Francja 0-0 Polska
- BIANCONERI
- Juventino

Nie spodziewam się wielkiego widowiska po meczu Francji z Polską.Po pierwsze jest to zaledwie mecz towarzyski,a po drugie spotkają się w nim drużyna przeciętna(Polska) i drużyna w przebudowie(Francja).Do niedawna praktycznie każdy kibic w Europie potrafił wskazać nazwiska francuskich gwiazdorów znajdujących się w kadrze narodowej,jednak z tamtej ekipy pozostało tylko kilku zawodników.Do tego dcochodzi konflikt nowego trenera Francji Domenecha i Roberta Pieresa,za którym to wstawili się jego koledzy klubowi czyli Vieira i Henry.Nie trzeba nikogo przekonywac jak ważną role w drużynie Francji odgrywają wymienieni piłkarze Arsenalu.Nie można jednak spisywac Francuzów na straty,kto wie może nowi gracze nadadzą tej drużynie swój styl i okaże się to dobrym rozwiązaniem.Na to jednak potrzeba czasu,a obecna Francja nie jest tak silna jak ta z 98 czy 2000 roku.A nasza drużyna?Cóż wspięła się na wyżyny swoich możliwości i pokonała przeciętne zespoły Austrii i Walii,zobaczymy,czy będzie nas stac na nawiązanie równorzędnej walki z "nową"drużyną Francji.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Łucja
- Juventino

Asta#8 --> chyba na playstation 2 w domu bo nie został na ten mecz powołanyTen mecz jest dla Zidana i to na niego będą się starać grać gracze reprezentacji Francji aby strzelił bramke. W Polsce gra Rasiak więc na pewno wygramy Szkoda, że Trezegol jest kontuzjowany bo fajnie można by było go zobaczyć z piłkarzamy Polski. Francja niestety to wygra.
A poza tym nie chciał bym patrzeć jak treze mija naszych obronców i osmiesza dudka - wyniknął by błąd w matriskie
- Andryk
- Juventino

Ja sądze, że Polska ten mecz przegra 3-1, a bramke strzeli Krzynówek!!! niestety jeśli mam myć ptymista to polska jest o klase słabyszm zespołem od francji. Ciekawi meni jeszcze kto wybiegnie w pierwszym skladze Francji. Pewnie beda krecic naszymi obroncami.... 
- Raffikki87
- Juventino

Cóż nie mam takiego optymizmu powiedzmy sobie szczerze Polska oprócz Krzynówka i Dudka jest słaba i nie licze na dobry rezultat ,a Francja na pewno będzie chciała wygrać i wygra 4 - 0, 4 - 1
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- WladeK
- Juventino

Myslę, że spotkanie zakończy się wynikiem remisowym.
Ostanio dobrze nam się gra w meczach towarzyskich z wielkimi zespołami (oprócz Dani
)
Myslę, że nasza obrona da sobie strzelić jedną bramkę, Krzynówek jak zawssze cos strzeli i będzie 1 do 1.
Ostanio dobrze nam się gra w meczach towarzyskich z wielkimi zespołami (oprócz Dani
Myslę, że nasza obrona da sobie strzelić jedną bramkę, Krzynówek jak zawssze cos strzeli i będzie 1 do 1.
- kouba
- Qualità Juventino

Mimo wielkiej roznicy w 'nazwie druzyn' mysle, ze Polska nie jest na straconej pozycji. To jest mecz towarzyski, wiec mozliwe, ze u Francuzow bedzie male rozluzowanie w zwiazku ze slabym przeciwnikiem
Francja nie bedzie w najsilniejszym skladzie - Polska wprost przeciwnie z Frankiem i Zurawiem na ataku. Silnych skrzydlach (krzynowek, Kosa) i dosc mocnym srodku. W obronie rowniez bez zmian w porownaniu do ostatnich meczy eliminacyjnych. Mysle, ze mecz bedzie bardzo dobry i nie skompromitujemy sie. Mozliwe, ze Francja ponowanie wygra 1-0, lub zdolamy strzelic bramke i bedzie 1-1.
- Szymek
- Juventino

Francja to naprawdę wymagający przeciwnik. Napewno nie będzie łatwo.
Myślę, że "Franek" pokaże się z dobrej strony. mecz zakończy sie wynikiem 3:2 dla Polski. Barmki strzelą Krzynówek, i dwie Franek
FORZA POLSKA :!: :!: :!:
Myślę, że "Franek" pokaże się z dobrej strony. mecz zakończy sie wynikiem 3:2 dla Polski. Barmki strzelą Krzynówek, i dwie Franek
FORZA POLSKA :!: :!: :!:
- Mejgus
- Juventino

jestem dobrej mysli obstawiam zwyciestwo polski. ten sklad ktory w tv pokazuja jest macny. najbardziej boje sie o lewa strone obrony. rzasa niee jest mocnym punktem. w meczach o punkty robil bledy. francuzi moga to wykorzystac. ale co stracimy to i tak odrobimy :-D 
- Supersonic
- Juventino

ale na pewno nie od pierwszej minuty bo Janas poszedł po rozum (albo kupił sobie gdzieś) i od pierwszej minuty atak Wisełki!!Asta#8 pisze: W Polsce gra Rasiak więc na pewno wygramy :lol:
3:2 dla Francji po ładnym emocjonującym meczu. A co nie można pomarzyć?? :twisted: