Skandal na San Siro (CL)
- forza bianco-neri
- Juventino
jak ogladalem skrot na TVP to wydawalo mi sie, ze mowili o 20 min, a na 10 min to do szatni zeszli...Medi pisze:Mecz zostal przerwany na 10 minut, pilkarze i sedziowie zeszli do szatni.
fajnie sie Dida bawil w porzadkowego w poczatkowych fazach akcji, a skutek byl tego taki, ze az sie przewrocil z wrazeniaMedi pisze:W tym czasie usunieto przedmioty i petardy z murawy.

zeby tylko 8)Medi pisze:Ledwo pilkarze zaczeli grac polecialy z trybun dwie petrady.
a szkoda, bo mialem nadzieje, ze i sedzia oberwie za beznadziejne sedziowanie :twisted:Medi pisze:Gwizdek sedziego i koniec meczu.
a nie Lazio w zeszlej kolejce? czy chodzi Ci o obecna edycje LM i zachowanie kibicow Romy?Medi pisze:Wstyd jak diabli przed calym swiatem, po Romie znowu Wlosi sie nie popisali, a jeszcze jutro szykuje sie rozruba ultrasow Juve Neutral
rozruba - "ó".. (z czystej zlosliwosci

a myslales, ze jacy kibice chca sie godzic? tylko tacy! przeciez Ultrasi czy Hoolsi nigdy by sie nie jednali, chocby nie wiem co sie dzialo - nigdy!BIGGI pisze:Bardzo przykre to wszystko jest, i nie tylko Tu....ale równiez u Nas - w Polsce - gdzie juz pojawiają sie śmiechy że to całe pojednanie po śmierci Ojca Świętego to wybryk "mięczaków, nastolatków i pikników" - jak to powiedzieli pseudokibice.... Rolling Eyes
na Pomorzu miala byc msza sw. na stadionie Lechii - mieli sie kibice Arki ( :!: ), Baltyku, Stoczniowca Lotosu i wielu innych... ale organizatorzy tego przedsiewziecia po licznych anonimowych telefonach zrezygnowali z tej mszy! lepiej nic nie robic niz robic to pod publike, dla picu... a to co sie stalo w Krakowie to kpina Cracovia z Wisla dwa bratanki

a skad wiesz w jakich my bedziemy nastrojach po dzisiejszym meczu z Liverpoolem? moze to My bedziemy musieli z siebie dac wszystko?Medi pisze:W dodatku trafimy na Inter w najgorszym dla nich momencie, beda zadni krwi i pewnie dadza z siebie wszystko Shocked
brawa dla chlopakow za zmysl organizatorski 8)Medi pisze:Wlasnie sie dowiedzialam, ze to wszystko bylo juz wczesniej zorganizowane Shocked
Ultras nerazzuri mieli zaczac rzucac butelkami i racami jesli na 20 minut przed koncem meczu Inter bedzie przegrywal.
