Dlaczego TVP milczy na temat Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 14:47

Ostanio w wiadomosciech było o Juve ! Poprostu niemożliwe! :shock:
Ale była to wiadomość taka że przegrali z Werderem :prochno:
Oni sa naprawde śmieszni...jak wygrywają w lidze wszystko co sie da ...poźniej Derby Włoch to cisza...przegrali z LM i odrazu w TV

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Lato1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 15:09

Dawajcie adres mailowy do tvp!!!Zaraz do nich napisze...Według mnie powinnismy zrobic akcje i zasypac ich mailami z prośbą o puszczanie ligi włosskiej chociaz przy okazji ciekawszych meczów zespołow z czołówki.Może by podziałało

Obrazek
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 15:15

Lato1897 -
albo widzowie@tvp.pl
albo sport@tvp.pl
Ja też chyba napisze to tvp. Pewnie i tak to nic nie da ale nie zaszkodzi spróbować.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 15:20

Tez napisze do TV.... powinno się wiecej osob zebrac i pisac tam ;/ moze coś wkoncu zrobią ... bo traktują to włoską jak 5 koło.

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 15:56

Ja już wysłałem mój list z wnioskiem i z zażaleniami do naszej kochanej Telewizji Publicznej :smile: pod dwa podane wyżej adresy, a dało to mniej więcej taką odpowiedz jaką zamieścił w swoim poście jeden z userów :roll:

Witamy
Uprzejmie informujemy,że list przekazalismy bezpośrednio do redakcji sportowej.Podajemy na przyszłość ich adres mailowy
sport@tvp.pl

To dostałem na początku a odpowiedzi od działu sportowego nie otrzymałem ale niedługo powinienem dostać i wtedy zamieszczę na forum zapewne ich standartową odpowiedz typu: "Dziękujemy za list, postaramy się spełnić państwa oczekiwania itp. ..." :| :angry:
Zachęcam wszystkich do wysyłania listów do TVP może jak dostaną ich z 50.000 to coś się zmieni w sposobie przedstawiania wiadomości sportowych :wink: Choć to dość wątpliwe to nie zaszkodzi spróbować jak ktoś wcześniej napisał w swym poście.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 16:15

Mnie też to wkurza cały czas tylko pokazują Barce i real a lige włoską mają gdzies!!!

ci$iu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 16:35

napisalem tez pod 2 adresy hehe moze cos to da.A wlasnie czytam tele tydzien i rzeczywiscie jest o lidze wloskiej . pozdro!!!

MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 17:28

Mi też tak odpisal. Napisałem i że prosiłbym o jakieś szczegóły, to już nic się nie odezwali. Możecie tez napisać do TT, że zauważyliście moją wypowiedź i że mnie popieracie to pewnie to wydrukują :-D

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 18:34

Napisałem dzisiaj do TVP. Narazie jeszcze nie dostałem odpowiedzi.
Chciałbym tylko powiedzieć, że webmnasterzy TVP nie odbierają maili w których nie ma podanego nazwiska nadawcy.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 18:36

Mnie też irytuje brak informacji o Serie A. Nasze kochane TVP woli mówić o kolejnej marnej poraszce Realu, zamiast np. o wygranej Juve z Interem 2:1. Moim zdaniem powinnien ktoś ułożyć jeden list do TVP, podać ten list na forum i wyślemy go wszyscy na obydwa maile. Może jak dostaną tyle mail, że im się skrzynka nie wyrobi to wtedy coś powiedzą o Juve.

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
JUVEfan_11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 19:02

Jak jest mecz JUVE i akurat zdarzy sie nudny to mówią te tvp'owce , że nudny mecz.Jak chelsea-barca było i na początku zasnąć siędało to mówili jaka to gra taktyczna, jaki to mourinho taktyk wielki itp.A, że milczą o JUVE to znieść teog nei mogę.Nie widziałem dobrze goli z JUVE-werder.Pokazali tak na szybko i koniec.Ciekawe co będą gadać jak któraś z włoskich drużyn ze wskazaniem na JUVE zdobedzie puchar LM.Włosi jako jedyni grają z głową.

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 19:08

Juvefan bardzo dobrze mówi.
Przyjeła się zasada ze włoskie kluby tylko sie bronią i gdy jakiś mecz nie wychodzi Juve to od razu są oni obrzucani błotem ze nie umią atakować tylko sie bronią zas jak barca odstawia kichę to to jest super taktyka trenera itd.
Ale i tak w wiadomościach sportowych powiedzą o barcy ze zagrali super taktycznie a o Juve nie wspomną bo oni się tylko bronią. :angry:

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 19:19

Całkiem fajny pomysł jest z listem do TVP!
Moim zdaniem nie wiele to pomoże, ale spróbować zawsze warto...ja jestem za i chętny do współpracy 8)

Co do samego pomysłu listu to już się podobny ukazał w gazecie TELETYDZIEŃ, autor także prosił o większe zainteresowanie SERIE A, lecz zabardzo się nie namęczył podczas pisania tego listu....

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 20:16

@Axel

Ja napisałem więcej, tylko jak tam zauważysz to są zamieszczone wypowiedzi skrócone :naughty: Lepiej sam byś coś napisał, a nie mówił, że za mało napisałem :evil:

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 20:16

nie ma co sie dziwic ze nic nie pokazuja nic nie mowia wystarczy pzypominiec sobie ostatnie mecze typu z Werderem z Bayernem.
POkazali mecz z Bayernem który okazał sie nudnym widowiskiem to juz im sie odechiciało bo inne mecze moga być ciekawsze....
P>S tez sie moge dpisac do listu

ODPOWIEDZ