Plotki - czyli co nawinęło się na język różnym dziennikarzom
- lukask1
- Juventino
Co to druga Chelsea???stazzorZ pisze: http://sport.onet.pl/1034909,wiadomosci.html

- Goofy17
- Juventino
Ludzie gdzie mozna obejrzeć bramy od razu po meczu juve i gdzie mozna posłuchać jakiegos radia gdzie na zywo komentuja mecze juve???
Poszukaj na forum a znajdziesz odp. na te pytania, a nie piszesz gdzie popadnie :? Bramki są na JP zaraz po meczu. odsylam do regulaminu -Dragon-
Poszukaj na forum a znajdziesz odp. na te pytania, a nie piszesz gdzie popadnie :? Bramki są na JP zaraz po meczu. odsylam do regulaminu -Dragon-
- Adu
- Juventino
stazzorZ pisze:chcecie sie posmiac?
http://sport.onet.pl/1034909,wiadomosci.html
hahah nie no zaraz padne
na poczatku jakl to czytalem, to myslalem ze to zarty, ale to sa po prostu jaja, na pewno do tego nie dojdzie, ale gdyby, to przyznalbym Realowi jajas nagrode za glupote, bo przeciez przed tym sezonem mieli jeszcze 50% tego zawodnika, a teraz chca go kupic za jedyne 150mln. nie ma to jak rozsadne zarzadzanie. za to przeciez mozna zbudowac caly zespol...
- Bad_Magick
- Juventino
Dawno nic ciekawego się nie działo, a więc SkySports postanowiło coś napisać
Igor Tudor łączony z Middlesbrough - Boro podobno bliskie podpisania kontraktu ze stoperem Juventusu
Chorwacki piłkarz podczas trwania tego okna transferowego wielokrotnie łączony był z angielskimi klubami. po tym jak Juve pozwolił mu na odejście (?)
Jednak z wypowiedzi Luciano Moggiego z zeszłego tygodnia wynika, że włosi zmienili zdanie. Moggi powiedział, że Juventus nie może sobie pozwolić na odejście kolejnego obrońcy, jednak działacze Middlesbrough nadal wierzą, że są w stanie przekonać władze Juventusu co do transferu.
Klubowi z Anglii nie udało się sprowadzić Bobo Balde z Celticu Glasgow ale manager zespołu Steve McClaren wierzy, że pomiędzy Ugo Eghiou i Chrisem Riggottem pojawi się nowa twarz na środku obrony.
McClaren nie pojechał z drużyną na zgrupowanie w Hiszpanii by móc spokojnie działać na rynku transferowym i wzmocnić skład.
Włoskie źródła podają, że przedstawiciele Juve i Boro spotkają się w ciągu najbliższych 48 godzin by omówić ewentualne wypożyczenie zawodnika.
Angielski klub czyni we Włoszech także starania w pozyskaniu Ousmane Dabo z Lazio lub Oliviera Dacourt'a z Romy
Możliwe jest także, żę manager McClaren już po raz czwarty zwróci się z propozycją do Chelsea w sprawie wykupienia Geremi (ciekawe jakby to odmienić
)
Reszta newsa jest nieważna, mowa jest tylko o tym, że również Besiktas ubiega się o Geremiego, ale co nas to obchodzi
[/list]

Igor Tudor łączony z Middlesbrough - Boro podobno bliskie podpisania kontraktu ze stoperem Juventusu
Chorwacki piłkarz podczas trwania tego okna transferowego wielokrotnie łączony był z angielskimi klubami. po tym jak Juve pozwolił mu na odejście (?)
Jednak z wypowiedzi Luciano Moggiego z zeszłego tygodnia wynika, że włosi zmienili zdanie. Moggi powiedział, że Juventus nie może sobie pozwolić na odejście kolejnego obrońcy, jednak działacze Middlesbrough nadal wierzą, że są w stanie przekonać władze Juventusu co do transferu.
Klubowi z Anglii nie udało się sprowadzić Bobo Balde z Celticu Glasgow ale manager zespołu Steve McClaren wierzy, że pomiędzy Ugo Eghiou i Chrisem Riggottem pojawi się nowa twarz na środku obrony.
McClaren nie pojechał z drużyną na zgrupowanie w Hiszpanii by móc spokojnie działać na rynku transferowym i wzmocnić skład.
Włoskie źródła podają, że przedstawiciele Juve i Boro spotkają się w ciągu najbliższych 48 godzin by omówić ewentualne wypożyczenie zawodnika.
Angielski klub czyni we Włoszech także starania w pozyskaniu Ousmane Dabo z Lazio lub Oliviera Dacourt'a z Romy
Możliwe jest także, żę manager McClaren już po raz czwarty zwróci się z propozycją do Chelsea w sprawie wykupienia Geremi (ciekawe jakby to odmienić

