Blamaż Amiki w Pucharze UEFA

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 20:40

No tak Burkhard, Dembinski i Kryszałowicz zagrali jeszcze w miare....
Mnie oprócz tych wyników martwi jeszcze inny fakt...
Bardzo mi sie podoba, że w Amice stawiają na młodzież, martwi mnie jednak jak ta młodzież sie zaprezentowała...
ROzumiem brak ogrania i doświadczenia, ale brak ambicji, waleczności i walki..?
Poza tym jak oni chcą się wypromować dalej, skoro graja jak..... :evil:
Bracia Burkhardt to za mało...
Podobnie zreszta jest z Milą, qrcze dlaczego w Polsce jak ma sie tyle lat to jest się ciągle obiecującym sie młodym zawodnikiem.... ?
W innych krajach jak ktos ma talent to gra juz w swoim zespole pierwsze skrzypce, a nawet w najlepszych drużynach debiutuja teraz 17-latki ( vide Arsenal )
Tym bardziej smuci postawa naszych, wątpie czy cokolwiek wynieśli z tej lekcji i trudno o optymizm, że za rok będzie lepiej...
Występ Amici w fazie grupowej można porównać do osiągnieć Dinama Tibilisi.... :?

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 20:55

KOMPROTMITACJA !!! Nie mówie o AZ Aalkmar ,Glazgow Rangers i Auxerre ale z Grazerem to powinni wygraćconajmniej 2-0 same porażki trudno Wisła by napewno sięlepiej zaprezentowała w tej grupie myśle że poszło by im tak Auxerre 1-1 Glazgow 1-2 AZ 2-0 Grazer 4-1 ale cóż wkońcu to Amica pokazała że najlepiej zagrałą w Europejskich Pucharach

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 22:18

Blamaż, wstyd, nędza !!!
Chyba nie tego oczekiwaliśmy od Amiki. Zawodnik meczu to pezapelacyjnie Burkhard.
Kiedyś słyszałem w Tv powiedzenie "Polska piłka kuleje"
Nie dziwię się.
No coment.

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2004, 22:25

Pelson pisze:KOMPROTMITACJA !!! Nie mówie o AZ Aalkmar ,Glazgow Rangers i Auxerre ale z Grazerem to powinni wygraćconajmniej 2-0 same porażki trudno Wisła by napewno sięlepiej zaprezentowała w tej grupie myśle że poszło by im tak Auxerre 1-1 Glazgow 1-2 AZ 2-0 Grazer 4-1 ale cóż wkońcu to Amica pokazała że najlepiej zagrałą w Europejskich Pucharach
To nie jest kompromitacja - taki jest stan polskiej piłki na dziś.
Śmiem wątpić czy Wisła by wygrała z Aalkmar. Na dziś Holendrzy stworzyli świetny zespół ,znaczącą siłę w Eredivisie.

Aha ,zauważcie to iż Auxerre promuję więcej talentów niż cała Polska piłka chyba dziś. To jest zastraszające. Młodzieży się nie szkoli ,wszyscy liczą ,że oni wyrosną nagle jak na uprawie i będą swobodnie ich zbierać jak ziemniaki. Nawet jeśli taki ktoś się znajdzie to jego talent jest marnowany. Polska jest najlepszym przykładem na to jak z młodego prosperującego piłkarza zrobić przeciętnego grajka. Nie umiemy wyszkolić do końca jakiegoś juniora. Moim zdaniem powinniśmy stawiać większy nacisk na szkółki młodzieżowe ,PZPN powinien dać na to dotację ,
bo chyba nikt mi nie zaprzeczy ,że w 38 mln kraju (w którym piłka nożna jest sportem numer 1) nie znajdzie się kilku juniorów ,którzy mają zadatki na klasowych graczy.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2004, 21:28

Oto moja wypowiedz z tematu o losowaniu grup Pucharu UEFA:
Grupa F: Glasgow Rangers, Auxerre, Grazer AK, Amica Wronki, AZ Alkmaar

Moim zdaniem nie jest tak zle Z jakims tam Grazer i Alkmaar powinnismy wygrac..... no a z Auxerre i Glasgow u siebie mozna liczyc na cud i wywalczyc remis Ogolnie mogli trafic o wiele gorzej. Zreszta dla Amicki to i tak jest sukces i wielka kasa !!!!!!!
:lol: No jak widac troszke sie przeliczylem :? A moze troche nie docenilem Grazeru i Alkmaaru :?

Amica zagrala we wszystkich spotkaniach fatalnie, tragicznie..... zenujaca, no po prostu brak slow !!!!!!! To odzwierciedla niestety poziom naszej pilki !!!!!!! Dno totalne.....
Oby juz nigdy taki nasz slabiutki klub nie dostal sie do Europejskich Pucharow bo dzieki nim mozemy sie tylko wstydzic !!!!!!

ODPOWIEDZ