Lost - zagubieni

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 17:30

Ma już ktoś 15 epizod ?
Już nie mogę się doczekać.Jak ktos posiada linka do tego odcinka to niech poda na forum. Pozdro

EDIT:::
Dzięki za link Paolo. :)
A teraz ktoś mi powie czemu jak ściągam przez BitComet to mi się ściąga 6KB/s. Przez około pół godziny mam juz całe 4%.
Ostatnio zmieniony 02 marca 2006, 20:18 przez Mrówa, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 17:33

gaspipe

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 17:42

juz mam 70% :D:D:D nie moge sie doczekac! Sawyer, Jack rulez ; Locke, Sayid sucks :D :smile:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 12:40

2x15- "Maternitivy Leave"

Wersja *.rmvb
1.part 1
2.part 2
3.part3

Wersja *.avi (nie widziałem)
http://rapidshare.de/files/14498888/fis ... 1.rar.html
http://rapidshare.de/files/14499068/fis ... 2.rar.html
http://rapidshare.de/files/14499233/fis ... 3.rar.html
http://rapidshare.de/files/14499372/fis ... 4.rar.html

Wersja dla zdesperowanych posiadaczy modemów :smile: :
EDIT linki niedziałające

albo:
http://d01.megashares.com/?d01=1728a368 ... 58f2f2ead4
http://d01.megashares.com/?d01=4eb3f16d ... b1e3e43049

Odcinek (o dziwo!) dał więcej wyjaśnień niż pytań. Kto widział, ten wie. Największe wrażenie zrobił na mnie Ethan 8).
Powoli można rozgryzać całą fabułę LOST. Nie będę tutaj opowiadał mojej teorii, by nikomu nie psuć zabawy.
PS. "pan baloniarz" jest wg mnie na 100% The Others. Skąd wiedziałby o tym, że to Jack cały czas rządzi grupą ?
Gdzie jest Michael ? Dlaczego Eko obciął sobie kawałek zarostu ?
Michał`fcj pisze:A teraz ktoś mi powie czemu jak ściągam przez BitComet to mi się ściąga 6KB/s. Przez około pół godziny mam juz całe 4%.
ja w BitComecie mam prędkość 1kB/s... dlatego wolę ciągnąć normalnie z http://

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 14:43

I jak panowie po odcinku 15? Moim zdaniem jeden z najlepszych odcinków, daje dużo wskazówek ale jednocześnie żadnych odpowiedzi może oprócz tego, że wiemy co sie działo z Claire kiedy zniknęła. Nie wiem, czy zauważyliście ale na tej "szczepionce", którą Ethan wstrzykuje Claire widnieją cyfry, które Zagubieni wstukuja do komputera ( 4 8 15 16 23 42 ). Muszę powiedzieć, że też już tworzę pewne teorie ale chyba za wcześnie, żeby z nimi wyskakiwać :). Dzielić się wrażeniami/obserwacjami panowie :)

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 14:51

No odcinek bardzo ciekawy. Jak wspomniał wyzej Pan Zambrotta - b. wiele wyjasnia, a to cieszy bo ostatnio mielismy same zagadki i akcja troszeczke przystygła. Podobniez w odcinku 16stym mamy sie dowiedziec o tym co łaczy Sojera z Lokiem :] Póki co mozna sie tylko domyslac ...

Zapraszam na to forum:
http://forum.gwrota.com/index.php?s=14f ... owforum=90

;)

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 15:28

YoUri` pisze:Nie wiem, czy zauważyliście ale na tej "szczepionce", którą Ethan wstrzykuje Claire widnieją cyfry, które Zagubieni wstukuja do komputera ( 4 8 15 16 23 42 )
Te cyfry były również na szczepionce z której korzystał w bunkrze Desmond :wink: Więc gdyby wyprawa dziewczyn nie była tajemnicą ( bo narazie na to wygląda ) to być może Jack lub inna osoba często przebywająca w bunkrze by skojarzyła te szczepionki.

Ocinek naprawdę dobry, na taki właśnie czekałem. Wreszcie coś wiemy o porwaniu Clair.
No i dowiadujemy się trochę o Ethanie, Alex i Zeku który pojawia się w jednej z retrospekcji Claire.

P.S U mnie na BitSpircie leci prędkość 25-30 kB/s więc nie jest źle.

Mlody85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 00:01

YoUri` pisze:Dzielić się wrażeniami/obserwacjami panowie :)
Umówmy się tak... nauczysz się zaznaczać spoilery to może podyskutujemy. Na razie takie są moje wrażenia/obserwacje.

