Juventus 4-2 Livorno

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2005, 22:52

Bardzo ważny mecz dla Juventusu, mimo że ze słabym rywalem. Jeżeli im się nie powiedzie i na przykład zremisują w drużynę może wdać się panika co nie będzie dobrze wróżyć na następne mecze.Ja jednak jestem optymistą i wierzę w wysokie zwycięstwo które podniesie morale drużyny. Szczególnie wierzę w Del Piero, ALEX JESTEM Z TOBĄ. Obstawiam 4:0 dla Juve oczywiście.

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2005, 23:06

Cże w tym meczu zobaczymy ten Juventus, mój kochany Juventus którego mecze z przeszłości oglądam z łezką w oczach. Mam przeczucie że Alex Del Piero wkońcu się wykarze! Jestem tego pewny. Musimy wygrać ten mecz, nie zakładam innej opcji... Jestem wielce przekonany że nawet Milan nie jest w stanie nam przeszkodzić w zdobyciu tytułu! Nie możemy prowadzić przez pół sezonu żeby później fotel lidera oddać Milanowi! Nie ten Juventus! Nie mój Juiventus! Wiem że wygramy ten mecz i wiele inynnych z czekających nas w bliższej i dalszej przeszłości, kocham Juventus i miłość nie pozwala mi na inne stwierdzenia! Wygramy! Jesli nie(choć nie widzę takiej możliwości) to będzie klęska nie tylko wielkiego klubu z tradycjami ale ównież tragedia wielkiego kibica za którego śmiem się uważać! Wygramy 3-0 ! HATTRICK ALESSANDRO DEL PIERO !!!!

Obrazek

Alex ja zawsze z Tobą! Ja zawsze ci ufam i zawsze będe Cię bronił!!

P.S. Właśnie wróciłem z małej imprezki także przepraszam za ewentualne błędy w ortografi! Dzięki wszystkim którym chciało się to przeczytać!

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2005, 23:48

3:0 dla Juve. Jesli w tym meczu Juve nie pokaze swojego prawdziwego oblicza i nie bedzie wystarczajaco skuteczne, to nie wiem, co myslec. :?

Nie uwazam zeby Livorno bylo przeciwnikiem, ktorego nalezy sie bac, owszem- respektowac i nie lekcewazyc ( :!: ) ale w tym meczu Juventus bedzie mial spora szanse pokazac niektorym niedowiarkom, ze to nie przypadek, kiedy wygrywa. :evil:

...i ze kibice Juve nie maja "klapek na oczach". :evil:

3:0, ewentualnie 3:1 dla Juve i nie ma tym razem dyskusji. Strzeli cos Zlatan, moze Nedved. Asysta Zambrotty. I tym razem nie poda do Montero, predzej wybije na aut :wink:

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2005, 11:09

No ja oczywiście stawima na juve i żeby Milan przegrał

Stawiam na Juve bo wiem że wygra bo powraca Thuram napewno nie zrobiłby takiego błędu jak Montero

Noi stawima że bramkę strzeli napewno jedną Ibrahimovic

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2005, 20:56

To jest taki mecz prawdy jesli chodzi o Juve !!!!
Jak wygramy gladko 3:0 to bede szczesliwy i powiem ze wszystko jest tak jak powinno....
ale remis a co gorsza przegrana to by byla katastrofa i az boje sie o tym myslec !!!!
Musimy przed wlasna publicznoscia zaprezentowac ladny futbol i strzelic kilka bramek !!!!!! Musimy.....

Nie mozemy pozwolic aby kolejny raz stopniala nasza przewaga nad Milanem !!!

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2005, 21:05

Moim zdaniem juventus niebedzie mial z nimi namniejszego problemu stawiam 3-0 2 zlatan 1 camoranesi :D

