RASIALDO STRZELIŁ GOLA !!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 13:39

Ehhhh zapomniałes dodać, ze El Drewniako miał jeszcze w tym meczu asyste..... :D

Nawet trener George Burley go pochwalił:
- Grzegorz bardzo ciężko pracuje dla całego zespołu. Zagrał bardzo dobry mecz, ma czucie piłki, gra dobrze w powietrzu. Zasłużył na tego gola

źródło: http://sport.onet.pl/994906,wiadomosci.html

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 14:35

bartusek pisze:Ehhhh zapomniałes dodać, ze El Drewniako miał jeszcze w tym meczu asyste..... :D

Nawet trener George Burley go pochwalił:
- Grzegorz bardzo ciężko pracuje dla całego zespołu. Zagrał bardzo dobry mecz, ma czucie piłki, gra dobrze w powietrzu. Zasłużył na tego gola

źródło: http://sport.onet.pl/994906,wiadomosci.html

I tym bardziej nie wiem dlaczego sie z niego nabijacie! Koles dwoi sie i troi a wy z niego łacha drzecie :roll: Widac iz mu zalezy na grze w Tym zespole a wy go tylko gnebicie! Nie rozumiem was :? :? :?

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 17:04

FanJuventusu pisze: wy go tylko gnebicie! Nie rozumiem was :? :? :?
Nie gnębimy tylko cieszymy sie że zaczyna strzelac brameczki.... Widocznie krytyka dobrze na niego zadziałała bo teraz ciężko pracuje zeby odzyskac zaufanie u kibiców. Przecież w gruncie rzeczy to nie jest zly napastnik.... Oby tylko odbudowal forme...

WladeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 17:56

bartusek pisze:
FanJuventusu pisze: wy go tylko gnebicie! Nie rozumiem was :? :? :?
Nie gnębimy tylko cieszymy sie że zaczyna strzelac brameczki.... Widocznie krytyka dobrze na niego zadziałała bo teraz ciężko pracuje zeby odzyskac zaufanie u kibiców. Przecież w gruncie rzeczy to nie jest zly napastnik.... Oby tylko odbudowal forme...
Nie wcalen nikt go nie gnębi :wink: . Uważasz to za okaz pozytywnej radoscie, że Rasiakowi dobrze idzie?:
eLeM pisze:Eeee nie wierze. Pewnie strzelił 10 metrów od bramki ale akurat kret jakis wyszedł z norki i zmienił tor lotu piłki co zmyliło bramkarza. On nie mógł tak po prostu strzelić no co Wy...
bociu pisze:Pewnie do pustej bramki... On jest taaaaaaki wspaniały. Jak kłoda Ja tez mam obawy, ze 'wujek' z telenoweli bedzie go dalej powoływał

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2004, 19:59

No i mamy kolejna bramke naszego reprezentanta :)

Derby County FC 3-2 Rotherham FC
Rasiak 39, Peschisolido 58, Vincent 66 - Swailes 8, Scott 34

Bardzo wazna bramka, z glowy, kontaktowa. Widac, potem pilkarze Derby sprezyli sie i zdolali wygrac ze slabym Rotherhamem. Ciekawa jest ta postawa Grzegorza w klubie, gdfy w reprezentacji odprawia takie cyrki :? Moze zbytnio sie stresuje zakladajac reprezentacyjny trykot? :?

SonGopik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2004, 22:43

kouba pisze:No i mamy kolejna bramke naszego reprezentanta :)
Ciekawa jest ta postawa Grzegorza w klubie, gdfy w reprezentacji odprawia takie cyrki :? Moze zbytnio sie stresuje zakladajac reprezentacyjny trykot? :?
Moze po prostu II liga angielska jest na tyle slaba, ze Rasiak (pseudonim "Drewniak"), nie nadajacy sie do reprezentacji jest jednym z najlepszych zawodnikow Derby?

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2004, 22:52

SonGopik pisze:Moze po prostu II liga angielska jest na tyle slaba, ze Rasiak (pseudonim "Drewniak"), nie nadajacy sie do reprezentacji jest jednym z najlepszych zawodnikow Derby?
I liga angielska jest bardzo mocna, wiec nie mozliwe aby II liga roznila sie od niej az tak bardzo. Nie ma tak wielkiej roznicy klas.

cierpik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2004, 23:40

pseudo extra: RASIALDO:) ale ja mu naprawde kibicuje i uwazam ze w reprezentacji bedzie gral jeszcze dluzszy czas. to nie jest slaby napastnik, choc niektorym tak sie wydaje. jestem pewien ze jeszcze zmienicie o nim zdanie. ale po czesci was rozumiem, tyle sie o nim pisze, glupiego:(

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2004, 00:04

No brawo !!!! Może wreszcie sobie przypomniał jak się bramki strzelał...
Przecież to nie jest zły napastnik, ale przez te zamęty z klubami jego ostatnia forma była tragiczna.... Może zacznie wreszcie cos grać i przestanie być posmiewiskiem... Bo nie zasługuje na to !

