Monty Python!!!
- Sting
- Juventino
Monty jest najlepszy, kiedyś ojciec podrzucił mi "Żywot Briana" ubawiłem sie na nim znakomicie, te orgaznizacje zydowskie, grupa samobójcza, kolejka do ukrzyżowanka. To jest mój humor
Potem oglądałem skecze i inne filmy. Ci ludzie są genialni

- malutki
- Juventino
Dziś w księgarnii ogladałem książke ze skeczami Pythona. Narazie jest tylko 1 tom ( z 2 chyba) a w nim 23 pierwsze odcinki Latającego Cyrku. Wczytałem się troche i jest naprawde super :!: :!: Dialogi, opis miejsc, atmosfera-można sobie od razu wszytko wyobrazic
Książka kosztuje niecałe 30 zł.
P.S. Pytanie do BVB : Masz wszystkie skecze i filmy?? Skąd je ściągłeś
Mógłbyś coś udostępnić na jakimś serwerze 

P.S. Pytanie do BVB : Masz wszystkie skecze i filmy?? Skąd je ściągłeś
- BVB
- Dortmundczyk
wlasnie skonczylem ogladac "Coś z innej beczki" no co za lol, ale sie usmialem
polecam te czesc !!

- CalciO 666
- Juventino
Jak cos to na Dc++ jest pelno odcinkow monthy do sciagniecia ja sciagnelem juz 20 odcinkow polecam
"II" ([]) ([]) II_
- Manifestos
- Juventino
ja mam wszytskie. a tak poza tym, to nie był hunomat tylko aleksandromat wielki!!!!!!!!!!!!CalciO 666 pisze:Jak cos to na Dc++ jest pelno odcinkow monthy do sciagniecia ja sciagnelem juz 20 odcinkow polecam
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Manifestos
- Juventino
CalciO 666 - chyba troche przeinaczyles txt "sober" toola - tam jest "Why can’t we not be sober?" - czyli dlaczego nie mozemy nie byc trzeźwi. takie male a jednak zmienia dosyć znacznie sens. nie pisze zeby cie wkurzyć, pozdrawiam tylko fana najlepszego zespolu na swiecie. pozdro.
too bad she won't live....but than again, who does
- CalciO 666
- Juventino
Trudno tlumaczyc slowa Keenana to w praktyce liryka a liryki nie można "studiować" bez uprzedniego zapoznania się z pewnymi podstawami jakimi kieruje się autor.
Nie mniej inaczej pozdrowka TOOL wymiata
Nie mniej inaczej pozdrowka TOOL wymiata

"II" ([]) ([]) II_
- BVB
- Dortmundczyk
jak ktos chce montiego a nie ma to zagadjcie do mnei na gg to sie jakos dogadamy 
po co sciagac miesiac jak moza wyslac

po co sciagac miesiac jak moza wyslac

- Łucja
- Juventino
Eh jak w graalu zobaczyłem królika (zabójca) i czarnego rycerza to się popłakałem ze śmiechu i taaak płakałem zwijałem się ze śmiechu (jak się królik rzucił, a i jeszcze na walce rycerza). Konik tiku-tik-tiku-tik po prosty kokosy są the best!! Monthy python jest genialny, a slyszal ktos o ich projekcie Antypasja ?? ja gdzieś czytałem i tak ucichło jak ktoś coś wie to niech pisze.
A tak wogóle to rycerze, którzy mówią "ni" są ok
A tak wogóle to rycerze, którzy mówią "ni" są ok

- Łucja
- Juventino
Cierpik, czytałem gdzieś w necie po premierze pasji gibsona, że ma wyjść pajtonowska przeróbka pasji owiana roboczą nazwą ANTYPASJA. To chyba w jakimś onetowskim niusie było.
Eh znalazłem i masz racje
Ja gdzieś na amerykanskim serwisie wychwycilem topic: Monthy Python - Antypassion, a ktoś jeszcze mi to powiedział i łyknąłem, chodziło o ponowne wypuszczenie do kin Żywotu.
tu jest link
http://info.onet.pl/890468,19,item.html
i drugi:
http://info.onet.pl/892313,19,item.html
No tak to tyle musze dzisiaj obejzec jeszcze raz żywot
Eh znalazłem i masz racje

tu jest link
http://info.onet.pl/890468,19,item.html
i drugi:
http://info.onet.pl/892313,19,item.html
No tak to tyle musze dzisiaj obejzec jeszcze raz żywot
- aleksander1986
- Juventino
Monthy Python to świetny angielski humor :-D .
Zwłaszcza podobał mi się MP i Święty Graal i ta akja z tym rycerzem wtedy leżałem ze śmiechu na podlodze.Jescze w dodatku Sens życia wg. MP,ale zwala , zwlaszcza z tej akcji w tej szkole jak byli na lekcji sexu , albo jak grali w rugby,z tego tesh nie moglem wyrobic ze smiechu.Dodajmy jeszcze do tego Życie Briana czy cos takiego.
Zwłaszcza podobał mi się MP i Święty Graal i ta akja z tym rycerzem wtedy leżałem ze śmiechu na podlodze.Jescze w dodatku Sens życia wg. MP,ale zwala , zwlaszcza z tej akcji w tej szkole jak byli na lekcji sexu , albo jak grali w rugby,z tego tesh nie moglem wyrobic ze smiechu.Dodajmy jeszcze do tego Życie Briana czy cos takiego.