F.C JUVENTUS 1-0 Fiorentina
- Machnes
- Juventino
Wydaje mi się, że Nedved potrzebuje teraz czas na zregeneracje sił... Olivera będzie dużo bardziej przydatny niż Pavel... lepiej, żeby Czech odpoczoł i wrócił z nową energią...
Widać, że Alex jest w dobrej formie... Zlatan także... czyli atak jestem teraz spokojny... chciałbym aby Capello zrobił to co napisałem wcześniej o Nedvedzie
a także Blasi dał wczoraj plamę... szansa dla Taccha ?? Oby !! Co do obrony Pessotto musi się świetnie prezentować na treningach skoro ciągle dostaje szanse gry, zamiast Birrindellego... ale najlepiej by było jakby Zebina się wykurował :? Remis będzie dla mnie rozczarowaniem, ale wydaje mi się, że trzeba jeden mecz przegrać, aby potem móc wiele wygrywać
także czekamy na pokonanie Vilo :twisted:
FORZAJUVE

FORZAJUVE
- _Jah
- Juventino
bawią mnie niektóre wnioski, w których mowa jest o lekceważeniu, jako głównemu powodowi dla którego tracimy punkty. absolutna bzdura. w dzisiejszej piłce nie ma mowy o żadnym leceważeniu, zwłaszcza w przypadku Juventusu, który ze zrozumiłaych przyczyn, nie może sobie pozwolić na wpadki.
szykuje się bardzo ciężka przeprawa. przede wszystkim dlatego, że fiorentina jest w formie. a do meczu z nami przygotują się z pewnością w sposób wyjątkowy. dla nas mecz, który był w następstwie porażki, zawsze okazywał się trudny. niech tylko przypomnę poprzedni sezon, kiedy to po przegranej z interem mediolan 1-3, przegraliśmy z lazio na stadio olimpico 0:1. porażki zawsze nas bolały i po każdej z nich wszyscy spodziewali się skutecznego odwetu. dlatego proponowałbym ostrożność przed tym spotkaniem. nie możemy traktować tego pojedynku w kategoriach rewanżu za ten poprzedni, przegrany mecz. musimy grać dalej swoje a na ile okaże się to skuteczne? zobaczymy. świat nie może się zawalić z powodu jednego czy dwóch spotkań. nie mniej jednak nadeszła pora na zmiany i to jest dla nas czynnikiem najważniejszym. inaczej dojdę do wniosku, że wczorajsza porażka niczego nie nauczyła sira capello.
szykuje się bardzo ciężka przeprawa. przede wszystkim dlatego, że fiorentina jest w formie. a do meczu z nami przygotują się z pewnością w sposób wyjątkowy. dla nas mecz, który był w następstwie porażki, zawsze okazywał się trudny. niech tylko przypomnę poprzedni sezon, kiedy to po przegranej z interem mediolan 1-3, przegraliśmy z lazio na stadio olimpico 0:1. porażki zawsze nas bolały i po każdej z nich wszyscy spodziewali się skutecznego odwetu. dlatego proponowałbym ostrożność przed tym spotkaniem. nie możemy traktować tego pojedynku w kategoriach rewanżu za ten poprzedni, przegrany mecz. musimy grać dalej swoje a na ile okaże się to skuteczne? zobaczymy. świat nie może się zawalić z powodu jednego czy dwóch spotkań. nie mniej jednak nadeszła pora na zmiany i to jest dla nas czynnikiem najważniejszym. inaczej dojdę do wniosku, że wczorajsza porażka niczego nie nauczyła sira capello.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
To będzie bardzo trudno, ale tym razem rywal jest silniejszy niż Reggina i dlatego myślę że mamy dużo większe szanse na... wygranie tego spotkania, bo tego przeciwnika napewno nie zlekceważymy.
Stawiam 2-0 dla Juve
Stawiam 2-0 dla Juve
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Reggie
- Juventino
Juventus musi pokazać że ten mecz z (wiadomo kim) to był tylko wypadek przy pracy. A tym bardziej że chodzi tu o Fiorentinę, która darzy Starą Damę wielką nienawiścią, niech Juventus odpłaci się jej takim samym uczuciem i bezlitośnie rozjedzie. Napewno będzie trudno, bo to przecież mocna drużyna po letnich wzmocnieniach.
Viola się rozkręca, więc trzeba to zatrzymać i pokazać jej że nie ma dla niej miejsca w serie a. Niech wraca do okręgówki :!: :twisted:
Viola się rozkręca, więc trzeba to zatrzymać i pokazać jej że nie ma dla niej miejsca w serie a. Niech wraca do okręgówki :!: :twisted:
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Juventinha
- Qualità Juventina
jest wysoce bardzo malo prawdopodobne ze juve nie wygra tego meczu
z moich obliczen wynika ze prawdopodobienstwo to jest bliskie zeru 8) no jakos nie widze ze juve przegrywa dwa mecze pod rzad, jeszcze jakby bylo w jakims kryzysie to ja rozumiem, ale przeciez calkiem niezle nam idzie. i zlatan i alex sie rozstrzelali wiec teraz moga pokazac co potrafia w duecie
3 punkty o tyle istotne ze nie mozna roztrwonic przewagi bo zawsze lepiej takowa miec niz pozniej gonic. a zwyciestwo nam sie nalezy bo nie zasluzylismy na porazke z reggina :evil: dlatego tak czy inaczej mimo ze micci , enzo i chiellini beda chcieli sie pokazac ,to nasi juventini tez maja cos do udowodnienia. z reggina to byl tylko wypadek przy pracy przy duzym udziale czynnikow zewnetrznych 8)

