Cagliari 1:1 Juventus
- bartus
- Juventino
no to cagliari naprawde dobrze spisuje sie wtym sezonie. moze nawet dostana sie do pucharow. chociaz sadze ze wyjdzie w pierwszej 11 Alex i Zlatan, chcialbych chociaz przez 45 zobaczyc Atak Treze-Zlatan
2;0 dla nas
- Vojtimar
- Juventino
Najważniejsze zwycięstwo, ale fajnie by było jakbyśmy nie stracili bramki. Liczę na 2:0. A Trezeguet powinien moim zdaniem powinien wejść w 2 połowie, bo jak sam mówił jest zmęczony.
Z Juve na dobre i złe!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Znow zagra 1 sklad i pewnie wygramy.Szkoda ze miedzy 1 a 2 składem jest tak diametralna przepaść.....
Licze ze Treze znow pokarze sie z dobrej strony i cos ustrzeli.Zresztą po tych newsach o Mutu i Cassano to powinni sie wszyscy bardziej starac bo mozliwe ze ktos zostanie sprzedany.
Jesli myslimy o dalszym liderowaniu (co chyba jest oczywiste) to nie widze innego wyjscia jak 3 punkty w tym meczu.
Ale jak znow w koncowce stracimy wygraną albo z wysokiego prowadzenia zrobi sie remis to ja nie wiem.... :roll:
Licze ze Treze znow pokarze sie z dobrej strony i cos ustrzeli.Zresztą po tych newsach o Mutu i Cassano to powinni sie wszyscy bardziej starac bo mozliwe ze ktos zostanie sprzedany.
Jesli myslimy o dalszym liderowaniu (co chyba jest oczywiste) to nie widze innego wyjscia jak 3 punkty w tym meczu.
Ale jak znow w koncowce stracimy wygraną albo z wysokiego prowadzenia zrobi sie remis to ja nie wiem.... :roll:
- Kuba Napierski
- Juventino
Dokładnie BIGGI bo jak Juve remisuje bądź przegrywa gdy ma przewagę to życie traci sens
. A co do meczu to mam nadzieję że nie będzie trzeba się wieszać. Ciekawostka:Oglądając przegrany mecz Juve co druga osoba na świecie dostaje zawału, a ja wczoraj byłem tego bliski :!:
Dobre :-D /Dragon
Dobre :-D /Dragon
- darel
- Juventino
Ach... jak szybko leci ten czea - po tym spotkaniu bedziemy juz na półmetku SerieA. Oczywiscie bez wzgledu na wynik bedziemy przerwodzic w połowie drogi do Scudetto
, tutaj jednak trzeba wypracowac sobie jak najwiekszą przewage nad Milanem. :-D Sytuacja do tego jest znakomita, bo Milan czeka bardzo trudny mecz z Udinese. Juve jednak wcale nie bedzie miało łatwiej.
Cagliari spisuje sie w tym sezonie bardzo dobrze. Zajmuje przyzwoitą pozycje w lidze. Juve po raz kolejny musi udowodnić, że kryzys ma juz za sobą.
Wraca Trezeguet, więc powinno byc dobrze 8) . Nie wiadomo, czy wyjdzie od pierwszych minut, ale gdy sytuacja bedzie do tego konieczna to Capello nie powinien czekać, tylko jak najszybciej wprowadzać Treze.
Zadowalajacym wynikiem bedzie dla mnie każde zwycięstwo. Sprawa priorytetowa to 3 pkt. :!:

Cagliari spisuje sie w tym sezonie bardzo dobrze. Zajmuje przyzwoitą pozycje w lidze. Juve po raz kolejny musi udowodnić, że kryzys ma juz za sobą.
Wraca Trezeguet, więc powinno byc dobrze 8) . Nie wiadomo, czy wyjdzie od pierwszych minut, ale gdy sytuacja bedzie do tego konieczna to Capello nie powinien czekać, tylko jak najszybciej wprowadzać Treze.
Zadowalajacym wynikiem bedzie dla mnie każde zwycięstwo. Sprawa priorytetowa to 3 pkt. :!:
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Mario_166
- Juventino
stawiam na wysoka wygrana juve 3-0 zlatan,DP, Trezegol
Tak jak na poprzedniej stronie. Zrozumcie, to nie typer tylko forum, tu wyraża się opnię a nie typuje :roll: Za każdy podobny post, konsekwencje będą te same
Tak jak na poprzedniej stronie. Zrozumcie, to nie typer tylko forum, tu wyraża się opnię a nie typuje :roll: Za każdy podobny post, konsekwencje będą te same
- Chip
- Juventino
Cagliari gra w tym sezonie całkiem nieźle, szczególnie wiodącą postacią jest tam Zola.Jednak ja liczę na 3:1 dla Juve i bramki naszych trzech świetnych napastników-Del Piero,Trezeguet i Ibrahimovica.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- białas
- Juventino
ciekawie się zapowiada pojedynek w lidze z Cagliari. oba zespoły grały w czwartek w sobotę i nie wiadomo w jakich składach wybiegną na boisko. myślę, że Trezeguet nie wystąpi od początku. Capello zapewne da mu pograć, gdy sprawa 3 punktów będzie rozstrzygnięta, albo zawodnicy na boisku nie będą sobie radzili z beniaminkiem. postawiłem na Juve i spodziewam się kompletu punktów, choć wiem, że nie będzie to łatwe...
