Chievo 0-1 JUVENTUS
- Asta#8
- Qualità Juventino
Mam nadzieje, że to będzie bardzo prosty mecz. Mam wielkie szczęście, że obejrze ten mecz (będzie to trzeci z rzędu który zobaczę). Równierz musi sie potknąć Milan. W tym meczu wystąpi raczej drugi skład, aby nasi Grande odpoczeli po baaardzo ciężkiem meczu z LosT Galacticos.
Nedved jeszcze nie jest w pełni sił, aby zagrać 90 minut. To jest idealny mecz dla Del piero, aby pokazał, że jeszcze jest to dobry mecz.
FORZA JUVE!!

FORZA JUVE!!
- Vojtimar
- Juventino
Wydaje się, że niby prosto, ale sędziuje Paparesta! Ten sam Paparesta, z którym przegraliśmy z Regginą, gdy dyktował komiczne decyzje. Mniejsza o porażkę, bo to się może zdarzyć z każym sędzią, ale nie uznał nam tyle decyzji...
Z Juve na dobre i złe!
- Wojtom
- Juventino
Musimy wygrac to spotkanie, nie mozna znowu popaść w taki letarg jaki nastapił w meczach z Messiną i Palermo. Na pewno piłkarze są bardzo zadowoleni i rozluznieni, ale jednak nie mozna sobie odpuszacz, bo Milan łatwo skóry na San Siro nie odda, aczkolwiek, Sampdoria gra w tym sezonie bardzo dobrze i moze nabroić w Mediolanie. Dlatego nalezy upatrywac w tym szansy i wygrac mecz.
Trezeguet ponoc trenuje aby uzyskac optymalną formę, Zalayeta, Del Piero i Zlatan są w bardzo dobrej formie i licze, ze zagrają dobrze. Nedved powoli wraca do formy, ale nie nalegałbym na to, aby zagral w tym meczu. Niech porządnie odpocznie i się wykuruje, bedzie nam jeszcze potrzebny do trudniejszych zadań. Obrona udowodniła jaka jest mocna w meczu z Realem i o tą formacje naszej druzyny najmniej się martwie.
Jedynym problemem wydaje się, ze moze byc nadmierne rozluznienie i lekkie zmęczenie, ale w koncu mają 3 dni na odpoczynek przed meczem.
Licze na zwycięstwo conajmniej dwoma bramkami. Milan nie moze nam odskoczyc, teraz to my musimy odkakiwac Milanowi.
Forza Juve !
Trezeguet ponoc trenuje aby uzyskac optymalną formę, Zalayeta, Del Piero i Zlatan są w bardzo dobrej formie i licze, ze zagrają dobrze. Nedved powoli wraca do formy, ale nie nalegałbym na to, aby zagral w tym meczu. Niech porządnie odpocznie i się wykuruje, bedzie nam jeszcze potrzebny do trudniejszych zadań. Obrona udowodniła jaka jest mocna w meczu z Realem i o tą formacje naszej druzyny najmniej się martwie.
Jedynym problemem wydaje się, ze moze byc nadmierne rozluznienie i lekkie zmęczenie, ale w koncu mają 3 dni na odpoczynek przed meczem.
Licze na zwycięstwo conajmniej dwoma bramkami. Milan nie moze nam odskoczyc, teraz to my musimy odkakiwac Milanowi.
Forza Juve !
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- bblackk
- Juventino
Mam nadzieję że Juventini po zwycięskim meczu z Realem, twardo stopają po ziemi i nie zlekceważą słabszego rywala z ligi. Mecz tak samo ważny jak potyczka z Królewskimi, bo teraz każda strata punktów w lidze, może przekreślić szansę Juventusu na Scudetto. Rywal może nie jest z najwyższej półki, ale należy go szanować, bo już nie raz kluby z dolnej części tabeli odbierały Bianconerim punkty. Ciekawe jak zagra Del Piero, który ma patnent na doba grę, ze słabszym rywalem :? Liczę na Smapdorię, ktora może odbierze Milanowi, po ich ciężkiej przeprawie z Man U w LM. Zakładam gładką wygraną Juventusu 2-0 i remis Milanu z Sampodrią 0-0
I witaj znowu 1 miejsce! 

- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jeżeli z Romą i Realem wygrali to dlaczego z Chievo mieliby nie wygrać??
A swoją drogą to taktyka 4-3-3 jak na razie się sprawdza.... i oby tak dalej.
Aha, mam nadzieję ze na treningu Ibrahimović poćwiczył strzały na bramkę bo to co wyprawiał w Meczu z Realem przyprawiało mnie o zawrót głowy.... chociaż kiwał kogo chciał..
A swoją drogą to taktyka 4-3-3 jak na razie się sprawdza.... i oby tak dalej.
Aha, mam nadzieję ze na treningu Ibrahimović poćwiczył strzały na bramkę bo to co wyprawiał w Meczu z Realem przyprawiało mnie o zawrót głowy.... chociaż kiwał kogo chciał..
<Juventus Semper Fidelis>
- rokfor
na jakim programie w TV internet bedzie lecial meczyk JUVENTUSU??
z góry dzieki!!!;]
z góry dzieki!!!;]
- mundik15
- Juventino
mecz trzeba wygrac (nie powinno byc ciezkoz tym),nie zagra nedved i kapo,trzeba dac troszke oddechnąc zlatanowi!!znakomity mecz na to by Ciro rozegrał swoj 500 mecz w barwach JUVE ,licze ze 10 minut przed końcem przy wyniku 0:3 dla JUve ciro wejdzie i ....strzeli bramke
obstawiam : 0:4 dla nas!!

obstawiam : 0:4 dla nas!!
Alessandro Del Piero ole!! Forza JUVE
- aleksander1986
- Juventino
Wg. mnie nie będzie to łatwy mecz zwłaszcza że nasi piłkarze napewno w nogach czują jeszcze mecz z Realem.Chievo niewątpliwie nie ma jak narazie udanego sezonu, dużo wpadek pozwala nam myslec ze jest to łatwy kąsek.Jednak wbrew pozorom Chievo jest nadal groźne,a szczególnie u siebie.Zresztą Juve już mialo z nimi kiedys ciezka przeprawe z nimi.Jednak liczę że Juve wygra 2:0 lub 3:0.
...Taka miłość jest jedna...Juve
- AgisDeluxe
- Juventino
biorac pod uwage fakt ze zawodnicy sa w wysokiej formie licze raczej na zwycieztwo...sadze ze bedzie 2-0 i nasza obrona po raz kolejny udowodni ze jest jedna z najlepszych w europie...
mam takze nadzieje ze Zlatan cos strzeli bo nei gra zle ale jakos nie moze trafic do siatki rywala...bo nie boje sie o forme Gigiego, Emersona,Zambro i reszty obroncow...prezentuja wysoka forme ..niech tak zostanie..i liczmy na potkniecie Milanu..nie zebym im zle zyczyl :twisted:
mam takze nadzieje ze Zlatan cos strzeli bo nei gra zle ale jakos nie moze trafic do siatki rywala...bo nie boje sie o forme Gigiego, Emersona,Zambro i reszty obroncow...prezentuja wysoka forme ..niech tak zostanie..i liczmy na potkniecie Milanu..nie zebym im zle zyczyl :twisted:
... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- x_men_1988
- Juventino
Powinnismy wygrac bez straty bramki , obawiac sie tylko mzoemy ze pilkarze sa zmeczeni , a Capello raczej nie wystawi w 100% rezerw . Jak dla mnie dobrze by bylo gdyby zagrł Alex w ataku z Trezegeut , taki powrot do przeszlosci , odpoczeli by sobie chyba dwaj nasi najlepsi w napadzie Ibarhimovic i Zalayeta ( w tym momencie tak chyba jest) .
Przewiduje 8) ze szybko obejmiemy prowadzenie i podyktujemy zawodnikom z Verony swoj styl gry , czyli taki jak w meczu z Realem , co w przypadku znacznie slabszej druzyny powinno skonczyc sie pogromem , przewiduje 3 , 4 do 0 i jesli o narzucnie naszego stylu gry , sie troche obawiam , to wogole nie obawiam sie o postawe obrony i na 99 % nie stracikmy bramki.
Bedzie 3 - 0 , no moze 4 -0 .
Przewiduje 8) ze szybko obejmiemy prowadzenie i podyktujemy zawodnikom z Verony swoj styl gry , czyli taki jak w meczu z Realem , co w przypadku znacznie slabszej druzyny powinno skonczyc sie pogromem , przewiduje 3 , 4 do 0 i jesli o narzucnie naszego stylu gry , sie troche obawiam , to wogole nie obawiam sie o postawe obrony i na 99 % nie stracikmy bramki.
Bedzie 3 - 0 , no moze 4 -0 .
- kubinho 10
- Juventino
Uważam że ten mecz powinniśmy wygrać przynajmniej różnicą dwóch bramek!! :twisted: Piłkarze są podbudowani ostatnimi zwycięstwami z odwiecznymi rywalami (może real to nie jest odwieczny rywal ale roma na pewno tak
). Z drugiej strony widać jush że piłkarze są troche zmęczeni sezonem i Capello chociaż w 50% powinien wystawić rezerwowy skład i dać odpocząć tym na prawde kluczowym zawodnikom jak np emerson albo Ibrahomović. Oni grają od początku sezonu więc należy im sie odpoczynek!! czyli stawiam tak około 2-0 albo 3-0 dla naas po bramkach Trezegueta, Camora i Zambrotty :twisted:

Grande Juve, Vinci Per Noi
- Bob
- Juventino
Napewno zawodnicy są zmęczeni meczem .Więc jak wygramy to będzie super mecz będzie zacięty i Juve powinno wygrać . Forza JUVE
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/