- aleksander1986
- Juventino
Myślę że z Fiorentiną bedzie ciezko zlapala wiatr w żagle a jeszcze w dodatku remis z Interem pogrom Lecce.Mam nadzieje że Miccoli się nie zemści na swoich kolegach,choc nie tylko on jest tam grozny.Jednak mimo wszystko jestem pewien ze Juve pokona Fiorę 2 lub 3 do 0.Pozdro dla fanów Juve.Mecz Juve najprawdopodobniej bedzie transmitowany na Canal+ Sport w środę o 20.25.Tak wynika z programu na stronie www.canalplus.pl
- booyak
- Juventino
Moim zdaniem będzie to najtrudniejszy ligowy mecz jak dotąd w tym sezonie... W Violi gra wielu wspaniałych piłkarzy na czele z trójką naszych(?)... Piłkarze powinni całkowice zapomnieć o ostatniej porażce i do tego meczu podejść jak do każdego wcześniej... Będzie bardzo trudno jednak myśle że okażemy się lepsi... Wygramy jedną góra dwoma bramkami a gwiazdą wieczoru będzie Ibrahimovic.
★ ★ ★
- 2MAN
- Juventino
Licze na pewne 3 pkt. uważam że ta porażka z Regginą nie będzie miała żandego wpływy na gre Juve
Wygramy ... oby bez straty bramki
stawiam 3-1
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Wessal
- Juventino
Wydaje mi się, że ta porażka z Regginą tylko ich podbudowuje. Mimo porażki mamy te 4 punkty przewagi nad Milanem i miejmy nadzieję, że to się zwiększy. Mecz napewno będzie ciekawy. Mimo, że mecz z Violą będzie trudnym spotkanie powinniśmy wygrać. Obstawiam 1-0. Ciekawy jestem jak pokaże się Miccoli i Mareska. Pewnie będzie dla nich mecz bardzo trudny. Ciekawe też będzie czy Chellini zagra. Jeżeli Juventus prezgra ten mecz to widocznie zacznie się kolejna klęska. Oby tak się nie stało. Mecz chyba będzie w Turynie. Tak? Jeżeli tak to ciekawe ile kibiców się pojawi na tym meczu. Mam nadzieję, że się nie pozabijają 

- Andryk
- Juventino
Mam nadzieje, że chlopcy wreszcie pokaża na co ich stać bo za zła gre kasy nie powinni brac. :lol:
Mecz napewno trudny, ponieważ fiorentina to w tym sezonie bardzo trudny rywal. W ostatniej kolejce grali z interem i zremisowali. Mam nadzieje, ze na Sttadionie Delle Alpi bedzie widniał wynik 2-0 dla Bianconerich. Przyciwnika napewno nie zlekceważymy tak jak Reggine bo kompromitacja bedzie gwarantowana.
Licze w tym meczu na Zlatana i Nedveda!!!
Mecz napewno trudny, ponieważ fiorentina to w tym sezonie bardzo trudny rywal. W ostatniej kolejce grali z interem i zremisowali. Mam nadzieje, ze na Sttadionie Delle Alpi bedzie widniał wynik 2-0 dla Bianconerich. Przyciwnika napewno nie zlekceważymy tak jak Reggine bo kompromitacja bedzie gwarantowana.
- lukask1
- Juventino
Powinniscmy ten mecz wygrac,choc bedzie ciezko napewno byli gracze Juve beda chcieli pokazac sie z jak najlepszej strony przewiduje wynik 2-1 dla Juve a to co powiedzial Miccoli :
"Mecz przeciwko Juventusowi będzie dla mnie szczególny" - twierdzi Miccoli - "Zdążyłem się już jednak przywiązać do Fiorentiny i nie tęsknię za bianconerimi. Chcielibyśmy wrócić z pozytywnym rezultatem. Juventus dokonał dobrych transferów, a do tego kieruje nim utalentowany trener, ale przewiduję, że wygramy 2-1".
Źródło : http://juve.pl/?nid=1218
"Mecz przeciwko Juventusowi będzie dla mnie szczególny" - twierdzi Miccoli - "Zdążyłem się już jednak przywiązać do Fiorentiny i nie tęsknię za bianconerimi. Chcielibyśmy wrócić z pozytywnym rezultatem. Juventus dokonał dobrych transferów, a do tego kieruje nim utalentowany trener, ale przewiduję, że wygramy 2-1".
Źródło : http://juve.pl/?nid=1218
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Fiorentina pnie się w górę tabeli i najwyższy czas ich proche powstrzymać. Nie widze innej możliwości jak tylko wygrana. Po porażce z Regginą Bianconeri muszą zdobyl trzy punktu. Tymbardziej, ze grają na własnym boisku. Milan tylko czeka na kolejne potknięcie. Mam nadzieje, że Juventus wyciągnie wnioski z przegranego meczu i wygra z Fiorentiną prezentując przy tym dobry futbol. Co do wyniku to stawiam 2-0 dla nas.
Miccoli nawet zapowiedział, ze strzeli nam bramke lobując Buffona :lol:
to źle ci się wydawałomleko pisze:to Miccoli nie ma kontuzji?? bo mi sie wydawalo ze sie nabawil jakiegos bardzo groznego urazu?? :?
- Wojtom
- Juventino
Taa... A jak juz przelobuje, to niech zrobi dwa salta do tyłu i niech sie zakręci na głowie ...UlTrAs pisze:Miccoli nawet zapowiedział, ze strzeli nam bramke lobując Buffona :lol:
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.