SonGopik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2004, 23:02

kouba pisze:
SonGopik pisze:Moze po prostu II liga angielska jest na tyle slaba, ze Rasiak (pseudonim "Drewniak"), nie nadajacy sie do reprezentacji jest jednym z najlepszych zawodnikow Derby?
I liga angielska jest bardzo mocna, wiec nie mozliwe aby II liga roznila sie od niej az tak bardzo. Nie ma tak wielkiej roznicy klas.
Slyszalem od jakiegos goscia, ze ich druga liga jest slabsza od naszej pierwszej. A moze Rasiakowi przeprowadzka dobrze zrobila? Moze naprawde nauczyl sie grac w pilke?

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2004, 06:50

ja chyba tego Janasa zastrzele jak go powoła!!! przeciez co on myśli, że jak w (w polsce ) III lidze angielskiej bedzie strzelał bramki to jest juz dla niego pierwsze miejsce w reprezentacji?? jestem pewien, że własnie ten cały rasiak wyjdzie pierwszym składzie w nastepnym meczu eliminacyjnym! ja wolałbym juz grać samym żurawskim bo frankowski tez wielka gwaizda nie jest... to co widziałem z legia to już straciłem zaufanie do tego zawodnika. Teraz niech wezmie pod oko Olisadebe i Niedzielana bo oni powinni miec miejsce w reprezentacji .

MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2004, 07:35

Andrewtbg pisze:Teraz niech wezmie pod oko Olisadebe i Niedzielana bo oni powinni miec miejsce w reprezentacji .
Andrzej jest bez formy(kontuzja).Jak ja widziałem mecz z AJAXEM jak wszedł w 82 minucie i 80-którejś miał normalnie akcje 200%.Ktoś tam strzelał bramkarz odbił i spadła mu pod nóżke.Ten zamiast ją lekko "pyknąć" to on chyba chciał ją pod poprzeke walnąć.Tak zarypał że aż myślałem że piłka to wyleci poza stadion takiego chłopka ma cele.ALE FAKT FAKTEM PRZYŁOŻENIE TO ON MA :lol:

Poczekajmy aż Andrzej dobrze się wykuuruje 8)

A co do tematu:

Brawo Grzesiu oby tak dalej :-D Może się odnajdzie :lol:

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2004, 14:55

Rasiak - "Polski Gigant" robi furorę

Grzegorz Rasiak zdobywa w Anglii coraz większe uznanie. To głównie dzięki jego skuteczności Derby County zanotowało rekordową serię ośmiu spotkań bez porażki - pisze "Super Express".

Po ostatnim meczu z Brightonem (3:0) angielskie media określiły Rasiaka mianem „Polskiego Giganta”.

- Rasiak strzelił Brightonowi dwa gole, jeden ładniejszy od drugiego. Najpierw precyzyjne uderzenie nogą, a później fenomenalny strzał głową - zachwycają się angielskie gazety.

Polak pochwały przyjmuje spokojnie. - Przecież przyjechałem tu po to, żeby strzelać gole, więc nie ma się co dziwić, że trafiam. Te bramki to nie tylko moja zasługa – mówi.

Polak stał się ulubieńcem działaczy Derby. George Burley, trener Rasiaka, mówi o nim bardzo ciepło.

- Ale zrobiliśmy interes! Pozyskaliśmy Rasiaka za darmo, a okazuje się, że trafiła nam się złota kura, która znosi coraz więcej bramek! Jak na tak wysokiego gracza, Rasiak ma doskonałą zwrotność. Widać, że z dnia na dzień czuje się u nas coraz lepiej – twierdzi Burley w wypowiedzi dla „Super Expressu”.

źródło: http://sport.onet.pl/1004825,wiadomosci.html

No no jestem pod wrazeniem..... Rasiak wraca do formy !!!!
Teraz pewnie go będą wszyscy przepraszać :D
Miejmy nadzieje, ze bedzie grał jeszcze lepiej i trafi do jeszcze lepszego klubu a taka forma jak mial ostatnio juz mu sie nie powtorzy...

WladeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2004, 17:13

:shock: :shock: :shock:
Ja nigdy nie wątpiłem w Rasiaka, ale żeby aż tak wymiatał???
Co mecz bramka, najlepszy zawodnik zespołu :shock:
Oczom nie wierzę...
Ps. Oby taj dalej Grzesiu :-D

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2004, 17:43

Bad_Magick ma całkowitą rację. Ja także się uśmiałem z tej telenoweli, ale jak dobrze gra to go nie wyśmiewam. Teraz niedawno też strzelił 2 bramki i miał asystę. Zastanawialiście się dlaczego tak słabo grał? Przecież jak już go nie było w Groclinie to gdzie miał trenować? Tylko podczas zgrupowań reprezentacji. Kiedy grał w Dyskobolii był całkiem niezły. Jeśli będzie strzelał bramki to niech "wujcio" go powołuje. Takie jest moje zdanie.

Z Juve na dobre i złe!
ODPOWIEDZ