Juventus 2-1 Lazio
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dokładnie. Też chcialem o tym wspomnieć.BIANCONERI pisze:Nie można jednak zapominać,iż zawodnicy Juve po ostatnim meczu z Interem także są rozdrażnieni co z kolei nie wróży dobrze Rzymianom
Ja jednak do meczu podchodze bardziej optymistycznie, Milan nie zwalnia tempa, musimy kontrolować sytuację w tabeli. Nie możemy sobie pozwolić na stratę pkt. z Lazio, ktore jest w dołku, w dodatku grając u siebie. Już w tamtym seoznie Rzymianie nam pokazali, czas na rewanż :twisted: Myślę, że poradizmy sobie i zainkasujemy kolejne 3pkt. Jak wspomnial kolega laziale, piłkarze ze stolicy Włoch będą podmęczeni czwartową potyczą w Gracji. A jak wiemy nie mają oni już tak silnej i szerokiej ekipy, jak chociażby sezon temu.
Tak wiec liczy się tylko wygrana, mam nadzieję, że więcej niż jednym, golem, no ale..
Mamy teraz 3 ciężkie mecze, po których będzie przerwa świąteczna.
JUVE - Lazio
Bologna - JUVE
Parma - Milan
Milan - Fiorentina
i tuż przed świętami klasyk na Delle Alpi z Milanem. Musimy utrzymać prowadzenie, a nwet powiększyc przewagę punktową :twisted:

- Rybeq
- Juventino
naziole nie maja juz fiore wiec chyba bramki nie stracimy
lazuchy zawsze sprawiaja nam problemy, tak bedzie i tym razem.
jednak sklad mamy o klase lepszy dlatego wygramy.
lazuchy zawsze sprawiaja nam problemy, tak bedzie i tym razem.
jednak sklad mamy o klase lepszy dlatego wygramy.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- baker
- Milanista
Serio uwazasz ze walka o scudetto rozegra sie miedzy Juve i Interem ?Pelson pisze: Lazio z takagra praktycznie nie ma co sie palić na Scudetto myślę że walka rozstżygnie sie pomiędzy Juve a Interem
Co do meczu Juve - Lazio, to po Rzymianach nie spodziewam sie wiele. Tym wieksza jednak bedzie moja radosc, gdy zdolaja wywiezc z Turynu choc jeden punkt.
Nie spodziewam sie tez wielkiego meczu. Oba zespoly bazuja na przygotowaniu fizycznym i wybieganiu. Juve jednak bedzie swiezsze, bo Lazio gra w tygodniu ciezki mecz w PUEFA. Stawiam na wynik 2-1 Juve.
" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
- Bany_DG
- Juventino
Oj nie ładnie zmieniac/przekrecac nazwy klubów to chyba niezgodne z regulaminem :?Rybeq pisze:lazuchy zawsze sprawiaja nam problemy
Ok, wcale nic nie mówiłem
Rada do Capello:Rób wiecej zmian
Obstawiam 2:1 Gole Alex z Wolnego i Alex z wapna dla Lazio Di Canio
- Wessal
- Juventino
No Bianconerich czeka kolejne ważne spotkanie. Niby mamy troszke przewagi ale trzeba to zwiększyć. Z Lazio trzeba koniecznie wygrać. Trudny przeciwnik ciężko się będzie grało ale trzeba wygrać żeby mieć dużo więcej przewagi. Ostatni mecz graliśmy chyba w PW i zremisowaliśmy. Pamiętam 2-0 było dla nas i Lazio dobrowadziło do remisu. Ach... jak to wyglądało... Myślę, że po bardzo trudnym meczu odniesiemy zwycięstwo 2:1.
- darel
- Juventino
Kolejne spotkanie z serii tych najważniejszych.
