JUVENTUS 0:0 Milan (Serie A)
- _Jah
- Juventino
Trzeba grać na 0:0. Przestańcie mówić, że ten mecz będzie decydujący. Do tego trzeba podejść, że jest to kolejna kolejka Serie A, albowiem tak w istocie jest. Tutaj liczyć będzie się dyspozycja dnia, a Scudetto wygrywa zespół, który najlepiej przebrnie przez kolejek 38. Droga więc bardzo długa przed Nami.
To Milan musi szukać punktów, próbować gry ofensywnej. My musimy cierpliwie na nich czekać i wykorzystać nadarzające się okazje. Jeżeli ich nie będzie? to trudno, rozstrzygniemy to w inny sposób. Nie ma sensu ryzykować, szarpać gry. Porażka zniwelowała by nam przewagę, którą solidnie sobie wypracowaliśmy. Na Święta chcę mieć spokój;), dlatego liczę na chociażby ten 1 punkt.
To Milan musi szukać punktów, próbować gry ofensywnej. My musimy cierpliwie na nich czekać i wykorzystać nadarzające się okazje. Jeżeli ich nie będzie? to trudno, rozstrzygniemy to w inny sposób. Nie ma sensu ryzykować, szarpać gry. Porażka zniwelowała by nam przewagę, którą solidnie sobie wypracowaliśmy. Na Święta chcę mieć spokój;), dlatego liczę na chociażby ten 1 punkt.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- paweł (neo)
- Juventino
:puck: hmm....
Bedzie to ciezki mecz, niewiem kto wygra ....i ciezko jest obstawic faworyta tego spotkania. Serce mówi Juve. Jednak rzeczywistosc moze okazac sie brutalna. Jesli chcemy wygrac nasza obrona mósi zagrac najlepszy mecz w tym roku , pomocnicy musza przejąć srodek pola gry a napastnicy musza miec duzo szczescia. Troche pesymistyczna wypowiedz..
Jesli myslimy o triumfie w lidze taki mecz nalezy wygrac remis nie wchodzi w rachube..!!!! :twisted:
Forza JUVE
Bedzie to ciezki mecz, niewiem kto wygra ....i ciezko jest obstawic faworyta tego spotkania. Serce mówi Juve. Jednak rzeczywistosc moze okazac sie brutalna. Jesli chcemy wygrac nasza obrona mósi zagrac najlepszy mecz w tym roku , pomocnicy musza przejąć srodek pola gry a napastnicy musza miec duzo szczescia. Troche pesymistyczna wypowiedz..
Jesli myslimy o triumfie w lidze taki mecz nalezy wygrac remis nie wchodzi w rachube..!!!! :twisted:
Forza JUVE
- Wessal
- Juventino
Tu potrzeba tylko i wyłącznie wygrać! Jeżeli przegramy ten mecz to lipnie będzie i byćmoże stracimy lidera :(To będzie ostatnia szansa na wyprzedzenie Milanu jeszcze o więcej punktów. Miejmy nadzieję że na mecz przyjdzie tak jak zapowiadali cały komplet kibiców. Z pewnością to wspierze duchowo Bianconerich. Obstawiam 1:0 dla nas albo 1:1.
Wiem tylko że Milan nie wygra
Wiem tylko że Milan nie wygra

- bartus
- Juventino
ja obstawiam nasz tradycyjny syndrom 1;0. bedzie to bardzo ladny mecz. gigi buffon pokaze co potrafi i udowodni kto jest najlepszym bramkarzem swiata
jesli tak sie nie stanie to i tak dida bedzie wyjmowal pilke z bramki jeden raz wiecej od Buffona... ze swojej bramki :twisted:

- suchy_acm
- Milanista
zgadzam sie z tym co napisali inv (witam Milaniste
) i _Jah. sobotni mecz nie jest decydujacy, nie wyjasni nam tego kto zdobedzie scudetto gdyz do konca rozgrywek zostana jeszcze 22 :!: kolejki. wiec mowienie, ze zwyciezca meczu na 85 czy 90% wygra lige jest mocno przesadzone. niemniej ten kto wygra moze zyskac przed nastepnymi meczami psychologiczna przewage...
przechodzac do meczu... spodziewam sie wyrownanego meczu, jeden blad, jedno niezdecydowanie moga zawazyc o losach spotkania. klucz (miecz
) do zwyciestwa lezy w srodkowej czesci boiska. ten kto pierwszy go podniesie i ten kto pierwszy zacznie nim wladac (czyt. zyska przewage w srodku pola
) wygra mecz.
mam nadzieje, ze Czerwono-Czarny Rycerz okarze sie lepszy od swego rywala :evil:
przechodzac do meczu... spodziewam sie wyrownanego meczu, jeden blad, jedno niezdecydowanie moga zawazyc o losach spotkania. klucz (miecz

mam nadzieje, ze Czerwono-Czarny Rycerz okarze sie lepszy od swego rywala :evil:
1993... czerwono-czarne barwy przesłoniły mi cały świat...
Jedno Życie, Jedna Miłość, Milan na zawsze w moim sercu!!!
Jedno Życie, Jedna Miłość, Milan na zawsze w moim sercu!!!
- P!otr
- Juventino
Myśle ze Milan będzie chciał zaraz na początku meczu zaskoczyć Juve jakimiś szybkimi atakami ... a w miarę upływu czasu będzie się cofa i grał z kontry! W podobnym stylu przynajmniej w moim odczuci grali tak z Barca i z Juve zastosuja podobną taktyke...
- Michal17
- Juventino
Ja uważam, że Juve wygra. A dlaczego?? Bo Milan będzie jedną z niewielu drużyn, które nie będą grały na remis z Juve. Nie będą murowac bramki i atakować z kontry. To będzie wyrównany mecz. Wydaje mi się, że Juve strzeli bramkę jako pierwsze i będzie pilnować wyniku. Nauczeni przykładem z Interem nie zaprzepaszczą szansy i 3 BARDZO WAŻNE punkty będą nasze.
1:0 dla nas
1:0 dla nas
- Marcin_FCJ
- Juventino
Na samą myśl o meczu człowiekowi robi się cieplej, jest to mecz niezwykle ważny, niewątpliwie najważniejszy spośród wszystkich dotychczasowych meczów w Serie A. To tak zwana konfrontacja o 6 pkt. Musimy pamiętać że to Milan chce za wszelką cenę wygrać i musimy podejść spokojnie do tego spotkania i myśleć że to oni muszą a nie my. W razie naszego zwycięstwa mamy już 7 punktów przewagi i dobijamy Milan... napewno stracili by pewność siebie.. Remis dla nas bedzie dość pozytywnym wynikiem choć nie dokońca zadawalającym, ewentualna porażka to mocny cios ale zachowamy przewagę i przez święta możemy zdążyć o niej zapomnieć. Jak więc widać dużo więcej stracić może Milan, kluczem do wygranej będzie niewątpliwie spokój, cierpliwość i pełna koncentracja od 1 do ostatniej minuty. Więcej napisze gdy poznam składy i jakieś konkretne zapowiedzi związane z meczem.
- P!otr
- Juventino
Ja jedynego czego się obawiam to jakiegoś dziecinnego błędu ze strony Thurama ... widać iż ostatnio coś w nienajlepszej formie jest i dość często robi proste błedy ... Mój typ na mecz to kolejny raz wymęczone 1-0
- DamKam
- Juventino
Uwazam iz ten mecz moze naprawde pokazac kto w tym sezonie jest lepszy i komu sie nalezy Scudetto !!!!! Oczywiscie mam gleboka wiare iz to Juve wygra i pokaze wszystkim ze to my jestesmy teraz najlepsi !!!!! Tylko zebysmy zagrali ladna pilke.....
Milan w ostatnim meczu pokazal iz jest w dobrej formie i mysle ze strzelajac 6 bramek chcial jakby przestraszyc Juve.... ale jak nasza obrona bedzie grala bez blednie to bedzie dobrze. No i atak powinien byc bardziej skuteczny !!!!
