Kasperczak VS Liczka Który lepszy ?
- Bad_Magick
- Juventino
Bianconeri, ale czy taka Valarenga, Dinamo Tblisi i multum zespołów które dostały się do p. UEFA dysponują chociażby namiastką budżetu Wisły ? Już nawet Amica jest przykładem, przynajmniej potrafiła awansować(choć lepiej by się stało gdyby nie awansowała). Faktem oczywiście jest , żę w lidze mistrzów bylibyśmy chyba najbiedniejszym zespołem (nie znam budżetu izraelczyków i norwegów z Trondheim)
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja również chciałbym Legii pogratulować zdobycie mistrza :evil: :x Liczka został nowym trenerem Wisły... :evil: Działacze chcieli mieć za trenera pajaca to mają :evil: Po prostu nie moge w to uwierzyć :!: Zamienili najlepszego polskiego trenera na przeciętniaka z Czech :evil:
- RuTeK
- Juventino
Niestety twoja radosc nie trwała zbyt dlugo co :? No musze powiedziez ze tesh jestem znismaczony tym iz, Trener Kasperczak zostaje zmieniony przez przecientnego Liczke.... No coz mam tylko nadzieje iz, wyjdzie to na dobre Wisle ale nadzieja matka głupich!paku pisze:Kasperczak zostaje!
Trener piłkarzy Wisły Kraków Henryk Kasperczak pozostanie w klubie, wbrew pogłoskom, że właściciel Wisły SSA Bogusław Cupiał po powrocie z zagranicy rozstanie się z nim.
"Rozmowy między Henrykiem Kasperczakiem i Bogusławem Cupiałem trwały 4 godziny i dotyczyły sytuacji w klubie, przygotowań do sezonu oraz spraw finansowych" - powiedział rzecznik Wisły Jarosław Krzoska.
http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=6291115&kat
bardzo mnie to ucieszyłoYAZDA YAZDA BIAŁA GWIAZDA :!:
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- white_wolv
- Juventino
Raduj sie Legio Warszawa...radujcie sie grocliny i inne amiki...nie dosc ze bezczelnie wywalili Henia(za to ze nie chcial podpisac klauzuli mowiacej ze pod grozba grzywny i utraty wyagrodzenia nie wolno mu sie wypowiadac na sprawy nie zwiazane z meczem Wisly),to za przeproszeniem rozwalili caly sztab trenerski,wywalili Czerwinskiego ktorego mialem okazje poznac i ktory naprawde byl fantastycznym czlowiekiem majacym w dodatku wspanialy kontakt z kibicami...Dalej:teraz na wylocie sa Zuraw,Szymkowiak(jego akurat nie zal mi tak bardzo bo sie gwiazdor zrobil,tylko kto w jego miejsce?przeciez nie Pacynka) oraz...Gorawski.
Panie Liczka Pan to sie naprawde bedzie musial postarac,bo slowo daje na taczkach Pana wywieziemy.Nie chce Pan wiedziec co sie bedzie dzialo jak zaprzepasci Pan Mistrza Polski w tym roku,bo na LM to juz nie licze..
A jak Henry pojdzie do Legii do sie powiesze...
Panie Liczka Pan to sie naprawde bedzie musial postarac,bo slowo daje na taczkach Pana wywieziemy.Nie chce Pan wiedziec co sie bedzie dzialo jak zaprzepasci Pan Mistrza Polski w tym roku,bo na LM to juz nie licze..
A jak Henry pojdzie do Legii do sie powiesze...
- Lypsky
- Juventino
Juz sie szykuj 8)white_wolv pisze:A jak Henry pojdzie do Legii do sie powiesze...
Nie powiem,taki stan rzeczy bardzo mnie zadowala.Obecnie w Polsce nie ma lepszego fachowca od Kasperczaka a jezeli glowny rywal traci tak dobrego trenera z tego moga byc tylko plusy

Mam nadzieje ze juz niedlugo pan Henio przybedzie na Lazienkowska 8)
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- white_wolv
- Juventino
W porannej rozmowie z portalem Interia.pl Henryk Kasperczak utrzymuje, że wciąż czuje się trenerem Wisły. - Zarząd wydał komunikat, ale ja nadal jestem trenerem, bo mam ważny kontrakt - przypomina. Trener potwierdził spekulacje prasowe na temat zawartości aneksu do umowy.
- W aneksie była mowa o zamrożeniu mojej pensji o 30 procent, do czasu zdobycia mistrzostwa Polski, zagwarantowaniu awansu do Ligi Mistrzów w przyszłym sezonie, w innym wypadku miałbym odejść bez odszkodowania, zrezygnowaniu z funkcji menedżera i zakazu wypowiedzi o działalności klubu, poza odniesieniem się do meczów. Nie zgodziłem się na te warunki i przedstawiłem swoje kontrpropozycje - w rozmowie z panem Cupiałem (odbyła się 8 grudnia - przyp. red.) tak się umówiliśmy - które nie zostały przyjęte. Potem zarząd wydał komunikat i nie ma co gdybać - powiedział Kasperczak.
Trener po raz kolejny dodał, że zarząd nie przekazał mu żadnej informacji na temat jego przyszłości. - Kiedy spotkanie się skończyło podaliśmy sobie ręce i na tym się skończyło.
Wszystko więc wskazuje na to, że na dzień dzisiejszy Wisła ma dwóch trenerów...
zrodlo: http://www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=7255
Kurcze niezly kociol...ciekawe co to bedzie..W Wisle nikt nie powiedzial jeszcze oficjalnie ze zwolnili Kasperczaka...
- W aneksie była mowa o zamrożeniu mojej pensji o 30 procent, do czasu zdobycia mistrzostwa Polski, zagwarantowaniu awansu do Ligi Mistrzów w przyszłym sezonie, w innym wypadku miałbym odejść bez odszkodowania, zrezygnowaniu z funkcji menedżera i zakazu wypowiedzi o działalności klubu, poza odniesieniem się do meczów. Nie zgodziłem się na te warunki i przedstawiłem swoje kontrpropozycje - w rozmowie z panem Cupiałem (odbyła się 8 grudnia - przyp. red.) tak się umówiliśmy - które nie zostały przyjęte. Potem zarząd wydał komunikat i nie ma co gdybać - powiedział Kasperczak.
Trener po raz kolejny dodał, że zarząd nie przekazał mu żadnej informacji na temat jego przyszłości. - Kiedy spotkanie się skończyło podaliśmy sobie ręce i na tym się skończyło.
Wszystko więc wskazuje na to, że na dzień dzisiejszy Wisła ma dwóch trenerów...
zrodlo: http://www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=7255
Kurcze niezly kociol...ciekawe co to bedzie..W Wisle nikt nie powiedzial jeszcze oficjalnie ze zwolnili Kasperczaka...
Tzn. Kasperczak na pewno nie jest trenerem idealnym,brak mu elastycznosci(jeden sklad praktycznie przez caly sezon),nie lubi robic ryzykownych zmian,nie wprowadza do zespolu mlodych graczy(przyklad Kwieka to raczej wyjatek,jego wystepy w pierwszym zespole wymuszone sa fatalna dyspozycja Kukielki a itak Henry stawial na pana Pacynke dopoki mogl),troche zadziera nosa,jest b.pewny siebie.Ale to nie zmienia faktu ze w Polsce nie ma od niego lepszego,ja nie ubolewam nad zwolnieniem Henia,trudno po porazkach z Valerenga i Dinamem to pan Cupial mial prawo tak postapic.Problem w tym ze ten ktorego sie proponuje na miejsce Kasperczaka moim zdaniem nie ma szans na sukces..Bo gdyby tak jakis trener z zagranicy porzadny to czemu nie?W Wisle potrzebne sa zmiany ale tylko na lepsze,a zatrudnienie Liczki nie wrozy pozytywnych zmian...DjJuve pisze: Nie powiem,taki stan rzeczy bardzo mnie zadowala.Obecnie w Polsce nie ma lepszego fachowca od Kasperczaka a jezeli glowny rywal traci tak dobrego trenera z tego moga byc tylko plusy![]()
- Łucja
- Juventino
Henio to przybędzie do afryki - nie liczyłbym na to, że legia go zgarnie.