Jeśli marzy sie o Scudetto to trzeba wygrywać nie tylko ze średniakami, ale także z najlepszymi. Własnie w tym spotkaniu Juve musi udowodnic swoją forme i zainkasować 3 pkt. Chociaż Lazio nie znajduje sie w szczytowej formie, to Trzeba pamietać, że Lazio to zawsze Lazio i nigdy nie należy go lekceważyć. Trzeba podejść skoncentrowanym na 100% i poprostu wygrać.
Przy stracie punktów nasza przewaga nad Milanem mogłaby niebezpiecznie stopnieć, tka więc liczy sie tylko zwyciestwo.
Bardzo dobrze, że wraca Alex. Licze na jego udany wystep i bramke - kto wie, może nawet podobną do tej z sezonu 2000/2001 - właśnie z meczu z Lazio.
P.S. - wyniku tamtego meczu wole nie wspominać, ale brameczka Del Piero przedniej urody.
Jeśli marzy sie o Scudetto to trzeba wygrywać nie tylko ze średniakami, ale także z najlepszymi. Własnie w tym spotkaniu Juve musi udowodnic swoją forme i zainkasować 3 pkt. Chociaż Lazio nie znajduje sie w szczytowej formie, to Trzeba pamietać, że Lazio to zawsze Lazio i nigdy nie należy go lekceważyć. Trzeba podejść skoncentrowanym na 100% i poprostu wygrać.
Przy stracie punktów nasza przewaga nad Milanem mogłaby niebezpiecznie stopnieć, tka więc liczy sie tylko zwyciestwo.
Bardzo dobrze, że wraca Alex. Licze na jego udany wystep i bramke - kto wie, może nawet podobną do tej z sezonu 2000/2001 - właśnie z meczu z Lazio.
P.S. - wyniku tamtego meczu wole nie wspominać, ale brameczka Del Piero przedniej urody.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- bblackk
- Juventino
Juve po wstydliwym remisie z Interem, nie pozostaje nic nnego niż zrehabilitowanie się wygraniem w meczu z Lazio, które choć nie jest już tak silne jak kiedyś to i tak może napsuć wiele krwi, o czym Juventus się przekonał, choćby w finale PW. Prawdopodobie od 1' zobaczymy Del Piero i w nim pokładam nadzieję na dobry występ i strzelenie przynajmniej jednej bramki
Obstawiam 3-0 po niezbyt ekscytującym widowisku.

- Łucja
- Juventino
Capello się z Tobą zgadza, przeprasza i obiecuje popraweJuventin pisze:Rada do Capello:Rób wiecej zmian
Obstawiam 2:1 Gole Alex z Wolnego i Alex z wapna dla Lazio Di Canio
A co do meczu to Juve wygra to pewne, kwestia jest ile ja stawiam na 2-0, bo z obroną juve i napadem Lazio nie ma co liczyc na golach z ich strony.
A teraz apel: Wie ktoś gdzie będzie ten mecz w tv (zagraniczne stacje)??
- paweł (neo)
- Juventino
Ważny i ciezki mecz.ZAwdonicy Juve sa troche rozdrażnieni remisem wygranego praktycznie meczu.Wiec mysle ze wpadnie troche bramek..Mam nadzieje ze choc jedna wiecej niz Lazio.Obstawiam wynik 2-0 dla JUve .Zlatan sie moze rozstrzela<killer>
- Wojtom
- Juventino
Naszego "kata" z Lazio naszczescie juz nie bedzie, bo Fiore odszedl do Valencii, i bardzo dobrze dla nas, bo On zawsze mial na nas sposob. Mam nadzieje, ze nasi pilkarze pokaza cos porzadnego po tym rozluznieniu z Interem, i ze postarają sie nie stracic bramki w tym meczu. Ten mecz poprostu trzeba wygrac, jak i kolejny z Bologną, licząc na potkniecie Milanu z Fiora, tuz przed klasykiem Juve-Milan, na ktory mam nadzieje, wszyscy bedą zdrowi.
Wyniku nie bede obstawial, chce poprostu zeby Juve ten mecz wygralo.
Forza Juve. 8)
Wyniku nie bede obstawial, chce poprostu zeby Juve ten mecz wygralo.