Bardzo dobry odcinek.

YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 09:59

Mlody85 pisze: Umówmy się tak... nauczysz się zaznaczać spoilery to może podyskutujemy. Na razie takie są moje wrażenia/obserwacje.

Bardzo dobry odcinek.
Przepraszam, że zepsułem Ci odcinek, ale kilka postów wcześniej ( może kilkanaście ) ktośtam z kolei sie dopominał, żeby spoilerów nie pisać drobnym drukiem. Ale ok - na przyszłość już zapamiętam. Jeszcze raz przepraszam.

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 13:50

Po tym odcinku to ja juz niczego nie jestem pewny.No może tego że baloniarz jest "Innym". 8) Trochę się wyjaśniło co robiła Claire jak jej nie było. :wink:
Ale najbardziej mnie zastanawiają te brudne ubranka i zestaw do charakteryzacji ,które Kate znalazła w tamtym bunkrze.
Ktoś ma na ten teamat jakąś teorię ? Bo ja niestety jestem skołowany.

Obrazek
Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 16:29

Po pierwsze również chcialbym dołączyć do forumowego klubu "LOSTomaniaków" 8)
Michał`fcj pisze:Ale najbardziej mnie zastanawiają te brudne ubranka i zestaw do charakteryzacji ,które Kate znalazła w tamtym bunkrze.
Wg mnie sprawa jest dość dziwna. "Inni" to najprawdopodobniej grupa naukowców programu Dharma, którzy przeprowadzają eksperymenty (to tłumaczyło by porwania) a zestaw do charakteryzacji to element gry jaką prowadzą z Zagubionymi. Nie wiem tylko dokładnie w czym ich grupa się specjalizowała, choć można przypuszczać, że właśnie eksperymentowli na ludziach. Nie jestem pewien moich o wiele dalej idących podejrzeń dlatego narazie na tym poprzestanę. Tylko jedno pytanie: nie ciekawi was dokąd prowadzi kabel, który znalazł Sayid w pierwszym sezonie? Co jest pod tą wyspą czy na dnie morza?

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 17:30

Michal17 pisze:Po pierwsze również chcialbym dołączyć do forumowego klubu "LOSTomaniaków" 8)
Michał`fcj pisze:Ale najbardziej mnie zastanawiają te brudne ubranka i zestaw do charakteryzacji ,które Kate znalazła w tamtym bunkrze.
Wg mnie sprawa jest dość dziwna. "Inni" to najprawdopodobniej grupa naukowców programu Dharma, którzy przeprowadzają eksperymenty (to tłumaczyło by porwania) a zestaw do charakteryzacji to element gry jaką prowadzą z Zagubionymi. Nie wiem tylko dokładnie w czym ich grupa się specjalizowała, choć można przypuszczać, że właśnie eksperymentowli na ludziach. Nie jestem pewien moich o wiele dalej idących podejrzeń dlatego narazie na tym poprzestanę. Tylko jedno pytanie: nie ciekawi was dokąd prowadzi kabel, który znalazł Sayid w pierwszym sezonie? Co jest pod tą wyspą czy na dnie morza?
Myślę że pod wodą jest kolejna STACJA (Bunkier).
W odcinku 2 sezonu 2 w 34:29 min na płetwie rekina widać wyraźnie logo Dharmy a rekiny przecież są w wodzie więc może być on z BUNKRU wodnego

Obrazek
rocko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2006, 18:41

Michal17 pisze:Myślę że pod wodą jest kolejna STACJA (Bunkier).
W odcinku 2 sezonu 2 w 34:29 min na płetwie rekina widać wyraźnie logo Dharmy a rekiny przecież są w wodzie więc może być on z BUNKRU wodnego
hehe ale wyczaiłeś
a znacie jeszcze jakieś dziwne i tajemnicze momenty w loscie w pierwszym lub drugim sezonie?

FORZA ITALIA
aSsItCh

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 00:56

Własnie sobie ściągnęłem Lost.S02E16 The Whole Truth ale nie ma napisów na napisy.org i tak się zastanawiam, czy nikt z Was czasami nie jest w ich posiadaniu i czy nie przesłałby mi ich na maila lub przez GG z góry dzięki.

Obrazek
Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 07:53

Eh napisów to nie masz co szukać bo The Whole Truth będzie wyemitowane w abc 22 marca...
Wniosek : ściągłeś fake... :whistle:

ODPOWIEDZ