Roma wyrzuciła z kadry Cassano!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2004, 11:09

Nie dziwie sie ze go z kadry odsuneli.
Jędruś pisze:
paku pisze:On nie ma respektu wobec kolegów z drużyny, trenera i prezydenta klubu.Dla mnie jest to okazja do pozyskania tego gracza, Moggi staraj się !!
Dlatego też nie chcem tego piłkarza w Turynie.Boję się, że Cassano może niepotrzebnie zepsuć atmosfere w drużynie, tak jak to zrobił w Romie :? .
No ja mam takie samo zdanie. Cassano to rozbujnik, buntownik i nieodpowiedzialny dzieciak !!!!!!
Tak jak juz to mowilem wiele razy: gosc ma talent ale NIE CHCE GO W JUVE !!!!! Modle sie o to zeby Moggi go nie kupil !!!!!!!
Takie jest moje zdanie na ten temat i widze ze duzo osob tez go nie chce.....

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2004, 13:04

Z przyjściem do Juve Zlatana też wiązało sie pewne ryzyko. Ale zobaczył że w Juve nie jest jedyną gwiazdą i trener w każdej chwili może posadzić go na ławie. Uważam że podobnie jest w przypadku Cassano. On myśli że w Romie jest Bogiem, że bez niego Roma nie wygra żadnego meczu. A ludzie odpowiedzialni za Romę traktują gą jak porcelanową figurkę a on korzystając z sytuacji rozrabia! Cassano musi odejśc z Romy. Mu potrzebny jest człowiek z twardą ręką, który pokaże mu że nie jest pępkiem świata. Takimi osobami mogliby być Capello i Moggi, w ogóle cały Juventus.
Teraz troche proroctwa 8)
Myśle że sytuacja transferu Antonio może byc podobna do tej Emersona. Cassano wykluczył wyjazd z Włoch więc jedyną ofertą może być ta Juve i Roma przyciscięta do ściany będzie musiała zgodzić sie na warunki Juventusu.

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2004, 13:04

lukask1 pisze:Jedno jest pewne ze Cassano napewno opusci Rome. A gdzie ROma bedzie chciala go sprzedac???? Napewno nie do Juve ale kto wie....
na roma.pl pisalo ze oferte ma złozyc Chelsea (malo ma napastnikow ale to nic) a romek ma duzo kasy i napewno przebije cene Juve
chelsea zlozyla oferte romie ale cassano chce im jeszcze bardziej dogryz i zapowiedzial ze nie chce odchodzic do klubu zagranicznego wiec zostaje tylko Juve !!!my mamy 2 zawodnikow z ciezkim charakterem wiec to sie moze zle skonczyc :P

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2004, 18:38

on zawsze był dla mnie wzorem- jak profesjonalny piłkarz nie powinien się zachowywać?? Czy on jest pępkiem świata, chyba wydaje mu się że jak raz na 8 kolejek strzeli gola to jest pan i władca.
Absolutnie nie pasuje do Juve!! Tutaj wszyscy chcą osiągnąć coś razem a Cassano chciałby samemu.

ja0nek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2004, 19:07

Jeżeli chodzi o młode talenty to dużo chętniej widziałbym u Nas Joaquina który lepiej się zapowiada, nie jest kolejnym zawodnikiem Romy i nie pochodzi z Włoch a hiszpani:D

JUVE...i wszystko jasne!!!
ODPOWIEDZ