Apel do kibiców!!!!!!!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 20:24

Asta#8 pisze:Bez przedady :/ Są jakieś granice. Już rozumiem, jak by nie dali meczu, bo byłby jakiś kabater na przykład. Ale są takie sytuacje, że trzeba nie dać transmisji. Ja na szczęście mam Polsat Sport.
To znaczy ze rozumiesz ich tylko dlatego ze masz polsat sport a gdybys nie mial to wolalbys zeby na tvp pokazali juve? skoro tak to szczre gratulacje dla ciebie...az szkoda slow

ENBEA
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 20:36

Mecz powinien być transmitowany , ale ... bez komentatora , zresztą wątpie zeby ktokolwiek się tego podjął w takich okolicznościach .
W tym czasie pewnie puszczą M jak miłość , oglądalność 8 mln i po sprawie ;/ . Jeszcze 10 minutowe reklamy przed i po... ;/ . Nie będą stratni ;/.

PS: w sumie to pojutrze powinien być emcz na TVP 2 gdzie ejst emitowany zwykle ten serial , ale i tak założenie to samo.

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 20:45

Sprawdzalem na telegazecie program TVP 2 na srode i jest napisane ze bedzie transmisja z meczu Chelsea - Bayern. Jest to dla mnie dziwne, czy naprade nie moga puscic meczu we wtorek, a w srode juz puszczaja.... Ja rowiniez uwazam programy emitowane o papiezu za bardzo ciekawe, jednak bez przesady, chyba nasza madra TVP nie ma zamiaru puszczac ich 24h na dobe az do odwolania zalob.y.... skoro zrezygnowali z meczu to niech zrezygnuja z nadawania seriali i innych wspomnianych w temacie programow skoro jest zaloba....

Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 20:49

Przypominam żeby pisać maile do TVP.Może to pomoże.Link dałem na pierwszym poscie.

,,Papież nie umarł...żyje w Naszych sercach."

TVP wasze decyzje to można jedynie ... :rotfl: Szkoda słów... :angry:

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 20:58

Według mnie mecz Liverpool-Juventus będzie pokazany na TVP. Otóż w tym repertuarze napisane jest, że meczu nie ma. Jednak sprawdziłem co leci teraz na TVP2. Według repertuaru powinniśmy oglądać "M jak miłość", a leci "Znachor". Według innego repertuaru (który jest tutaj, dalej należy kliknąć na program TVP, tyle, że teraz nie działa :roll: ) było napisane, że jest mecz. Zresztą bez sensu byłoby puszczenie meczu środowego, a pominięcie wtorkowego. W dodatku szefowie TVP zgarnęli dużo pieniędzy z sms-ów, nie mogą nas teraz tak jawnie oszukać :roll: .

:roll:
juvebartuo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 21:00

Ja wszystko rozumiem że umarł Papierz i żałoba ale ja nie mam polsatu i będe musiał gnać do babki żeby obejżeć mecz :( i w tvp ciągle to samo nie ma nic innego tylko to samo ja to rozumiem ale bez przesady
FORZA JUVE

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 21:04

Nie radze przywiazywac zbyt duzej wagi do slow ze srodowy mecz bedzie w tvp2.
Jeszcze wczoraj na telegazecie mozna bylo zobaczyc ze we wtorek o 20.25 na tvp1 : Liga mistrzow mecz Liverpool-Juventus.
Zmienione zostalo to dopiero dzis.
Teraz (w dni zaloby) ramowka jest ustalana z dnia na dzien.

Na szczescie jest moj dziadek...fanatyk futbolu i jego PS 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 21:09

Nie komentuje tego co robi TVP ale...po śmierci Jana Pawła II jakoś ciężko mi wogóle pomyśleć o jakieś radości po strzelonej bramce,wygranym meczu.Trudno jest się cieszyć w takich dniach...zaduma...a odnoście LM-mecze powinny byc odwołane-takie jest moje zdanie.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 21:17

Jestem Zbulwersowany tą całą sytułacją!!! szanuje Papieża , ale podobno ten program zamiast meczu nie będzie o Papieżu! Pozatym mogę spokojnie powiedziedzieć że zostałem okradziony przez TVP po 25 zł na kartę POP'a drogą nie chodzi a mogłem sobie inaczej zainwestować te pieniądze niż napełniać kieszenie panów Redaktorów , jedyne wyjście z tej całej sytułacji to pokazać mecz rewanżowy odrazu bez wysyłanie nowych SMS'ów pierwszy mecz jeszcze jakos przeżyje ,bo mam jeszcze Cool Straminga w pogotowiu ale z nim jest nigdy nic nie wiadomo raz chodzi super a raz tnie jak kosiara!! no i mam jeszcze Cyfre a tam mecz będzie na 99% - wystarczy go tylko znaleźć!

Mrówcia-kibicka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 21:17

Przeżyjesz jak nie bedzie meczu!!Bez przesady!! :evil:

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 21:19

Dla mnie to dobra wiadomość. Wiem wiem, jesteście za meczem, złodzieje Wam wzięli pieniądze. Ale nie mógłbym oglądać meczu(nawet bez komentarza) i cieszyć się z bramek Juve w takiej chwili, w tych dniach. To są chwile refleksji, przynajmniej dla mnie i oglądam te programy, wspomnienia Ojca Świętego. Oczywiście denerwują mnie różne Klany, Same Zycia itp. ale tego nie oglądam.

Mecz jak mecz, będzie jeszcze ich wiele, a spotkanie rewanżowe w Turynie to już napewno pokażą, więc nie ma co się denerwować. Ja tez wysłałem jednego SMS na nasz mecz, ale wogóle mi nie szkoda tych pieniędzy. Teraz nie czas martwić się o sprawy materialne.... Są ważniejsze rzeczy...

Obrazek
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 21:24

Gdyby w telewizji publicznej emitowane zostaly tylko i wylacznie materialy dotyczace Papieza byloby to jak najbardziej sluszne posuniecie (wg mnie bynajmniej). Jednak skoro roznego typu popularne telenowele polskie sa puszczane, sprawa wydaje sie conajmniej dziwna. Zaloba jednoczy ludzi (co wczoraj dalo sie zauwazyc szczegolnie u mnie w Ciechanowie w kosciele. Na msze w intencji Papieza mimo dosc pozniej pory - 21, przybylo bardzo duzo ludzi - dresy,narkomani,ateisci,katolicy, po prostu wszyscy) jednak zwazywszy na sms-y, powinni to rozwazyc. Fajnie byloby jakby pokazali mecz, bez komentatora. Calkowite wyciszenie. Mimo to uwazam, ze ten mecz nie powinien byc transmitowany. Jednak skoro jest Klan i inne glupie programy... (nie przecze sobie :D ) Zreszta Papiez wielokrotnie podkreslal ze lubi sport 8)

BTW
Mam PS :)
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2005, 21:28 przez IGI, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 21:26

Popieram wasze zdanie że was okradziono.Wspólczuje tym którzy nie będą mogli obejrzec meczu.Wpisujcie sie na ta liste.Ale chamskie jest TVP.

...Taka miłość jest jedna...Juve
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 21:43

Ja również mam wielki szacunek dla Ojca Świętego.. Podziwiam go i strasznie mi smutno że zmarł.
Meczu nie puszczają w tvp, choć wzięli kasę. To fakt że zrobili nas w chugo. :D Lecz weźcie pod uwagę że Papież był wielkim kibicem piłki nożnej i gdyby wiedział że do takiego czegoś doszło (nie puszczenie meczu) to na pewno by kazał transmitować mecz w telewizji ogólno dostępnej. TAK MI SIĘ ZDAJE, że Papież by tak postąpił.

Żegnaj ojcze.. "Niech zstąpi duch Twój i odnowi oblicze ziemi. Tej ziemi"

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2005, 21:59

Ludzie, już nie przesadzajmy. Podejdżmy do tego spokojnie i uszanujmy decyzję TVP. Jedynym mądrym rozwiązaniem w tej sytuacji faktycznie byłoby puszczenie meczu bez komanetarza, co oczywiście jest niemożliwe.

O transmisji tego meczu zadecydowały SMSy kibiców, dlatego w ramach rekompensaty z pewnością TVP będzie transmitowała rewanż, którego pewnie w normalnych okolicznościach by nie było.

ODPOWIEDZ