Kolejny artykuł krytykujący Juventus

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 12:24

Proponuje nie zamieszczać więcej tematów dotyczących felietonów pani redaktor agnieszki,wiele razy wypowiadała swoje zdanie, ma do tego prawo,a my powinniśmy sobie dać z nią spokój ponieważ ciągła krytyka w naszym gronie w pewnym sensie ją umacnia czyni kontrowersyjną,co jest ostatnio w modzie..

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 14:06

Dobra z tymi sędziowanie to we włoszech fakt jest źle...ale to w niemczech wyszly na jaw największe przezkręty zwiazane ze "sprzedażą meczów". A to że na juve ktoś wypowiada się negatywnie to juz chyba noram... dla mnie jest to po prostu ludzka zazdrość! Juventus od początku swojego istnienie pokazywało że jest drużyna stworzona do wygywania! Jest to jeden z najlepszych klubów świata i każdy chce aby ten tutuł został mu odebrany. Ja sie spotykam często z takimi uwagami "ze Juventus to ma taki nudny styl gry, że w angli to graja tak ... a w hiszpani jeszcze inaczej a Juventus gra ze idzie zasnąć..." No dobra styl nudny ale skuteczny ... zobaczymy co powiedzą jak Juve wygra CL i mistrzostwo kraju! Śmiesz mnie też to że Grecja miała podobny styl gry na Euro jak Juventus teraz! Grecja miała jedna, dwie akcje na 45 min i strzelała bramki i wszycy się tym zachwycali że wygrywaja z Portugalią , Czechami itp... a ze Juve gra teraz solidna piłke i nie zachwyca jakos stylem to wszsytkim źle, bo powinni grac jak Barca czy Chelsea!

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 14:59

Tylko jedna uwaga, tak gwoli wyjasnienia gdyz pewnie wiekszosc nie wie:

"Dotychczas 10 pilkarzy nie zgodzilo sie na tego typu kontrole, ale co ciekawe ujawniono tylko nazwiska czterech z nich i kazdy ma cos wspolnego z Milanem. Gattuso, Seedorf, Pancaro (...) a Samuele Dalla Bona mimo iz grywa w Lecce caly czas formalnie pozostaje zawodnikiem Rossonerich. Pytanie brzmi dlaczego pozostala szostka buntownikow pozostaje anonimowa. Czysty przypadek? Jesli wyciaga sie na zewnatrz wszystkie brudy to naprawde wszystkie , a nie tylko te , ktore wpadna nam w rece. Chyba , ze ktos ma interes w ukrywaniu tozsamosci reszty zawodnikow."

Oto cala teoria spiskowa pani Agnieszki. Cel? Niech kazdy sobie dopowie...kto moglby miec interes w ukrywaniu tozsamosci zawodnikow? Oczywiscie (wedlug Agnieszki) Juventus, nie trzeba byc specjalnie blyskotliwym zeby to wywnioskowac.

Niestety musze pania Agnieszke zmartwic, mecze po ktorych zawodnicy odmowili pobrania krwi to:

Lecce-Messina,
Atalanta-Milan,
Piacenza-Vicenza
Roma-Milan

Gratuluje pani Agnieszce profesjonalizmu a portalowi pilka.pl swietnego i przede wszystkim wiarygodnego redaktora! :P

AgisDeluxe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 16:32

kolejna bzdura majaca na celu pzryczepienie sie do Juve i odwrocenie uwagi od pzrekretow Minalu i Interu..poza tym skoro Juve wygrywa a Inter remisuje 20 meczy na 21 to czemu sie dziwic ze sie beda czepiac?? normalka w chorym polskim spoleczenstwie...
a poza tym wypowiedzi niektorcyh uzytkowinikow tylko potwierdzaja brak podstawowych wiadomosci o wloskiej pilce...brawo z takie artykuly.oto czym zywi sie masa !

... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 17:30

Oooo widzimy że nasza ulubiona pani redaktor Agnieszka znów się nam przypomniała co jak co ale Scudetto stracone 3 lata temu do tej pory boli?? rozpisuje sie tak o Juventusie , no a może wypadało by to napisać artykuł o bezsilności Interu w ostatnich latach ile to już lat bez Scudetta?? 16?? no no! wytyka wszystko po koleji to że szprycowaliśmy ( i tak w to niewierze) a gdy już nie mieli co to że arbitrzy nam pomagają a to że w kilku kontrowersyjnych sytułacjach poszli nam na ręke to odrazu robia wielkie hala

Z TEGO MIEJSCA - chciałbym pogratulować pani redaktor Agnieszce kolejnego żałosnego artykułu poraz kolejny moge dostać kartke za tego posta ale poraz kolejny napiszę co o niej myślę gratuluje artyukułu i czdkam na wiecej bo mimo ponurych świat odrazu humor mi sie poprawia!

dzuwentus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 18:39

Jednym slowem Juventus jest niewinny i te wszystkie sprawy to zwykle pomowienia i wszyscy dookola klamia.

lllooooooolllllllllll

w swietle ostatnich wydarzen juve czeka 7 lat nieszczesc o ile ktos rozumie żaluzje
Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 18:58

dzuwentus pisze:Jednym slowem Juventus jest niewinny i te wszystkie sprawy to zwykle pomowienia i wszyscy dookola klamia.

lllooooooolllllllllll
Dowody kolego, dowody bez dowodów to możesz sobie tylko ponarzekać :D

Ps: Inni też nie są święci tylko jakoś cicho się o tym mówi :P

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 19:00

Qrdę ta Agnieszka chyba z choinki się urwała, no ale cóż istnieje u nas wolność słowa i takie bzdury pisać niestety wolno. polecałbym wyżej wymienionej lekturę włoskich gazet aby uzyskła lepszy pogląd na sprawę i dopiero wtedy próbowała pisać swe pseudofelietony :)

dzuwentus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 marca 2005, 19:58

Polecam melise i zimne oklady bo na rozgrzane do czerwonosci turynskie glowy nic lepiej nie zrobi :PPPP.

Lets Kick steroids Out Of Football.

A ja proponuje poszukac mozgu, oby jak najszybciej, jeszcze nie wszystko stracone.

I bananek na powitanie, jak zmienisz nick to mozesz wrocic i zaszczycic nas swoimi blyskotliwymi postami.

Medi

w swietle ostatnich wydarzen juve czeka 7 lat nieszczesc o ile ktos rozumie żaluzje
Agnieszka

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 14:34

Pewnie nigdy bym tu nie zajrzała gdyby nie kolega- kibic Juventusu, który podał mi link do tej żałosnej dyskusji. Medi czy jak Ci tam nie rozśmieszaj mnie......nie napisałam, że pozostała szóstka zawodników to piłkarze Juventusu, nawet tego nie zasugerowałam, a nie jesteś mną zeby wiedzieć kogo miałam na myśli.

Twoim zdaniem to są nazwiska?? :
Lecce-Messina,
Atalanta-Milan,
Piacenza-Vicenza
Roma-Milan

Widac pobyt poza Polską nie służy Ci, bo już
mylą Ci się nazwy drużyn z nazwiskami ludzi ;)

Swoją drogą bawicie mnie czyżby aż tak interesowało Was co ja myślę na temat Juventusu, ze dyskutujecie o moich tekstach?? Poza tym ten felieton byl o calcio, a ze w tegosezonowych aferach bierze udział Juventus to chyba nie moja wina. Zegnam Panstwa i nie życzę sobie, by linki do felietonów z pilka.pl pojawialy się na tym forum. Skorto tak Was bulwersuję to nie czytajcie tego co piszę i po klopocie.

Aha jeszcze jedno uwazacie ze o Interze nie piszę?? Czy aby na pewno:

http://www.pilka.pl/index.php?mid=2&show=708 - Inter i ich glupia polityka
http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&mid=2&show=666 Mancini
http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&mid=2&show=633 - afera paszportowa
http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&fro ... 2&show=265 Moratti i jego smieszna walka o Manciniego

Ale Wy oczywiscie wiecie lepiej.......
Ostatnio zmieniony 27 marca 2005, 15:05 przez Agnieszka, łącznie zmieniany 1 raz.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 15:03

Agnieszka pisze:Twoim zdaniem to są nazwiska?? :
Lecce-Messina,
Atalanta-Milan,
Piacenza-Vicenza
Roma-Milan

Widac pobyt poza Polską nie służy Ci, bo już
mylą Ci się nazwy drużyn z nazwiskami ludzi ;)
To teraz się zastanów, co Tobie nie służy, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem zdań w języku polskim. Medi wyraźnie napisała, że są to mecze, po których zawodnicy odmówili poddania się badaniu krwi. Można więc powiedzieć, że "wypatrzyłaś" ( :lol: :lol: :lol: ) sens wypowiedzi Medi.

Obrazek
Agnieszka

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 15:08

Tak?? To niech mi poda nazwiska skoro robi się taka mądra.........bo to tylko mecze. W felietonie napisalam wyraznie:'nie podano nazwisk pozostalych zawodnikow' a nie: nie podano spotkan po których piłkarze odmowili oddania krwi do badania, a to chyba różnica....... :?

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 15:18

Agnieszka pisze:Tak?? To niech mi poda nazwiska skoro robi się taka mądra.........bo to tylko mecze. W felietonie napisalam wyraznie:'nie podano nazwisk pozostalych zawodnikow' a nie: nie podano spotkan po których piłkarze odmowili oddania krwi do badania, a to chyba różnica....... :?
A kto mówi, że nie różnica? Chodzi o to, że miałaś na myśli zawodników Juve. Już nie wciskaj kitu, że nie.

Obrazek
Horche

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 15:18

Widzę, ze dobrze bawiliście się podczas czytania felietonu redaktor Agnieszki, dzięki temu dostarczyliście mi naprawdę spora dawkę rozrywki masą idiotycznych tekstów i prób wnioskowania. Ale po kolei...
Ja-JUVE-nek pisze:3.) To chyba faktycznie pisała kobieta.....
A co to ma do rzeczy?
sebast pisze:dajcie spokój to jest kolejny prymitywny felieton tej XXX agnieszki , ona interowi kibicuje , wiem bo tam kiedys pisalem na pilka pl.
To chyba wypowiedź największego prymitywa w tym temacie. Poza tym nie dziwie się, że "pisałeś" na pilka.pl :D :lol:
Boss pisze:Ten artykuł to zwykły bełkot kogoś kto bardzo nie lubi włoskiej piłki (...)
Wystarczy kilka kliknięć na stronie pilka.pl by zobaczyć o czym najwięcej pisuje Agnieszka, komu kibicuje i jaki jest jej ulubiony piłkarz. Nie każdego miłość zaślepia.
tomcatmi6 pisze:Czytajac tytul topicu wiedzialem w jakim portalu jest ten artykul i kto jest jego autorem. Pani Redaktor Agnieszka wciaz nadaje... Dziwne ze w zakladach zamknietych jest udostepnione lacze internetowe -_-.
No właśnie powinieneś się cieszyć, jakby nie było to jakbyś tutaj pisał?
tomcatmi6 pisze:Kolejny z serii superciekawych i bardzo obiektywnych artykulow tej madrej glowy. Ja juz podchodze obojetnie do wypocin Agnieszki, bo nei ma sie czym przejmowac a walka z wiatrakami nie ma sensu.
Kto Ci powiedział, że artykuły muszą być obiektywne?
Pavon pisze:Aby artykul byl dobry, cosoba ktora go pisze musi byc obiektywna. Po przeczytaniu tego "artykulu" mozna stwierdzic, ze nie jest on dobry, a co za tym idzie osoba(w tym wypadku kobieta) nie jest obiektywna.
No i oto kolejna osoba, która nie ma pojęcia o dziennikarstwie i tym jakie się w nim gatunki uprawia oraz na czym one polegają.
Dario pisze:Na tym polega wolność słowa że każdy może mówić co chce i na tym bazują media brukowe typu Fakt, SE czy pilka.pl i nie ma co z tym walczyć. Musimy się przyzwyczaić że im większy klub, im więcej sukcesów odnosi tym większe kontrowersje będzie budzić wśród przegranych, upokorzonych.
Tak jest, wszędzie gdzie piszą źle o swoim klubie to na pewno jest brukowcem i zwykłym szmatławcem, przecież niemożliwe, żeby coś było nie tak w kochanym klubie...
miire pisze:Przez pierwsze 5 minut mialem ochote pokolei obalac jedna po drugiej terorie ktora wypocila szanowna pani autorka tego tekstu(nawet sie uz zarejestrowalem) ale jakos teraz mi szkoda czasu... Ale chcialbym by np. moderator Medi by napisala profesjonalna odpowiedz na ten tekst tak jak to bylo w przypadku tekstu Przegladu Sportowego o Juve.
Dawaj miire, wiele osób z chęcią zobacyzloby to jak obalasz „jedną po drugiej teorie”, nie poddawaj się słomianemu zapałowi i nie zwalaj pracy na innych. Bo np. ja mogę napisać, że chciałem jutro lecieć na księżyc ale już nie mam ochoty, niech mój sąsiad poleci za mnie...
miire pisze:Teksty o Juve(raczej sama krytyka Juve)czytana jest poniej przez ludzi nie majacych zdania na ten temat i wyrabia sie im zdanie o tym klubie dlatego mysle ze powinnismy bronic prawdy.
To dlaczego jeszcze nic nie napisałeś?
Medi pisze:Powinnam zaczac pisac sprostowanie do kazdego artykulu pani redaktor, ktora ma takie pojecie o tym co sie dzieje we wloskiej pilce jak przecietny chlopak o szydelkowaniu, ale szczerze mowiac szkoda mi marnowac czasu na takie bzdury tym bardziej, ze zanosi sie na to, ze nie beda mialy konca :?
No Medi, nie daj się prosić, poświęć parę chwil dla tysięcy zbłąkanych i zagubionych owieczek by przedstawić im najprawdziwszą prawdę...
Medi pisze:Gratuluje pani Agnieszce profesjonalizmu a portalowi pilka.pl swietnego i przede wszystkim wiarygodnego redaktora! :P
A ja gratuluje Medi błyskotliwego wnioskowania, tak trzymać :D
ULAT pisze:Qrdę ta Agnieszka chyba z choinki się urwała, no ale cóż istnieje u nas wolność słowa i takie bzdury pisać niestety wolno. polecałbym wyżej wymienionej lekturę włoskich gazet aby uzyskła lepszy pogląd na sprawę i dopiero wtedy próbowała pisać swe pseudofelietony
To już chyba trzeci niekumaty co najmniej.

Tych o których wypowiedziach zapomniałem, wybaczcie, problemy techniczne nie ułatwiają mi życia. Popieram jednego z przedmówców o mellisie i zimnych okładach – zdecydowanie pomaga.

Agnieszka

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 15:36

swiergot pisze:
Agnieszka pisze:Tak?? To niech mi poda nazwiska skoro robi się taka mądra.........bo to tylko mecze. W felietonie napisalam wyraznie:'nie podano nazwisk pozostalych zawodnikow' a nie: nie podano spotkan po których piłkarze odmowili oddania krwi do badania, a to chyba różnica....... :?
A kto mówi, że nie różnica? Chodzi o to, że miałaś na myśli zawodników Juve. Już nie wciskaj kitu, że nie.
No proszę czyżbyś byl mną?? A może masz wyjątkową zdolność do czytania w ludzkich umysłach?? Panie Wróżko Świergot może bawmy się dalej w zgadnij co myślę teraz??

ODPOWIEDZ