Wisła 2-0 Legia

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

kto wygra mecz Wisła - Legia

Czas głosowania minął 29 października 2004, 20:22

Wisła
27
68%
Legia
13
33%
remis
0
Brak głosów

Liczba głosów: 40
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2004, 23:55

Myślę, że Wisła bez problemów pokona Legie ( która ma mase problemów )
Wydaję, mi sie jednak ze Legioniści bedą walczyc ambitnie przez co mecz bedzie ciekawy i porywajacy....
Piłkarsko lepsza jest jednak Wisła i tylko przez własna słabosc moze sobie nie poradzic....

Rafal Tarnacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 03:20

Ja jestem kibicem Legii i bede kibicowal Legii ale bedzie ciezko wygrac z Wisla. Podoba mi sie ustawienie Legii 1-4-4-2 ale to nie jest czas na takie zmiany. Widac ze to ustawienie pasuje do Legii ale dopiero po jakims czasie przyniesie ono dobre efekty. Legia jest w dolku; bez Kubickiego (wedlug mnie jest to bezsensu zwalniac trenera w srodku rundy, to i tak nie wiele pomoze jesli wogole pomoze).
Mimo wszelkim trudnosciom mam nadzieje ze to Legia bedzie gora w tym waznym meczu. Do boju Legia

FORZA JUVE!!!

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 08:26

hehe a ja się ciesze że Polska liga interesuje mnie tyle co , stawianie kuponów u bukmacherów :D hehe
Napewno Wisła dużym faworytem ... ale zobaczymy ;)
Dla mnie ten mecz , to zwykły mecz ligowy o pkt , żaden klasyk ... prawdziwy klasyk w Polsce lat 90-tych , był jeden WIDZEW - LEGIA i LEGIA - WIDZEW ... dawno temu i nie prawda :D:D:D

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 11:59

no cóż, sytuacja L nie może być gorsza. wszystko to co sie działo w klubie, odbija się na jakości gry, to widać gołym okiem. ja liczę na remis, a bedzie o niego trudno. z drugiej jednak strony - wystarczy zagrac jak dinamo tbilisi, i wisła sie gubi. a dinamo to 7 liga europy.

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 15:06

white_wolv pisze:No coz...szkoda mi tego ze Legia akurat jest w takiej sytuacji bo to nie bedzie ta sama atmosfera spotkania jak w zeszlym sezonie..i pozniej zawsze wytlumaczenie jakies bedzie...
Zadnych tlumaczen nie bedzie,jesli Legia przegra to oznacza tylko to ze Wisla obecnie jest lepsza :roll:
white_wolv pisze:Ja licze ze Wisla wygra wysoko i nikt juz nie bedzie przypominal tego nieszczesnego 1-4 na Lazienkowskiej.Uwazam jednak ze mecz latwy nie bedzie tym bardziej ze Wisle brakuje jeszcze duzo do optymalnej formy z poczatku sezonu..wynik jest sprawa otwarta ale bylbym bardzo zaskoczony gdyby Wisla tego meczu nie wygrala...stawiam na 4-0 dla Bialej Gwiazdy....
Co do twoich przewidywan (a raczej marzen) 4:0 :lol: Legia jest w slabej formie ale to nie jest jakis sredniak a na Wisle bedzie napewno zmobilizowana.
Nie radzilbym lekcewazyc rywala (a ty to robisz) bo Legia na mecz z Wisla bedzie grozna nawet w tak slabej formie :twisted:

white_wolv pisze:Dj masz ostatnia chwile zeby mi jeszcze poprzypominac to 4-1 z zeszlego sezonu bo cos czuje ze od piatku ten wynik zostanie zapomniany... :wink:
4:1 nadal boli 8)
Co do tego wyniku to warto go przypomiec bo byl to piekny wieczor przy ulicy Lazienkowskiej :) Szczegolnie Krakowiaczek Boruca 8)

p.s.
dosyc niedawno byl wyzszy wynik niz 4:1... 0:4 dla Legii :D
Ostatnio zmieniony 27 października 2004, 15:17 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 15:12

mecz bedzie napewno bardzo fajny :D ja stawiam na 1-1 ponieważ bedzie dużo walki, a sytuacji napewno nie zabrankie! Nie jestem ani fantykiem Wisły ani Legi ale 1-1 bedzie najbardziej sprawiedliwy
według mnie Wisła i Legia to dwie najlepsze drużyny w Polsce

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 15:15

Ja będę kibicować Wiśle. Będzie wysoki remis po bardzo dobrym meczu. Frankowski i Żurawski - Sagan i Włodarczyk, Majdan - Boruc to są najciekawsze pojedynki. FORZA WISŁA. :D

mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 15:39

oczywiscie calym sercem jestem za Wiselka :D i mam nadzieje ze wygra gdzies tak ze 3,4-0 :D aby dobic ta legie ktora i tak juz jest pograzona.mecz zapowiada sie bardzo ciekawie i niestety wyzej wymieniony wynik pewnie nie padnie ale bedzie ciekawie.legia sie pewnie sprezy i moze byc ladny mecz :D oby tylko z koncowym sukcesem Wisly :twisted:

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 18:16

DjJuve pisze:
white_wolv pisze:Ja licze ze Wisla wygra wysoko i nikt juz nie bedzie przypominal tego nieszczesnego 1-4 na Lazienkowskiej.Uwazam jednak ze mecz latwy nie bedzie tym bardziej ze Wisle brakuje jeszcze duzo do optymalnej formy z poczatku sezonu..wynik jest sprawa otwarta ale bylbym bardzo zaskoczony gdyby Wisla tego meczu nie wygrala...stawiam na 4-0 dla Bialej Gwiazdy....
Co do twoich przewidywan (a raczej marzen) 4:0 :lol: Legia jest w slabej formie ale to nie jest jakis sredniak a na Wisle bedzie napewno zmobilizowana.
Nie radzilbym lekcewazyc rywala (a ty to robisz) bo Legia na mecz z Wisla bedzie grozna nawet w tak slabej formie :twisted:
W zadnym wypadku...to ze stawiam na wysokie zwyciestwo Wisly wcale nie swiadczy o tym ze lekcewaze Legie :roll: ,ja tylko wierze w ekipie Bialej Gwiazdy.

DjJuve pisze:
white_wolv pisze:Dj masz ostatnia chwile zeby mi jeszcze poprzypominac to 4-1 z zeszlego sezonu bo cos czuje ze od piatku ten wynik zostanie zapomniany... :wink:
4:1 nadal boli 8)
Co do tego wyniku to warto go przypomiec bo byl to piekny wieczor przy ulicy Lazienkowskiej :) Szczegolnie Krakowiaczek Boruca 8)

p.s.
dosyc niedawno byl wyzszy wynik niz 4:1... 0:4 dla Legii :D
Tak bylem na Meczu Dobrej Woli....:roll: hmm ciekawe jaki wynik bylby pomiedzy ambitnie grajacym zespolem Wisly a rezerwami Legii (no powiedzmy z 3 podstawowymi bo tylu zagralo wislakow wtedy w Krakowie).Ja nie przecze ze przegralismy,ale uwazam ze ten mecz nie powinien zapadac w pamiec nikomu dlatego powiem tylko tak:wygraly dzieci... i to najwazniejsze.Ja jestem dumny z krakowskich kibicow ktorzy mimo tego iz Wisla nie grala dobrze(no bo jak bez 9 pilkarzy,na dodatek z Legia w najmocniejszym niemalze skladie) stworzyli piekna atmosfere na trybunach.I moze nie uwierzysz DJ ale z trybun nie padla ani jedna wulgarna przyspiewka w strone legionistow.pozdr

Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 18:24

Teraz wszystcy są niby za Wisłą nawet za to co zrobiła w PUEFA :D Legia natomiast w PUEFA przegrała z Austrią Wiedeń. Austria jest lepszą drużyną niż Dynamo(no chyba nikt nie powie że Dynamo lepsze jest od Legii :-) ) W PP Wisła wygrywa, a Legia ostatnio 3-0 z Pogonią przegrała. No w tym przybadku Legia jest w dużo gorszym stanie. A w lidze Wisła króluje. Legia chyba 3 czy 4. W tym co napisałem przewagę ma Wisła, ale myśle, że jednak chyba Legia wygra. Niewiem akurat poprostu w takich meczach mam przeczucie do Legii , może to że nie będę kibicem Wisły ( w lidze Polskiej jestem typowym zmiennikiem :D )mnie przekonało że to akurat Legia wygra. Obstawiam 3-1 dla Warszawskiego klubu. Życzę jak najgorzej Wiśle.

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 18:33

_juvel_ pisze:Teraz wszystcy są niby za Wisłą nawet za to co zrobiła w PUEFA :D Legia natomiast w PUEFA przegrała z Austrią Wiedeń. Austria jest lepszą drużyną niż Dynamo(no chyba nikt nie powie że Dynamo lepsze jest od Legii :-) )
wszyscy tzn. kto? To ,że moim zdaniem wygra Wisła nie znaczy ,że im kibicuję. Nie przeczę jednak ,że wolałbym wysokiego zwycięstwa Krakowian z racji ,że klub z wawy raczej sympatią nie darzę ... :twisted:
Aha ,nie rozumiem czemu opierasz się w tym przypadku na wynikach ,być może jest to swoista antypatia (jak choćby w moim przypadku :D) do legionistów.

Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 20:15

Tylko Wisła - prezentują dużo lepszy fudbol od Legii, mają lepszych zawodników , legia jest słaba i wisła gra u siebie. Wisła wygra ten mecz i to wysoko.

Obrazek
pio

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2004, 21:59

glosy ze Wisełka przegra 1:3 sa raczej nie na miejscu, niewyobrazam sobie takiego obrotu sprawy - tylko Wisła

Niektórzy sądzą, Że Piłka Nożna To Sprawa Życia I Śmierci - Mogę Was Zapewnić, Że To Jest Coś Znacznie Poważniejszego..........
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2004, 09:54

A wiec 2-0 Dla Krakowian ! :D Brameczki Kłos i Żurawski, szkoda ze nie strzelił Franek ale to tylko dzięki Borucowi który jest w wysokiej formie, nie tak jak cała Legia :)

Wisła Mistrzem :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2004, 10:17

No wisła wygrała zasluzenie mało bo boruc jest w legii;D .Franek miał tyle sytuacji szkoda ze nic nie strzelił ;d Ale cieszy zwyciestwo wisły;d. Wisła Wygrała tak jak juve z zespołem z stolicy 2:0:D

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
ODPOWIEDZ