Juventus 2-1 Udinese
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
A ja sadze ze "bol w plecach" nagle ustapi przed meczem z Udine;) sadze ze Zlatan woli odpoczac tydzien niz grac z Francja w meczu sparingowym. Nawet jesli tka nie jest to i tak nie sadze aby Ibra nie gral, jest na to za twardy;)
trzeba byc dobrej mysli.
pozdr
trzeba byc dobrej mysli.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- Lypsky
- Juventino
Dobrze stalo sie ze Milan wygral i ma tylko dwa punkty straty, moze nasi wreszcie przebudza sie z zimowego snu i zaczna grac .W przeciwnym wypadku mozemy pozegnac sie z lidrowaniem, kazdy blad moze kosztowac nas wiele, bardzo wiele.
Licze na zwyciestwo, innego wyniku nawet nie przyjmuje do swiadomosci.
Mam nadzieje ze zdolam obejrzec mecz gdzies w necie i zobaczyc moj kochany Juventus...ktory znow zwycieza :]
Licze na zwyciestwo, innego wyniku nawet nie przyjmuje do swiadomosci.
Mam nadzieje ze zdolam obejrzec mecz gdzies w necie i zobaczyc moj kochany Juventus...ktory znow zwycieza :]
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bObYjuve
- Juventino
PANOwie ja mam nadzieje że wygramy Licze na poślizg Milanu dwa punkty to nie dużo ale zawsze Musimy byćdobrej mylsi
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Dagmara
- Juventino
- bObYjuve
- Juventino
Sądze że jak teraz wygramy to mamy mistrzostwo jak przegramy
To możemy się żegnać tak mi się wydaje
Mam nadzieje że del piero wystąpi w podstawie
To możemy się żegnać tak mi się wydaje

Mam nadzieje że del piero wystąpi w podstawie
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Szymek
- Juventino
Udinese to nie byle jaki zespół. Ostatnio bardzo dobrze sobie radzą, zajmują 3 miejsce. Napewno dobrą wiadomośćią jest to że zagra Camor Pavel. Mam nadzieję że nasi zawodnicy się zmobilizują i wygrają, bo Milan napewno nie zamierza zrezygnować z walki o scudetto. Mam nadzieję że zagra Alex Del Pero który nie zagrał w ostatnim, przegramym spotkaniu z Palermo. Pavel zagra w meczu z Udinese a jak byłem w empiku to looknołem do Bravo sport a tam psze że Pavel nie wykuruje sie na mecz z Realem :lol: Liczę na zwycięstwo Bianconerich i na porażkę Milanu
Pozdrawiam 8)
P.S. Miałem takie długiego pota i mi się komputer zawiesił i musiałem psać od nowa

