Juventus-Milan (Liga Mistrzów, FINAŁ)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 17:15

Milan to znakomity klub i absolutnie nie można go lekceważyć!Mają świetna obrone z Nesta i Maldinim,napewno lepszą niz Real,ich pomoc nie jest duzo gorsza od pomocy Realu w końcu tacy piłkarze jak Seedorf,Gattuso,Pirlo czy Rui Costa to znakomici gracze.Juventus musi zagrac tak jak z Realem!Na każdej pozycji piłkarze muszą byc amsolutnie skącentrowani i gotowi na wszystko.Mamy wielka szanse na sukces i nie możemy jej zmarnować.Jesli chodzi o skład to trzeba troche przemeblowac pomoc żeby zniwelowac brak Nedveda.Oto moja propozycja składu:w bramce o dziwo Buffon 8) W obronie Thuram,Montero,Ferrara(ewentualnie Tudor) i Birindelli,w pomocy od prawej Zambrotta,na środku Tacch,na lewym skrzydle Edgar a na pozycji Pavla Camoranesi,w ataku Trez i Alex.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
lipa

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 17:39

szkoda ze nedved nie zagra.. mam nadzieje ze juve udowodni ze bez pavla tez potrafi grac

Czy ktos wie moze, jak tam sytuacja w milanie z kartkami? Ktos bedzie wykluczony z finalu?

LeaddeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 17:45

Wez ty sie odemnie od... ok? co ty pie... ze nie jestem kibolem Juve szmato jenda ale jak widac to towje nadaremne wzywanie Boga to az strach pomyslec jakim jestes <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> rozumiesz masz swoje mlode lata i mozes jeczec ze masz racje ale sie mylisz,to jest zycie...
MOiwsz ze nie jestem prawdziwym kboicem?
WPadnij do mnie do domu dzieciaku z rozwydrzona mordka,zobaczysz plakaty na scianach,jestm nim od 8 lat.. rozumiesz i widizlame budynek gdzie zalozyli Juve itd..
a ty nic tylko siedzisz caly dzien na forum i jeczysz !!
Stop...
Martin zrob cos w tej sprawie bo to strasznie jego,,jeszczenie jest drazniace...

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 18:54

LeaddeR pisze:Wez ty sie odemnie od... ok? co ty pie... ze nie jestem kibolem Juve szmato jenda ale jak widac to towje nadaremne wzywanie Boga to az strach pomyslec jakim jestes <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> rozumiesz masz swoje mlode lata i mozes jeczec ze masz racje ale sie mylisz,to jest zycie...
MOiwsz ze nie jestem prawdziwym kboicem?
WPadnij do mnie do domu dzieciaku z rozwydrzona mordka,zobaczysz plakaty na scianach,jestm nim od 8 lat.. rozumiesz i widizlame budynek gdzie zalozyli Juve itd..
a ty nic tylko siedzisz caly dzien na forum i jeczysz !!
Stop...
Martin zrob cos w tej sprawie bo to strasznie jego,,jeszczenie jest drazniace...
Brawo!Super wypowiedź! Skąd wiesz ile ja mam plakatów :?: Zdziwiłbyś sie ogromnie. A kibicuję JUVE też od 8 lat. Po 1 niepowiedzialem, że niejsteś kibicem JUVE! Po 2 niepowiedzialem, że niejesteśprawdziwym kibicem. A tak pozatym to Ci nieubliżam i Ty też mugłbyś sie uciszyć nieco bo niejestem dla Ciebie:szmatą,<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i dzieckiem z rowydzrzoną mordką. To swiadczy o Twojej kulturze..pomysl nad sobą.Oj dziwne to dziwne wiesz......myślałem, że kibice JUVE to jedna wielka rodzian i darzą sie szacunkeim a tu masz.Jak tam sobie chcesz. Ja wiem jedno:,, Traktuję Cię jak brata i członak tej rodziny oraz darzę CIĘ ogromnym szacunikiem'' Tego nauczyła mnie miłóść do JUVE i taki mój obowiązek.

