Jak to jest??

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Baranoss

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 06:37

Del PIero zarabia za dużo?! Ci reporterzy zarabiali by 2 razy wiecej jakby zrobili ,to co Del Piero zrobił dla Juve, dla swojej gazety /wydawcy/... ponad 10 lat spedzonych w Juve. Alex po wygranym LM z ajaxem mogl odejsc do innego klubu zarabiac (wtedy) wiecej. Zostal w juve, byl mu wierny! Czy slyszeliscie jakies narzekania z jego strony?? To nie jest Cassano

lepiej być nie może
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 15:14

Rybeq pisze:
napisac do kazdego z tych cytatow dwa slowa krytyki
w zadnym z cytatow nie sa to dwa slowa :]
Rybeq pisze: to ciekawe.
Rybeq pisze: rotfl :D

A co powiesz o dwoch powyzszych cytatach?? Czasami jest jedno slowo. Proponuje pociwiczyc podstawy matematyki, zakres szkoly podstawowaej, bo nie znasz jej widocznie wogole...

Rybeq pisze:
Sam bys wlepil za to kartke
musialbym sam okartkowac polowe mych postow :]
swoja droga ciekawe ze wiesz lepiej iz wkleilbym karteczke :]
Jestes modem i lamiesz swiadomie regulamin, szkoda gadac. Zalosne tak jak to co wypisujesz na forum.

Rybeq pisze:
wiesz ktory to punkt regulaminu czy moze ci napisac
napisz.
3c
Rybeq pisze:
Ciekawe dlaczego wczesniej taki nie byles
powazne luki w historii forum.
Wczesniej przebywalem tu duzo czesciej i nigdy nie spotkalem sie z tak glupimi i aragonacka wypowiedzia z twojej strony jakie widuje teraz. Nie mam zadnych luk. Moze ty poprostu nie zdajesz sobie sprawy co wypisujesz....

Dobra rada z mojej strony, nie odpowiadaj juz na tego posta, bo z kazdym kolejnym pograzasz swoja osobe w coraz wiekszym bagnie

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 15:54

BiancoNerri_ pisze:Zarabia za dużo ?
Bedac w obecnej formie niestety musze stwierdzic ze tak :roll:
BiancoNerri_ pisze: Co ty gadasz, tyle zrobił dla Juve,
Po kontuzji wiele zrobic nie mogl :roll:
BiancoNerri_ pisze:a ty jeszcze potrafisz powiedzieć, że nie jest wart takich pieniędzy (tak z tego wnioskuje). Nie zgadzam się!!!
Z przykroscia trzeba stwierdzic ze w tym momencie nie jest wart.
Cien samego siebie z 96r :( a szkoda
BiancoNerri_ pisze:(juveluck w 200% się z tobą zgadzam, szkoda, że dopiero teraz ktoś to zauważył)
A ty znow zaczynasz :roll: malo miales klotni??pozniej zniow bedziesz sie skarzyl kolega ze tutaj cie krzywdza :lol:
Andrewtbg pisze: przeceiz jakby zwykły użytkownik wzrócił uwage, to by dostał kartke.8)
Rozumiem przez to ze w obawie o dostanie kartki wypierasz sie swojego zdania :/
Juz od dluzszego czasu mozna zauwazyc ze najbardziej zalezy ci chyba na liczniku :?

juveluck radze sie troche opanowac zupelnie niepotrzebni sie spinasz :/
Moga ci sie nie podobac wypowiedzi innych,ale wiec ze ja w zachowaniu Rybqa od momentu jego stania sie modem nic nowego nie zauwazylem :/
Wniosek jest taki ze albo zadko bywasz na forum albo niedokladnie czytasz wypowiedzi innych :roll:
Po staniu sie modem zrobiles z siebie takiego zalosnego cwaniaka ze az mnie mdli.
Waz slowa :roll:
Ostatnio zmieniony 06 października 2004, 16:09 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 15:57

ale o to właśnie chodzi w pracy reporterów , szukają tanich sensacji by ludzie mieli o czym czytac a on miał prace. Najpierw chwalą bo jest dobry a potem po nim jadą co jest denerwujące bo dowodzi to że ich wcześniejsze artykuły np.o alexie czy beckamie są nieprawdziwe skoro teraz twierdzą że oni są tacy fatalni. Ale zobaczcie jak ci zawodnicy odzyskają formę to znowu o nich będą mówić w samych superlatywach i tak w kółku żeby mieli co pisać a ludzie czytać. Tak czy owak brak wsparcia dla piłkarzy. Jeśli już to powinna być jakaś konstruktywna krytyka a nie pojazd po nich. Ale jest jak jest i tak napewno będzie nic się nie zmieni w mentalności reporterów.

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 17:40

Czasami jest jedno slowo. Proponuje pociwiczyc podstawy matematyki, zakres szkoly podstawowaej, bo nie znasz jej widocznie wogole...
te mi umknely :>
ale tlumacz to sobie jak chcesz :>
Zalosne tak jak to co wypisujesz na forum.
musisz domyslec sie gdzie mam te twoje uwagi :>
swoja droga dlugo sie czailes z tym atakiem :> juz na chacie cos tam przebakiwales, a tu widze prawdziwa ofensywa :>
3c
dziekuje. jestes super mod. co ja mowie! jestes najlepszy mod. chwala juveluckowi!
Wczesniej przebywalem tu duzo czesciej i nigdy nie spotkalem sie z tak glupimi i aragonacka wypowiedzia z twojej strony jakie widuje teraz
to juz nie moj problem
Dobra rada z mojej strony, nie odpowiadaj juz na tego posta, bo z kazdym kolejnym pograzasz swoja osobe w coraz wiekszym bagnie
powiedzial juveluck :>

swoja droga zebys ty komus arogancje wypominal :> do czego to doszlo :>

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 18:23

DjJuve pisze: A ty znow zaczynasz :roll: malo miales klotni??pozniej zniow bedziesz sie skarzyl kolega ze tutaj cie krzywdza :lol:
Nic nie zaczynam, stwierdzam tylko fakty.
DjJuve pisze: juveluck radze sie troche opanowac zupelnie niepotrzebni sie spinasz :/
Wydaje mi się, że bardzo podlizujesz się adminom i mod. niepotrzebnie uciszając juveluck'a (a Rybeq jak zwykle dla ciebie święty)
DjJuve pisze: Moga ci sie nie podobac wypowiedzi innych,ale wiec ze ja w zachowaniu Rybqa od momentu jego stania sie modem nic nowego nie zauwazylem :/
Wniosek jest taki ze albo zadko bywasz na forum albo niedokladnie czytasz wypowiedzi innych :roll:
Ahh...co za wspaniały kolega. Pomaga w każdych sporach swojego przyjaciela Rybeq'a. To już nie pierwszy raz jesteś niepotrzebnie jego adwokatem.

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 19:12

Rybeg nie mam takiej władzy jak Ty icTy masz w tym przewage ale piszesz bez sensu i zgrywasz cwaniaka i ja sie zgadzam w 100% z Juveluckiem jestes cwaniakiem i od tego momentu jak dostałeś modem nim jestes :!: :!: :!:

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 19:18

BiancoNerri_ pisze:
DjJuve pisze: A ty znow zaczynasz :roll: malo miales klotni??pozniej zniow bedziesz sie skarzyl kolega ze tutaj cie krzywdza :lol:
Nic nie zaczynam, stwierdzam tylko fakty.
Stwierdzajac 'fakty' mozesz zaczac klotnie. Trudne?? Ty i tak nie zrozumiesz. Ciagle mnie to zastanawia, co ty jeszcze robisz w towarzystwie ludzi inteligentnych??
Wydaje mi się, że bardzo podlizujesz się adminom i mod. niepotrzebnie uciszając juveluck'a (a Rybeq jak zwykle dla ciebie święty)
Nie ty bedziezs decydowal co mu jest potrzebne do szczescia 8) .
DjJuve pisze: Moga ci sie nie podobac wypowiedzi innych,ale wiec ze ja w zachowaniu Rybqa od momentu jego stania sie modem nic nowego nie zauwazylem :/
Ja jednak sadze, ze on dokladnie przeczytal wypowiedzi rybeq. Nie sadze zeby moderator atakowal kogos nie zaznajamiajac sie wczesniej z tekstem.
Ahh...co za wspaniały kolega. Pomaga w każdych sporach swojego przyjaciela Rybeq'a. To już nie pierwszy raz jesteś niepotrzebnie jego adwokatem.
Koledzy sa od tego zeby sobie pomagac...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 19:23

BiancoNerri_ pisze: Nic nie zaczynam, stwierdzam tylko fakty.
Jak dla kogo :/
BiancoNerri_ pisze:Wydaje mi się, że bardzo podlizujesz się adminom i mod. niepotrzebnie uciszając juveluck'a (a Rybeq jak zwykle dla ciebie święty).
Przypominam ze juveluck takze jest modem,wiec nie wiem w jaki sposob moglbym mu(i innym) sie podlizywac :lol:
Rybeq nie swiety,pisze tylko jak jest
BiancoNerri_ pisze:Ahh...co za wspaniały kolega. Pomaga w każdych sporach swojego przyjaciela Rybeq'a. To już nie pierwszy raz jesteś niepotrzebnie jego adwokatem.
:lol: :lol: :lol:
Czlowieku rozbrajasz mnie.
Juz niedawno ktos ci wspomnial co mysli o tobie wiekszosc forum ty nadal nie reagujesz,trudno wytlumacze ci to jeszcze raz romainsto 8)
Nie pomagam lecz pisze jak jest.
Od jego stania sie modem nie zauwazylem zmian w zachowaniu
Jestesmy kolegami fakt ale nie widze powiazania :roll:
(wielokrotnie ostro dyskutowalem z Rybqiem na temat Legii :twisted: )
Nie rozumiem o czym do mnie rozmawiasz romanisto 8) czy mowienie swojego zdania jest rownoznaczne z byciem adwokatem?? :?
Dionizos pisze: Ja jednak sadze, ze on dokladnie przeczytal wypowiedzi rybeq. Nie sadze zeby moderator atakowal kogos nie zaznajamiajac sie wczesniej z tekstem.
Sam nie wiem :roll:
Wybuchlo to nagle a wiekszych powodow nie widze :roll:
w juvelucku musialo juz od dluzszego czasu sie cos gotowac :wink:
a nie bylo wczesniej zadnych oznak konfliktu :/
Yari pisze: Przepraszam za offtopic , niech mnie jakiś admin ukarze :wink:
A zwykly user moze?? :D
Na gg biczowanie :D
Ostatnio zmieniony 06 października 2004, 19:33 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 19:30