ee tam:] fajnie to wygladalo... szkoda, ze nie mieli bardziej dymiacych sie rac...Medi pisze:Rzeczywiscie dziwne bylo to , ze raptem wszyscy na raz zaczeli rzucac czym popadnie i lecialo tego z trybun od groma, teraz juz wiadomo dlaczego skoro bylo to juz wczesniej ustalone Shocked
swiadczy o zdecydowaniu kibicow, swiadczy o umiejetnosci realizowania zamiarow - a to bardzo dobre cechy :twisted:Medi pisze:Wniosek z tego taki, ze decyzja sedziego anulujacego prawidlowego gola byla tylko pretekstem, a to jeszcze gorzej swiadczy o interistach Evil or Very Mad
Juve per Sempre
- leniup
- Redaktor
Niespodziewałem się tego. Zresztą kto się spodziewał. Oglądałem mecz Bayernu i gdy w 30 minucie Szewczenko strzelił, to już wiedziałem napewno. Inter nie awansuje. W miarę upływu czasu Inter nadal nie strzelał bramki. czytałem wypowiedź kibiców którzy byli bardzo tym poirytowani, Inter nie osiąga sukcesów, prawie żadnych wiec się nie dziwie. Skoro to co napisała Medi jest prawdą, to znaczy że jest jeszcze gorzej. Ludzie nie potrafią uszanować, że inna druzyna jest lepsza od ich i od początku wiedzą że jeśli będzie Inter przegrywał to zrobią coś takiego. Nie wiem czy oni są głupi czy co, ale przecież wiedzą że będą tego poważne konsekwencje. Takie zachowanie jest karygodne. Bramki nieuznanej nie widziałem ale to podobno gdy ona padła a sędza Merk jej nie zaliczył, to wtedy zaczęło się piełko.teraz się zastanawaim nad tym jakie kary zostaną nałożone. Napewno milan awansuje do półfinału, pewnie UEFA da walkower 0-3. To jest pewne. natomiast co do kar dla Interu, to niesądze żeby jakieś ich wykluczenie z Ligi Mistrzów np. na następny sezon. To bedzie kara finansowa no i pewnie zamknięcie stadionu na mecze Interu, bo przecież Milan chyba będzie mógł u sibie grać. Trochę dziwna sytuacja.
Po meczu powiedzieli:
Szwed Lars Ake Lagrell, delegat UEFA: Rozmawiałem z sędzią Merkiem i sędzią technicznym, opowiedzili mi krótko co się wydarzyło: wynik na teraz brzmi 1-0 dla Milanu i nastąpiło przerwanie meczu. Ewentualne decyzje odnoście weryfikacji wyniku i kar Uefa wyda w najbliższych
dniach"
Ancelotti: Dzisiejszy incydent nie dotknie tylko Interu, ale cały Mediolan. Reakcja kibiców Interu była szokująca. Jestem tutaj od 10 lat i nigdy nie spotkałem się z czymś takim.
Nie dziwie się że Ancelotti jest w szoku. CHyba cały piłkarski świat jest. Jeszcze raz co do kar, to pożyjemy zobaczymy.
Kilka zdjęć z tego incydentu:

Po meczu powiedzieli:
Szwed Lars Ake Lagrell, delegat UEFA: Rozmawiałem z sędzią Merkiem i sędzią technicznym, opowiedzili mi krótko co się wydarzyło: wynik na teraz brzmi 1-0 dla Milanu i nastąpiło przerwanie meczu. Ewentualne decyzje odnoście weryfikacji wyniku i kar Uefa wyda w najbliższych
dniach"
Ancelotti: Dzisiejszy incydent nie dotknie tylko Interu, ale cały Mediolan. Reakcja kibiców Interu była szokująca. Jestem tutaj od 10 lat i nigdy nie spotkałem się z czymś takim.
Nie dziwie się że Ancelotti jest w szoku. CHyba cały piłkarski świat jest. Jeszcze raz co do kar, to pożyjemy zobaczymy.
Kilka zdjęć z tego incydentu:

- Martin
- Juventino
Ale jazda
mi sie wydaje ze jedynym rozwiazaniem to pojscie sladem anglikow. Oni jakos sobie dali rade z wandalizmem. A przeciez tez nie bylo wesolo. A teraz? Zero płotów. Trybuny metr-dwa od murawy. Istna sielanka. Hoolsi, jesli takowi sa, ograniczaja sie do brzydkich przyspiewek. a i za to mozna dostac kare.
Nie mowiac o tym, ze za wejscie na boisko kara najsurowsza z mozliwych.
A przeciez we wloszech monitoring jest. No to niech skorzystaja wreszcie z niego!
A przeciez we wloszech monitoring jest. No to niech skorzystaja wreszcie z niego!
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Pavon
- Juventino
czytanie ze zrozumieniem sie klania...forza bianco-neri pisze:jak ogladalem skrot na TVP to wydawalo mi sie, ze mowili o 20 min, a na 10 min to do szatni zeszli...Medi pisze:Mecz zostal przerwany na 10 minut, pilkarze i sedziowie zeszli do szatni.
Tak jak napisala Medi wsyd i jeszcze raz wstyd. Gdyby nalozyli na taki klub kare w postaci odsuniecia od europejskich pucharow na kilka lat to w koncu kibice nauczyliby sie poprawnego zachowania na stadionach(choc zawsze moga sie znalezc jacys pseudokibice). Z tego wynika, ze trzeba zaczac od systematycznego pozbywania sie tych, ktorzy swym zachowaniem upokarzaja klub. Najlepszym rozwiazaniem i najbardziej skutecznym jest dozywotni zakaz wstepu na stadiony. Wtedy tacy kibice dwa razy pomysla zanim zrobia cos co moze sprawic, ze juz nigdy nie zobacza meczu swojej druzyny na zywo.
- kornknot
- Qualità Juventino
Własnie powinni zdecydowanie zaostrzyc kary. Wejscie na murawe - grzywna, rzucanie przedmiotem - grzywna. I to powinny byc takie zeby zrobily pustki w kieszeniach. W ogole co to jest zeby caly czas była jakies problemy? Jeszcze ustawili sie, ze nie dadza dokończyc meczu, paranoja!Martin pisze:Ale jazdami sie wydaje ze jedynym rozwiazaniem to pojscie sladem anglikow. Oni jakos sobie dali rade z wandalizmem. A przeciez tez nie bylo wesolo. A teraz? Zero płotów. Trybuny metr-dwa od murawy. Istna sielanka. Hoolsi, jesli takowi sa, ograniczaja sie do brzydkich przyspiewek. a i za to mozna dostac kare.
Ciekawe jest to ze same kluby nie zaproponuja zaostrzenia regulaminu? Przeciez one strasznie traca na wandaliźmie, a jakby to spróbowały wewnetrznie stłumic, to moze by dalo jakies efekty.
A o angielskich kibicow to jestem bardzo często wręcz zazdrosny. Az milo sluchac jak bija brawa po kazdej udanej akcji, dryblingu. Spiewa cały stadion ze na pol miasta slychac
- Coolfi
- Juventino
Nie ma sprawy - byłem szybszy ale Ty jesteś na miejscu i napewno więcej wiesz.Medi pisze: PS. sorry Coolfi, pisalismy razem w tym samym momencie o tym wydarzeniu i Ty byles szybszy
Ciekawi mnie jedna sprawa, a mianowicie kara dla Interu. Moim zdaniem Inter jest zbyt silnym klubem aby zakazać mu udziału w europejskich pucharach. Taka jest prawda. Zbyt duże pieniądze rządzą futbolem i zbyt wielkie pieniądze można na takim zakazie stracić. Gdyby była mowa o np. polskim klubie to napewno dostałby on zakaz gry w europejskich pucharach :roll: A jesli cała akcja była ukartowana to napewno daje to większe powody do takiego zakazu. Żałośni są ci kibice ........... :x
pozdro
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- mnowo
- Qualità Juventino
Wlosi chyba sfiksowali ostatnio, normalnie az nie wiem co o nich myslec! :? Ilez mozna???
Zanim przeczytalem komentarz na JP, widzialem relacje na wp.pl, i pomyslalem, ze niedlugo (jesli juz tak nie jest) swiat bedzie kojarzyl wloska pilke nie ze sposobem gry Wlochow tylko z bezmyslnymi agresywnymi pseudokibicami..
Prawde piszecie o tych Anglikach. W niektorych ligach (angielska, ja bym powiedzial jeszcze o hiszpanskiej) az milo popatrzec na niektorych kibicow i ich doping. Nie wiem, czy mozna miec nadzieje, ze kiedys i Wlosi beda slynac z ekstra-dopingu. A nie z takich skandali i afer..
PS: Jak nie Lazio i Livorno, to Inter... jak nie urok to... :?