- M.
- Juventino
W tym meczu nie można sobie pozwolić na stratę punktów. Mimo, że przewaga nad Milanem wzrosła do czterech punktów, to nie możemy tracić punktów z takimi przeciwnikami jak Cagliari. Atak jest ostatnio w dobrej formie (4 bramki Livorno i 3 Atalancie) czego niestety nie można powiedzieć o obronie (2 bramki stracone z Livorno i 3 z Atalantą), chociaż z Atalantą wystąpiła rezerwa. Szansę gry dostanie pewnie Trezeguet, niech się ogra, na Real będzie potrzebny. W tym spotkaniu nie oczekuję innego wyniku niż zwycięstwo Juventusu - myślać o Scudetto nie można pozwolić sobie na stratę punktów z zespołami pokroju Cagliari.
:roll:
- Marcin_FCJ
- Juventino
Cagliari to dosyć mocna drużyna i jako benjaminek radzi sobie w ekstraklasie bardzo dobrze. Ich aspiracje sięgają nawet kwalifikacji do gry w pucharze UEFA. Cagliari jest bardzo mocne na własnym terenie gdyż przegrało tam tylko raz - z Milanem. Zespół z Sycylii zagra w optymalnym składzie, nuikt nie pauzuje, nikt nie jest kontuzjowany. Widać więc że czeka nas niełatwe zadanie, o zwycięstwo będzie bardzo ciężko. Jednak myślę że ambicja i podrażnienie naszych pozwolą nam zdobyć 3 punkty.
- pan Zambrotta
- Juventino
Cagliari bardzo solidnie prezentuje się w Serie A i trzeba się przyłożyć. Nie wiem czy zagra Zola bo chciałbym wiedziec jak wypadnie jego gra przeciwko bardzo mocnej drużynie. Ciekawe czy Trezeguet wystąpi od pierwszej minuty, po kontuzji nie można od razu zawodnika wymęczać ale liczę na atak Trezeguet-Ibrahimovic. Wynik? 2:1 dla Juve :-D Trzeba zdobyć 3 pkt i liczyć na kolejne potknięcie Milanistów bo wtedy będzie można optymistycznie patrzeć w przyszłość scudetto...
- Raffikki87
- Juventino
Cagliari - Juventus .Mecz drużyny bieniaminka z tytanem Serie A .Ale czy rzeczywiscie?? Hmm.. po przemyśleniach stwierdziłem że ten mecz jest ciężki ,ale bardzo ważny wrecz przełomowy ,a będzie wyrównany.Cóż po stronie Cagliari Zola ,Esposito i Langella ,a po stronie Juve Ibrahimovic ,Treze ,Del Piero .Mecz tradycyjnie roztrzygnie sie w środku pola .Jak wsszystko pójdzie dobrze to na boisku spotka się dwóch 'fantastów' po jednej stronie Zola po stronie Juve Del Piero .W tym meczu formacja defensywna musi zagrac bezbłędnie .Mam nadzieje że Juve wygra bez tzw "pomocy sędziego" , jeżeli w środku obrony nie zagra Blasi ,a zamiast niego zagra Olivera to będzie dobrze ,gra Juve stanie się ładniejsza dla oka ,i co najważniejsze będzie wieksza kreatywność ,więcej akcji no i napastnicy muszą byc skuteczni więc niech zagraz Treze z Zlatanem a w drugiej połowie na podmęczontch obrońców niech wejdzie świeży Del Piero .Juve powinno strzelić gola Cagliari do szatni ale najlepiej nie odrazu bo Cagliari rzuci sie do ataku wszystkimi siłami i wtedy obrona Juve może pęknać nieraz ,a kilka razy .Najlepiej jakby strzelili do szatni ,a potem gdzieś w okolicach 80 minuty .A kto strzeli mi ot obojętne choc licze na Treze i Zlatana . 

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Wener
- Juventino
Wierzę w Juve i w to ,że wygrają-choc z niepokojem spoglądam w strone Gianfranco Zoli-pilkarza, ktory ma juz 39 lat a nadal jest jednym z lepszych zawodników w Serie A. Tak naprawdę to nie wiem nawet czy On zagra w meczu z nami,ale jezeli TAK to mecz moze być ciekawy!
- JUVEFANE_10
- Juventino
Mecz będzie bardzo ciężki Cagliari w tym sezonie pokazali że nie należą do słabeuszy.Zola gra jak nowo narodzony to na tego piłkarze obrońcy Juve będą musieli uważać.Przedewszsytkim faule Zola bardzo dobrze wykonuje stałe fragmenty gry.Będzie ciężko ale 3 punkty powędruja do Turynu.
JESTEM OSZUSTEM
- juve_Tomek
- Juventino
Tak. Juve nie moze lekcewazyc tego rywala. Ale mam nadzieje ze wygramy. JUVE WYGRA!!