Jak to jest??
- Baranoss
- Juventino
Del PIero zarabia za dużo?! Ci reporterzy zarabiali by 2 razy wiecej jakby zrobili ,to co Del Piero zrobił dla Juve, dla swojej gazety /wydawcy/... ponad 10 lat spedzonych w Juve. Alex po wygranym LM z ajaxem mogl odejsc do innego klubu zarabiac (wtedy) wiecej. Zostal w juve, byl mu wierny! Czy slyszeliscie jakies narzekania z jego strony?? To nie jest Cassano
lepiej być nie może
- juveluck
- Juventino
Rybeq pisze:w zadnym z cytatow nie sa to dwa slowa :]napisac do kazdego z tych cytatow dwa slowa krytyki
Rybeq pisze: to ciekawe.
Rybeq pisze: rotfl
A co powiesz o dwoch powyzszych cytatach?? Czasami jest jedno slowo. Proponuje pociwiczyc podstawy matematyki, zakres szkoly podstawowaej, bo nie znasz jej widocznie wogole...
Jestes modem i lamiesz swiadomie regulamin, szkoda gadac. Zalosne tak jak to co wypisujesz na forum.Rybeq pisze:musialbym sam okartkowac polowe mych postow :]Sam bys wlepil za to kartke
swoja droga ciekawe ze wiesz lepiej iz wkleilbym karteczke :]
3cRybeq pisze:napisz.wiesz ktory to punkt regulaminu czy moze ci napisac
Wczesniej przebywalem tu duzo czesciej i nigdy nie spotkalem sie z tak glupimi i aragonacka wypowiedzia z twojej strony jakie widuje teraz. Nie mam zadnych luk. Moze ty poprostu nie zdajesz sobie sprawy co wypisujesz....Rybeq pisze:powazne luki w historii forum.Ciekawe dlaczego wczesniej taki nie byles
Dobra rada z mojej strony, nie odpowiadaj juz na tego posta, bo z kazdym kolejnym pograzasz swoja osobe w coraz wiekszym bagnie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Lypsky
- Juventino
Bedac w obecnej formie niestety musze stwierdzic ze tak :roll:BiancoNerri_ pisze:Zarabia za dużo ?
Po kontuzji wiele zrobic nie mogl :roll:BiancoNerri_ pisze: Co ty gadasz, tyle zrobił dla Juve,
Z przykroscia trzeba stwierdzic ze w tym momencie nie jest wart.BiancoNerri_ pisze:a ty jeszcze potrafisz powiedzieć, że nie jest wart takich pieniędzy (tak z tego wnioskuje). Nie zgadzam się!!!
Cien samego siebie z 96r

A ty znow zaczynasz :roll: malo miales klotni??pozniej zniow bedziesz sie skarzyl kolega ze tutaj cie krzywdza :lol:BiancoNerri_ pisze:(juveluck w 200% się z tobą zgadzam, szkoda, że dopiero teraz ktoś to zauważył)
Rozumiem przez to ze w obawie o dostanie kartki wypierasz sie swojego zdaniaAndrewtbg pisze: przeceiz jakby zwykły użytkownik wzrócił uwage, to by dostał kartke.8)

Juz od dluzszego czasu mozna zauwazyc ze najbardziej zalezy ci chyba na liczniku :?
juveluck radze sie troche opanowac zupelnie niepotrzebni sie spinasz

Moga ci sie nie podobac wypowiedzi innych,ale wiec ze ja w zachowaniu Rybqa od momentu jego stania sie modem nic nowego nie zauwazylem