PPS: Ciekawy jestem, czy wypowie sie w tym temacie jeden z interistow z naszego forum.. :roll: hieh hieh

No wlasnie! I wlasnie miedzy innymi to swiadczy o bezmyslnosci i totalnej glupocie tych ludzi! Co oni chca osiagnac?? Chca pomoc klubowi swoimi "protestami"??? Przeciez to zachowanie to paranoja. Dla kazdego zrozumiale sa emocje, nerwy i zlosc, ale wszystko powinno miec jakies swoje granice. Wlosi ostatnio nie znaja takiego slowa- "granica" (chyba trzeba im polecic ksiazke "Granica", ale nie pamietam kto ja napisal, w koncu to byla lektura :roll: )BIGGI pisze:Najbardziej wkurzające jest to że takie zachowanie uderza przede wszystkim w klub.....w ICH UKOCHANY klub :roll:
Ciekawe czy przypadkiem kibice Interu dostana wstep na ten mecz. Moze i Inter bedzie wsciekly i zdeterminowany, ale moze byc taka sytuacja, ze bedzie ich tylko jedenastu + sztab szkoleniowy i rezerwowi, bez kibicow... :roll: ciekawe co postanowia "ci z gory". Kasa na pewno poleci.Medi pisze:W dodatku trafimy na Inter w najgorszym dla nich momencie, beda zadni krwi i pewnie dadza z siebie wszystko :shock:
Czemu to Polakow uwaza sie za glupich?? Niedlugo te etykiete przyczepia tez Wlochom. Po prostu brak mi slow, wiec powstrzymam sie od dalszych komentarzy..Medi pisze:Wlasnie sie dowiedzialam, ze to wszystko bylo juz wczesniej zorganizowane :shock:
Ultras nerazzuri mieli zaczac rzucac butelkami i racami jesli na 20 minut przed koncem meczu Inter bedzie przegrywal.
I moze w koncu ktos przejrzy na oczy i wprowadzi jakies drastyczne kroki. Niektorych wiadomo, ze zadnym sposobem nie da sie niczego nauczyc i zawsze bylyby jakies ewenementy, ale moze przynajmniej wiekszosc, a moze chociaz niektorzy jakos zastanowiliby sie nad soba, a wlasciwie zostali by zmuszeni do myslenia.. :roll:kornknot pisze:Własnie powinni zdecydowanie zaostrzyc kary. Wejscie na murawe - grzywna, rzucanie przedmiotem - grzywna. I to powinny byc takie zeby zrobily pustki w kieszeniach. W ogole co to jest zeby caly czas była jakies problemy? Jeszcze ustawili sie, ze nie dadza dokończyc meczu, paranoja!
Prawde piszecie o tych Anglikach. W niektorych ligach (angielska, ja bym powiedzial jeszcze o hiszpanskiej) az milo popatrzec na niektorych kibicow i ich doping. Nie wiem, czy mozna miec nadzieje, ze kiedys i Wlosi beda slynac z ekstra-dopingu. A nie z takich skandali i afer..
PS: Jak nie Lazio i Livorno, to Inter... jak nie urok to... :?
