Sport w TVP
- BOOM
- Juventino
taa zgadzam sie
Ja nawet nie pomyslalem o tym ze puszcza mecz MU-Sparta, nie ogladalem zadnych zwiastunow. Na pewniaka zrobilem sobie popcorn i ide na MECZ, wlaczam TVP a tam "zapraszamy wiec na I polowe spotkania MU-Sparta Praga". Mowie sobie jakis blad, dopiero TV wlaczylem wiec moze tez zachecali zeby ogladac tamten mecz. Przeczekalem reklamy, zaczyna sie transmisja............... A TU <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, na murawe wylatuje mi te czerwone diably. Lekko mowiac baardzo sie zdenerwowalem i od razu zasypalem TVP mailami (moi koledzy tez).
Tak prywatnie to wdzieczny jestem TVP ze puszczaja te mecze bo np. taka cyfra+ to troche droga, a zeby miec jeszcze canal+ niecieski to juz wogole wydaje mi sie absurdem zeby tyle kasy placic
mysle jednak ze wybieraniem meczy powinien zajmowac sie ktos kompetentny zeby nie bylo wiecej takich wpadek
(i nie pisze tak bo kocham JUVE, ale nawet z obiektywnego punktu widzenia mecz JUVE byl 1000x ciekawszy)

Ja nawet nie pomyslalem o tym ze puszcza mecz MU-Sparta, nie ogladalem zadnych zwiastunow. Na pewniaka zrobilem sobie popcorn i ide na MECZ, wlaczam TVP a tam "zapraszamy wiec na I polowe spotkania MU-Sparta Praga". Mowie sobie jakis blad, dopiero TV wlaczylem wiec moze tez zachecali zeby ogladac tamten mecz. Przeczekalem reklamy, zaczyna sie transmisja............... A TU <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, na murawe wylatuje mi te czerwone diably. Lekko mowiac baardzo sie zdenerwowalem i od razu zasypalem TVP mailami (moi koledzy tez).
Tak prywatnie to wdzieczny jestem TVP ze puszczaja te mecze bo np. taka cyfra+ to troche droga, a zeby miec jeszcze canal+ niecieski to juz wogole wydaje mi sie absurdem zeby tyle kasy placic

- Radidam
- Juventino
Moim zdaniem takie firmy jak Canal + to sa zlodzieje ich telewizja jest dla tzw. Bogaczy bo tacy zwykli polacy zarabiajacy po 700 zł niebeda placic za abonament po 160 zł :x Powinna z ta sprawa cos zrobic telekomunikacja polska wykupic jakies prawa do transmisji albo polsat sport np. Jenda z lepszych lig np.hiszpanska wloska angielska czy francuska

- El Nino
- Juventino
Coś ktoś i gdzieś :-D powinien zrobić w związku z pusczaniem najlepszych meczów w najlepszych ligach tylko w telewizjach kodowanych.
"Biedny" kibic obejrzy tylko podczas lm co dwa tygodnie 2 mecze i od czasu do czasu jakiś sparing Reprezentacji, no i oczywiście wielkie imprezy typu Euro czy MŚ.
:o
Tak jak we wszystkich krajach europy zachodniej każdy kibic powinien mieć w weekend szanse na obejrzenie meczu przy piwku :-D
"Biedny" kibic obejrzy tylko podczas lm co dwa tygodnie 2 mecze i od czasu do czasu jakiś sparing Reprezentacji, no i oczywiście wielkie imprezy typu Euro czy MŚ.
:o
Tak jak we wszystkich krajach europy zachodniej każdy kibic powinien mieć w weekend szanse na obejrzenie meczu przy piwku :-D
- białas
- Juventino
ale to się nie opłaca, co piszecie. za transmisje meczów LM i poszczególnych meczów, federacje i kluby dostają ostrą kasę. zarabia też telewizja, która puszcza mecze. jeśli telwizja publiczna puszczałaby takie mecz, to z Canal+ i Polsatu Cyfrowego połowa użytkowniów by zrezygnowała. tak więc federacja woli podpisać kontrakt z telewizją niepubliczną, bo tam zarabiają obie strony...
- hubi_007
- Juventino
Gdyby wszyscy ludzie płacili abonament to dwa lub trzy mecze w tvp lecialy by na raz (TVP1, TVP2 i TVP3) , a tak to dupa zbita. 
*oni nie maja kasy na nic bo nikt nie placi abonamentu, a jakby placili to by w telewizji puszczali to co chca ludzie ogladac a w polsce wiekszosc ludzi interesuje mecz Bayer-liverpool(mnie oczywisce Juve-Real)
to mialem na mysli

*oni nie maja kasy na nic bo nikt nie placi abonamentu, a jakby placili to by w telewizji puszczali to co chca ludzie ogladac a w polsce wiekszosc ludzi interesuje mecz Bayer-liverpool(mnie oczywisce Juve-Real)
to mialem na mysli
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2005, 15:49 przez hubi_007, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bany_DG
- Juventino
Co do sportu w tvp to od dawna wiadomo że to chłam o braku klasy mówi sam fakt że na MŚ w Obersdorfie pojechał jednen wóż transmisyjny i to że pokazuja tylko skoki a co z fanami biegów i biathlonu zamiast tego wolą pokazywac jakieś durne programy publistyczne :x I co za to mam płacic abonament :? niech się popukają w głowe bo jak widze tą reklame o Teleexpresie to mi żal cztery litery sciska. W mojej rodzinie nigdy nie był opłacany abonament nie jest opłacany i nie bedzie opłacany bo to strata kasy niech Tvp bierze przykład z Rai - Są specjalne programy publistyczne a i jest kanał sporotwy.
Co do puszczanych meczów kierują sie polakami i tu się nie dziwie bo po meczu FCB -Juve który był naprawde nudny jak flaki z olejem mecz Juve puszczą dopiero w 1/4 lub 1/2 finału naprawde nie mamy się na co łudzic
Co do puszczanych meczów kierują sie polakami i tu się nie dziwie bo po meczu FCB -Juve który był naprawde nudny jak flaki z olejem mecz Juve puszczą dopiero w 1/4 lub 1/2 finału naprawde nie mamy się na co łudzic
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2005, 15:49 przez Bany_DG, łącznie zmieniany 1 raz.
- lukask1
- Juventino
sport w TVP schodzi na psy... :twisted: np. zamiast pokazac mecz Juve-Real ktory wedlog mnie jest 100 razy lepszy od innych a oni pokazą super polski hit!!!! Liverpool-Bayer :evil: moze niedlugo pokaza nam jak Rasiak sobie strzela w 2 lidze angielskiej zamiast meczu LM bo tam polak sobie gra....
:roll:

- wErOn
- Juventino
Najpierw jedziecie na TVP i Polsat Sport, że pokazują ten sam mecz, a teraz chcielibyście żeby tu i tu leciało Real - Juve. Troche obiektywizmu ...lukask1 pisze:sport w TVP schodzi na psy... :twisted: np. zamiast pokazac mecz Juve-Real ktory wedlog mnie jest 100 razy lepszy od innych a oni pokazą super polski hit!!!! Liverpool-Bayer :evil: moze niedlugo pokaza nam jak Rasiak sobie strzela w 2 lidze angielskiej zamiast meczu LM bo tam polak sobie gra....:roll:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- lukask1
- Juventino