Forza Juve. 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
''Do meczu z Milanem musimy mieć maksymalną możliwą przewagę. Plan minimum to utrzymać różnicę czterech punktów, a jeżeli będzie możliwość, to powiększyć ją. Wszystko zależy od nas, musimy wygrać z Lazio i Bologną."
Te słowa Zambrotty idealnie określają sytuację, jak nas czeka w niedalekiej przyszłości.
Dziś Milan wygrał 2-1 z Parmą (szlag mnie trafił, 82, i 89 minuta :evil: ) niechcę mówić, że na farta, bo nie wiem, ale minuty... :evil: Tak więc jesteśmy jutro skazani na wygraną. Musimy kontrolować przewagę i powiększać jesli rywal pozwoli.
P.S Co Inter się obudził :roll: 8)
Te słowa Zambrotty idealnie określają sytuację, jak nas czeka w niedalekiej przyszłości.
Dziś Milan wygrał 2-1 z Parmą (szlag mnie trafił, 82, i 89 minuta :evil: ) niechcę mówić, że na farta, bo nie wiem, ale minuty... :evil: Tak więc jesteśmy jutro skazani na wygraną. Musimy kontrolować przewagę i powiększać jesli rywal pozwoli.
P.S Co Inter się obudził :roll: 8)

- _Jah
- Juventino
Postawa Interu tylko potwierdziła moje zeszłotygodniowe obawy. Oni, dzięki temu remisowi, wkroczyli na właściwą drogę. Szkoda, że w znacznym stopniu, zawdzięczają to.. Nam.
Bardzo liczyłem na chociażby remis Parmy z Milanem. Niestety, szlak by to trafił. Jak pech to pech. Gracze Parmy dokonali niebywałej sztuki, stracili 2 gole w ostatnich 10 minutach. Jednym słowem: żenada.
Znowu musimy liczyć tylko na siebie. Może to dobrze? na pewno nie do końca, ale niestety jest jak jest. Musimy się z tym pogodzić, a przede wszystkim musimy jutro wygrać. Dzisiejsze wyniki z pewnością nam nie pomoga w odpowiednim przygotowaniu mentalnym do jutrzejszego pojedynku. Dlaczego? ano dlatego, że stoimy pod ogromną presją. Jeszcze nie tak dawno mieliśmy spokojną przewagę, a tu proszę: jutrzejsza wpadka przybliża nas do Milanu drastycznie. Nie ma tak łatwo, rozgrywka się dopiero zaczyna. Skończył się okres łatwych meczy, zaczął się 'bal'. Mediolan jest twardy, a my? jutro czeka nas prawdziwa próba. Lazio, bla bla.. Lazio to Lazio - zawsze było mocne, szczególnie w pojedynkach z Nami. Zawodnicy, którzy wychodzą w biało-błękitnych koszulkach znają swoją wartość i nie zlekną się przed utytułowanym rywalem. Dadzą z siebie wszystko, aby kolejny raz, utrzeć nosa Juve. Jestem o tym przekonany. Na nas ciąży ogromna presja. Będzie to najtrudniejszy mecz z dotychczasowych w tym sezonie. Trudniejszy niż ten, który odbyl się na tym przeklętym San Siro. Boję się.
Boże. Pomóż.. !
Bardzo liczyłem na chociażby remis Parmy z Milanem. Niestety, szlak by to trafił. Jak pech to pech. Gracze Parmy dokonali niebywałej sztuki, stracili 2 gole w ostatnich 10 minutach. Jednym słowem: żenada.