Reszta newsa jest nieważna, mowa jest tylko o tym, że również Besiktas ubiega się o Geremiego, ale co nas to obchodzi

- inv
- Milanista
Luciano Moggi - generalny menadżer Juventusu potwierdził zainteresowanie Valon Behrami.
“Jesteśmy nim zainteresowani, nie mogę tego zaprzeczyć. Obserwujemy go od jakiegoś czasu i zastanawiamy się nad kupnem tego piłkarza." - powiedział Moggi.
Moze ktos napisac pare slow o tym zawodniku?
“Jesteśmy nim zainteresowani, nie mogę tego zaprzeczyć. Obserwujemy go od jakiegoś czasu i zastanawiamy się nad kupnem tego piłkarza." - powiedział Moggi.
- Slim
- Juventino
stazzorZ pisze:chcecie sie posmiac?
hahah nie no zaraz padne
Ja nie wiem ze obojetnie kto tam bedzie szefem to zawsze porywa sie tylko i wylacznie na NAPASTNIKOW.... LOOOL odkad pamietam kupuja samych napastnikow i pomocnikow... Nawet teraz jak sugeruje onet chca oddac Samuela za Eto... no wspaniala wymiana... niedlugo zeby wszsyscy Galaretos pomiescili sie w pierwszej 11 to Raul bedzie stal na bramce

- Bad_Magick
- Juventino
Nie wiem czy wszyscy widzą w jakiej części forum się znajdują. Założyłem ten temat, bo bywa, że mam więcej czasu i tłumaczę newsy(a raczje jak mówi temat - plotki) które nie pojawiłi się (jeszcze) nie tylko na JP, ale w ogóle w polskich serwisach związanych z Juventusem. Z naciskiem na 3 ostatnie wyrazy poprzedniego zdania...
Nie wiem co tu robią wieści o Realu, Barcy itp itd...
Inv niestety nic Ci powiedzieć o tym zawodniku nie mogę, poza tym, co każdy jest w stanie znaleźć w internecie.
Nie wiem co tu robią wieści o Realu, Barcy itp itd...
Inv niestety nic Ci powiedzieć o tym zawodniku nie mogę, poza tym, co każdy jest w stanie znaleźć w internecie.
- Ikar
- Juventino
widze ze sprawa ciagle komentowana:P ale zonk jest w tym ze ta wiadomosc pojawila sie w hiszpanii w ich prima aprilis,"Gazeta Wyborcza" ktora podala ta wiadomosc nastepnego dnia zamiescila sprostowanie:P<lol>, sorry ale nie podam linku do sprostowania ale nie moge go znalesc, poza tym czytalem o tym w "papierowej" wersji:) wiec nie wiem czy bylo to w necie wogle:P pozdrawiam:)
widze ze sprawa ciagle komentowana:P ale zonk jest w tym ze ta wiadomosc pojawila sie w hiszpanii w ich prima aprilis,"Gazeta Wyborcza" ktora podala ta wiadomosc nastepnego dnia zamiescila sprostowanie:P<lol>, sorry ale nie podam linku do sprostowania ale nie moge go znalesc, poza tym czytalem o tym w "papierowej" wersji:) wiec nie wiem czy bylo to w necie wogle:P pozdrawiam:)
- kubinho 10
- Juventino
Tutaj jest potwierdzenie tego cio napisał Inv czyli ewentualnego transferu Behramiego do Juve.inv pisze:Luciano Moggi - generalny menadżer Juventusu potwierdził zainteresowanie Valon Behrami.
Oto link: http://www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=37540
A tak wracając do tematu jest sie z czego pośmiać bo niektóre wieści transeforwe są po prostu bez sensu. Może niedługo napiszą że do juve przechodzi Totti i nawet powiedział że od zawsze kochał Juventus i to jest największe jego marzenie aby grać w tym klubie :? takie nieuzasadnione pisanie bezsensownych plotek to po prostu głupota!!!
Grande Juve, Vinci Per Noi