Del Neri Podał Sie Do Dymisji

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2005, 15:06

baker pisze:Roma fatalnie sie zaprezentowala w meczu z Cagliari. Widac bylo, ze ten zespol nie ma charakteru i zapalu zeby waczyc. Pierwszy celny strzal Rzymianie oddali w drugiej polowie, gdy juz przegrywali 0-3. Z takim zspolem Milan raczej spokojnie by sobie poradzil. Teraz jednak w Rzymie nastapila zmiana trenera i Del Neriego zastapil Conti. Na mecz z rossonerimi wyjdzie wiec zupelnie inna Roma. Nie bardzo wiadomo czego bedzie sie mozna po niej spodziewac. Conti na pewno bedzie sie staral wykorzystac element zaskoczenia. Czy mu sie uda? Zobaczymy niebawem.
Zmiana trenera w Romie raczej wyjdzie wam na dobre. Conti bedzie mial tylko tydzien. Zawodnicy bede musieli przywyknac juz do ktorejs w tym sezonie zmiany systemu treningow. Bo wiadomo jak to z wlochami, kazdy ma swoja koncepcje. To napewno romie nie pomoze w najblizszym meczu. Mimo wszytsko licze, ze urwa wam punkty a my wygramy i wrocimy na fotel lidera. Czyli tam gdzie nasze miejsce

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
baker

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2005, 00:32

Nie spodziewam sie, ze Conti od razu wprowadzi wielkie zmiany w Romie. Oczywiscie moze czyms Milan zaskoczyc, ale ja bardziej sie obwawiam, ze nowy trener tknie w Rzymian innego ducha. Roma ma wspanialych zawodnikow (glownie w ataku). Wystarczy ich tylko zmobilizowac do dobrej gry. Poza tym Conti nie jest calkowicie obcy dla zawodnikow Romy. Pracowal wczesniej w tym klubie, tyle ze zajmowal sie szkoleniem mlodziezy. Orientuje sie wiec mniej wiecej w tym co sie dzieje (dzialo) w klubie ze stolicy Wloch, wiec to powinno mu ulatwic prace.

" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2005, 16:46

baker pisze:Nie spodziewam sie, ze Conti od razu wprowadzi wielkie zmiany w Romie. Oczywiscie moze czyms Milan zaskoczyc, ale ja bardziej sie obwawiam, ze nowy trener tknie w Rzymian innego ducha. Roma ma wspanialych zawodnikow (glownie w ataku). Wystarczy ich tylko zmobilizowac do dobrej gry. Poza tym Conti nie jest calkowicie obcy dla zawodnikow Romy. Pracowal wczesniej w tym klubie, tyle ze zajmowal sie szkoleniem mlodziezy. Orientuje sie wiec mniej wiecej w tym co sie dzieje (dzialo) w klubie ze stolicy Wloch, wiec to powinno mu ulatwic prace.

Conti to romanista z kriw i kosci gral tam i jest za nimi calym sercem. Zawsze byl blisko klubu. Mimo to i tego ze roma ma bardzo dobrych graczy w ataku i nie tylko. To jednak zmiana trenera wprowadza pewne zamieszanie, druzyna pozatym jest rozbita po seri nie powodzen. Zwlaszcza po rozbiciu przez Cagliari i trudno bedzie ja zmotywowac. Wydaje mi sie, ze jedynm czynnikiem jako tako motywujacym zespol jest tu klasa najblizszego rywala. Wlasnie na tym opieram swoja wiare w dobry wystep Romy i urwanie punktow Milanowi

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2005, 22:57

Zwolnienie Del Neriego bylo wg mnie tylko kwestia czasu. Roma nie imponuje w tym sezonie forma, a druzyna, ktora walczy o zajecie miejsca premiowanego gra w LM, nie powinna przegrywac 3 meczow pod rzad. Zatrudnienie nowego trenera to szansa na uwierzenie w siebie pilkarzy Romy. Dobrze, ze Juve juz gralo z Roma w tej rundzie. Podobnie jak wielu Juventinich wypowiadajacych sie w tym temacie, mam nadzieje, ze nowy trener juz w swiom debiucie odpowiednio "ustawi" druzyne i Roma pokona Milan. Choc remis tez nie bylby najgorsza opcja :)

Juve per Sempre
ODPOWIEDZ