Takze white_wolv na razie się nie wieszaj 8)
Kasperczakiem jest zainteresowanych kilka reprezentacji z Afryki (chyba nawet była mowa o Nigerii), więc nie liczyłbym na to, że Kasperczak odważy się prowadzić inną drużyne z ligi...
Chyba, że czeka na objęcie fotela Janasa, wtedy faktycznie może "przezimować" w legii, a przy nieudanej próbie wyjścia z grupy naszej reprezy, przejąć ciepłą posadkę naszego obecnego selekcjonera.
I to było dobre - powiedział Pan.
Takze white_wolv na razie się nie wieszaj 8)
Kasperczakiem jest zainteresowanych kilka reprezentacji z Afryki (chyba nawet była mowa o Nigerii), więc nie liczyłbym na to, że Kasperczak odważy się prowadzić inną drużyne z ligi...
Chyba, że czeka na objęcie fotela Janasa, wtedy faktycznie może "przezimować" w legii, a przy nieudanej próbie wyjścia z grupy naszej reprezy, przejąć ciepłą posadkę naszego obecnego selekcjonera.
I to było dobre - powiedział Pan.
- stazzorZ
- Juventino
no pewnie ze legia go niezgarnie bo szanowny pan Zygo jest zbyt ułomny zeby zatrudnic najlepszego trenera w polsce, aktualnie bezrobotnegoLucid_Dreamer pisze:Henio to przybędzie do afryki - nie liczyłbym na to, że legia go zgarnie.
skąd wiesz?Lucid_Dreamer pisze: Kasperczakiem jest zainteresowanych kilka reprezentacji z Afryki (chyba nawet była mowa o Nigerii)

- white_wolv
- Juventino
To tez potwierdzam,Kasperczak jest kuszony przez Nigeryjczykow juz od dawna,teraz prawdopodonie w przypadku odejscia z Wisly,jesli gdziekolwiek pojdzie trenowac, to tam.stazzorZ pisze:skąd wiesz?Lucid_Dreamer pisze: Kasperczakiem jest zainteresowanych kilka reprezentacji z Afryki (chyba nawet była mowa o Nigerii)
- paku
- Juventino
Szczytem dla mnie było by jak by Heniek do Legii poszedł. Decyzja zarządu Wisły była chyba najgłupszą decyzją jaką podjeli. Chociaż zobaczymy z czasem. Niech PZPN zwolni Janasa i zatrudni Henia
DObre posunięcie by to było.
Ale tak czy owak, jedno głosne słowo w kierunku H.Kasperczaka:
DZIEKUJEMY :!:

Ale tak czy owak, jedno głosne słowo w kierunku H.Kasperczaka:
DZIEKUJEMY :!:
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Nawet nie mówcie o przejściu Heńka do Legii... bo wtedy bym sie na prawde wk.....ił :evil: Chodź rzeczywiście Legia ma Zygo, ktory raczej nie wytęży aż tak mocno mózgu, aby ściągnąć Heńka
Legia ma coś wspólnego z Wisłą. Mianowice dwóch bałwanów w kierownictwie. Legia ma Zygo, Wisła Basałaja :lol:

- białas
- Juventino
Boże, widzisz i nie grzmisz. co ci ludzie w Wiśle wyprawiają? jeszce pożałują tej decyzji. nie zdziwię się, gdyby Wisła nie zdobyła mistrzostwa Polski (odpukać w niemalowane drewno). Liczka to się nadaje, ale do trenowania jakieś średniaka ligowego, a nie lidera rozgrywek. przecież on ten zespół zniszczy. mam nadzieję, że się mylę...