Panowie moderatorzy mogliby przynajmniej nie robić ,,scen" na forum i posprzeczać się na osobności ( czytaj na privie albo gg).

Przepraszam za offtopic , niech mnie jakiś admin ukarze :wink:

BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 19:40

Dionizos pisze:Ciagle mnie to zastanawia, co ty jeszcze robisz w towarzystwie ludzi inteligentnych??
heh, w dobrym miejscu dałeś ta znaki zapytania. "w towarzystwie ludzi inteligentnych??" też się nad tym zastanawiam :-D (nie mówie o wszystkich)
Pozostałe twoje wypowidzi skomentuje tak:
" Jak by to powidział Rybeq i DjJuve -słabe argumenty "
DjJuve pisze:Czlowieku rozbrajasz mnie.
Wiem, że prawda czasami boli, ale ciebie śmieszy jak widze. Co za radosny człowiek.
DjJuve pisze:Juz niedawno ktos ci wspomnial co mysli o tobie ...
Nie zmieniaj tematu, teraz mówimy o postawie Rybeq'a. Jak widzisz nie powiesiłem się przez to 8)
Dionizos i DjJuve naruszył 3f pkt. regulaminu. Jaka Mierdka? "Mysle ze nie ma co udawac". Sorry, ale ja was nie obrażam, widać właśnie jacy jesteście inteligentni

nie ty jestes lolku od pilnowania prawa i porzadku.
rybeq
Ostatnio zmieniony 06 października 2004, 20:32 przez BiancoNerri_, łącznie zmieniany 1 raz.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 19:49

BiancoNerri_ pisze:
Dionizos pisze:Ciagle mnie to zastanawia, co ty jeszcze robisz w towarzystwie ludzi inteligentnych??
heh, w dobrym miejscu dałeś ta znaki zapytania. "w towarzystwie ludzi inteligentnych??" też się nad tym zastanawiam :-D (nie mówie o wszystkich)
Pozostałe twoje wypowidzi skomentuje tak:
" Jak by to powidział Rybeq i DjJuve -słabe argumenty "
No ja nie moge :D . Ty udajesz takiego kretyna? Powiedz szczerze...

W dobrym miejscu dalem znaki zapytania :D ?? Zawsze stawia sie je w tym samym miejscu 8) .
Mierdka pisze:
Dionizy pisze:Wydaje mi się, że bardzo podlizujesz się adminom i mod. niepotrzebnie uciszając juveluck'a (a Rybeq jak zwykle dla ciebie święty)
Nie ty bedziezs decydowal co mu jest potrzebne do szczescia .
A czy to jest argument? Ja po prostu stwierdzam, ze nie jestes od tego o czym piszesz... Ty naprawde jestes dziwny... i to mocno.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 19:50

BiancoNerri_ pisze: heh, w dobrym miejscu dałeś ta znaki zapytania. "w towarzystwie ludzi inteligentnych??"
Tak gdybys nie wiedzial to na koncu pytania daje sie taki znak ''?'' zwany znakiem zapytania :lol:
BiancoNerri_ pisze:Wiem, że prawda czasami boli, ale ciebie śmieszy jak widze. Co za radosny człowiek.
Mam do ciebie prosbe:pomysl czasami :?
Jak prawda??Co niby jest ta prawda??i co mialoby mnie zabolec??
Radosnym czlowiekiem jestem,to prawda
BiancoNerri_ pisze:Nie zmieniaj tematu, teraz mówimy o postawie Rybeq'a. Jak widzisz nie powiesiłem się przez to 8)
To dziwne 8)
Dionizos pisze:No ja nie moge :D . Ty udajesz takiego kretyna? Powiedz szczerze...
Mysle ze nie ma co udawac :lol:
Dionizy pisze: Ty naprawde jestes dziwny... i to mocno.
To wiadomo nie od dzisiaj 8)

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 20:02

Ej Dionizy :wink: w cytacie pomyliłes chyba Mierdke z Własną osobą :D
Ja bym zmienił :wink:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2004, 20:09

W "sprzeczke" moderatorow,musi wkroczyc moderator :D
Mierda i inni,ktorzy nie pisza na temat tego topicu :> Nie ma tu juz zadnego posta niezwiazanego z tym tematem :> Kazdy inny bedzie usuwany,badz karany - w zaleznosci kto go napisze :>
Tyle 8)

Już jeden wkroczył :D Stane u Twego boku lancelocie Tomku :D :wink:
Yari

ODPOWIEDZ