Francja 0-0 Polska

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2004, 23:03

No francja teraz wcale nie taka mocna zlote pokolenie odeszło ;d No stawiam 2:1 dla polski:D I kolejna piękna bramka krzynówka;d

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2004, 23:06

Nie spodziewam się wielkiego widowiska po meczu Francji z Polską.Po pierwsze jest to zaledwie mecz towarzyski,a po drugie spotkają się w nim drużyna przeciętna(Polska) i drużyna w przebudowie(Francja).Do niedawna praktycznie każdy kibic w Europie potrafił wskazać nazwiska francuskich gwiazdorów znajdujących się w kadrze narodowej,jednak z tamtej ekipy pozostało tylko kilku zawodników.Do tego dcochodzi konflikt nowego trenera Francji Domenecha i Roberta Pieresa,za którym to wstawili się jego koledzy klubowi czyli Vieira i Henry.Nie trzeba nikogo przekonywac jak ważną role w drużynie Francji odgrywają wymienieni piłkarze Arsenalu.Nie można jednak spisywac Francuzów na straty,kto wie może nowi gracze nadadzą tej drużynie swój styl i okaże się to dobrym rozwiązaniem.Na to jednak potrzeba czasu,a obecna Francja nie jest tak silna jak ta z 98 czy 2000 roku.A nasza drużyna?Cóż wspięła się na wyżyny swoich możliwości i pokonała przeciętne zespoły Austrii i Walii,zobaczymy,czy będzie nas stac na nawiązanie równorzędnej walki z "nową"drużyną Francji.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2004, 23:12

Ten mecz jest dla Zidana i to na niego będą się starać grać gracze reprezentacji Francji aby strzelił bramke. W Polsce gra Rasiak więc na pewno wygramy Szkoda, że Trezegol jest kontuzjowany bo fajnie można by było go zobaczyć z piłkarzamy Polski. Francja niestety to wygra.
Asta#8 --> chyba na playstation 2 w domu bo nie został na ten mecz powołany :D

A poza tym nie chciał bym patrzeć jak treze mija naszych obronców i osmiesza dudka - wyniknął by błąd w matriskie :D

mgk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 00:03

Mysle, ze Francja wygra tylko 2:1, poniewaz w ich reprezentacji nie dzieje sie ostatnio najlepiej. Poza tym powolany sklad nie jest zbyt silny.

JUVE !!!
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2004, 08:43

Ja sądze, że Polska ten mecz przegra 3-1, a bramke strzeli Krzynówek!!! niestety jeśli mam myć ptymista to polska jest o klase słabyszm zespołem od francji. Ciekawi meni jeszcze kto wybiegnie w pierwszym skladze Francji. Pewnie beda krecic naszymi obroncami.... :D

stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 02:48

BIANCONERI pisze:.A nasza drużyna?Cóż wspięła się na wyżyny swoich możliwości i pokonała przeciętne zespoły Austrii i Walii
a moze sie dopiero ropędzamy ?:)

Obrazek
Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 08:57

Cóż nie mam takiego optymizmu powiedzmy sobie szczerze Polska oprócz Krzynówka i Dudka jest słaba i nie licze na dobry rezultat ,a Francja na pewno będzie chciała wygrać i wygra 4 - 0, 4 - 1

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
WladeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2004, 13:21

Myslę, że spotkanie zakończy się wynikiem remisowym.
Ostanio dobrze nam się gra w meczach towarzyskich z wielkimi zespołami (oprócz Dani :D)
Myslę, że nasza obrona da sobie strzelić jedną bramkę, Krzynówek jak zawssze cos strzeli i będzie 1 do 1. :D

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 18:04

Mimo wielkiej roznicy w 'nazwie druzyn' mysle, ze Polska nie jest na straconej pozycji. To jest mecz towarzyski, wiec mozliwe, ze u Francuzow bedzie male rozluzowanie w zwiazku ze slabym przeciwnikiem ;) Francja nie bedzie w najsilniejszym skladzie - Polska wprost przeciwnie z Frankiem i Zurawiem na ataku. Silnych skrzydlach (krzynowek, Kosa) i dosc mocnym srodku. W obronie rowniez bez zmian w porownaniu do ostatnich meczy eliminacyjnych. Mysle, ze mecz bedzie bardzo dobry i nie skompromitujemy sie. Mozliwe, ze Francja ponowanie wygra 1-0, lub zdolamy strzelic bramke i bedzie 1-1.

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 18:13

Ja bym strasznie fest kcial zeby mecz zakonczyl sie wynikiem 2-0 dla Polski ale raczej w to watpie zeby byl taki wynik ale remis moze byc!!!

Obrazek
ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 18:33

Mysle ze Polska skorzysta na tym ze Francja jest w kryzysie i ... zremisuje 1-1 :wink:

we believe.
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 18:37

ja stawiam na 1-1. Francja pimimo, że teraz nie gra zbyt dobrze, nadal jest silnym zespołem. a Polacy, jeśli utrzymali formę od meczów eliminacyjnych, to tanio skóry nie sprzedadzą.

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 19:43

Francja to naprawdę wymagający przeciwnik. Napewno nie będzie łatwo.
Myślę, że "Franek" pokaże się z dobrej strony. mecz zakończy sie wynikiem 3:2 dla Polski. Barmki strzelą Krzynówek, i dwie Franek
FORZA POLSKA :!: :!: :!:

Mejgus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 19:55

jestem dobrej mysli obstawiam zwyciestwo polski. ten sklad ktory w tv pokazuja jest macny. najbardziej boje sie o lewa strone obrony. rzasa niee jest mocnym punktem. w meczach o punkty robil bledy. francuzi moga to wykorzystac. ale co stracimy to i tak odrobimy :-D :D

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2004, 20:38

Asta#8 pisze: W Polsce gra Rasiak więc na pewno wygramy :lol:
ale na pewno nie od pierwszej minuty bo Janas poszedł po rozum (albo kupił sobie gdzieś) i od pierwszej minuty atak Wisełki!!

3:2 dla Francji po ładnym emocjonującym meczu. A co nie można pomarzyć?? :twisted:

ODPOWIEDZ