JUVENTUS 1-0 Reggina
- mundik15
- Juventino
to trzeba bez żadnego ale wygrać!!chyba trzeba także poweidzieć Forza Roma (tylko w tej kolejce) :twisted: pavel ma zagrac kilkanascie minutek podobno-dobre i to!!tym razem musimy wygrac juz bez zadnych wątpliwośći!!i to wysoko 3 lub 4 do 0!!trzeba sie zrewanżować za porazke na wyjezdzie z nimi!!
Alessandro Del Piero ole!! Forza JUVE
- kawek
- Juventino
Mam nadzieje ze Juventus spokojnie upora sie z Reggina bo mimo wszytsko mecze ze słabszymi rywalami sa czasami trudniejsze wiec stawiam 2:0,licze rownież na to ze Milan zmęczy sie w meczu pucharowym z Udinesse i straci punkty w meczu z Roma
- Kuba Napierski
- Juventino
Dobra kawek tylko czemu pisałeś to 2 razy? Wracając do samego spotkania zmieniłem zdanie i sądzę że będzie 4-0 jedną z bramek strzeli Pavel
- M.
- Juventino
Daj Boże :roll: .Antoni Napierski pisze:Wracając do samego spotkania zmieniłem zdanie i sądzę że będzie 4-0 jedną z bramek strzeli Pavel
Trzeba się zemścić na Regginie za porażkę z pierwszej części sezonu. Wtedy mieliśmy pech, sędzia nie uznał prawidłowo zdobytej bramki przez Kapo (ciekawe czemu nikt nie wspomina o takich sytuacjach, kiedy twierdzi, że sędziowie pomagają Juventusowi :roll: ). Jeśli wygramy, będzie szansa na zajęcie pierwszego miejsca w tabeli. Milan czeka bardzo trudny mecz z Romą. Rzymianie pod wodzą nowego trenera mogą zaprezentować zupełnie inny futbol niż tez z meczu z Cagliari. Miejmy nadzieję, że Roma tego meczu nie przegra (bukmarzechy dają wysoki kurs na ten mecz: aż 2.35 na wygraną Milanu :shock: ). Sądzę, że mimo słabego meczu z Chievo nie powinniśmy mieć problemów ze zdobyciem 3 punktów. Mam nadzieję, że do składu powróci Nedved i będzie się przygotowywał na najważniejsze mecze w tym sezonie. Jestem ciekaw czy Capello ustawi zespół w systemie 4-3-3, który opstatnio był bardzo skuteczny, czy też powróci do 4-4-2. Mam nadzieję, że wybierze wariant numer jeden.
P.S. Szkoda, że bukmacherzy nie przyjmują zakładów na to, czy Del Piero zagra cały mecz - wtedy byłbym milonerem :roll: .
:roll:
- Peja
- Juventino
Coz, ja oczekuje po wyjezdzie do Reggio Calabrii wysokiego i przekonywujacego zwyciestwa, zeby potem nie bylo gadanie ze gdyby nie sedzia to bysmy nie zwyciezyli i takie tam. Bardzo licze na Del Piero, ktory dobrze czuje sie grajac z takimi sredniakami. W tym meczu od pierwszych minut rowniez nie wystawlibym Ibrahimovica ktory nie dlugo ma mecz w kadrze i trzeba rozsadnie gospodarowac jego silami. Jednym z wazniejszych aspektow tego spotkania moze byc powrot na boisko Pavla, nie ukrywam ze bardzo na to czekalem i nasza sila ognia napewno sie zwiekrzy. Podsumowujac licze na zwyciestwo co najmniej dwubramowe.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Ja tego nie powiem nawet jakby od tego mialoby zalezec scudetto;)chyba trzeba także poweidzieć Forza Roma
Tak pozatym to trzeba sie na swoja druzyne patrzec i sie skupiac na sobie a nie patrzyc na czyjes dokonania. Jesli bedziemy wygrywac to w koncu zwyciezymy. Wciaz popieram swoje zdanie ze mecz z Milanem bedzie decydujacy.
Co do spotkania z Reggina to cieszy mnie niezmiernie powrot Nedveda, oby jak najszybciej wrocil do formy i wspomogl Juve w Serie A i LM. Mam nadzieje ze juz wszyscy zawodnicy wypoczeli i maja sile rozegrac pelne spotkanie. Chcialbym zeby Juve wygralo przekonujaco- dwoma bramkami. Byloby milo i daloby pewnosc siebie chlopakom. Juz jutro dowiemy sie nakogo trzeba szykowac sklad w Lidze Mistrzow.
Stawiam na 3-1 dla Juve i licze na udany powrot Nedveda(bramke)

pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- ola465
- Juventino
Czy zauważyliście moze ze Juve zawsze ma kłopoty ze słabeuszami, a na mecze z zespołami z górnej pólki jakos sobie radza, choćby z realem, a pozniej mieli problem z Chievo. czyżby za słabo sie przykładali do tych meczow ze słabszymi druzynami.
Mam nadzieje ze teraz odpłacą się regginie i nakopia im z 3:0
Mam nadzieje ze teraz odpłacą się regginie i nakopia im z 3:0
- Iver.pk
- Juventino
Nie wydaje mi sie zeby za slabo sie przykladali ten mecz z Chievo byl po bardzo ciezkim spotkaniu z Realem i ciezko wykrzesac z siebie tyle sil aby zagarc dwa tak dobre spotkania w jednym tygodniu. Nie zapomnijmy ze jeszze w sobote grali z Roma mecz w ktorym bylo wiecej fauli jniz czystej gry. Zmeczenie daje o sobie znac.ola465 pisze:Czy zauważyliście moze ze Juve zawsze ma kłopoty ze słabeuszami, a na mecze z zespołami z górnej pólki jakos sobie radza, choćby z realem, a pozniej mieli problem z Chievo. czyżby za słabo sie przykładali do tych meczow ze słabszymi druzynami.
Co do meczu z Reggina to nie ma co gadac za duzo i skopac im tylki w rewanzu za porazke z poprzedniej rundy :twisted: Jak wiekszosc z Was mam nadzieje ze Nedved powroci z wielkim chukiem i strzeli bramke. Sadze ze po tym meczu wrocimy na fotel lidera (jezeli wygramy a zakladam ze wygramy). Nie zalezy mi tak bardzo na stylu tej wygranej-mam tylko nadzieje ze Juve strzeli bramki, ktore nie beda potem uwazane za nieprawidlowe i ze jak reggina strzli to im uznaja-do roboty sedziowie

EDIT
No to Alex ma szanse zagrac caly mecz :shock: Chyba ze zagramy 4-4-2 to pewnie bedzi zmieniony po 60min przez Zala. Choc jak bedziemy grali 4-3-3 to Alex bedzie zmieniony na Nedveda. Ale moze uda mu sie dobiegac mecz do konca

Ostatnio zmieniony 17 marca 2005, 23:06 przez Iver.pk, łącznie zmieniany 1 raz.

- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Wlasnie sie dowiedzialem ze David Trezeguet nie wystapi w meczu z Reggina :
pozdr
A wiec zapewne zobaczymy Del Piero na murawie w sobote. Ciekaw jestem czy Capello zagra 4-3-3 czy 4-4-2, okaze sie w praniu juz pojutrzejuve.pl pisze:David Trezeguet najprawdopodobniej nie wystąpi w sobotnim spotkaniu z Regginą. Wczoraj francuski napastnik ograniczył swój trening do minimum, a dzisiaj w ogóle nie wziął w nim udziału. Przyczyną jest lekkie zapalenie stawu skokowego.

pozdr
"cane che abbaia non morde"