PPS: Ciekawy jestem, czy wypowie sie w tym temacie jeden z interistow z naszego forum.. :roll: hieh hieh
- Medi
- Qualità Juventino
Podejrzewam, ze raczej kibice beda, kare nalozy UEFA i bedzie dotyczyla tylko LM, inna sprawa, ze minister Pisanu po ostatniej bijatyce w Lazio-Livorno odgrazal sie, ze na jakis czas rozgrywki ligowe beda odbywaly sie bez kibicow, ale o ile w ogole do tego by doszlo (w co watpie) to tyczyloby sie to wszystkich klubow.mnowomiejsky pisze:Ciekawe czy przypadkiem kibice Interu dostana wstep na ten mecz. Moze i Inter bedzie wsciekly i zdeterminowany, ale moze byc taka sytuacja, ze bedzie ich tylko jedenastu + sztab szkoleniowy i rezerwowi, bez kibicow... :roll: ciekawe co postanowia "ci z gory". Kasa na pewno poleci.Medi pisze:W dodatku trafimy na Inter w najgorszym dla nich momencie, beda zadni krwi i pewnie dadza z siebie wszystko :shock:
Nie, chodzilo mi o Puchar Wloch :roll:forza bianco-neri pisze:a nie Lazio w zeszlej kolejce? czy chodzi Ci o obecna edycje LM i zachowanie kibicow Romy?Medi pisze:Wstyd jak diabli przed calym swiatem, po Romie znowu Wlosi sie nie popisali, a jeszcze jutro szykuje sie rozruba ultrasow Juve Neutral
Powala mnie z nog Twoja "zlosliwosc"forza bianco-neri pisze: rozruba - "ó".. (z czystej zlosliwosci)

- basque
- Juventino
Kibic klubu Liverpool FC doznał niegroźnych obrażeń głowy po tym jak został napadnięty w nocy w Turynie przez fanów miejscowego Juventusu. Zespoły te rozegrają w środę wieczorem rewanżowy pojedynek w ćwierćfinale piłkarskiej Ligi Mistrzów.
Według doniesień włoskiej agencji prasowej ANSA w napaści wzięło udział sześciu kibiców Juventusu, wszyscy byli nietrzeźwi. Policja interweniowała niemal natychmiast, a uczestniczący w tym zdarzeniu chuligani zostali zatrzymani tuż po północy i przesłuchani.
Do incydentu doszło w pobliżu baru, w którym zatrzymała się liczniejsza grupa angielskich kibiców.
Rewanżowy mecz ćwierćfinału LM zostanie rozegrany na turyńskim stadionie Delle Alpi. Pierwsze spotkanie zakończyło się zwycięstwem Liverpoolu 2:1.
Tamten mecz był pierwszym spotkaniem tych zespołów od tragedii jaka wydarzyła się w 1985 roku na stadionie Heysel. Zginęło wówczas 39 włoskich kibiców.
zrodlo: http://sport.wp.pl/kat,1752,wid,6983953 ... 391348.821
miejmy nadzieje ze to ostatni incydent i ze nasi kibice nie postapia jak inter wczoraj, bo sa przeslanki, ze sytuacja moze sie powtorzyc, albo byc jeszcze gorsza... Najgorzej bedzie w wypadku odpadniecia Juve, wtedy cala zlosc sie skumuluje.
Według doniesień włoskiej agencji prasowej ANSA w napaści wzięło udział sześciu kibiców Juventusu, wszyscy byli nietrzeźwi. Policja interweniowała niemal natychmiast, a uczestniczący w tym zdarzeniu chuligani zostali zatrzymani tuż po północy i przesłuchani.
Do incydentu doszło w pobliżu baru, w którym zatrzymała się liczniejsza grupa angielskich kibiców.
Rewanżowy mecz ćwierćfinału LM zostanie rozegrany na turyńskim stadionie Delle Alpi. Pierwsze spotkanie zakończyło się zwycięstwem Liverpoolu 2:1.
Tamten mecz był pierwszym spotkaniem tych zespołów od tragedii jaka wydarzyła się w 1985 roku na stadionie Heysel. Zginęło wówczas 39 włoskich kibiców.
zrodlo: http://sport.wp.pl/kat,1752,wid,6983953 ... 391348.821
miejmy nadzieje ze to ostatni incydent i ze nasi kibice nie postapia jak inter wczoraj, bo sa przeslanki, ze sytuacja moze sie powtorzyc, albo byc jeszcze gorsza... Najgorzej bedzie w wypadku odpadniecia Juve, wtedy cala zlosc sie skumuluje.
OGGI. DOMANI. SEMPRE.
