Repair The World!! Do Not Destroy IT!!
Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Pierwsza połowa raczej nie zachwyciła. Choc można bylo zobaczyc wiele zaangazowania ze strony naszych graczy.
Gdyby nie jedna pomykla sedziego byloby 1-0 dla nas. Gdyby nie kolejna arsenal gralby w 10. :angry:
No ale trzeba wciaz wierzyc.
FORZA RAGAZZI

Tom A Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

nooo, po pierwszej połowie 0:0 Ale ogromny szturm Juve - obrońcy Arsenalu ledwo nadązają... :rotfl: Już po pierwszych 10 min. było widać co się święci - ośmieszają nas jak chcą - 2 siaty i wspaniałe akcje po kontrach. Nic nie przewiduje - ale marnota straszna Jedynie Nedved nie odbiega od piłkarzy Arsenalu - to jednak za mało. :płaczę: Del Piero może jedynie dyskutować z żoną o meczu na trybunach :/ No ale jest jeszcze 45 minut... :wink:

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 21:43

1 Połowa :shock: No sory gdzie tu jest walka od 1 min ? Chyba tylko Nedved "ma jaja" i zapiernicza jak może. Mutu to nie wiem, ani jednej dobre wrzutki nie wykonał. Zamiast grać doporzodu to piłka chodzi z zdłuż boiska i obrońcy sobie ją podają. Widoczny i bardzo widoczny jest brak klasycznego ofensywnego śr. pomocnika. No cóż zostało 45 min...albo mojej radości albo rozpaczy.

mxxx2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 21:49

gramy jak stare dzaidy tylko zambro cos chce wykombinowac dwoje defensywnych pomocnikow to o jednego za duzo moze przyjda takie czasy ze kiedys zambro znow bedzi epomocnikiem no nie wiem ale za capelo ni emamy szans na zaden sukces w europie poprpstu jego archaiczny styl gry si eju nie nadaje
sory za bledy

muniekx
risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 22:07

niech Moggi powie jeszcze ze mamy dobry zespol i nie trzeba wzmocnien to chyba padne smiechem. Emerson raczej na obronce sie nadaje a nie na pomocnika!!:/

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 22:27

Nie wiem jak Wy, ale ja juz(albo dopiero) wylaczylem TV. Zal patrzec! Nedved czerwona, jak ostatni amator - taki faul w walce o przegrana praktycznie pilke - paranoja :evil: Szkoda...

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 22:27

Nie bede czekał do konca spotkania.
Co to ma być ? Parodia. Darujcie sobie głupie posty o Capello, Zlatanie. Nedved zgłupiał do reszty juz.

:angry:

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 22:31

Powiem krótko i na temat : Juventus jest daremny, nic nie gra, faulowac to potrafią, a strzelać i podawać nie bardzo. Panu Capello już podziękujemy i Zlatanek gwiazdor jeden też może sobie zmienić klub (jak dla mnie ) JEdynie ładnie Buffon i Zambrotta ... reszta padaka

TO BYŁ MECZ .... w którym po raz pierwszy wstydziłem się za swój klub :(
Del Piero - miałes grać :płaczę:

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
oczko191

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 22:32

Buffon, Zambrotta i Nedved (do czasu) pokazali jak sie gra. Reszta do niczego!!!

sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2006, 22:33

Proponuje nie wypowiadac sie na temat tego meczu ale to jest tylko moje zdanie.... bo kazdy widzial co juve zaprezentowalo.... mozemy sobie gdybac kogo mamy kupic kogo nie , kto ma odejśc kto ma zostac... bo i tak to wszystko na marne :| jestesmy kibicami juve i pozostaniemy nimi do konca zycia (przynajmniej ja) Ja dziekuje Juventusowi za Lige Mistrzów i Wierze ze wygrają Serie A ! FORZA JUVE !! NA ZAWSZE W MOIM SERCU !!! TI AMO JUVE !! Czy wygrywasz czy nie.....

JUVE PER SEMPRE!!!
Zablokowany