Obrazek
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 18:58

A niech sobie jeczy ... a niech sobie wymawia Boze, Jezu Chryste itp. nie musisz tego czytac ... i co z tego ze Ti_amo jest **-latkiem ... co Ci do tego ? ... facet wyluzuj !! On wyraza swoje uczucia, emocje ... :evil: Po co od razu wyzywasz od <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ? od szmat ? od rozwydzrzonych mord ? Czy on tak pisal ? Napial tylko zebys nie traktowal zle tych slow !! Przemsyl to co napisales i sie zastanow ... 8)

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 20:46

ToMeK pisze:A niech sobie jeczy ... a niech sobie wymawia Boze, Jezu Chryste itp. nie musisz tego czytac ... i co z tego ze Ti_amo jest **-latkiem ... co Ci do tego ? ... facet wyluzuj !! On wyraza swoje uczucia, emocje ... :evil: Po co od razu wyzywasz od <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ? od szmat ? od rozwydzrzonych mord ? Czy on tak pisal ? Napial tylko zebys nie traktowal zle tych slow !! Przemsyl to co napisales i sie zastanow ... 8)
Grazie ToMeK. Bardzo mi miło, że mi pomagasz tak postępuje prawdziwy brat. I jak Ty byś miał taki problem zawsze stanę p oTwojej stronie :wink: Ja tam sie niechcę z nim kłócić ale sam zaczął każdy widział. Ale ,żeby ubliżać odrazu to przesada ja na niego tak brzydko niesmialem powiedzieć.

Obrazek
Mark

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 21:16

Oj ! Juz nie badz koles taki pewny...zagralismy swietnie, ale gralismy tez u siebie... Poza tym nie bylo nikogo kto moglby nas zatrzymac tzn. np. Makelele...czy Concenciao ( ktory zszedl bo strach mowic jak gral...)... Nie wpadajmy ludki juz w euforie... bo final...dopiero sie rozegra, wiec wszystko moze sie zdarzyc, szczegolnie ze nie ma naszego playmakera-Nedveda...

Poza tym wdg. mnie Milan jest w optymalnej formie i jest w stanie powalczyc o zwyciestwo, wiec nie przesadzajmy, a dopingujmy i wspierajmy kiedy bedzie trzeba...chocby przed TV... Pamientajcie jaka linie pomocy ma Milan-juz nie wspominajac o defensywie, o ktorej moglby Real tylko marzyc... Meczu z Milanem boje sie bardziej niz spotkania z Realem...Pozostala tylko wiara !!...

PS. Faktycznie smoczku...troszke przesadzasz z wyrazaniem emocji... trzeba miec w koncu do sprawy jakis dystans...chyba jestes kibicem na poziome, nie ?

PZU AZS i "Stara Dama"...
Mark

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 21:27

Hm... Sory smoczku nie zauwazylem wypowiedzi leadera na tej stronie... Heh...widac zwykly burak...ale...ty tez mu powiedziales sporo zeczy, ktorych na pewno nie powinienes...takze zwiazanych z kibicowaniem czy pszesadnym hurraoptymizmem...

PZU AZS i "Stara Dama"...
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 21:28

Oj, oj, oj!!!!! Co to ma być LeaddeR?! Ti_Amo do ciebie z sercem a ty do niego z........ To tak jakby się na meczu pobili kibice Juve :? Mam nadzieję, że ci przejdzie, a jak nie.....cóż, nie każdy jest doskonały :D :-D :) A co do meczu - dziwi mnie wasz huraoptymizm. Juve grało z Milanem w tym sezonie 2 razy ( wyniki znacie ), a więc szanse oceniam 50%-50%. Milan jest teraz w dołku, ale Juve tez ostatnio nie grało aż tak porywająco, a na mecz z Realem się zmobilizowali. Ale mam nadzieję że będzie dobrze i ten finał zapisze się w pamięci każdemu kibicowi Juve ( oczywiście z powodu zwycięstwa Juve) :twisted:

Iver

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 21:35

Ej spokojnie chlopaki!!!! Przeciez jestescie w jednej rodzienie prawda?? Nie powinniscie sie tak na siebie naskakiwac!! Zreszta jak Dragon wyraza uczucia to nie trzeba tego wcale czytac!! Widac poprostu ze czlowiekowi naprawde zalezy na JUVE(zreszta chyba jak nam wszystkim) i podchodzi do sprawy bardzo emocjonalnie! Jak sie to komus nie podoba to nie musi tegio czytac!

a teraz do tematu:)
mecz z Mialanem bedzi ciezki ale damy rade! Co prawda Milan ma o wiele mocniejsza obrone niz Real ale o wiele slabsza sile ataku! wg mnie Nedveda w pomocy zastapi Del Piero a w ataku zagra Di Vaio razem z Treze! Ale cala sprawe zostawmy nowemu NAPOLEONOWI- LIPPIEMU!

Iver
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 22:13

No coz Leadder nie zachowales sie najlepiej. Powiedzialbym wrecz skandalicznie. Po pierwsze nie tolerujemy wyzywania sie na forum. Po drugie jesli masz cos do kogos i chcesz mu zwrocic uwage zrob to delikatniej.
Zolta kartka. Tyle moge powiedziec.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2003, 23:00

Najwazniejszy mecz w sezonie... Milan niezwykle grozny ale i my potrafimy kopac pilke... WIERZE MOCNO W ZWYCIESTWO I W TO, ZE WYGRAMY DLA PAVLA ( JAK MI GO SZKODA !!! ) !!! PAVEL - TRZYMAJ SIE !!

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2003, 13:33

Martin pisze:No coz Leadder nie zachowales sie najlepiej. Powiedzialbym wrecz skandalicznie. Po pierwsze nie tolerujemy wyzywania sie na forum. Po drugie jesli masz cos do kogos i chcesz mu zwrocic uwage zrob to delikatniej.
Zolta kartka. Tyle moge powiedziec.
O brawo Martin nieto , żebym sie podlizywał ale postąpiłeś bardzo sprawiedliwie. Miło, że tak obiektywnie na to spojrzałeś. Ja 1 niezacząłem wszyscy widzieli, jak on słowa,,Jezu, Boże'' traktuje jak jęczenie to dziwne? Ladder chyba mam prawo cieszyć sie z sukcesu JUVE jeszcze po takim meczu z Realem. A pozatym to niepowiedziałem na Ciebie jakiegoś niecenzuralnego słowa a Ty powiedzialeś bardzo obraźliwe np:,,Szmato'' to już poniżej krytyki. Kończąć temat bo forum nie jest od wyzywania tylko, żeby wymieniać poglądy nasze rodzinne o JUVE i różnych rzeczach, mówię , że zawsze stanę do Ciebie z wyciągnietą ręką. Koniec tematu niezaśmiecamy forum. Jak coś masz to na priv. Jeszcze raz dzięki Martin za interwęcję w tej sprawie.

Teraz o meczu. No sam G.Gattuso powiedział, że bardzo sie nas boi. Stwierdził ,ze JUVE w lidze pokazało na co ich stać i że JUVE jest faworytem w ty meczu finałowym :? A JUVE tak nielubi grać w roli faworyta :? Ale co tam takie przesądy teraz jest inne JUVE niż tamto z fianłów'97 i '98 i napewno niepozwolmy odebrać sobie tego najcenniejszego trofeum w Europie.

Obrazek
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2003, 14:48

Ludzie troche pokory!! POKORA!!!! Jeszcze nie wygralismy a wy juz sie cieszycie! Uwierzcie mi ze tzreba byc skormnym by zostac wynagrodzonym!! Mozemy wierzyc w wygrana ale nie mozemy byc tego pewni!!

Slay

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2003, 17:59

Milan wygra 2:0...

-----------
Slay
Zablokowany