Co daje Wam siłę ?
- M.
- Juventino
Dla mnie najlepsza jest piłka nożna :-D . Kiedy mam dobry humor i wtedy gdy go nie mam świetna jest gra w piłkę. Nic tak nie pozwala człowiekowi się odprężyć i zapomnieć o całym świecie jak piłka 8) . A tak poza tym gdy mam doła lubię pokrzyczeć, coś zniszczyć (ale nie coś czego będę potem żałował
) oraz poprzeklinać 
:roll:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No ładnie a_gu_nia, ladnie :-D
Wciągneliście mnie w ten temat
Co robię jak mam doła...? Przede wszystkim przyjaciel, przyjaciel i jeszcze raz przyjaciel! Mam szczęscie, iż mam tego jedynego, do tego mieszkamy drzwi w drzwi. Jestem zdania, że ciezko jest chyba żyć bez przyjaciela, przynajmniej w moim odczuciu.
Napewno słucham muzyki adekwatnej do sytuacji. Jest w czym wybierać
Są to raczej kawalki wolne, ulubione, przy których przeżywam chwile refleksji to: ,,Don't Cry'' GN'R, ,,Toy Soldier'' Martika, ,,Listen to Your Heart'' Roxette , ,,Bed Of roses'' Bon Jovi, ,,Wind of Change i Send Me An Angel'' Scorpions czy ,,Mała wojna'' Lady Pank, przy okazji polecam 8) Zaś jesli chcę odreagować zle samopoczucie to coś mocniejszego 8)
Czasem też lubię samotność ale to w szczególnych wypadkach...
Ponadto to biorę pilkę i sam idę pograć, złe moce odchodzą gdy robi się coś co się kocha 8) Pozatym z pilką rozstaje sie góra na 2 dni więc wiadomo :-D To sprawia mi przeogromną radość, ale to już inna historia.
To chyba tyle. Najlepiej to nie mieć w ogóle zmartwień, no ale to nierealne, niestety
Wciągneliście mnie w ten temat

Co robię jak mam doła...? Przede wszystkim przyjaciel, przyjaciel i jeszcze raz przyjaciel! Mam szczęscie, iż mam tego jedynego, do tego mieszkamy drzwi w drzwi. Jestem zdania, że ciezko jest chyba żyć bez przyjaciela, przynajmniej w moim odczuciu.
Napewno słucham muzyki adekwatnej do sytuacji. Jest w czym wybierać

Czasem też lubię samotność ale to w szczególnych wypadkach...
Ponadto to biorę pilkę i sam idę pograć, złe moce odchodzą gdy robi się coś co się kocha 8) Pozatym z pilką rozstaje sie góra na 2 dni więc wiadomo :-D To sprawia mi przeogromną radość, ale to już inna historia.
To chyba tyle. Najlepiej to nie mieć w ogóle zmartwień, no ale to nierealne, niestety

- Mania
- Juventino
Nie no...zartujesz...? A ja caly czas myslalam...A niech- ok, rzucam palenie, w trybie natychmiastowymAga , papierosy są niezdrowe

Agnieszka
- Manifestos
- Juventino
moje sposoby: skun, haszysz, bumbermool, posse, ubot ze sokiem, białe półwytrawne (rumuńskie, niemieckie, hiszpańskie, moze byc francuskie), seroxat, zoloft, haszkuki, piegsy, mellow toolies, w.p., bomblowy kisiel;)
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Mania
- Juventino
Tylko bez takich, blagam :evil: Jakos lagodzenie dolow dragami wydaje mi sie strasznie zalosne... Bo to na dluzsza mete nic nie daje. Zreszta, moge mowic wszystko a i tak Cie nie przekonam. Hmm...ja przez to wszystko przechodzilam, wiem o czym mowie :? I mam nadzieje ze jakos, kiedys, cos zrobi na Tobie wrazenie i sie mniej wiecej opamietasz...moje sposoby: skun, haszysz, bumbermool, posse, ubot ze sokiem, białe półwytrawne (rumuńskie, niemieckie, hiszpańskie, moze byc francuskie), seroxat, zoloft, haszkuki, piegsy, mellow toolies, w.p., bomblowy kisiel;)
Cholera, ale dola zalapalam dzis :? I sama w domu siedze- nikt sie nie usmiecha

