JUVENTUS - MILAN 0-0 [karne 2-3] (FINAŁ LIGI MISTRZÓW)
- Martin
- Juventino
PRzerpraszam waz gory. Jestem jzu pijany. Wlasnie teraz leca mi z oczy lzy.... Jestem zrozpaczony. Bez kitu. TO bedzie dlugi post. Chyba najduzszy w moim zyciu. Wlasnie gadam na tlenie z Behemotem. Puyta mi sie ile mam lat. Ale ja nie moge. Placze jak 5-letnie dziecko ktoremu wzieli lizaka. Tak jest. Powiem wam ze to byl dla mnie 3 final ktoremu kibicowalem z calego serca Juve!!! 3!!! Czujecie?|?? W 1996 bardziej bylem przeciwko Ajaxowi niz za Juve!!! Sorry ale taka jest prawda. Leja mi sie lzy z oczu. Nie moge myslec. Jest godzina 2:09. mam dola. jestem zalamany. Nie moge myslec. Nie czytalem waszych postow. Chcialem tylko podzielic sie mysla. I jestem pewien ze kupa milanistow tu przyjdzie tylko popatrzec jak rozpaczamy. ALe powiem tak: Kij im w oko. To dla nas juve jest i bedzie zawsze wielki. Pokazcie im, ze mimo porazki jestesmy kulturalnymi kibicami. Niech szanuja nas. Niech nawidza klub ale nich maja do kibicow szacunek. W sumie to konce i w sumie to nie wyszedl najdluzszy post. Dzieki ze polubiliscie JuvePoland. Dzieki!!
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Martin
- Juventino
Teraz dopiero przeczytalem Wasze wypowiedzi. Powiem tak: Camora nalezy zostawic. Nie mozna przekreslac goscia po jednym zlym meczu. Nie wyszlo mu trudno. Gral wczesniej w Veronie i w jego marzeniach nie bylo finalu LM. To juz powinien przweidziec Lippi. Camor musi zostac. Wlansie do rezerw, do tej niby drugiej druzyny. Boli to, ze brak jednego zawodnika tak zawalil druzyne. Tak nie moze byc. Juve to musi byc ekipa!!!! Druzyna, a nie zespol oparty na jednym zawodniku.... Paradoksalnie jesli Nedved sie nie popisze w okresie wrzesien-grudzien to moze zapomniec o zlotej pilce. Bo tak to juz jest ze o pilkarzach, ktorzy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> grali w okresie styczen-czerwiec nie pamieta sie w nowym sezonie. Wlasnie najczesciej wygrywaja ci ktorzy w nowym sezonie, czyli pod koniec roku spisuja sie najlepiej. Zatem NEdved marze abys doprowadzil nas do kolejnego finalu LM i rozwalil przeciwnikow!!! NEdved!!! Zasluzyles na to!!!!! Gdyby nie jeden faull.......... Kto wie jakby ten final sie potoczyl?
Log in: 15.12.1997
- Medi
- Qualità Juventino
Ja nie przekreślam Camora po jednym meczu, ale owszem, można go zostawić pod warunkiem, że się wzmocni drużynę na innych pozycjach i sorry...żadnymi Baioccami, Fresimi, Blasimi itp...(z całym szacunkiem dla wszystkich).
I zaznaczam, nie chodzi mi o gwiazdki jak w Realu ale o piłkarzy z doświadczeniem, dobrą techniką i charakterem.
PS.Jest godzina 4 rano...a mi łeb pęka i o spaniu nie ma mowy...
I zaznaczam, nie chodzi mi o gwiazdki jak w Realu ale o piłkarzy z doświadczeniem, dobrą techniką i charakterem.
PS.Jest godzina 4 rano...a mi łeb pęka i o spaniu nie ma mowy...

- Rybeq
- Juventino
Jestem niewyspany , dziś mam sprawdzian z anglika , ale nawet nie mogę o tym myśleć . Wczoraj po meczu odrazu się położyłem i cały czas patrząc w sufit przypomniał mi się Maldini z pucharem :-( WHYYYYYYYY ???
Zagraliśmy kiepski mecz , Milan zagrał niedużo lepiej , ale te pieprzone karne
Zagraliśmy kiepski mecz , Milan zagrał niedużo lepiej , ale te pieprzone karne