Stawiam na remis - po bardzo zacietym meczu. Taki wynik mnie osobiscie by satysfakcjonowal choc wiadomo: co wygrana to wygrana i to z Milanem !!!!!!
pozdrawiam
Milan w ostatnim meczu pokazal iz jest w dobrej formie i mysle ze strzelajac 6 bramek chcial jakby przestraszyc Juve.... ale jak nasza obrona bedzie grala bez blednie to bedzie dobrze. No i atak powinien byc bardziej skuteczny !!!!
Stawiam na remis - po bardzo zacietym meczu. Taki wynik mnie osobiscie by satysfakcjonowal choc wiadomo: co wygrana to wygrana i to z Milanem !!!!!!
pozdrawiam
- LG
- Juventino
Wygra Juve (jak zwykle będzie 1-0) z jednego powodu, a mianowicie gracze Milanu beda na gigantycznym kacu z okzaji zdobycia Złotej Piłki przez Szeve (a wiadomo jak ruskie umią pić). Ten mecz jednak nie przesądza o mistrzostwie, dopiero rewanz w przyszlej rundzie może przesądzić.
Lepiej nie pić nic na balu niż kibicem być Realu.
- BIGGI
- Qualità Juventino
No coz....nie moge sie doczekać tego meczu, tym bardziej że całą śmietanka lubelskich kibiców zbiera sie w pubie :twisted:
Po tym wysokim zwycięstwie Milanu nad Violą troche sie obawiam formy graczy z Mediolanu ale mam nadzieje ze sie wystrzelali juz na pare kolejek :lol: Ahh bedą emocje....stawiam na skromne 1-0 po bramce...hmmm ZLATANA ! 8) ABY DO SOBOTY !!
- saiya
- Juventino
Witam! Mecz dwoch najlepszych druzyn na swiecie coraz blizej.
Milan przez niektorych jest oceniany jako faworyt, tym grozniejszy ze w ataku jest zdobywca zlotej pilki. Niektorzy patrza na ostatni mecz gdzie rozgromil Viole 6:0 i porownuja, do Juve ktory z nimi wygral tylko 1:0. Jednak pilka nozna rzadi sie swoimi prawami, a mecz meczowi nie rowny.
Zauwazylem pewna zaleznosc - Juve bardzo czesto wygrywa mecz 1:0 i - teraz najwazniejsze - niezaleznie czy gra z druzyna slaba jak Bolonga czy z przeciwnikiem swiatowej klasy jak Bayern. Jest tak dlatego bo moim zdaniem Juve dostosowuje swoj poziom gry do przeciwnika i potrafi wygrac z kazdym, obojetnie czy bedzie to Bolonga, Bayern, Milan czy nawet reprezentacja Brazylii. Bo jak to powiedzial pewien chinski mistrz kung fu do swojego ucznia: "Jesli nauczysz sie dostosowywac swoj styl do przeciwnika, to pozostaniesz niepokonany"
Takie wlasnie jest Juve!
I teraz nadchodzi zaciety mecz, nikt nie moze sie doczekac. Ale zdradze wam wynik
.... 1:0 tradycyjnie.... no chyba ze Moggi wyprorokuje inaczej
. W najgorszym wypadku bedzie remis 1:1.... no ale badzmy dobrej mysli!
Cya! Pozdrawiam wszystkich kibicow Juventusu.
Milan przez niektorych jest oceniany jako faworyt, tym grozniejszy ze w ataku jest zdobywca zlotej pilki. Niektorzy patrza na ostatni mecz gdzie rozgromil Viole 6:0 i porownuja, do Juve ktory z nimi wygral tylko 1:0. Jednak pilka nozna rzadi sie swoimi prawami, a mecz meczowi nie rowny.
Zauwazylem pewna zaleznosc - Juve bardzo czesto wygrywa mecz 1:0 i - teraz najwazniejsze - niezaleznie czy gra z druzyna slaba jak Bolonga czy z przeciwnikiem swiatowej klasy jak Bayern. Jest tak dlatego bo moim zdaniem Juve dostosowuje swoj poziom gry do przeciwnika i potrafi wygrac z kazdym, obojetnie czy bedzie to Bolonga, Bayern, Milan czy nawet reprezentacja Brazylii. Bo jak to powiedzial pewien chinski mistrz kung fu do swojego ucznia: "Jesli nauczysz sie dostosowywac swoj styl do przeciwnika, to pozostaniesz niepokonany"

I teraz nadchodzi zaciety mecz, nikt nie moze sie doczekac. Ale zdradze wam wynik

Cya! Pozdrawiam wszystkich kibicow Juventusu.