- wojtekk03
- Juventino
Zgadzam sie z wami że to skandal co wczoraj się stalo. Tylko żeby dzisiaj nie było podobnie bo jak juventus odpadnie to moze by bardzo nieciekawie....oby nic sie nie stało, ale po wczorajszym zaczynam z to wątpić niestety 
i sie zaczęło SCHOOLTiME 
FORZA JUVe FORZA ALEX

FORZA JUVe FORZA ALEX
- bblackk
- Juventino
Włoskie prawo, w takich sytuacjach jest beznadziejne i zapewne nie pomoże w zwalczaniu chuligaństwa...
Stefoano Filucchi (szef ochrony Interu): “Everyone knows the lads in the Curva and we don’t have the legislation that in England allow clubs to ban certain supporters from the ground. If they queue up for tickets then we legally cannot turn them away at the gate.” (channel4.com)
Moim zdaniem największym antybohaterem tamtego wieczoru był niemicki dentysta... znaczy Markus Merk. Odwalił taką fuszerkę, że nie jednego kibica doprowadził do białej gorączki. Tifosi Interu mogli wreszcie cieszyć się ze strzelonego gola Milanowi (niezrobili tego, od ponad 300 minut), a tu taki numer.
Trochę ich rozumiem, bo ileż można oglądać jak zawodzi ich ukochany klub i n-ty raz z kolei nie może poradzić sobie z Milanem. W takiej sytuacji, decyzja Merka była tylko zapalnikiem dla kibiców. Oczywiście rozumiem ich złość, rozgoryczenie i zirytowanie, ale nie sposób w jaki je okazali.
"To nie jest tak, że siedzieliśmy z założonymi rękoma. Apelowaliśmy non stop przez megafon, jednak nie byliśmy w stanie powstrzymać zirytowanych kibiców" Powiedział jeden z kibiców Interu, odpowiedzialny za oprawy na meczu. (intermediolan.pl)
Szkoda mi ich... bo przez takich pseudo kibiców, będą napiętnowani wszyscy i wszyscy też będą cierpieć, za ich głupotę, a winni tymczasem pozostaną bezkarni.
Podobało mi się zachowanie Didy, który jak oberwał tą racą, to wyglądał conajmniej jakby został rażony piorunem
Na początku myślałem, że to coś poważnego, ale później widać było, że nie było to groźne, a Dida był zaraz gotowy do gry. Ancelotti chyba zdjął go specjalnie z boiska, żeby zwiększyć dramaturgię tego wydarzenia i jeszcze bardziej pogrążyć Inter... ale to tylko taka moja, mała teoria spisku 
Stefoano Filucchi (szef ochrony Interu): “Everyone knows the lads in the Curva and we don’t have the legislation that in England allow clubs to ban certain supporters from the ground. If they queue up for tickets then we legally cannot turn them away at the gate.” (channel4.com)
Moim zdaniem największym antybohaterem tamtego wieczoru był niemicki dentysta... znaczy Markus Merk. Odwalił taką fuszerkę, że nie jednego kibica doprowadził do białej gorączki. Tifosi Interu mogli wreszcie cieszyć się ze strzelonego gola Milanowi (niezrobili tego, od ponad 300 minut), a tu taki numer.
Trochę ich rozumiem, bo ileż można oglądać jak zawodzi ich ukochany klub i n-ty raz z kolei nie może poradzić sobie z Milanem. W takiej sytuacji, decyzja Merka była tylko zapalnikiem dla kibiców. Oczywiście rozumiem ich złość, rozgoryczenie i zirytowanie, ale nie sposób w jaki je okazali.
"To nie jest tak, że siedzieliśmy z założonymi rękoma. Apelowaliśmy non stop przez megafon, jednak nie byliśmy w stanie powstrzymać zirytowanych kibiców" Powiedział jeden z kibiców Interu, odpowiedzialny za oprawy na meczu. (intermediolan.pl)
Szkoda mi ich... bo przez takich pseudo kibiców, będą napiętnowani wszyscy i wszyscy też będą cierpieć, za ich głupotę, a winni tymczasem pozostaną bezkarni.
