Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
- Buri
- Juventino
Ostanio w wiadomosciech było o Juve ! Poprostu niemożliwe! :shock:
Ale była to wiadomość taka że przegrali z Werderem
Oni sa naprawde śmieszni...jak wygrywają w lidze wszystko co sie da ...poźniej Derby Włoch to cisza...przegrali z LM i odrazu w TV
Ale była to wiadomość taka że przegrali z Werderem

Oni sa naprawde śmieszni...jak wygrywają w lidze wszystko co sie da ...poźniej Derby Włoch to cisza...przegrali z LM i odrazu w TV
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Lato1897
- Juventino
Dawajcie adres mailowy do tvp!!!Zaraz do nich napisze...Według mnie powinnismy zrobic akcje i zasypac ich mailami z prośbą o puszczanie ligi włosskiej chociaz przy okazji ciekawszych meczów zespołow z czołówki.Może by podziałało

- Michael900
- Juventino
Lato1897 -
albo widzowie@tvp.pl
albo sport@tvp.pl
Ja też chyba napisze to tvp. Pewnie i tak to nic nie da ale nie zaszkodzi spróbować.
albo widzowie@tvp.pl
albo sport@tvp.pl
Ja też chyba napisze to tvp. Pewnie i tak to nic nie da ale nie zaszkodzi spróbować.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Buri
- Juventino
Tez napisze do TV.... powinno się wiecej osob zebrac i pisac tam ;/ moze coś wkoncu zrobią ... bo traktują to włoską jak 5 koło.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Juve Master
- Juventino
Ja już wysłałem mój list z wnioskiem i z zażaleniami do naszej kochanej Telewizji Publicznej
pod dwa podane wyżej adresy, a dało to mniej więcej taką odpowiedz jaką zamieścił w swoim poście jeden z userów :roll:
Witamy
Uprzejmie informujemy,że list przekazalismy bezpośrednio do redakcji sportowej.Podajemy na przyszłość ich adres mailowy
sport@tvp.pl
To dostałem na początku a odpowiedzi od działu sportowego nie otrzymałem ale niedługo powinienem dostać i wtedy zamieszczę na forum zapewne ich standartową odpowiedz typu: "Dziękujemy za list, postaramy się spełnić państwa oczekiwania itp. ..."
Zachęcam wszystkich do wysyłania listów do TVP może jak dostaną ich z 50.000 to coś się zmieni w sposobie przedstawiania wiadomości sportowych
Choć to dość wątpliwe to nie zaszkodzi spróbować jak ktoś wcześniej napisał w swym poście.
Witamy
Uprzejmie informujemy,że list przekazalismy bezpośrednio do redakcji sportowej.Podajemy na przyszłość ich adres mailowy
sport@tvp.pl
To dostałem na początku a odpowiedzi od działu sportowego nie otrzymałem ale niedługo powinienem dostać i wtedy zamieszczę na forum zapewne ich standartową odpowiedz typu: "Dziękujemy za list, postaramy się spełnić państwa oczekiwania itp. ..."

Zachęcam wszystkich do wysyłania listów do TVP może jak dostaną ich z 50.000 to coś się zmieni w sposobie przedstawiania wiadomości sportowych
- Michael900
- Juventino
Napisałem dzisiaj do TVP. Narazie jeszcze nie dostałem odpowiedzi.
Chciałbym tylko powiedzieć, że webmnasterzy TVP nie odbierają maili w których nie ma podanego nazwiska nadawcy.
Chciałbym tylko powiedzieć, że webmnasterzy TVP nie odbierają maili w których nie ma podanego nazwiska nadawcy.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- piotrek147
- Juventino
Mnie też irytuje brak informacji o Serie A. Nasze kochane TVP woli mówić o kolejnej marnej poraszce Realu, zamiast np. o wygranej Juve z Interem 2:1. Moim zdaniem powinnien ktoś ułożyć jeden list do TVP, podać ten list na forum i wyślemy go wszyscy na obydwa maile. Może jak dostaną tyle mail, że im się skrzynka nie wyrobi to wtedy coś powiedzą o Juve.
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- JUVEfan_11
- Juventino
Jak jest mecz JUVE i akurat zdarzy sie nudny to mówią te tvp'owce , że nudny mecz.Jak chelsea-barca było i na początku zasnąć siędało to mówili jaka to gra taktyczna, jaki to mourinho taktyk wielki itp.A, że milczą o JUVE to znieść teog nei mogę.Nie widziałem dobrze goli z JUVE-werder.Pokazali tak na szybko i koniec.Ciekawe co będą gadać jak któraś z włoskich drużyn ze wskazaniem na JUVE zdobedzie puchar LM.Włosi jako jedyni grają z głową.
- juveman7
- Juventino
Juvefan bardzo dobrze mówi.
Przyjeła się zasada ze włoskie kluby tylko sie bronią i gdy jakiś mecz nie wychodzi Juve to od razu są oni obrzucani błotem ze nie umią atakować tylko sie bronią zas jak barca odstawia kichę to to jest super taktyka trenera itd.
Ale i tak w wiadomościach sportowych powiedzą o barcy ze zagrali super taktycznie a o Juve nie wspomną bo oni się tylko bronią.
Przyjeła się zasada ze włoskie kluby tylko sie bronią i gdy jakiś mecz nie wychodzi Juve to od razu są oni obrzucani błotem ze nie umią atakować tylko sie bronią zas jak barca odstawia kichę to to jest super taktyka trenera itd.
Ale i tak w wiadomościach sportowych powiedzą o barcy ze zagrali super taktycznie a o Juve nie wspomną bo oni się tylko bronią.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Axel
- Juventino
Całkiem fajny pomysł jest z listem do TVP!
Moim zdaniem nie wiele to pomoże, ale spróbować zawsze warto...ja jestem za i chętny do współpracy 8)
Co do samego pomysłu listu to już się podobny ukazał w gazecie TELETYDZIEŃ, autor także prosił o większe zainteresowanie SERIE A, lecz zabardzo się nie namęczył podczas pisania tego listu....
Moim zdaniem nie wiele to pomoże, ale spróbować zawsze warto...ja jestem za i chętny do współpracy 8)
Co do samego pomysłu listu to już się podobny ukazał w gazecie TELETYDZIEŃ, autor także prosił o większe zainteresowanie SERIE A, lecz zabardzo się nie namęczył podczas pisania tego listu....
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
nie ma co sie dziwic ze nic nie pokazuja nic nie mowia wystarczy pzypominiec sobie ostatnie mecze typu z Werderem z Bayernem.
POkazali mecz z Bayernem który okazał sie nudnym widowiskiem to juz im sie odechiciało bo inne mecze moga być ciekawsze....
P>S tez sie moge dpisac do listu
POkazali mecz z Bayernem który okazał sie nudnym widowiskiem to juz im sie odechiciało bo inne mecze moga być ciekawsze....
P>S tez sie moge dpisac do listu