Pozdrawiam 8)
P.S. Miałem takie długiego pota i mi się komputer zawiesił i musiałem psać od nowa
- Jaro
- Juventino
Nie ma innej możliwości...wygrana.Dwie porażki z rzędu nie przystoją takiemu zespołowi jak Juventus,a na dodatek strata 8 punktów przewagi chluby nam nie przynosi :? Udinese do zeszłego roku grało bardzo dobrze jednak w ostatnim miesiacu przegrali większośc możliwych spotkań i hurraoptymistyczne marzenia kibiców tego zespołu sięgają teraz 3 mijsca w tabeli...Wraca Camoranesi i Nedved-kluczowi zawodnicy.Nie ma innej opcji-wygrana.
- paku
- Juventino
Mecz z Udine może być tym meczem który zepcha nas na 2 miejsce w tabeli. Nie ma sie co łudzić. Juve gra słabo, nie skutecznie. Milan wisi nad nami. Ewentualna przegrana z Udine, przy wygranej Milanu sami wiecie co się stanie. Ale nie musi tak być. Tydzien przerwy powinien naładowac naszym akumulatory. Po dwóch porażkach z rzędu czas na wygraną. O wygraną nie byle z kim Udinese zajmuje 4 miejsce w tabeli Włoskiej Serie A, napewno nie przypadkowo. Mecz pokaże nam prawdziwą siłę Juve po dwóch porażkach. Czy będzie to odrodzenie Juve ? Czy pogrzeb ? To się okaże. Miejmy nadzieje ze powracający do składu Camonaresi poprowadzi biało-czarnych Turyńczyków do odniesienia wygranej i zdobycia 3 pkt.
Do meczu z Udine wszyscy zawodnicy muszą podejść w zupełnie innym nastawieniu niż w meczu z Palermo. Co Capello wymysli ? Zaskoczy nam czymś? Pewnie nie. Ciekaw jestem jak postąpi z Del Piero, wystąpi duet Trezegeut-Ibrahimovic ? czy może trójka napastników zagra od pierwszej minuty w co wątpie. Wystąpi prawdopodobnie Nedved, od pierwszej minuty ? Tego nie wiem, Po kontuzji raczej wejdzie na boisko w 2 połowie niż zagra od pierwszej minuty. W piłkarzy z Turynu powinna wsątpić złość sportowa, i duch walki. Od 1 do 90 minuty + doliczony czas gry powinni byc uważni. Niech wkoncu nasza skuteczność się podniesie !
Licze na 3 pkt.
Po ewentualnej przegranej zacznie się nagonka na Capello. Słuszna czy nie nie mi to rostrzygać. On wie co robi(mam nadzieje) i jeszcze pokaże nam jak naprawde silna jest Biało - Czarna zebra z Turynu i imieniu Juventus !
Do meczu z Udine wszyscy zawodnicy muszą podejść w zupełnie innym nastawieniu niż w meczu z Palermo. Co Capello wymysli ? Zaskoczy nam czymś? Pewnie nie. Ciekaw jestem jak postąpi z Del Piero, wystąpi duet Trezegeut-Ibrahimovic ? czy może trójka napastników zagra od pierwszej minuty w co wątpie. Wystąpi prawdopodobnie Nedved, od pierwszej minuty ? Tego nie wiem, Po kontuzji raczej wejdzie na boisko w 2 połowie niż zagra od pierwszej minuty. W piłkarzy z Turynu powinna wsątpić złość sportowa, i duch walki. Od 1 do 90 minuty + doliczony czas gry powinni byc uważni. Niech wkoncu nasza skuteczność się podniesie !
Licze na 3 pkt.
Po ewentualnej przegranej zacznie się nagonka na Capello. Słuszna czy nie nie mi to rostrzygać. On wie co robi(mam nadzieje) i jeszcze pokaże nam jak naprawde silna jest Biało - Czarna zebra z Turynu i imieniu Juventus !
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
a ja sie bym z takowego rozwiązania cieszył , ale capello wolałby wystawić Zalayete , a ja chciałbym zobaczyć DP w juve mimo iż nie jestem jego fanem sądze że gralibyśmy lepiej bez zlatana a z alexemMedi pisze:Slyszalam, ze Ibra ma problemy, bol w plecach :shock: , mam nadzieje, ze sie wykuruje bo jak nie to bedzie bida
stawiam optymistycznie 3-1 :twisted: bo nedved wraca a oni muszą nas teraz przekonać mimo iż udine jest bardzo mocne w tym sezonie
Dawniej Virus[Mauro].
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Ja uwazam ze Zlatan jest w o wiele lepszej formie od Alexa, jesli juz zamieniac to Trezeguet z DP a nie Zlatana. Sadze ze jak bedziemy grali podstawowym skladem to wygramy:)
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

- felix jaegar
- Juventino
ehh... naprawde nieciekawie bedzie jesli mielibysmy znow przegrac:/ Optymistycznym akcentem jest jednak powrot mauro i pavla8) Jesli chodzi o nasz napad to niestety ale chociaz kocham del piero to obecnie nie zasluguje on na first team
obstawiam:
:ball::ball: do
dla nas :-D