Znowu musimy liczyć tylko na siebie. Może to dobrze? na pewno nie do końca, ale niestety jest jak jest. Musimy się z tym pogodzić, a przede wszystkim musimy jutro wygrać. Dzisiejsze wyniki z pewnością nam nie pomoga w odpowiednim przygotowaniu mentalnym do jutrzejszego pojedynku. Dlaczego? ano dlatego, że stoimy pod ogromną presją. Jeszcze nie tak dawno mieliśmy spokojną przewagę, a tu proszę: jutrzejsza wpadka przybliża nas do Milanu drastycznie. Nie ma tak łatwo, rozgrywka się dopiero zaczyna. Skończył się okres łatwych meczy, zaczął się 'bal'. Mediolan jest twardy, a my? jutro czeka nas prawdziwa próba. Lazio, bla bla.. Lazio to Lazio - zawsze było mocne, szczególnie w pojedynkach z Nami. Zawodnicy, którzy wychodzą w biało-błękitnych koszulkach znają swoją wartość i nie zlekną się przed utytułowanym rywalem. Dadzą z siebie wszystko, aby kolejny raz, utrzeć nosa Juve. Jestem o tym przekonany. Na nas ciąży ogromna presja. Będzie to najtrudniejszy mecz z dotychczasowych w tym sezonie. Trudniejszy niż ten, który odbyl się na tym przeklętym San Siro. Boję się.
Boże. Pomóż.. !
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Marcin_FCJ
- Juventino
Niestety moje przeczucia nie są najlepsze 
Boje się że będzie remis i przewaga nad Milanem będzie wynosić 2 pkt... A to było by już bardzo mało.. Licze jutro szczególnie na Alexa Del Piero.. Trochę przeżyłem dziś te zwycięstwo Milanu bo już liczyłem na ten remis i doliczałem Milanowi Max 1 pkt.. Nie ma jednak co się martwić i oglądać na innych... To Milan musi czekać na nasze błędy a ja wierze że jesteśmy w stanie ich uniknąć. Typuje wynik 1-1 z Lazio
Choć chciałbym inaczej..

Boje się że będzie remis i przewaga nad Milanem będzie wynosić 2 pkt... A to było by już bardzo mało.. Licze jutro szczególnie na Alexa Del Piero.. Trochę przeżyłem dziś te zwycięstwo Milanu bo już liczyłem na ten remis i doliczałem Milanowi Max 1 pkt.. Nie ma jednak co się martwić i oglądać na innych... To Milan musi czekać na nasze błędy a ja wierze że jesteśmy w stanie ich uniknąć. Typuje wynik 1-1 z Lazio

- suchy_acm
- Milanista
mam nadzieje, ze dzis wieczorem Lazio pokusi sie o niespodzianke w Turynie. wprawdzie w tabeli Juve nad Rzymianami ma olbrzymia przewage, ale to moze nie miec znaczenia. tak samo jak wczorajszy mecz Milanu z Parma. Parma pomimo powaznego oslabienia postawila trudne warunki i losy spotkania wazyly sie do samego konca.
Juventus jest teraz pod presja bo jesli nie uda sie wygrac to przewaga nad Milanem stopnieje do dwoch, a byc moze nawet - wersja bardzo optymistyczna - do jednego punktu. a to w obliczu zblizajacego sie wielkimi krokami meczu na szczycie moze miec fatalne skutki.
kierujac sie rozumem postawilbym jednak, ze Juventus odeprze atak Milanu i zachowa nad swym najgrozniejszym rywalem bezpieczna (jak na razie) przewage w tabeli...
Juventus jest teraz pod presja bo jesli nie uda sie wygrac to przewaga nad Milanem stopnieje do dwoch, a byc moze nawet - wersja bardzo optymistyczna - do jednego punktu. a to w obliczu zblizajacego sie wielkimi krokami meczu na szczycie moze miec fatalne skutki.
kierujac sie rozumem postawilbym jednak, ze Juventus odeprze atak Milanu i zachowa nad swym najgrozniejszym rywalem bezpieczna (jak na razie) przewage w tabeli...
1993... czerwono-czarne barwy przesłoniły mi cały świat...
Jedno Życie, Jedna Miłość, Milan na zawsze w moim sercu!!!
Jedno Życie, Jedna Miłość, Milan na zawsze w moim sercu!!!