Real M. 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:15

inv pisze: Manchester United - AC Milan

Milan powinien sobie poradzic, ale rowniez bedzie to wielkie widowisko, po cichu chcialem abysmy trafili na ManU - nareszcie sie udalo
Mam nadzieje ze dacie rade tym chopkom z anglia :D Ciesze sie ze my na nich nie trafilismy bo jakos nie mamy szczescia do Manu :twisted: skopcie im tylki i do zobaczenia w finale :wink:

Obrazek
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:19

Bardzo trudne losowanie ,ale uważam że i tak jest dobrze :wink: Lepiej Real niż Barcelone czy Chelsea , bo nie dalibyśmy wtedy rade ... a tak myśle że powalczymy , oby sie udało :wink:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:20

inv, jesteś spoko gość chociaż Milanista :P . A co do meczu to nie mam określonego zdania, oczywiście zanosi się na zwycięstwo, ale do tego meczu Real może złapać wiatr w żagle a my(odpukać stracimy wysoką formę) więc niewiadomo co się wydarzy i to właśnie jest piękne w piłce :ball: . Ale na dzień dzisiejszy powinno być

Real-0-1-Juventus
32 min Alex

Juve-3-0- Real
12min. Zlatan
54min. Treze
86min. Emerson :wink:

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:25

Real Madryt - Juventus Turyn - tak myslalem, ze trafimy albo na nich albo na Barcelonę, trafilismy na Real i jestem zadowolony, mysle ze mozemy znowu ich pokonac !
FC Porto - Inter Mediolan - tu moim zdaniem wyjdzie Inter, bo Porto sie spisuje nie za dobrze
FC Barcelona - Chelsea Londyn - kolejne widowisko piłkarskie, po meczu Real-Juve mam nadzieje, ze padnie duzo bramek i bedziemy swiadkami pięknego meczu 8)
Werder Brema - Olympique Lyon - chyba mecz, ktory przyciagnie najmniejszą uwage, choc to zespoly, ktore zaszalały w LM i mecz moze byc ciekawy
FC Liverpool - Bayer Leverkusen - mecz polaków :P :D ciekawe jak sie spisze Dudek ( jesli wogole bedzie bronil :? ) przy obronie strzalow Krzynia !
PSV Eindhoven - AS Monaco
- Pewnie Monaco wyjdzie dalej :wink:
Manchester Utd - AC Milan - nastepny swietny mecz ! bylem swiadkiem takiego samego w USA i mam nadzieje, ze ten bedzie podobnie ciekawy lub nawet jeszcze bardziej, poniewaz stawka jest o wiele wieksza
Bayern Monachium - Arsenal Londyn - Mysle, ze Arsenal pokusi sie jednak o awans do dalsyzch rozgrywek 8)

Suma sumarum, mam nadzieje, ze mecz Barca-Chelsea, nie bedzie w ten sam dzien co Real-Juve, bo mozemy wtedy nie zobaczyc naszego meczu, jednak wierze w TVP i mam nadzieje, zobaczyc oba mecze w TV !
Forza Juve ! 8)

EDIT:
wp : Losowanie LM: Dudek kontra Krzynówek w 1/8 finału!
Widzicie te wszystkie tytuly na stonkach ? :roll: :?
Boje sie, ze TVP pokaze mecz polaków :? według mnie - najnudniejszy...
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2004, 13:33 przez Wojtom, łącznie zmieniany 1 raz.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:28

I znów :D Nie ma co, trzeba wygrać i grać dalej. Ze strony kibiców realu czuje sie respekt co do Juve (:)) I są zawiedzeni tym losowaniem, ja tam nie jestem choć pokażemy im że mieli racje :D Dobrze też się stało ze gramy pierwszy mecz w Hiszpani :) Czyżby powtórka z przed 2 lat? ;) Analizując poszczególne formacje.

Bramka: Ze strony Juve Buffon, a z Realu Casillas. Moim zdaniem przewaga ze strony Juve, choć Casillas jest także dobrym goliperem, Oby tylko kontuja nie przeszkodziła Buffonowi w grze (odpukać)

Obrona: Tu nikt się nie równa z Juve. Thuram, Zambrotta, Zebina, Cannavaro tworzą defensywe znakomitą. Real ma dziurawą obrone, więc w tym upatrujemy nasze szanse. :)

Pomoc: Tu dałbym na remis. Camonaresi, Nedved takie gwiazdy ze strony Turyńczyków, ze strony Madrytczyków (:D) Figo, Beckham choć nie wiem czy nie dałem za dużo znakomitości Figo, i Beckhamowi :D

Atak: Miejmy nadzieje ze Trezegeut będzie w dobre dyspozycji i wystawimy nastepujący atak: Ibrahimović-Trezegeut. DO dyspozycji Del Piero. Real: Stawiałbym na duet Owen-Raul. Choć Owen siedzi na ławce, nie wiem czemu ale to już nie nasz problem.

Podsumowanie: Przewaga Juve w defensywie, na remis w pomocy i ataku.