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 10:54

Szczerze powiedziawszy to zastanawiam sie kiedy ostatnio wygralismy przewaga conajmniej 2 - 3 goli. Ogladajac poprzednie wyniki, dochodze do wniosku,ze bylo to 31 pazdziernika 2004 roku - w meczu z Chievo...Nastepnie byla to porazka z Reggina oraz skromne/szczesliwe (jak kto woli) rezultaty po 1:0, 2:1, czy tez remisy 0:0 ;/
Fakt,ze lepsze wyniki 1:0 niz, porazka lub remis,ale dosc mam juz farciarskich wynikow jednobramkowa roznica.
Mecz z Livorno,wg mnie bedzie sprawdzeniem, czy nasza druzyne stac na cos wiecej...osobiscie uwazam,ze lepiej jakby zagral Tacchinardi,ale jak kazdy z nas - nie mam w tej kwestii nic do powiedzenia.Chcialbym takze,aby Tacchinardi zaczal mecz w pierwszej 11,ale jak patrze na sklady to oczywiscie tego nie zauwazam.Niech wreszcie ktos przejzy na oczy.
Nie lekcewaze beniaminka, ale tak jak wspomnial Smoq - jak nie z nimi, to z kim?Takie mecze poprostu trzeba wygrywac strzelajac o kilka goli wiecej niz w poprzednich spotkania.Mam nadzieje,ze pokonamy Livorno roznica 2-3 bramek.
Licze pocichutku,ze po tym spotkaniu jak i w tym, Juventus zacznie grac tak jak na poczatku sezonu.Licze takze na to,ze Palermo zdola urwac punkty "rozpedzonemu" Milanowi...
Pozdrawiam

Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 11:11

Mysle, ze juve wezmie sie w garsc bo czuje juz oddech milanu (bllle) na plecach w tabeli serie a. A livorno to najlepszy przeciwnik na przelamanie malego dolka. Alex moze w koncu sie rozhula ;)

Obrazek
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 11:25

Marcin_FCJ pisze:Alex ja zawsze z Tobą! Ja zawsze ci ufam i zawsze będe Cię bronił!!
Popieram w 100 % :-D

Co do meczu to postawiłem na 2-0 mysle że w końcu jednak strzelą więcej niż jedną bramkę i odprawią z kwitkiem druzynie Livorno. Jeśli stracimy kolejne punkty(nie daj Boże) to Milan jeśli wygra będzie bardzo blisko nas. Ale nie sądze żeby Juve zremisowało ( o przegranej to nawet nie myśle). Oby było zwycięstwo :P

Obrazek
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 11:29

Chodząc po necie zobaczyłem że w Livorno nie zagra nie tylko najlepszy napastnik Cristiano Lucarelli ale również najlepszy obrońca Livorno Alessandro Lucarelli! Jest to kolejny znak że musimy to wysoko wygrać. Jeśli nie będe mógł zmienić opisu mniejwięcej dziś przed godziną 17 to będe więcej niż mocno zdenerwowany! Forza Juve!

P.S. Przydałoby się walnąć więcej emotikonek na forum! Np. takie jak są na AS Roma PL

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 11:36

Trzymam mocno kciuki za wygrana Juve przynajmniej 2-0. Po tylu wspanialych akcjach w meczu z Parma, mysle, ze Bianconeri beda czuli glod bramek. Pamietajmy, ze w Livorno na bramce Frey nie stoi ;)

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 11:40

bez braci Lucarellich Livorno traci 40-50% swojej wartości. Chyba nie powtórzy się wpadka z meczu z Parmą i wreszcie wygramy więcej niż 1 bramką. FORZA JUVE !

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 11:47

Czas wygrać. Wpadka w Parmie może zdażyć się każdemu, ale teraz nie widzę innej możliwości oprócz wygranej. Przewaga nad Milanem spadła do dwóch punktów (co to jest :| :roll: ). Juventus potrzebuje tego zwycięstwa. Potrzebne jest poprawienie morali drużyny i kibiców. I nie można już tracić punktów w taki sposób jak na Tardini. Jeśli w dzisiejszym mecze nie zdobędziemy kompletu punktów, będzie naprawdę nie ciekawie.
Co do małej liczby bramek zdobytych przez Juve: jak już ktoś napisał (chyba Martin): wolę dyskutować o kolejnej wygranej 1:0, niż o remisie jak ten w meczu z Parmą.

:roll:
Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 14:42

czy ma ktos jakis link, gdzie mozna bedzie obejrzec ten meczyk?

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2005, 16:58

A więc wygrywamy wreszcie 2 golami! Myślę że 4:2 do bardzo dobry wynik. Bramkę strzelił nasz król Alex! Wiedziałem że dziś strzeli!
Świetna partia Camora który zdobył 2 gole. Bramke dołożył również Zlatan :wink: . Takie zwycięstwo cieszy, szczególnie po blamażu z Parmą :wink: Alex dostał szanse od początku i pokazał na co go stać! Oby Milan przegrał :twisted: :D :wink:

P.S. Marcin_FCJ zmień podpis bo dziś wygralismy różnicą 2 bramek :wink:

Zablokowany