JUVENTUS 5-2 Lecce
- 2MAN
- Juventino
Kolejne spotkanie - kolejna próba ... Trzeba zdobyć 3pkt. żeby pokazać że Juventus jeszcze gra i liczy sie w tym ,czego Włosi pragną najbardziej czyli Mistrzostwa Włoch ... Przeciwnik z niższej półki , więc sądze że będzie pewne 2-0 dla naszych ... mam nadzieje że Capello pomyśli
i da pograć "innym" zawodnikom - którzy wniosą świeżości do gry!

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Iver.pk
- Juventino
Nie wydaje mi sie zeby wrocil Zebina. Teoretycznie powinien byc juz zdolny do gry bo mial przeciez tylko niegrozna kontuzje kolana-ale to nigdy nie wiadomotomcatmi6 pisze:Dobrze by bylo jakby wrocil do skladu Zebina,wtedy normalna fdormacja w obronie bysmy zagrali i jak zwykel 4-4-2. Jesli nie wroci to trzeba bedzie kombinowac.Czy zagra sprawdzonym 4-4-2 z Del Piero i Zlatanem w ataku oraz Nedvedem w pomocy czy moze ofensywna 4-3-3 z trojka napastnikow Question

A ja watpie zeby Lecce rzucilo sie na nas z jakmis super ofensywnym ustawieniem! Co prawda Zeman gra bardziej ofensywnie-tzw. "radosny futbol" ale watpie zeby przyjechal na Dell Alpi z mega ofensywnym ustawieniem.tomcatmi6 pisze:Watpie aby Lecce bronilo sie jak Liverpool (5 obroncow), wiec bedzie teoretycznie latwiej przejsc pod bramke przeciwnika. Cieszyc moze ze w Lecce nie gra juz Bojinov.Capello zaskoczyl mnie/nas* jeszcze jednym ustawieniem zepolu mianowicie 3-4-3 zastosowanym przeciwko Liverpoolowi ale jak wiemy ta taktyka nie za bardzo sie sprawdzila gdyz nie stzelilismy zadnej bramki.
Czy chodzi Ci przypadkiem o podanie do Luisa Garci czy moze o to jak Baros nim zakrecil :lol:tomcatmi6 pisze:A mnie by tylko utwierdzil w przekonaniu ze jego koniec juz jest baaaardzo bliski i nie nalezy mu sie miejsce nawet na lawce. Robil dosc powazne bledy w meczu i gral po prostu slabo.
Poprostu nie mam zamiaru teraz siedziec przez tydzien w domu i plakac gdzies w szarym koncie mieszkania-to bylo wczorajleniup pisze:Ty jeszcze żartujesz ???? Po takim meczu jak wczoraj...Iver.pk pisze:*-niepotrzebne skreslic

- Kali
- Juventino
Teraz Juve musi udowodnić, że potrafi wygrywać i to nie wygrywać przez przypadek lub błąd sędziego. Po odpadnięciu z Ligi Mistrzów będą mogli się skupić tylko i wyłącznie na zdobyciu scudetto. Wydaje mi się, że Juventus może wygrać wysoko, ponieważ będą chcieli jak najszybciej wrócić na fotel lidera.
Milan gra ze Sieną i prawdopodobnie wygra (oby nie
), tym bardziej trzeba się postarać.
Co do usawienia Juventusu: chciałbym aby zagrali 4-3-3, ale 4-4-2 nie jest najgorsze. Oby tylko nie 3-4-3.
-------------------------Buffon-----------------
Thuram---Pesotto/Zebina---Canna--Zambro
Camoranesi--Emerson/Tacchinardi--Nedved
Ibrahimovic-----------------------DP/Zalayeta
Milan gra ze Sieną i prawdopodobnie wygra (oby nie