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- blink
- Juventino
Ja pie**** caly sezon byl <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> , LM to wymiatalismy ...oprocz tych wpadek z MU , ale jak przyszlo do finalu to znow dupa umoczona...no za jakie grzechy. Co do sedziego to nie pod koniec meczu strasznie wkur....
Mam nadzieje ze Juve poczyni starania aby sciagnac Deco i geniuszaa pilki Ronaldinho .
PS
Najbardziej mmnie zazwiodl Alex....slabo zagral i koniec .
Mam nadzieje ze Juve poczyni starania aby sciagnac Deco i geniuszaa pilki Ronaldinho .
PS
Najbardziej mmnie zazwiodl Alex....slabo zagral i koniec .
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!
GO DEVILS GO UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GO DEVILS GO UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- RUDI
- Juventino
Płacz rozpacz smutek zal inaczej nie mozna tego wyrazic
Gigi jestes wielki !
Szkoda ze pozostali zawodnicy nie potrafili wykorzystac jedenastek ale to nie z powodu braku umiejetnosci ale z nerwow.
Juve i tak jestes wielki !!!

Gigi jestes wielki !
Szkoda ze pozostali zawodnicy nie potrafili wykorzystac jedenastek ale to nie z powodu braku umiejetnosci ale z nerwow.
Juve i tak jestes wielki !!!

FORZA JUVE
- Gofer
- Juventino

To był okropny mecz!!!
Jak można tak fatalnie strzelać karne!!! DIDA 2 metry a piłkarze juve strzelają lekko w środek bramki :evil:
SZKODA MOŻE ZA ROK!!!

Po raz kolejny było brak NEDVEDA bez którego JUVE nie gra według oczekiwań!!!
Jedynym plusem była gra DAVIDSA i BUFFONA! :!:
.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niema za rok!!!!!!Jak możan było zdobyć teraz to trzeba było zdobyć teraz. Następny finał może będziemy mieli za 50lat!!!
Podziwiam Medi, że potrafiła założyć ten temat!
A co do meczu: ,,Życie jest jak film, w każdej chwili może sie urwać'' właśnie moje życie legło w gruzach i newidzę w nim sensu
Żyłem tylko dla JUVE a oni 3 razy pod rząd przegrali finał!!!!!!! Tego niezniosę! Potrzebuję dużo czasu by pogodzić się z Tą porażką.Mam dopiero 16 lat i ta porażak mnie zabardzo ruszyła. Płakałem niedoopisania jak szczeniak 2 letni! Życie zawsze mi musi dać kopa po dupie
Podziwiam Medi, że potrafiła założyć ten temat!

- ToMeK
- Juventino
Brawo Gigi, brawo Davids, brawo Zambrotta ... Camor slabo ... Boshe dlaczego ?
Do sedziowania nic nie mam tylko na koncu powinny byc z 2 faule odgwizdane ale coz ... nie ma co gdybac ... teraz trzeba pokupywac dobrych zawodnikow ... Nedved braklo Cie nam ... trudno moze za rok
czytajac wasze posty trudno powiedzic jacy jestesci ... teraz widac ze kochacie Juve z calego serca tak jak ja ... Kocham Juve ... Kocham wszystkich fanow Juve !! Forza Juve !!!!!

- piteRTS
- Juventino
To nie tak miało być
,niestety zagralismy słaby mecz ,mozna było przewidzieć że widoczny bedzie brak Nedveda ale nie myslałem że do tego stopnia
.Trzeba tez przyznac że prześladował nas cały czas pech poniewaz w czasie meczu trzeba bylo zrobić dwie przymusowe zmiany ponieważ kontuzji doznali Davids i Tudor ,szkoda że niezagralismy troche odważniej od początku może wynik byłby inny ale to juz niestety gdybanie.
Co do karnych to niemozna miec pretensji do nikogo dlatego że to zawsze była loteria,szkoda nastepnego pechowo przegranego finału
FORZA JUVE

Co do karnych to niemozna miec pretensji do nikogo dlatego że to zawsze była loteria,szkoda nastepnego pechowo przegranego finału

FORZA JUVE
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Sory ale cały czas niemogę skupić mysli i podsumować tego meczu
Może karne. Strzela Treze w lidze wszystkie wykorzystał to kur!!! w finale niestrzelił niech to szlag!!! Kto wyznaczył nieogranego Zalayetę to takie pojedynku psychicznego!!! Z Como z karnego nietrafił w barmkę to też co za.....Następny Buffon broni 2 karne wlewa dla nas nadzieję powiedziałem,, to co , że broni BUffon jak nasi niestrzelają!
'' I Montero marzący o pucharze taki doświadczony a dał ciała na całego! Ja nieweim! Podziw dla Buffona, jak om musiał sie czuć gdy on bronił a jego koledzy wręcz sie ośmieszali. Jak w taki meczu można tak fatalnie uderzyć. Treze wogóle w meczu zagrał fatalnie
Del Piero też tylko jka Del Piero wykonuje karne, nasz 1 pewniak i Biri ładnie wygrał próbę nerwów. Pieprzone karne!!!! A myślałem, że bedzie jak w 96r. a było jak w 97, i 98!!! Nawet mnie niepociesza scudetto
Wolałbym, zamienić już 5 mistrzost na 1 LM
Nie żartuję ale pragonłem tego tak bardzo, że.... ale nadarmo, zawiedli nas w najmiej oczekiwanym momencie!!!!! :!: Boże zawsze w Ciebie wierzłem ale po tym ciosie to gaśnie.......Nie no szczerze to jak Nedved po żółtej karce to wolałbym teraz umrzeć!!!!!!!!!!!! Bossheeeeeeeee tell me why!!!!
------------->To cierpienie jkest takie ogromne :!:
------------->To cierpienie jkest takie ogromne :!:

- white_wolv
- Juventino
To nie tak mialo byc...Jednak dziura po Nedvedzie okazala sie nie do zapelnienia.Poki gral Davids to jeszcze jakos szlo,ale potem to byla rozpacz jednej akcji porzadnej nie przeprowadzilismy!!!Jestem tak smutny ze chyba dzisiaj nic nie zjem.Jesli chodzi o karne: JAK TO JEST MOZLIWE ZE BUFFON OBRONIL DWA I PRZEGRALISMY?????!!TREZE, MONTERO.ZALAYETA NIE STRZELA SIE W SRODEK DO CHOLERY!!!!!Nie wiem,ale chyba psychucznie nie wytrzymali.Jak widzialem twarz Trezegueta przed oddaniem strzalu to wiedzialem ze spudluje...
Chwala zwyciezcom ,chwala pokonanym.Obiektywnie trzeba powiedziec ze Milan gral W TYM MECZU lepiej.ALE TO NAM SIE NALEZAL TEN PUCHAR!TO MY ODPRAWILISMY DEPORTIVO,BARCE I WIELKI REAL!!!Nie iwem kiedy sie otrzasne,czekalem 5 lat na ten final...
Brawa dla:Buffona,Zambrotty,Davidsa,Tachinardiego i Ferrary-oni nie dali ciala.
Musimy znalezc napastnika ktoru bylby dobrym zmiennikiem Alexa lub Trezego../
Chwala zwyciezcom ,chwala pokonanym.Obiektywnie trzeba powiedziec ze Milan gral W TYM MECZU lepiej.ALE TO NAM SIE NALEZAL TEN PUCHAR!TO MY ODPRAWILISMY DEPORTIVO,BARCE I WIELKI REAL!!!Nie iwem kiedy sie otrzasne,czekalem 5 lat na ten final...
Brawa dla:Buffona,Zambrotty,Davidsa,Tachinardiego i Ferrary-oni nie dali ciala.
Musimy znalezc napastnika ktoru bylby dobrym zmiennikiem Alexa lub Trezego../
- white_wolv
- Juventino
Ciagle widze zawodnikow Juve strzelajacych w srodek bramki-KOSZMAR.
Dobrze ze nie ogladalem wreczenia pucharu bo bym chyba popelnil Seppuku...
Moze za rok???FORZA JUVE!(mimo wszystko nadal kocham chociaz serce krwawi)
Dobrze ze nie ogladalem wreczenia pucharu bo bym chyba popelnil Seppuku...
Moze za rok???FORZA JUVE!(mimo wszystko nadal kocham chociaz serce krwawi)
- Dionizos
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mać......co jeszcze można powiedzieć? Milan niech Ci ten puchar w gardle stanie...nie zasłużyliście na niego.....Scheva powiedział że Dida to najlepszy bramkarz świata....gówno prawda <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ukraincu, Gigi jest najlepszy! A kto to był ten ##### który zmienił Davidsa? Zala co? Co ten gość robi w Juve? On nawet w lidze gra jak najgorsza <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! Tacy zawodnicy nie maja prawa grać w najlepszej drużynie świata. A Camor? Boże...dlaczego, co my zrobiliśmy? W czym te k..... są od nas lepsze?
Dobra koniec... za rok te skur..... nas popamiętają...Moggi jak nie kupisz Ronaldinho i nie zatrzymasz Nedveda to jesteś ### ###. A teraz FORZA JUVE! JUVE jestemy na zawsze z tobą! FORZA, FORZA, FORZA. Zalayeta wyp.....
Dobra koniec... za rok te skur..... nas popamiętają...Moggi jak nie kupisz Ronaldinho i nie zatrzymasz Nedveda to jesteś ### ###. A teraz FORZA JUVE! JUVE jestemy na zawsze z tobą! FORZA, FORZA, FORZA. Zalayeta wyp.....