Podobało mi się zachowanie Didy, który jak oberwał tą racą, to wyglądał conajmniej jakby został rażony piorunem

- Radidam
- Juventino
Widzialem cale te zajscie :!: :evil: Takie sytuacje sa nie do pmyslenia :!: Dida idac dostał raca :!: Stadion powininen zostac zamkniety na 5 kolejek pucahrowych w ktorych bedzie grał Inter :!: :!: Czyli jak w przyszlym sezonie by grali :!: to to by kibice mogli tylko obejrzec mecz Polfinalowy :!: oczywiscie gdyby oni dotarli w co watpie :twisted: Klub powienien dostac taka kare finansowa zeby w tym oknie niemogli kupic zadnego pilkarza z braku funduszy :!: Naprawde az szkoda patrzyc na taki mecz
A co do tej bramki to moim zdaniem zostala ona prawidłowo zdobyta przez Inter niedopatrzylem sie tam zadnego faulu :!: Niewiem co tam Merk widział :? :? 

- forza bianco-neri
- Juventino
Medi pisze:Mecz zostal przerwany na 10 minut, pilkarze i sedziowie zeszli do szatni.
czytanie ze zrozumieniem? wiec ja to tak zrozumialem: mecz zostal przerwany na 10 min. (co jest nieprawda bo przerwano go na 20 min). potem nastepuje przecinek co oddziela poprzednia mysl od nastepnej albo ja kontynuuje wg mnie zdanie jest tak skonstruowane, ze nie dowiaduje sie czy zeszli na 10 min czy w ciagu tych przerwanych 10 min (wg Medi) pilkarze i sedziowie zeszli na pare min do szatni.Pavon pisze:czytanie ze zrozumieniem sie klania...
w mojej wypowiedzi napisalem, ze przerwano na 20 min po czym dodalem precyzyjnie, ze z tych 20 min przerwanych zszli na 10 min do szatni. moze Ty nauczysz sie czytac ze zrozumieniem?
ta Dida oszust jeden. tak samo to odebralem. kiedys bylem na meczu gdzie trzymalismy takie race i po wypaleniu (a niektorzy jeszcze w trakcie palenia sie tych rac) zaczelismy rzucac je na boisko - jedna z rac trafila porzadkowego teraz juz nie pamietam gdzie - czy w plecy czy w glowe ale On tylko sie smial... ale trzeba przyznac, ze jesli zostal trafiony Dida to na pewno konsekwencje dla Inetru beda wieksze.bblackk pisze:Podobało mi się zachowanie Didy, który jak oberwał tą racą, to wyglądał conajmniej jakby został rażony piorunem Razz Na początku myślałem, że to coś poważnego, ale później widać było, że nie było to groźne, a Dida był zaraz gotowy do gry. Ancelotti chyba zdjął go specjalnie z boiska, żeby zwiększyć dramaturgię tego wydarzenia i jeszcze bardziej pogrążyć Inter... ale to tylko taka moja, mała teoria spisku Smile
Juve per Sempre
- basque
- Juventino
a rzucaliscie z wysokosci okolo kilkudziesieciu metrow? w rzymie z takiej wysokosci rzucono moneta i sedzia mial rozwalony nos czy glowe, raca jest wieksza i ciezsza. nic powaznego chyba mu sie nie stalo, ale bez watpienia bol odczuwal.forza bianco-neri pisze: ta Dida oszust jeden. tak samo to odebralem. kiedys bylem na meczu gdzie trzymalismy takie race i po wypaleniu (a niektorzy jeszcze w trakcie palenia sie tych rac) zaczelismy rzucac je na boisko - jedna z rac trafila porzadkowego teraz juz nie pamietam gdzie - czy w plecy czy w glowe ale On tylko sie smial... ale trzeba przyznac, ze jesli zostal trafiony Dida to na pewno konsekwencje dla Inetru beda wieksze.
OGGI. DOMANI. SEMPRE.