Milan nowym liderem Serie A !!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2005, 09:08

W sumie wygrana Milanu zawdzięczamy sędziemu który skrzywdził Cagliari.Bo przy wrzutce Cafu do Serginio piłka wyszła na rzut rozny a sedzia kazał grac dalej

JESTEM OSZUSTEM
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2005, 09:24

Po raz drugo bardzo szcześliwe zwycięstwo Milanu - kolejna bramka w doliczonym czasie gry ratujaca 3 pkt. Szczęście trzeba jednak też mieć. Brak formy, jak i troche tego szczęścia przyczyniły sie do utraty fotela lidera. Naprawde nie spodziewałem sie tego nawet w najgorszych scenariuszach, żeby w przeciągu 4 kolejek roztrwonić 8 pkt.
Teraz Juve jkak i Milan zaczynaja od zera. Trzeba jednak ostro wziąć sie do pracy, ponieważ z taka gra muilan może nam szybko odskoczyć.

P.S. Nie chcem krakać, ale porównanie nasuwa mi sie samo na usta. Czyżby Capello nic sie nie nauczył po zeszłorocznym sezonie w Romie?? Mam nadzieje, że tak nie jest i że po 38 kolejce to Juve bedzie liderem.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 lutego 2005, 13:18

Z jednej strony jestem okropnie wkurzony faktem, iż nie jesteśmy już liderami. Z drugiej zaś jestem zadowolony bo może wkońcu to obudzi naszych kopaczy i zaczną grać na poziomie ! Capello pieprzy o jakimś tam pechu. Ale co nas to obchodzi ?! po raz kolejny tracimy punkty! Nikt nie bedzie pamiętał, ze mieliśmy pecha, i ze mogliśmy ten mecz wygrać. Liczy się wynik.
Milan zasłużył na prowadzenie. Piszecie, ze mają fuksa, i ze zdobywają bramki w końcówkach. Oni po prostu grają do końca. Natomiast nasi po zdobyciu bramki zaczynają spacerować po boisku i tracą w głupi sposób gole. Jeżeli nic się w najbliższym czasie nie zmieni to możemy zapomniec o scudetto. Milan będzie grać swoje i za kilka kolejek odskoczy na pare punktów. A i drugiej pozycji nie mozemy być pewni, gdyż Inter goni...
JUVEFANE_10 pisze:W sumie wygrana Milanu zawdzięczamy sędziemu który skrzywdził Cagliari.Bo przy wrzutce Cafu do Serginio piłka wyszła na rzut rozny a sedzia kazał grac dalej
a w meczu Juve- Udinese arbiter nie uznał prawidłowo zdobytej bramki dla gości...

marta_*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2005, 13:47

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo!! Juve wróci! Prędzej czy później! :) :-D

:)
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2005, 15:51

Milan beddzie liderem only jeden tydzień I hope !!! :)

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2005, 16:12

Mimo iz Milan jest liderem ich ostatnie mecze pokazuja ze gra nie jest tak wspaniala jak sie wydaje.
2:1 z Lazio po bramce w 94 min.
1:0 z Reggina po samobojczej bramce
1:0 z Cagliari po bramce w 92 min.

Nalezy przyznac ze rossonerim sprzyja szczescie lecz i ono nie moze trwac wiecznie :]
Spodziewam sie szybkiedo odrobienia punktow i ponownego powrotu na tron.
Predzej czy pozniej i tak ich dogonimy :]

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2005, 11:50

DjJuve pisze:Mimo iz Milan jest liderem ich ostatnie mecze pokazuja ze gra nie jest tak wspaniala jak sie wydaje.
2:1 z Lazio po bramce w 94 min.
1:0 z Reggina po samobojczej bramce
1:0 z Cagliari po bramce w 92 min.
Heh no wlasnie. Tym bardziej te zwyciestwa mnie draznia.. :x ale coz, sa to zawsze zwyciestwa, 3 punkty do przodu.. :?
Coz, jesli chodzi o punkty to wciaz mamy tyle samo, ja mam nadzieje ze ta sytuacja bedzie sytuacja mobilizujaca dla pilkarzy Juve. Jesli nie obawiano sie tak malej straty punktowej Milanu, tego, ze Milan gonil nas od kilku kolejek, jesli "bylo dobrze bo wciaz jestesmy na pierwszym miejscu" :roll: to moze teraz bedzie lepiej, poniewaz juz nie jestesmy na pierwszym miejscu, i trzeba bedzie wygrywac, zeby znow byc liderem :roll:
Swoja droga, powodzenia z Realem. Nedved, ritorni!

nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2005, 12:06

a może i jestem głupcem ale się lekko z tego ciesze. Mieli 8 pkt roztrwonili, za dobrze sie czuli jako liderzy przez taki okres czasu może wkoncu się przebudzą i dojdzie do nich to że trzeba walczyc ,może pogoń rozbudzi ich do takiego stanu w jakim byli na początku sezonu, może...może...może...jeden dzień do Madrytu! czas pokaze

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay ;)
baker

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2005, 12:06

Oczywiscie cieszy mnie, ze Milan zostal nowym liderem Serie A, ale ja nie przywiazuje do tego wiekszej wagi. Do konca rozgrywek pozostalo jeszcze wiele kolejek i wszystko sie moze zdarzyc... Nie potrzebuje sie co tydzien pocieszac patrzac na ligowa tabele z Milanem na 1 miejscu (Jah_ :wink: ); najwazniejsze, zeby na koniec sezonu to rossoneri byli liderem, bo to zapewni scudetto.
Zreszta lider moze zmienic sie juz po nastepnej kolejce, bo Milan gra z Interem, wiec najprawdopodobniejszym wynikiem jest remis ;) (zakladajac oczywiscie zwyciestwo Juve nad Siena). Generalnie uwazam, ze kluczowy dla losow scudetto bedzie mecz Milan-Juve na San Siro.

" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2005, 15:29

Milan juz lideruje czwarta kolejke z rzedu w Serie A! W najblizsza sobote Juve gra z Reggina u siebie, a dzien pozniej Milan mierzy sie z AS Roma w Rzymie. I wlasnie mam nadzieje, ze po tej kolejce Milan straci punkty bezposrednio na rzecz Romy, a posrednio na rzecz Juve :D Taka opcja jest calkiem mozliwa, bo w Rome po zmianie trenera moze wejsc nowy "duch", ktory spowoduje zmiane w jej grze! Jesli nie w takich meczach, to kiedy Milan ma tracic punkty? Nie zapominajmy rowniez, ze aby powrocic na fotel lidera Juve takze musi wygrac swoj mecz!

Juve per Sempre
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2005, 15:45

Szczerze mowiac to liczylem na powrot a fotel lidera juz w poprzdniej kolejce. Liczylem ze Sampa urwie jakies pkt. Mialnowi ale sie przeliczylem :twisted: A jezeli nie wieksza iloscia pkt. to myslalem ze Juve da rade strzelic wiecej bramek Chievo niestety nie tym razem :( W tej kolejce Mialn zagra z Roma i licze (jak nigdy :twisted: ) na Montelle! Juve musi sobie poradzic z Reggina i bedzie na pierwszym miejscu-znowu. Regginie musza strzelic conajmniej ze dwie bramki jezeli maja powrocic na fotel lidera. Choc to i tak nie jest pewne bo Mialn moze gladko rozjechac Rzymian tak jak to zrobilo Calgiari,choc po cichu licze ze zmiana trenera cos poradzi na niemoc Romy. Zobaczymy co bedzie po niedzieli!

Obrazek
e-kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2005, 16:07

eTAM takie liderowanie, maja tyle samo punktow, i taka sama roznice bramek, jak dla mnie juve dalej jest piwrwszy, nieprzerwanie od 1 kolejki

Obrazek
forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2005, 16:14

tak, tylko ze na ta chwile to oni lideruja, oni maja blizej do scudetta. Juve w koncu musi sie zmobilizowac i w paru meczach postrzelac pare bramek, bo jak na koniec to bramki przewaza o mistrzostwie dla Milanu to bedzie placz i lament. Co by nie bylo to licze na Rome w niedziele :twisted: :!:

Juve per Sempre
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2005, 17:04

Tak naprawde to oni sa takim liederem ze sobie moga byc przeciez sa wspólliderem i jusz wkrótce bede na 2 pozycji :D ale Milan te mecze ledwo wygrywa zawsze róznica 1 bramki :twisted:

Obrazek
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2005, 17:43

forza bianco-neri pisze:tak, tylko ze na ta chwile to oni lideruja, oni maja blizej do scudetta. Juve w koncu musi sie zmobilizowac i w paru meczach postrzelac pare bramek, bo jak na koniec to bramki przewaza o mistrzostwie dla Milanu to bedzie placz i lament. Co by nie bylo to licze na Rome w niedziele :twisted: :!:
Chyba nie. Z tego co mi sie wydaje to w przypadku gdy oba zespoly maja tyle samo pkt. to nie licza sie bramki tylko wyniki bezpoisrednich meczow tych druzyn a gdy w takowych byly 2 remisy to jest rozgrywany kolejny mecz miedzy "liderami" i to on decyduje o zdobyciu mistrzostwa.

Obrazek
ODPOWIEDZ