Co do usawienia Juventusu: chciałbym aby zagrali 4-3-3, ale 4-4-2 nie jest najgorsze. Oby tylko nie 3-4-3.
-------------------------Buffon-----------------
Thuram---Pesotto/Zebina---Canna--Zambro
Camoranesi--Emerson/Tacchinardi--Nedved
Ibrahimovic-----------------------DP/Zalayeta
Ti Amo Juve!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Myślę że wygrają, mam nadzieję że Capello po tym jak w trzech meczach z rzędu zlekceważył przeciwnika teraz wreszcie będzie patrzył na każdego z szacunkiem. Myślę że wygramy 2-0.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Radidam
- Juventino
Juventus jak sie odbuduje po remisie i odpadnieciu z dalszych gier w polfinale Ligi Mistrzow na Stadio Delle Alpi z Liverpoolem to ma wikesze szanse niz ma obecnie Milan :!: Poniewaz Milan musi sie oszczedzac na trudne mecze z Psv na San Siro i na stadionie Phillipsa w Eindhoven :!: Juventus powinien zagrac 4-3-3
Buffon- Zambrotta (prawa obrona) Thuram Canna Pessoto - Camoranesi Emerson Nedved- Zlatan Alex Zalayeta :!:
Mysle ze Juventus powinein wygrac do zera :!:
Buffon- Zambrotta (prawa obrona) Thuram Canna Pessoto - Camoranesi Emerson Nedved- Zlatan Alex Zalayeta :!:
Mysle ze Juventus powinein wygrac do zera :!:

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Już tylko Serie A zostało nam do wygrania. Możemy się już całkowicie poświęcić tym rozgrywkom. Jak wiadomo do końca zezonu nie zostało dużo spotkań i nie można już tracić punktów. Milan ma nad nami tą przewage, iż mają mecz z nami u siebie, więc mam nadzieje, że przed meczem na San Siro wyprzedzimy ich, aby w razie przegranej (odpukać) mieć jeszcze jakiś zapas punktów. Po dwóch remisach w meczu z Lecce powinniśmy sięgnąć po 3 punkty. Ba! nie tyle powiniśmy co musimy sięgnąć po komplet. Teoretycznie przeciwnik słaby, więc powinniśmy gładko wygrać. Aczkolwiek nasi często "olewają" tych słabszych i w najmniej spodziewanych momentach tracimy punkty :doh: Mam nadzieje, ze tym razem to sie nie zdaży. Do końca sezonu z każdym przeciwnikiem trzeba grać na maksa. Nie można nikogo lekceważyć, bo jedna głupia wpadka może zadecydować o końcowym niepowodzeniu. Co do wyniku to stawiam 2-0 dla Juve. Licze również na niespodzienke w meczu Siana- Milan 
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Ktorych "innych" masz na mysli? Bo ja nie widze alternatywy dla zawodnikow z 1 skladu, niestety wychodzi nasz brak dobrych rezerwowych. Jedyny ktorego chcialbym widziec poza Pesotto na boisku jest kontuzjowany - mowie tu o Kapo. A reszta to niestety widoczna roznica klas.mam nadzieje że Capello pomyśli Think i da pograć "innym" zawodnikom - którzy wniosą świeżości do gry!
Rowniez licze na mobilizacje i sprezenie sie w meczu z Lecce.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- darel
- Juventino
Rozpoczynamy finałową część walki o Scudetto.
Nie ma co ukrywać, że mamy tylko jednego rywala: Milan, bo Inter nie jest w stanie odrobić takiej straty.
Bo odpodnięciu z Ligi Mistrzów na każdy mecz w serieA trzeba zmobilizowac wszystkie siły, nie ma co osczedzac się na następne spotkania, te 8 meczów które nam zostały trzeba wytrzymać, trzeba je wygrac!!!
Licze na pełną mobilizacje zawodników, mam nadzieje, że po przegranym dwumeczu z Liverpoolem wyzwoli sie w nich prawdziwa sportowa złość, że będą mieli świadomość, że głupie straty punktów ( przykładowo z Lecce) mogą sprawić, że drugi sezon będziemy bez tytułu.
Jeśli chodzi o ustawienie, to juz sam nie wiem, jakie byłoby najlepsze. To Capello jest trenerem i chyba wie co robi, trzeba jakos poskładac ta drużyne, zmobilizować obrone, optymalnie ustawić pomoc, niech jest solidnym wsparciem dla ataku, niech zdominuje środek pola.
Lecce - potencjalnie rywal nie najsilniejszy, ale o słabych przeciwnikach nie można mówić, z każdym mozna stracic punkty, które mogą sie okazać już niemożliwe do odrobienia.
Trzeba wkoncu wygrać po tej przerwie, bo dwa remisy i porażka nie wyglądają imponująco.
Nie ma co ukrywać, że mamy tylko jednego rywala: Milan, bo Inter nie jest w stanie odrobić takiej straty.
Bo odpodnięciu z Ligi Mistrzów na każdy mecz w serieA trzeba zmobilizowac wszystkie siły, nie ma co osczedzac się na następne spotkania, te 8 meczów które nam zostały trzeba wytrzymać, trzeba je wygrac!!!
Licze na pełną mobilizacje zawodników, mam nadzieje, że po przegranym dwumeczu z Liverpoolem wyzwoli sie w nich prawdziwa sportowa złość, że będą mieli świadomość, że głupie straty punktów ( przykładowo z Lecce) mogą sprawić, że drugi sezon będziemy bez tytułu.
Jeśli chodzi o ustawienie, to juz sam nie wiem, jakie byłoby najlepsze. To Capello jest trenerem i chyba wie co robi, trzeba jakos poskładac ta drużyne, zmobilizować obrone, optymalnie ustawić pomoc, niech jest solidnym wsparciem dla ataku, niech zdominuje środek pola.
Lecce - potencjalnie rywal nie najsilniejszy, ale o słabych przeciwnikach nie można mówić, z każdym mozna stracic punkty, które mogą sie okazać już niemożliwe do odrobienia.
Trzeba wkoncu wygrać po tej przerwie, bo dwa remisy i porażka nie wyglądają imponująco.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Szymek
- Juventino
Przed nami ostatnia prosta walki o scudetto. Po odpadnięciu z Ligi Mistrzów musimy się skupić na zdobyciu pierwszego miejca w tabeli. W ostatniej kolejce Milan dał nam wielki prezentremisując, a my nie potrafiliśmy go wykorzystać. Nie ma co ukrywać że nie przyjmuję innego rozwiązania niz zwycięstwo. W ostatniej potyczce z Lecce wygaliśmy na trudym terenie 1:0 Po bramce Alessandro Del Piero, który zapewne wybiegnie w podstawowej jedenastce w meczu z Lecce.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2005, 18:53 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- vojtek
- Juventino
Po odpadnieciu z LM nie pozostalo nam nic innego jak skoncentrowac sie na walce o scudetto.Moim zdaniem to kto zostanie mistrzem,rozstrzygna mecze z takimi wlasnie druzynami jak Lecce.Wiadomo,ze z teoretycznie slabszymi druzynami trzeba wszystko wygrywac bo konkurencja nie spi,a czasem wbrew pozorom nie jest to takie latwe :? co pokazaly mecze Milanu i Juve z poprzedniej kolejki.Nalezy wierzyc,ze Juve wyjdzie na plac odpowiednio skoncentrowane i rozstrzygnie mecz na swoja korzysc.Innego rozwiazania sobie nie wyobrazam...Choc trudno mi to mowic,to juz nawet na stylu mi nie zalezy(na jego poprawe przyjdzie czas po sezonie) :xTeraz licza sie w kazdym meczu tylko 3 pkt. :!:
Jan Paweł II - na zawsze w naszych sercach
- mnowo
- Qualità Juventino
Mecz z Lecce.. pamietam, jak Lecce zawsze psulo mi nerwy, bo byl okres, ze czesto z nimi remisowalismy.. :x Teraz musimy wygrac, w ogole teraz to juz musimy wygrywac raczej w kazdym nastepnym meczu, jesli chcemy wygrac ten sezon w serie A :roll: , i liczyc na potkniecie Milanu
ewentualnie najzwyczajniej w swiecie pokonac Milan w bezposredniej potyczce! (jakie proste?
)
Juventus na pewno bedzie chcial sie zrehabilitowac za ten przegrany dwumecz z Liverpoolem. Co do tego nie ma dwoch zdan. Czytalem dzisiaj list Thurama do kibicow z www.juventus.com, takze mysle, ze o niczym innym jak o wygranej nie mysla.
Co do ustawienia- Montero niech odpocznie. Moze jakis platny urlop? :roll: W obronie, jesli nie bedzie Zebiny, niech zagraja: (od prawej) Pessotto, Thuram, Cannavaro i Zambrotta. Chociaz co do tego ostatniego- rewanz z Liverpoolem udowodnil, ze lepiej czuje sie on w pomocy niz w obronie. Biegal do przudu i wracal sie do obrony, byl widoczny. Ale gdyby spekulowac w ten sposob, to kogo na obrone? Pozostawalby chyba tylko Birindelli.. :roll:
Co do pomocy- trudno mi powiedziec, to zalezy na ilu pomocnikow zdecyduje sie Capello. Moglibysmy zagrac trzema napastnikami, a przynajmniej dwoma z jednym cofnietym (czy, inaczej mowiac, wysunietym ofensywnym pomocnikiem :roll: )
Zobaczymy, jakie beda kolejne decyzje Capello. Zycze wygranej po dobrej grze. A jesli nie po dobrej grze- to chociaz zebysmy wygrali. Bo musimy wygrywac. Bo zycie toczy sie dalej :roll:

Juventus na pewno bedzie chcial sie zrehabilitowac za ten przegrany dwumecz z Liverpoolem. Co do tego nie ma dwoch zdan. Czytalem dzisiaj list Thurama do kibicow z www.juventus.com, takze mysle, ze o niczym innym jak o wygranej nie mysla.
Co do ustawienia- Montero niech odpocznie. Moze jakis platny urlop? :roll: W obronie, jesli nie bedzie Zebiny, niech zagraja: (od prawej) Pessotto, Thuram, Cannavaro i Zambrotta. Chociaz co do tego ostatniego- rewanz z Liverpoolem udowodnil, ze lepiej czuje sie on w pomocy niz w obronie. Biegal do przudu i wracal sie do obrony, byl widoczny. Ale gdyby spekulowac w ten sposob, to kogo na obrone? Pozostawalby chyba tylko Birindelli.. :roll:
Co do pomocy- trudno mi powiedziec, to zalezy na ilu pomocnikow zdecyduje sie Capello. Moglibysmy zagrac trzema napastnikami, a przynajmniej dwoma z jednym cofnietym (czy, inaczej mowiac, wysunietym ofensywnym pomocnikiem :roll: )
Zobaczymy, jakie beda kolejne decyzje Capello. Zycze wygranej po dobrej grze. A jesli nie po dobrej grze- to chociaz zebysmy wygrali. Bo musimy wygrywac. Bo zycie toczy sie dalej :roll:
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2005, 18:34 przez mnowo, łącznie zmieniany 1 raz.
- DamKam
- Juventino
Ten mecz trzeba wygrac :!:
Po pierwsze: trzeba pokazac sie z dobrej strony przed wlasna publika po slabiutkiej grze w LM z Liverpoolem !!!
Po drugie: trzeba oczywiscie zdobywac mozliwie jak najwiecej punktow jak chce sie myslec o Scudetto !!!
Mam nadzieje ze nasi gracze odpowiednio podejda do tego meczu i wygramy...
Po pierwsze: trzeba pokazac sie z dobrej strony przed wlasna publika po slabiutkiej grze w LM z Liverpoolem !!!
Po drugie: trzeba oczywiscie zdobywac mozliwie jak najwiecej punktow jak chce sie myslec o Scudetto !!!
Mam nadzieje ze nasi gracze odpowiednio podejda do tego meczu i wygramy...
- Peja
- Juventino
NIe wyobrazam sobie niczego innego jak zwyciestwa pilkarzy Juventusu. Sadze, ze moze pasc duzo bramek poniewaz Juve bedzie chcialo troche postrzelac powetujac sobie porazke w LM i dac cos na pocieszenie kibicom zapominajac troche o obronie, jak wiemy Lecce obrone ma slabiutka lecz w ataku sprawa jest zupelnie odwrotna. Stawiam na 5:2 dla naszych :twisted:
Poszalalem

Z tego co sie orientuje Oliver byl juz w kadrze na Liverpool (mial byc na drugi mecz z realem :roll: ) wiec z Lecce powinien juz zagractomcatmi6 pisze: Jedyny ktorego chcialbym widziec poza Pesotto na boisku jest kontuzjowany - mowie tu o Kapo

- Capitan
- Juventino
Przed nami mecz, który z kilku powodów może należeć do kluczowych spotkań Juve w tym sezonie.
Przede wszystkim wkraczamy w ostatnia fazę rozgrywek. Milan, który tak wiernie dotrzymuje nam kroku, czekają spotkania w półfinale LM i myślę, że także finał. Powinniśmy to wkorzystać, bo nie wierzę, że Milan nie straci teraz chocby 2 pkt.
Poza tym Juve musi się podnieść po odpadnięciu z Liverpooolem i przekonać swoich kibiców, że był to tylko wypadek przy pracy. Uważam, że Capello powinien jutro dać szanse tym zawodnikom, którzy mało grali w ostatnich meczach: Pessotto, Olivera, Zalayeta. Myślę, że obecna sytuacja dodatkowo ich zmobilizuje i postaraja się wywalczyć miejsce w podstawowej 11.
Po raz kolejny możemy dokopać Zemanowi. A jak wiemy on nie lubi przegrywać.
Licze na 2-0 dla nas. Licze na bramkę Alexa.
Przede wszystkim wkraczamy w ostatnia fazę rozgrywek. Milan, który tak wiernie dotrzymuje nam kroku, czekają spotkania w półfinale LM i myślę, że także finał. Powinniśmy to wkorzystać, bo nie wierzę, że Milan nie straci teraz chocby 2 pkt.
Poza tym Juve musi się podnieść po odpadnięciu z Liverpooolem i przekonać swoich kibiców, że był to tylko wypadek przy pracy. Uważam, że Capello powinien jutro dać szanse tym zawodnikom, którzy mało grali w ostatnich meczach: Pessotto, Olivera, Zalayeta. Myślę, że obecna sytuacja dodatkowo ich zmobilizuje i postaraja się wywalczyć miejsce w podstawowej 11.
Po raz kolejny możemy dokopać Zemanowi. A jak wiemy on nie lubi przegrywać.
Licze na 2-0 dla nas. Licze na bramkę Alexa.

- Vincitore
- Juventino
Hehehe nie ma to jak RETE!!!! TUDOOR !! REEETEEE!!!!Cube - fan Juve pisze:Chciałbym, aby Milan przegrał ze Sieną, a gola strzelił nie kto inny jak IGOOOOR TUDOOOR!![]()

a co do samego meczu to uważam ze bedzie to znakomita okazja do rekompensaty za Champions League pozatym nic nam nic już już nie zostało tylko Serie A wiec trzeba walczyć do upadłego w końcu zagra Kapo zobaczymy co będzie trzeba dotrzymywać kroku Milanowi nie pozostaje nic jak wygrać:
To Jest Piłka:

To Jest Bramka:
||###||
3 punkty!
i nic więcej....