Parma 1-1 Juve (Serie A)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 15:50

Mysle ze powinnismy wygrac choc moze byc ciezko zwazywszy na forme juve ale mysle ze bedzie 2-11 dla juve :)

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 17:15

Nie biore pod uwage innego rezultatu jak 3 pkt dla Juve !!!

Po przerwie nasi zawodnicy powinni byc wypoczeci... do tego meczu z Parma powinni podejsc bardzo powaznie i udowodnic wszystkim ze te ostatnie slabe wystepy byly wpadka.... jezeli nasza druzyna ma odpowiedni charakter to nie moze byc inaczej jak tylko 3 pkt !!!! Tutaj wiele zalezy od podejscia do meczu bo tak jak mowilem sil im nie moze brakowac !!!!
Chcialbym wkoncu zobaczyc pewnie wygrywajacy Juventus i grajacy w miare ladna pilke.

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 17:57

Mario_166 pisze:Mysle ze powinnismy wygrac choc moze byc ciezko zwazywszy na forme juve ale mysle ze bedzie 2-11 dla juve :)
Wkońcu nie 1:0 tylko już 11:2 :lol:
To się rozstrzelaliśmy :lol:

Co do meczu uważam że piłkarze będą chcieli zmazać blamaż po maczu z Milanem. Mayślę że wystąpimy w najmocniejszym zestawieniu. Mam nadzieję na występ Kapo i Tacchiego. Myślę że wygramy 3:1.
Pozdro.
Forza Juve :wink:

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2004, 18:17

No cóż. Parma się spisuje słabo, ale niewiem czemu bardzo jej kibicuje. Może dlatego ze jest bliska bankructwa,a chciałbym żeby pozostała w SerieA. Myśle, że Juventus powinnien gładko wygrać, ale musimy się do tego meczu przyłożyć bo może być źle. Mamy minimalną przewagę nad Milanem i do każdego meczu musimy podejść, będąc bardzo skoncentrowani. Naprawdę chciałbym, żeby Parma zdobyła troszkę punktów, ale niestety my musimy te spotkanie wygrać, bo jak już mówiłem nie można stracić tej minimalnej przewagi którą mamy uzyskaną przed Milanem.
Podsumowując Juventus z trudem, ale wygra 2-0. Sędzia będzie praktycznie "strzelcem" jednej z bramki dla Juventusu. Tak przynajmniej myśli _juvel_.

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2004, 12:15

Wedlug mnie Juve musi wygrac ten mecz Juve jedzie po 3 punkty i niech je zdobedzie :-D

Obrazek
MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2004, 15:36

Juventus jedzie tam po 3 punkty i zadnego innego rozwiazania nie widze :!: :!: :!: :!: Del Piero gola strzeli na bank :D :D

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2004, 15:51

parma w tym sezonie cienko przendzie :? no i to jest nie wiadoma mecz z nimi :? ale stawiam na 2 ;0 do przodu :twisted:

Martin4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2004, 17:07

Też stawaim na 0-2 dla JUVE
Trzeba trzymać kciuki na za naszych i trzeba wierzyć że będzie dobrze...[img]

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 13:30

Do meczu pozostały juz tylko dwa dni. Z utęsknieniem czekam na to spotkanie po od sotaniego meczu juz troche czasu mineło i nie wiadomo, w jakiej formie znajduje się Juve.
W ostatnich meczach było widać, że zawodnicy nie czuli sie najlepiej- teraz powinno być juz zupełnie inaczej.
Mecz z Parmą trzeba jednak wygrać bez względu na to w jakiej jest sie formie. Parma w tym sezonie gra fatalnie. Połowa skłądu to praktycznie juniorzy. Nie mozna jednak zapominac o jednym zawodniku - Gilardinho, gdyby nie ten zawodnik o wynik spotkania byłbym spokojniejszy o 50, a nawet 70%. Juve ma jednak nie mniej zdolnych napastników. Jesli Zlatan zagra na swoim normalnym poziomie, to mecz powinien sie zakończyć 2, a może i 3:0.
Jedynym powodem do zmartwień jest brak Thurama, Capello ma jednak w kim wybierać i wierze, że braku tego zawodnika nie odczujemy podczas tego spotkania.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 13:35

Parma w tym sezonie jest słaba i nie ma co tego ukrywać. myślę, że Juve odpoczęło w czasie tej przerwy i nie widzę innej możliwości niż nasza wygrana. mam nadzieję, że ten mecz to będzie come back Davida...

Kozub Paweł

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 14:47

Po ostatnim meczu juve z milanem nie jestem optymistą. To była totalna klapa. Żyje nadzieją że świąteczna przerwa podziałała pozytywnie na naszych chłopaków i zaczną grać swoje. Stawiam na 2-0 dla juve chociaż trzeba przypomnieć że z Parmą na wyjeździe nie gra sie nam najlepiej.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 16:35

Do Parmy odnosiłem zawsze wielki szacunek. Pamiętam jej najlepsze lata i Parma grała wtedy rzeczywiście fantastycznie. Mieli świetny skład: Buffona, Cannavaro, Thurama, Chiese, Crespo. Byli bardzo groźnie. Jednak teraz nie są już w takiej formie (na szczęście :wink: ), ale żadnego rywala nie można lekceważyć. W końcu Gilardino pare bramek strzelił w zeszłym sezonie. Juve myśląc o tytule Mistrza Italii nie może tracić punktów z takimi przeciwnikami. Mam nadzieję, że wypoczęci piłkarze Juventusu dadzą sobie radę z Parmą, choć na pewno łatwy mecz to nie będzie. Parma potrzebuje punktów, a wiadomo, że z takimi zespołami nie gra się łatwo.

:roll:
ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 16:48

Mysle ze po przerwqie swiatecznej juve wroci do optymalnej formy i zwyciezy pewnie 2-0 ;)

we believe.
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 16:49

moim zdaniem powinnismy conajmniej 1-0 wygrac ale sie boje tez gilardinio bo cos czuje ze szczeli gola nam ale bedzie moim zdaniem 1-2

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2005, 16:54

Ja licze że po przerwie chłopcy złapią drugi oddech i pokonają Parme. :D Powinni sobie z nią poradzić, bo pewnie Juve odzyska świeżośc i gra w ataku bedzie wyglądać znacznie lepiej niz w ostatnich meczach grudnia. Także stawiam na Juve bo jeśłi chcemy zdobyc scudetto nie możemy bać się Parmy 8)

Zablokowany