Agnieszka
- Jamal_TH
- Juventino
Ja trzymam się niewiele lepiej Aga... Siedzę sobie i słucham świeżo ściągniętej piosenki ,, Don't Cry '' , ściągam następne te co Dragon napisał , na razie coraz lepiej
pomyśl sobie , że po tym sezonie Juve będzie najlepsze w Europie a niedługo na świecie...
Co do dragów .... Kein Kommentar ((-; no ale trzeba szanować zdanie innych , niekoniecznie się z nim zgadzając...
Pozdro dla zdoŁowanych
,,Carpe Diem'' , nie marnujcie czasu na smutek... Nie warto ! ( Może czasem :roll: )
hy

Co do dragów .... Kein Kommentar ((-; no ale trzeba szanować zdanie innych , niekoniecznie się z nim zgadzając...
Pozdro dla zdoŁowanych

Go hard, or go home.
- Mania
- Juventino
Heh a ja caly czas "Forget her"...plus "I don't wanna know" M. Winansa...I jakos mi lepiej nie jest- poczekamy, zobaczymy...Ja trzymam się niewiele lepiej Aga... Siedzę sobie i słucham świeżo ściągniętej piosenki ,, Don't Cry '' , ściągam następne te co Dragon napisał , na razie coraz lepiej pomyśl sobie , że po tym sezonie Juve będzie najlepsze w Europie a niedługo na świecie...
Pozdro dla zdoŁowanych ,,Carpe Diem'' , nie marnujcie czasu na smutek... Nie warto ! ( Może czasem ) hy
A wracajac do tych cholernych dragow... Jedno czego naprawde zaluje- ze kazdy musi uczyc sie na wlasnych bledach, nikogo nie przekonaja cudze... Mimo ze bardzo chcialoby sie pomoc

"Czlowiek inteligentny uczy sie na wlasnych bledach, czlowiek bardzo inteligentny- na cudzych. A czlowiek genialny? Nie popelnia bledow..."
Kto to powiedzial, wiecie moze? Btw: ten genialny musial chyba najpierw nauczyc sie jak nie popelniac bledow...Nauczyl sie na swoich czy na cudzych

Agnieszka
- Jamal_TH
- Juventino
Oj chyba mamy na forum 6000 optymistów bez dołów
, no chyba , że komuś nie podoba się temat to nie pisze... Ale z chęcią bym poczytał , jakie inni mają sposoby na doły itp.Tytuły piosenek , filmów , konkrety jakieś...
A terazzz ,, Listeeen to your heeeaaaaarrtttt ''
yazdaaa

A terazzz ,, Listeeen to your heeeaaaaarrtttt ''

Go hard, or go home.
- TrInItY
- Juventino
ogolnie to jestem optymistką ale jak mnie dopadnie to koniec...(nigdy nie zapomnie miny chemicy :twisted: )a zeby sobie poprawic humor to oglądam sobie teledysk do 'il mio canto libero' tylko ze w efekcie jeszcze bardziej jestem wsciekla i chce mi sie ryczec wiec siadam na lozku (nie sciele wiec moge sie polozyc
) i rycze a potem stwierdzam ze inni maja gorzej i jest mi zal tych innych i wstaje do szkoly niewyspana i jestem z tego powodu wsciekla i musze odreagowac przy oglądaniu ostrego dyzuru(kiedys byl Macgyver :oops:
) albo kreskowek:
-ach ten andy
-dzieciaki z klasy 402
-blizniaki cramp
-kosmiczna rodzinka
i innych tylko bez przemocy :lol:
no i jestem juz zadowolona
...to taki skrotowy opis:D