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
- Marcin_FCJ
- Juventino
Wszystko wkskazuje na to że zagra Camor i Nedved, a z nimi Juventus jest znacznie innym zespołem. Pytanie tylko czy będą odrazu w wysokiej formie. Ja jakoś po przeczytaniu tej wiadomości jestem znacznie spokojniejszy i niemal pewny 3 pkt. Wkońcu nie zagrają ani Pessotto ani Birindelli, każdy mecz z ich udziałem przyprawia mnie o szybsze bicie serca... Owszem potrafią zagrać nieźle ale to już nie to.. Jeśli chodzi o atak to nie wiem co jest ze Zlatanem, grę Trezegole zobacze dziś na Eurosporcie i ocenię czy to on powinien grać w ataku gdyż notorycznie zawodzi. Na koniec chciałem jeszcze napisać o ostatnim meczu gdyz darowałem sobie jego komentowanie w stosownym temacie. Chcę tylko napisać co niektórym że to być może nie tylko przez Del Piero tracimy punkciki ? 
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jako Juventino musze wierzyć...
Po kazdym dołku musi przyjść wzwyżka formy.Camor i Pavel z pewnością wyjdą w podstawie.
Jeżeli po kontuzjach nie zostanie ślad to możemy spodziewać sie efektownego zwyciestwa.
Po cichu trzymam kciuki... :roll:
Po kazdym dołku musi przyjść wzwyżka formy.Camor i Pavel z pewnością wyjdą w podstawie.
Jeżeli po kontuzjach nie zostanie ślad to możemy spodziewać sie efektownego zwyciestwa.
Po cichu trzymam kciuki... :roll:
- paku
- Juventino
Dzisiaj do Turynu powrócą piłkarze biorący udział w środowych meczach towarzyskich swoich reprezentacji. Pozostali kontynuują przygotowania do niedzielnego spotkania z Udinese. Wiadomo już, że wystąpią w nim Olivier Kapo i Pavel Nedved.
Francuski pomocnik poddany został dzisiaj rano echografii, która potwierdziła nadwerężenie mięśni prawego uda. Leczenie potrwa ok. 2-3 tygodni. Mimo częściowego powrotu do treningów nadal na występ nie może liczyć Pavel Nedved. Czech wciąż odczuwa konsekwencje kontuzji lewego kolana, którą odniósł ponad dwa tygodnie temu w meczu przeciwko Brescii i powróci do gry przypuszczalnie najwcześniej w przyszłej kolejce.
Źródło: Juventus.com / http://juve.pl/?nid=1441
Szkoda ze Nedved nie zagra, ale lepiej niech wróci na Real, będzie o wiele potrzebniejszy.
Francuski pomocnik poddany został dzisiaj rano echografii, która potwierdziła nadwerężenie mięśni prawego uda. Leczenie potrwa ok. 2-3 tygodni. Mimo częściowego powrotu do treningów nadal na występ nie może liczyć Pavel Nedved. Czech wciąż odczuwa konsekwencje kontuzji lewego kolana, którą odniósł ponad dwa tygodnie temu w meczu przeciwko Brescii i powróci do gry przypuszczalnie najwcześniej w przyszłej kolejce.
Źródło: Juventus.com / http://juve.pl/?nid=1441
Szkoda ze Nedved nie zagra, ale lepiej niech wróci na Real, będzie o wiele potrzebniejszy.
- Ironman
- Juventino
Mecz z Udinese do łatwych napewno nie będzie należał. Udinese to mocna dróżyna potrafiąca grać w piłkę co nieraz udowadnili. Nie będzie łatwo tymbardziej, że Juventusowi "nie idzie" ostatnimi czasy - maly kryzys
choć gdy przeanalizuje gre Juve pod wodzą Capello to dochodze do wniosku, że tak BYŁO CAŁY CZAS i jedynie wyniki bronią Fabio. Na początku było pięknie szliśmy jak burza nikt nie zastanawiał sie nad stylem - którego prawdę mówiąc nie było (ciężko nazwać stylem to co grali nasi pupile "1:0 a później bronimy jak się da"). Dziwi mnie fakt jak przy takim potencjale w ofensywie można grać na "1:0" (Treze , Zlatan, Alex, czy choćby wspanialy zmiennik jakim jest Zalayeta - nie gra wspaniale ale jak jusz dostanie szanse zazwyczaj nie zawodzi) Teraz szczęscie się skączyło, co gorsza nie da się jusz nic zrobić czas transferów minął pozbyliśmy się zmienników, a co sie dzieje gdy brakuje choćby Nedveda to kazdy widzi, aż strach pomyślec co się bedzie działo gdy zabraknie Thurama czy Canavaro
Oby nie skączyło się tym, po tej kolejce, że stracimy prowadzenie w lidze na rzecz Milanu bo cięzko będzie mówic o odbudowywaniu morale na mecz z Realem
Mam nadzieje że zła polityka transferowa Juventusu nie odbije się źle na wynikach i pokarzemy jeszcze że jesteśmy silni :twisted: Choć coraz cięzej mi w to wierzyć zwłaszcza po wypowiedziach Capello typu - byliśmy lepsi mieliśmy pecha mórawa była zła- skoro jesteśmy tacy silni dlaczego nie możemy wygrać z Palermo :evil: A może poprostu ktoś ciągle nas okłamuje mówiąc że jest dobrze i że będzie jeszcze lepiej.
Wiem wiekszość z was pomysli teraz czemu się czepiam nadal mamy pierwsze miejsce najmniej bramek stracomych w serie A, niepokonani w lidze mistrzów, Jednak to wszystko to nic :!: nie pokazujemy stylu gramy na przypadek - a nusz się uda, a nie na tym rzecz polega.
Czekam na lepsze występy Juventusu i wierze że mecz z Udinese będzie przełomowy, przyjmuje kazdy wynik byle tylko po pięknej grze pełnej walki, poświęcenia i zaangarzowania ze strony Juventinich a co do Capello to przekonam się do tego Pana gdy osiągnie coś znaczącego w Juventusie, bo jest wielu lepszych szkoleniowców którzy z chęcią mogli by prowadzić Juve (choćby Deschamp :!: ) To Tyle pozdrawiam i z nadzieją czekam na przełom w grze Juventusu :!:

Oby nie skączyło się tym, po tej kolejce, że stracimy prowadzenie w lidze na rzecz Milanu bo cięzko będzie mówic o odbudowywaniu morale na mecz z Realem

Wiem wiekszość z was pomysli teraz czemu się czepiam nadal mamy pierwsze miejsce najmniej bramek stracomych w serie A, niepokonani w lidze mistrzów, Jednak to wszystko to nic :!: nie pokazujemy stylu gramy na przypadek - a nusz się uda, a nie na tym rzecz polega.
Czekam na lepsze występy Juventusu i wierze że mecz z Udinese będzie przełomowy, przyjmuje kazdy wynik byle tylko po pięknej grze pełnej walki, poświęcenia i zaangarzowania ze strony Juventinich a co do Capello to przekonam się do tego Pana gdy osiągnie coś znaczącego w Juventusie, bo jest wielu lepszych szkoleniowców którzy z chęcią mogli by prowadzić Juve (choćby Deschamp :!: ) To Tyle pozdrawiam i z nadzieją czekam na przełom w grze Juventusu :!: