Mecze Juve na TeamSpeaku

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany

Co myślisz o próbie kibicowania Juve przez Skype ???

Głupi pomysł. Po co to komu ???
52
20%
Fajny pomysł, ale to nie wypali :/
43
17%
Można spróbować :)
105
41%
Super pomysł !!!
54
21%

Liczba głosów: 254
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 11:25

rafal005 pisze:A reklam może było za dużo i w złym momencie, ale było to zrobione celowo, za utrudnienia ze strony władz JP, przy próbie poinformowania użytkowników o relacji na TS-ie na forum JP.
Nie przesadzaj, Twój pierwotny post o TS reklamował stronę a nie relację. Kilka minut później napisałeś to inaczej i już nikt nie miał pretensji.

Obrazek
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 12:12

Nie możecie tego znieść że rafal005 reklamuje swoją strone :?: Czyżby zarząd Juve drżał o spadek popularności strony :rotfl: , bo jak wytłumaczyć tą zazdrość tryskającą we wszystkich możliwych kierunkach :?: Brava dla Ciebie rafal005 za tą pracę i za to że wiele kibiców Juve dzięki tobie może przeżyć jako tako mecz ... bo nie wszyscy mają możliwość oglądania :dance:

P.S w tych trudnych dla klubu momentach powinniśmy się jednoczyć a nie sprzeczać o reklamy :angry:

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 12:12

rafal005 pisze:
juveluck pisze:Jednak sposob komentarza to sztuczna podnieta i ten glos :rotfl: wycisnely zemnie lzy smiechu.
Zapraszam przed mikrofon następnym razem. Najbardziej komentatorów krytykują Ci, którzy nigdy nie mieli okazji się w tej roli sprawdzić.
Ja tego robic nie bede, bo poprostu sie do tego nie nadaje. Tak jak twoj glos byl za wysoki (lagodnie mowiac) i wywolywal usmiech na mojej twarzy i twarzy osoby mi towarzyszacej, tak moj jest za niski i nie nadaje sie do komentowania.

rafal005 pisze:
juveluck pisze:Proponuje tez przed nastepnym meczem pocwiczyc wymowe nazwisk pilkarzy :P
Słucham. Chętnie usłyszę, które nazwiska źle wymawiałem i posłucham Twojej "interpretacji". Pewnie Ty jako wielki kibic Juve wiesz najlepiej jak prawidłowo wymawiać wszystkie nazwiska.
Niech wypisze tylko kilka: Masiello, Marchisio, Calanchi i pewnie jeszcze kilka innych.
rafal005 pisze:
juveluck pisze:wiecej meczy na Team Speaku !!!
Cytując Martina: "Meczy" to koza, Panie Moderatorze :lol:

A mecze będą i to przez cały sezon. Linka do strony można znaleźć kilka linijek niżej, w moim podpisie.
No i super, ze meczy koza, to podobnie jak ty w trakcie komentowania :lol:
Adi666666 pisze:Nie możecie tego znieść że rafal005 reklamuje swoją strone :?: Czyżby zarząd Juve drżał o spadek popularności strony :rotfl: , bo jak wytłumaczyć tą zazdrość tryskającą we wszystkich możliwych kierunkach :?: Brava dla Ciebie rafal005 za tą pracę i za to że wiele kibiców Juve dzięki tobie może przeżyć jako tako mecz ... bo nie wszyscy mają możliwość oglądania :dance:
:
Z mojej strony nie ma zadnej zazdrosci, pierwszy raz sluchalem transmisji na Team Speaku i poprostu totalnie mnie rozwalila. Same reklamy mi nie przeszkadzaja choc czasami sposob ich podawania rowniez wywolywal usmiech na mojej twarzy.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 12:21

juveluck pisze:
Adi666666 pisze:Nie możecie tego znieść że rafal005 reklamuje swoją strone :?: Czyżby zarząd Juve drżał o spadek popularności strony :rotfl: , bo jak wytłumaczyć tą zazdrość tryskającą we wszystkich możliwych kierunkach :?: Brava dla Ciebie rafal005 za tą pracę i za to że wiele kibiców Juve dzięki tobie może przeżyć jako tako mecz ... bo nie wszyscy mają możliwość oglądania :dance:
:
Z mojej strony nie ma zadnej zazdrosci, pierwszy raz sluchalem transmisji na Team Speaku i poprostu totalnie mnie rozwalila. Same reklamy mi nie przeszkadzaja choc czasami sposob ich podawania rowniez wywolywal usmiech na mojej twarzy.
Nikt Ci nie karze słuchać :whistle: ... ciekawe co byś powiedział jakbyś nie miał możliwości oglądania meczy i to by był jedyny przekaz z meczu jaki masz dostempny :?: ... czy wtedy też byś narzekał :prochno: , może wtedybyś docenił prace innych którzy z dobrowolnej woli pomagają innym :think:

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 12:28

Adi666666 pisze:
juveluck pisze:
:
Nikt Ci nie karze słuchać :whistle: ... ciekawe co byś powiedział jakbyś nie miał możliwości oglądania meczy i to by był jedyny przekaz z meczu jaki masz dostempny :?: ... czy wtedy też byś narzekał :prochno: , może wtedybyś docenił prace innych którzy z dobrowolnej woli pomagają innym :think:
Przeciez napisalem, ze to byl moj pierwszy raz. Watpie zeby byly kolejne, chyba, ze dla zwaly. Prace doceniam, ale uwazam tez, ze jezeli ktos sie do czegos zabiera to powinien byc w tym dobry i umiec to robic. Sam pomysl z komentowaniem meczow to dobra idea, i fajnie, ze ktos chce to robic (patrz rafal) jednak on poprostu sie do tego nie nadaje 8)

Obrazek
Lakier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 12:43

Do juvelucka.

Wypowiem sie w stylu modow z jp.

Nie podoba sie? Nie sluchaj. Karteczka za nabijanie.

Obrazek

Ti amo Juventus per sempre.
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 12:46

Rafal005 poświęcał swój czas w poprzednim sezonie, aby kibice z całej Polski mogli posłuchać meczów swojej drużyny. Mógł sam oglądać sobie meczyk, z kumplami, przy piku. Z tego co wiem większośc ludzi chwaliła sobie jakość komentarza. Teraz roito samo, tyle, że pod inną banderą. Kulis jej zmiany nie znam, więc się nie wypowiadam, ale nie to jest chyba najważniejsze. Najważniejsze jest to, że dalej kibie Juve będą mogli na żywo słuchać relacji z meczów Juve. Tak więc, szanowni admini, uszanujcie jego pracę i zamiast krytykować wspierajcie.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 12:58

Ale się dyskusja zrobiła.
Gdyby nie ten komentarz to bym sobie mógł co najwyżej odświeżać stronę co kilka sekund, więcj est plus.
Jeśli znajdzie się ktoś kto lepiej komentuje niż Rafał (przecież Rafał nie jest najlepszy w Polsce :) ) to fajnie, zapraszam przed mikrofon, będzie jeszcze lepiej niż teraz.
I tyle.
Bo krytyka tutaj staje się lekko... żałosna.

Dirty mind
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 13:21

człowiek mąka pisze: Bo krytyka tutaj staje się lekko... żałosna.
Wyrazilem swoja (zreszta nie tylko, mogl bym pod to podciagnac dwie inne osoby) opinie do czego mam prawo, zwlaszcza, ze to byla moja pierwsza wizyta na Team Speaku. Nie wszystko co jest wbrew twojemu zapatrywaniu jest zalosne :P

Obrazek
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 13:41

W lutym byłam zmuszona słuchać relacji na TS (nie mogłam chodzić do pubu) i szczerze mówiąc nie wspominam tych relacji zbyt miło. Rafał najczęściej gadał o wszystkim innym tylko nie o tym co się dzieje na boisku. Bardziej podobał mi się komentarz Świergota. Przynajmniej było wiadomo kto w danej chwili jest przy piłce. Konkretny i na temat.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 14:00

Prace doceniam, ale uwazam tez, ze jezeli ktos sie do czegos zabiera to powinien byc w tym dobry i umiec to robic. Sam pomysl z komentowaniem meczow to dobra idea, i fajnie, ze ktos chce to robic (patrz rafal) jednak on poprostu sie do tego nie nadaje
To jest sensowny komentarz, choć wyraźnie negatywny. Własna opinia i tyle.
sztuczna podnieta i ten glos :rotfl: wycisnely zemnie lzy smiechu. Rafal ty przed nastepnym meczem spradz czy nie przytrzasneles sobie jajek gdzies miedzy krzeslem a biurkiem.
A to jest żałosne.

Dirty mind
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 14:05

juveluck pisze:Ja tego robic nie bede, bo poprostu sie do tego nie nadaje. Tak jak twoj glos byl za wysoki (lagodnie mowiac) i wywolywal usmiech na mojej twarzy i twarzy osoby mi towarzyszacej, tak moj jest za niski i nie nadaje sie do komentowania.
Powtarzam po raz kolejny. Nie jestem zawodowym komentatorem. Jeżeli znajdzie się ktokolwiek inny, kto będzie miał dostęp do meczów Juve i będzie chciał komentować, to nie ma problemu, ja ustąpie mu miejsca.
juveluck pisze:Niech wypisze tylko kilka: Masiello, Marchisio, Calanchi i pewnie jeszcze kilka innych.
Prosiłem o Twoją interpretację również. Powtarzałem po włoskim komentatorze SportItalia, ale pewnie Ty wiesz najlepiej, przecież wiadomo, że jesteś "modrzejszy" :lol:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 14:12

To może i ja się wypowiem. Jesli chodzi o sam komentarz to w przeciwieństiwe do Juvelucka mnie on nie śmieszy ;) Nie mam niastety możliwości oglądania spotkań Juventusu i cieszę się, że ktoś poświęca swój czas, aby pomóc ludziom, którzy tak jak ja nie mogą obejrzeć meczu poprzez tv czy przez neta.
Chciałbym się natomiast odnieść do reklam SoloJuve, które były lekko frustrujące. Już wczoraj zarzucono mi, że gdy Rafał jeszcze w poprzednim sezonie chwalił JP nie przeszkadzało mi to. Może i racja, ale teraz sytuacja była troszke inna. Oprócz reklam SJ pojawiła się również krytyka JP (mimo, że nazwa JuvePoland nie padła to każdy myślący człowiek domyślił się o co chodzi) a to jest już troche nie zdrowe. Mam nadzieje, że nie wywiąrze się z tego jakaś większa "wojna" między JP a SJ bo jest to zdecydowanie nie potrzebne. Jestem za to jak najbardziej za zdrową rywalizacją między stronami co podniesie poziom i jednej i drugiej.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 14:13

człowiek mąka pisze:
sztuczna podnieta i ten glos :rotfl: wycisnely zemnie lzy smiechu. Rafal ty przed nastepnym meczem spradz czy nie przytrzasneles sobie jajek gdzies miedzy krzeslem a biurkiem.
A to jest żałosne.
Za duzo rzeczy dla ciebie jest zalosne. Musisz wybaczyc, ze mielismy wlasnie taki odbior tego co slyszelismy, rozni ludzie rozne poglady 8) A niestety rafal brzmial wlasnie tak jak by sobie przytrzasnal pewien wazny organ, nie byl to glos 21 latka (ponoc tyle wlasnie ma). A jak to napisala pewna osoba (tu cytat) "15 latka w trakcie mutacji".

rafal005 pisze:
juveluck pisze:Niech wypisze tylko kilka: Masiello, Marchisio, Calanchi i pewnie jeszcze kilka innych.
Prosiłem o Twoją interpretację również. Powtarzałem po włoskim komentatorze SportItalia, ale pewnie Ty wiesz najlepiej, przecież wiadomo, że jesteś "modrzejszy" :lol:
Wybacz, ale nawet napisane fonetycznie nazwiska mozna zle przeczytac, dojscie do tego jak sie je wymawia to juz twoj problem, tak czy inaczej robiles to zle. A madrzejszy czy jak wolisz "modrzejszy" (zeby zabawnie bylo tez dla ciebie :P ) w tych kwestiach to ja od ciebie jestem i to duzo...

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2006, 14:37

Dobra, panowie i panie (pozdro Alexa :) ), proponuję zakończyć temat. Doceńmy wysiłek Rafała. A jeżeli komuś nie odpowiada jego relacja, to mam nadzieję, że od nowego sezonu JP będzie mogło zaproponować wam własną relację, w której skupimy się na meczu, a nie na natrętnym reklamowaniu JP i oczernianiu konkurencji.

Obrazek
Zablokowany