Szansą Juve jest oczywiście dziurawa defensywa Realu. (choc nie zapomijmy zimowe okno transferowe przed nami)
Następna szansa Juve to szansa w karnych. Figo, Beckham oni potrafią strzelać karne ... Ponad bramką :D

Juve wygra choć latwo nie będzie. I znów kompet na Delle Alpi ? :) Miło :)

FORZA JUVE 8)

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:30

Juventus Turyn nie jest zadowolony z wyników losowania 1/8 finału Ligi Mistrzów. Na drodze Starej Damy stanął sam Real Madryt. Jeden z głównych faworytów do końcowego tryumfu w rozgrywakch.

"Do meczu z Realem brakują dwa miesiące. Mamy czas, by się dobrze przygotować. Ich pozycja w ligowej tabeli i aktualna forma może być mylna. Myślę, że gra metodą pucharową na tym etapie rozgrywek jest złym systemem. Wolałbym podział na cztery grupy, z których wychodzą po diwe ekipy."- stwierdził Bettega.

Pary 1/8 finału Ligi Mistrzów rozlosowane. Oto daty starć włoskich ekip na tym etapie rozgrywek.

Real Madrid-Juve wtorek 22 luty
Manchester-Milan środa 23 luty
Porto-Inter środa 23 luty

Juve-Real Madrid środa 9 amrzec
Milan-Manchester wtorek 8 marca
Inter-Porto wtorek 15 marzec

Z PILKA.PL

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:31

to jest tak jak chcalem, Real wyeliminowany:)

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:40

O nie przecież to los galacticos :lol: Już moża losować 1/4 finalu dla Juve, przeciez wiadomo że pokonają królewskich ( :twisted: ) Ciesze się ze to Real, wkońcu Juve w LM w TVP :D

Martinblack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:45

Martin pisze: Jesli chodzi o juve i real. na pewno klasyk. Wszystko zalezy od pierwszego spotkania.

No nie wiem. Ostani mecz z Realem Juve przegrało 2-1 a rewanż był całkiem inny. Więc to spotkanie w Turynie bedzie decydujące.

Liczyłem na tego przeciwnika Real. Ostatnio nie zachwysca forma, ale terraz sie podnosi. Myślę, że to bedzie ostatnie spotkanie dla tych "starszych" z realu by pokazali swoją klasę. Ciekawe co teraz myślą w Madrycie o tym losowaniu.. :twisted:

Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:49

Ciekawe co teraz myślą w Madrycie o tym losowaniu..
Co mysla? To calkiem proste- jak zawsze sa niesamowicie pewni siebie- mysle ze powtarzaja sie wypowiadzi takie jak ta wygloszona przez Ronaldo przed pamietnym rewanzem w Turynie- ze "sa pewni ze wygraja, nie wiadomo tylko czy 4:1 czy 4:0"... Ale w glebi duszy i tak wiedza ze taka postawa nie jest wskazana...Wniosek taki ze lepsi z nich aktorzy niz pilkarze :wink:

Agnieszka

juve_fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:49

Można powiedzieć że mamy większe szanse na wygranie LM !!
Chelsea, Barca, Arsenal, Milan, Manutd, Bayern, Real. Połowa z tych zespołów odpadnie !! :-D

FORZA JUVENTUS !!!
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:50

Dobrze że mam Dekoder Polsatu bo oni puszczają dodatkowy mecz na Polsat Info :D (zapewne JUVE - real :-D )

A co do tematu to ja tak się zbytnio nie cieszę z wyniku losowania :? Juve nie jest jak narazie w szczytowej formie, ale to jeszcze zobaczymy co się bedzie działo w zimowej przerwie.. ( i zobaczymy jaki będzie wynik JUVE-milan ten mecz pokaże na co nas naprwdę stać)

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 13:52

gorczas pisze:Dobrze że mam Dekoder Polsatu bo oni puszczają dodatkowy mecz na Polsat Info :D (zapewne JUVE - real :-D )
)
Bez przesady 8)

Natomiast kibice Realu z tego co czytałem nie są zadowoleni, jedynie jeden napisał "CIESZE SIE Z JUVE, TAK SAMO JAKBYSMY WYLOSOWALI MONACO :lol: :lol: "

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 14:00

Napewno w spotkaniu Milanu i Manu będe za mediolańczykami, bo trzeba bronić barw Calcio. Mam nadzieję, że Italia znów zdominuje CL (może znowu Inter-Milan w półfinale?) ;)

Co do meczu z Realem to bardzo się cieszę, bo nasze pojedynki z Realem są zawsze ekscytujące, tak zapewne będzie i tym razem! Forza Juve !

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
inv

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2004, 14:01

dzieki za mile slowa, ale wydaje mi sie oczywiste kibicowanie Juve w europejskich pucharach - raz ze chodzi o honor pilki wloskiej, dwa, ze juve to naprawde solidny zespoli nie ukrywam, ze bardzo Was szanuje, chociaz moje serce jest czerwono - czarne ;)

jutro gramy ze soba w derby europy, a o tytul mistrzowski zmierzymy sie w finale Champion League - to przeciez oczywiste :)

Zablokowany