Nowe koszulki Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2005, 16:19

Mam pytanie apropo tych nowych koszulek... Piłkarze już w nich trenują wiecie może kiedy będzie można je kupić??

Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 09:50

Te w ktorych trenuja to sa treningowe. Dzisaj dopiero bedzie prezentacje nowych koszulek i wszelkie watpliwosci i pytania zostana zaspokojone. Co do kupna trzeba odwierdzac www.juvestore.com i czekac az sie pojawia.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 15:52

No i www.juventus.com przedstawia wlasnie oficjalnie nowe trykoty Juve. Wot i one:

Obrazek

Co moge powiedziec.. nawet mi sie podobaja :) Ta zolta wyglada jakos inaczej niz przedtem, bialej wczesniej nie widzialem. Co o nich myslicie?

dawidm

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 16:00

wszystkie fajne, podobają mi się bardziej niż zeszłoroczne :)

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 16:09

Koszulki są ŚWIETNE! Domowa porównywalna do tej z zeszłego sezonu, czerwona niczego sobie, żółta trochę gorsza od innych, ale biała jest za to świetna! :ok: Koszulki są wspaniałe, mam nadzieję, że taka też będzie nasza gra w przyszłym sezonie! :D

Bartek89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 16:14

powiem szczerze ze podobaja mi sie wszystkie oprocz czerwonej jakos ten pasek z boku mi nie pasuje :prochno: a tak to resza quite good
a zreszta ludzie nie przejmujcie sie dla mnie by mogli grac nawet w koszulkach z targu byleby wygrywali :smile:

Juve per sempre.
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 16:15

mnowomiejsky pisze:No i www.juventus.com przedstawia wlasnie oficjalnie nowe trykoty Juve. Wot i one:

Obrazek

Co moge powiedziec.. nawet mi sie podobaja :) Ta zolta wyglada jakos inaczej niz przedtem, bialej wczesniej nie widzialem. Co o nich myslicie?
Czy ta żółta i biała to też są dla zawodników z pola czy dla bramkarza??

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 16:23

Nasi bramkarze często zakładają koszulki zawodników z pola, spójrz na Buffona chociażby w meczu z Milanem. :) A na stronie Juve widziałem Buffona w tej białej.

Bartek89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 16:28

wydaje mi sie ze ta biala bedzie dla bramkarzy na mecze u siebie a zolta na mecze na wyjezdzie oczywiscie tez dla bramkarzy

Juve per sempre.
Zlatan18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 16:35

żÓŁTA TO KOMPLET NR 3 CZERWONA NR 2

Piszemy bez Caps Lock'a /Dragon

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 16:47

Czarno-biała - jak najbardziej , chociaz uwazam za zbędny ten napis pod herbem

Biała - bardzo fajna , kolorki na rekawach co daje efekt włoskiej flagi - pomysłowe.

Zółta - moze byc, ale wolałbym pozostawienie niebieskiej

Czerwona - byłaby ok gdyby nie ten zielono-biały pas (hmm rowniez nawiązanie do barw panstwowych ale wedlug mnie zle sie to komponuje)

Ogolenie - NIENAJGORZEJ

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 16:52

O Rany ! Wypas ! Co Do czerwonej To mozna Bylo sie spodziewadz jej prjektu ale Ta Biała to chyba Najladniejsza z Ostatnich Sezonow ! Normalnie wypas ! Zolta tez Niczego Sobie ! o 100 % ladniejsza ni te fluorescyjne Barcelony.. Pozdrawiam !

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 17:17

Co tu duzo pisać o koszulkach.... Te dziś zaprezentowane są w miare, ale nie popadam w jakąś euforię. Koszulki zmieniają się co rok. Biało czarna standardowa, najpiękniejsza z nich wszystkich, przecież to także przez ładne barwy pokochałem kiedys Juve :wink: Dobrze usytułowany herb na środku z podpisem. Czerwona przekombionowana - chodzi mi to o ten zielony pas. Mogła zostać cała czerwona no a tak... trudno. Bardzo natomiast podoba mi się biała koszulka. Świetne wprowadzone barwy narodowe na rękawach. Ten trykot wyszedł im chyba najlepiej (oprócz domowego rzecz jasna :wink: ) Jeśli chodzi o żółtą to nie mam nic do powiedzenia... taka sobie. Nic mnie więc nie zadziwiło ani nie przeraźiło 8)

Ciekawe co za rok wymyślą... :think: Pewnie będziemy grali w zielonych :smile:

Obrazek
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 17:23

Koszulki naprawdę świetne. Wszystkie co do jednej bardzo mi się podobają. Nie jestem pewien, ale ta biała to chyba bramkarska ;> A szkoda bo jest kiudaśna i nie miałbym nic przeciwko gdyby była tą drugą, rezerwową zamiast czerwonej. No właśnie - czerwony trykot wygląda nieco inaczej niż na wcześniej zdjęciach i wg mnie jest teraz nieco brzydszy, choć i tak mi się podoba ;p
Biało-czarne wiadomo - cud, miód i wogóle. Myślałem że cienkie pasy będą wyglądały znacznie brzydziej, ale się zaskoczyłem. Nie mogę się doczekać pierwszego występu Patricka w barwach Bianconerich, jestem ciekaw jak koszulka leży na zawodnikach. Podobają mi sie takze żółte wstawki, a i napisik pod herbem ujdzie ;] Trzecia koszulka - żółta też niczego sobie, ale bardziej podobała mi sie niebieska z tego sezonu. Zobaczymy jak prezentować się będzie w akcjii i ewentualnie wtedy porównamy :wink:.
Ktoś wspominał o strojach Barcy - o ile pierwszy zestaw, tradycyjny, w kolorze blaugrana nawet mi sie podoba to ten rezerwowy jest wg mnie trochę śmieszny :P. Wyglądają w nich jak panowie zza okna wczesnym świtem :smile:. Co do innych klubów to najbardziej podoba mi sie strój Arsenalu - tym razem Kanonierzy będą biegali w ciemniejszych koszulkach ze złotymi wstawiak/numerami. szkoda że już bez Patricka.. -_^
Pozdrawiam

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2005, 17:27

Mi się wydaję, że domowymi koszulkami będą biało-czarne, a wyjazdowymi czerwone. Z kolei bramkarzomprzysługiwać będą domowe w odcieniu żółtym, a wyjazdowe w odcieniu białym. Niniejszym są to tylko i wyłącznie moje domysły, gdyż nie przypominam sobie, aby zawodnicy dysponowali aż 3 rodzajami koszulek (?) Czy ktoś mógłby to mi jakoś w miare sensownie wytłumaczyć? he.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
ODPOWIEDZ