- Pal
- Juventino
Ja myślę, że Juve zagra w końcu bardzo dobry mecz w lidze. Na razie nie ma żadnych innych obciążeń, więc wszystkie siły może skoncentrować na Serie A. Ciekawy jestem jakim zagrają ustawieniem, bo podobno Trezeguet nie jest w pełni sił. Ale chyba znowu 4-3-3 bo sie sprawdza ostatnio. 2:0 jak nic w każdym razie.
Jak jest ktoś ze Stalówki albo okolic to w DVD będzie mecz. Ja tam chodze na wszystkie mecze Juve jakie są i może w końcu jakaś większa grupka by sie zebrała, bo przeważnie sam jako Juventini siedze i głupio mi samemu krzyczeć bo dziwnie to wygląda :roll:
Jak jest ktoś ze Stalówki albo okolic to w DVD będzie mecz. Ja tam chodze na wszystkie mecze Juve jakie są i może w końcu jakaś większa grupka by sie zebrała, bo przeważnie sam jako Juventini siedze i głupio mi samemu krzyczeć bo dziwnie to wygląda :roll:
- Ibrahimovic
- Juventino
Bardzo licze w tym meczu na bianconeri ale juve nie umi grac ze slabszymi rywalami jednak jesli liczimy na scudetto musimy wywiesc 3 punkty ostatnio zagralismy najlepszy mecz w sezonie z realem a tu ledwo co wygralismy z Chievo
mysle ze bedzie 1:0 po golu Camoranesiego
mysle ze bedzie 1:0 po golu Camoranesiego
- _Jah
- Juventino
Kolej na Reggine. Od meczu z Chievo minelo 6 dni. Zdaje mi sie, ze jest to wystarczajacy okres czasu, aby nabrac odpowiedniej swiezosci. Jednak, czy aby na pewno uda sie naszym pilkarzom zregenerowac sily? wszak nie zapominajmy, ze non stop gramy niemal niezmieniona jedenastka. Glowna przyczyna jest oczywiscie presja, jaka ciazy na nas w niemal kazdym kolejnym meczu, ktory musimy wygrywac. Jest to jednak naturalna kolej rzeczy w przypadku druzyny, ktora ma tak duze ambicje, mianowicie probie wygrania rywalizacji na obydwu frontach. Trzeba jednak powaznie zastanowic sie nad rozlozeniem sil w perspektywie czekajacych nas, trudnych terminow. Szansa na podjecie ryzyka moze sie juz nie powtorzyc. Dlatego tez jestem za tym, aby nieco poeksperymentowac z obecnym skladem. Trzeba dac odpoczac stoperom i wpuscic w koncu Paolo Montero. Niech szanse otrzyma Kapo, moze Tacchinardi, ktory bedzie chcial odbic sobie dykswalifikacje w LM? umozliwiloby to chwile wytchnienia dla Pumy................. idzie mi o to, ze mam swiadomosc tego, ze niektorzy pilkarze sa zbytnio eksplaetowani. Nie mozemy nadwerezac ich sil, albowiem to w koncu musi sie na nas zemscic. Zaluje bardzo, ze nie dysponujemy wartosciowymi zmiennikami, ktorzy mogliby wprowadzic odpowiednio dawke polotu w takich o to wlasnie spotkaniach, wymagajacych znacznie mniej od pilkarzy.
Mecz musimy wygrac, jezeli powaznie myslimy o stawieniu czola Milanistom. Slusznie ktos wyzej zauwazyl, ze mecze naszych rywali nie powinny nas interesowac. Najwazniejsza jest nasza dyspozycja i jezeli bedziemy wygrywac, sukces sam przyjdzie. Przed nami okropny, ciezki terminarz, w ktorym Reggina wydaje sie najlatwiejsza do przebicia. Warto byloby tez wygrac wysoko, azeby spokojnie wskoczyc na fotel lidera, ktory trzeba bedzie utrzymac az do samego konca. Jestem ciekawy gry Nedveda, ktory musi wrocic do gry na swoim najwyzszym poziomie. Ave. jo.
Mecz musimy wygrac, jezeli powaznie myslimy o stawieniu czola Milanistom. Slusznie ktos wyzej zauwazyl, ze mecze naszych rywali nie powinny nas interesowac. Najwazniejsza jest nasza dyspozycja i jezeli bedziemy wygrywac, sukces sam przyjdzie. Przed nami okropny, ciezki terminarz, w ktorym Reggina wydaje sie najlatwiejsza do przebicia. Warto byloby tez wygrac wysoko, azeby spokojnie wskoczyc na fotel lidera, ktory trzeba bedzie utrzymac az do samego konca. Jestem ciekawy gry Nedveda, ktory musi wrocic do gry na swoim najwyzszym poziomie. Ave. jo.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- vegeta
- Juventino
A Mi Się Jakoś Wydaje Że Juve Strzeli Co Najmniej 3 Brameczki A Zlatan Bezapelacyjnie Zostanie 'men of match' Nedved Napewno Będzie Chciał O Sobie Przypomnieć A Del Piero Ma Coś Do Udowodnienia.... -Zauważcie Jak Juve Gra Z Nedvedem(elastycznie) A Jak Bez Niego (jak milan :twisted: ) -
Z Resztą Z Tego Co Pamiętam Juve Lubi Grać Z Regginą Zwłaszcza U Siebie ... Więc Z Pokonaniem C(k)alabrejczyków Nie Będzie Kłopotów!!!
Z Resztą Z Tego Co Pamiętam Juve Lubi Grać Z Regginą Zwłaszcza U Siebie ... Więc Z Pokonaniem C(k)alabrejczyków Nie Będzie Kłopotów!!!

Ostatnio zmieniony 19 marca 2005, 10:08 przez vegeta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Forza Juve, il Comunale grida gir,
Forza Juve, c bianconera la cittr -
Forza Juve, c bianconera la cittr -
- BIGGI
- Qualità Juventino
Ten meeecz musiiiimy wyyygrac....wygramy wygramy wygramy - Reggine pokonaaamy :twisted:
Koniecznie musimy wygrac,jestesmy w gazie i na dodatek przeciwnik nie z najwyzszej półki.
Jak jutro nie wygra Milan z Romą (stawiam na remis) to mamy lidera 8)
Chciałbym zeby Zlatan cos ustrzelił bo ostatnio wdałem sie w dyskusje z pewnym fanem żużla, ktory twierdzi ze to "...najgorszy cienias...".
No myslalem ze mnie cos trafi.Od razu mu poleciłem film Zlatan_Movie :lol:
A wracając do meczu to obstawiam 3-0 (2x Zlatan i Alex)
Koniecznie musimy wygrac,jestesmy w gazie i na dodatek przeciwnik nie z najwyzszej półki.
Jak jutro nie wygra Milan z Romą (stawiam na remis) to mamy lidera 8)
Chciałbym zeby Zlatan cos ustrzelił bo ostatnio wdałem sie w dyskusje z pewnym fanem żużla, ktory twierdzi ze to "...najgorszy cienias...".
No myslalem ze mnie cos trafi.Od razu mu poleciłem film Zlatan_Movie :lol:
A wracając do meczu to obstawiam 3-0 (2x Zlatan i Alex)