-ach ten andy
-dzieciaki z klasy 402
-blizniaki cramp
-kosmiczna rodzinka
i innych tylko bez przemocy :lol:
no i jestem juz zadowolona
- Bany_DG
- Juventino
To ja moze nie bede sie rozpisywał tylko tak
Philadelfia:Wspaniała kreacja T.Hanksa film który ogladałem wielokrotnie ale zawsze uroniła mi sie łza
These are the days of our lives:Mój ukochany kawałek piosenka o przebytym zyciu o chwialach które juz nie wróca Zespół Queen z tego teledysku pochodzi mój avatar;Ostatni Teledysk Queen
Dziwny jest ten świat:Cos wspaniałego po prostu klasa
To były utwory które raczej pogłebiaja doła a teraz napisze co na poprawnie nie humoru
Chłopaki nie płaczą:Totalny polew klasa film
We are the champions:Utwór zawiera coś w sobie co daje chcec do wygrywania rzecz jasna Queen
Gała:Jak wyzej pisali nie bede sie powtarzał
I to raczej tyle mówiłem nie bede sie rozpisywał
Philadelfia:Wspaniała kreacja T.Hanksa film który ogladałem wielokrotnie ale zawsze uroniła mi sie łza
These are the days of our lives:Mój ukochany kawałek piosenka o przebytym zyciu o chwialach które juz nie wróca Zespół Queen z tego teledysku pochodzi mój avatar;Ostatni Teledysk Queen
Dziwny jest ten świat:Cos wspaniałego po prostu klasa
To były utwory które raczej pogłebiaja doła a teraz napisze co na poprawnie nie humoru
Chłopaki nie płaczą:Totalny polew klasa film
We are the champions:Utwór zawiera coś w sobie co daje chcec do wygrywania rzecz jasna Queen
Gała:Jak wyzej pisali nie bede sie powtarzał
I to raczej tyle mówiłem nie bede sie rozpisywał
- gosciu_Muranista
- Juventino
ja jak mam doła to idę na siłke się wyżyć to pomaga. A co do muzyki to włączam przede wszystkim hip hop np. Molesty stare kawałki i Borixona-a miało być tak pięknie i trwam w tym.
A co do filmów to oglądałem reagee na lodzie i anioły na boisku-jak dla mnie tylko regee na lodzie było fajne
A co do filmów to oglądałem reagee na lodzie i anioły na boisku-jak dla mnie tylko regee na lodzie było fajne
- Sting
- Juventino
Mi pomaga kawałek Queenu 'Don't Stop Me Now', kiedy tylko go słysze od razu chce sie żyć
. Co do filmów to jak mam dola to oglądam:
Indiana Jonse
To Właśnie Miłosć
Forest Gump
Nothing Hill
Ewentualnie spotykam sie z przyjaciółmi którzy zawsze mnie podniosą na duchu

Indiana Jonse
To Właśnie Miłosć
Forest Gump
Nothing Hill
Ewentualnie spotykam sie z przyjaciółmi którzy zawsze mnie podniosą na duchu

- Krupy
- Juventino
a propos filmow to zapewne widzialem wszystkie trzy ale nie pamietam dokladnie ... a co do tematu to staram sie nie przejmowac taka sytuacja po ktorej moglbym miec dola ale jak jua mam tego dola to slucham jakiejs muzyki przy ktorej moge sie wyzyc (szczegolnie bardzo glosno) np ostatnio jest to Lil Jon & The East Side Boyz (goraco polecam) albo jakiejs fajnej pozytywnej muzyki w stylu reggae

- Vincitore
- Juventino
No tak kiedy mam doła do ( Co jest bardzo często po szkole bo już myślę że będę musiał zakuwac
) Wpadam Do Kuchni i musze sie najeść! ale nie kromka z serem tylko coś konkretnego w tym czasie puszczam na fuula muzę!! Odpalam Kompa Wciskam na Sracza i jest wszystko GIT
:D