Wniosek jest taki ze albo zadko bywasz na forum albo niedokladnie czytasz wypowiedzi innych :roll:
Waz slowa :roll:Po staniu sie modem zrobiles z siebie takiego zalosnego cwaniaka ze az mnie mdli.
Ostatnio zmieniony 06 października 2004, 16:09 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- gosciu_Muranista
- Juventino
ale o to właśnie chodzi w pracy reporterów , szukają tanich sensacji by ludzie mieli o czym czytac a on miał prace. Najpierw chwalą bo jest dobry a potem po nim jadą co jest denerwujące bo dowodzi to że ich wcześniejsze artykuły np.o alexie czy beckamie są nieprawdziwe skoro teraz twierdzą że oni są tacy fatalni. Ale zobaczcie jak ci zawodnicy odzyskają formę to znowu o nich będą mówić w samych superlatywach i tak w kółku żeby mieli co pisać a ludzie czytać. Tak czy owak brak wsparcia dla piłkarzy. Jeśli już to powinna być jakaś konstruktywna krytyka a nie pojazd po nich. Ale jest jak jest i tak napewno będzie nic się nie zmieni w mentalności reporterów.
- Rybeq
- Juventino
te mi umknely :>Czasami jest jedno slowo. Proponuje pociwiczyc podstawy matematyki, zakres szkoly podstawowaej, bo nie znasz jej widocznie wogole...
ale tlumacz to sobie jak chcesz :>
musisz domyslec sie gdzie mam te twoje uwagi :>Zalosne tak jak to co wypisujesz na forum.
swoja droga dlugo sie czailes z tym atakiem :> juz na chacie cos tam przebakiwales, a tu widze prawdziwa ofensywa :>
dziekuje. jestes super mod. co ja mowie! jestes najlepszy mod. chwala juveluckowi!3c
to juz nie moj problemWczesniej przebywalem tu duzo czesciej i nigdy nie spotkalem sie z tak glupimi i aragonacka wypowiedzia z twojej strony jakie widuje teraz
powiedzial juveluck :>Dobra rada z mojej strony, nie odpowiadaj juz na tego posta, bo z kazdym kolejnym pograzasz swoja osobe w coraz wiekszym bagnie
swoja droga zebys ty komus arogancje wypominal :> do czego to doszlo :>
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- BiancoNerri_
- Juventino
Nic nie zaczynam, stwierdzam tylko fakty.DjJuve pisze: A ty znow zaczynasz :roll: malo miales klotni??pozniej zniow bedziesz sie skarzyl kolega ze tutaj cie krzywdza :lol:
Wydaje mi się, że bardzo podlizujesz się adminom i mod. niepotrzebnie uciszając juveluck'a (a Rybeq jak zwykle dla ciebie święty)DjJuve pisze: juveluck radze sie troche opanowac zupelnie niepotrzebni sie spinasz
Ahh...co za wspaniały kolega. Pomaga w każdych sporach swojego przyjaciela Rybeq'a. To już nie pierwszy raz jesteś niepotrzebnie jego adwokatem.DjJuve pisze: Moga ci sie nie podobac wypowiedzi innych,ale wiec ze ja w zachowaniu Rybqa od momentu jego stania sie modem nic nowego nie zauwazylem
Wniosek jest taki ze albo zadko bywasz na forum albo niedokladnie czytasz wypowiedzi innych :roll:
- Desperado---ALEX
- Juventino
Rybeg nie mam takiej władzy jak Ty icTy masz w tym przewage ale piszesz bez sensu i zgrywasz cwaniaka i ja sie zgadzam w 100% z Juveluckiem jestes cwaniakiem i od tego momentu jak dostałeś modem nim jestes :!: :!: :!:
- Dionizos
- Juventino
Stwierdzajac 'fakty' mozesz zaczac klotnie. Trudne?? Ty i tak nie zrozumiesz. Ciagle mnie to zastanawia, co ty jeszcze robisz w towarzystwie ludzi inteligentnych??BiancoNerri_ pisze:Nic nie zaczynam, stwierdzam tylko fakty.DjJuve pisze: A ty znow zaczynasz :roll: malo miales klotni??pozniej zniow bedziesz sie skarzyl kolega ze tutaj cie krzywdza :lol:
Nie ty bedziezs decydowal co mu jest potrzebne do szczescia 8) .Wydaje mi się, że bardzo podlizujesz się adminom i mod. niepotrzebnie uciszając juveluck'a (a Rybeq jak zwykle dla ciebie święty)
Ja jednak sadze, ze on dokladnie przeczytal wypowiedzi rybeq. Nie sadze zeby moderator atakowal kogos nie zaznajamiajac sie wczesniej z tekstem.DjJuve pisze: Moga ci sie nie podobac wypowiedzi innych,ale wiec ze ja w zachowaniu Rybqa od momentu jego stania sie modem nic nowego nie zauwazylem
Koledzy sa od tego zeby sobie pomagac...Ahh...co za wspaniały kolega. Pomaga w każdych sporach swojego przyjaciela Rybeq'a. To już nie pierwszy raz jesteś niepotrzebnie jego adwokatem.
- Lypsky
- Juventino
Jak dla kogoBiancoNerri_ pisze: Nic nie zaczynam, stwierdzam tylko fakty.

Przypominam ze juveluck takze jest modem,wiec nie wiem w jaki sposob moglbym mu(i innym) sie podlizywac :lol:BiancoNerri_ pisze:Wydaje mi się, że bardzo podlizujesz się adminom i mod. niepotrzebnie uciszając juveluck'a (a Rybeq jak zwykle dla ciebie święty).
Rybeq nie swiety,pisze tylko jak jest
:lol: :lol: :lol:BiancoNerri_ pisze:Ahh...co za wspaniały kolega. Pomaga w każdych sporach swojego przyjaciela Rybeq'a. To już nie pierwszy raz jesteś niepotrzebnie jego adwokatem.
Czlowieku rozbrajasz mnie.
Juz niedawno ktos ci wspomnial co mysli o tobie wiekszosc forum ty nadal nie reagujesz,trudno wytlumacze ci to jeszcze raz romainsto 8)
Nie pomagam lecz pisze jak jest.
Od jego stania sie modem nie zauwazylem zmian w zachowaniu
Jestesmy kolegami fakt ale nie widze powiazania :roll:
(wielokrotnie ostro dyskutowalem z Rybqiem na temat Legii :twisted: )
Nie rozumiem o czym do mnie rozmawiasz romanisto 8) czy mowienie swojego zdania jest rownoznaczne z byciem adwokatem?? :?
Sam nie wiem :roll:Dionizos pisze: Ja jednak sadze, ze on dokladnie przeczytal wypowiedzi rybeq. Nie sadze zeby moderator atakowal kogos nie zaznajamiajac sie wczesniej z tekstem.
Wybuchlo to nagle a wiekszych powodow nie widze :roll:
w juvelucku musialo juz od dluzszego czasu sie cos gotowac
a nie bylo wczesniej zadnych oznak konfliktu

A zwykly user moze??Yari pisze: Przepraszam za offtopic , niech mnie jakiś admin ukarze

Na gg biczowanie

Ostatnio zmieniony 06 października 2004, 19:33 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
- BiancoNerri_
- Juventino
heh, w dobrym miejscu dałeś ta znaki zapytania. "w towarzystwie ludzi inteligentnych??" też się nad tym zastanawiam :-D (nie mówie o wszystkich)Dionizos pisze:Ciagle mnie to zastanawia, co ty jeszcze robisz w towarzystwie ludzi inteligentnych??
Pozostałe twoje wypowidzi skomentuje tak:
" Jak by to powidział Rybeq i DjJuve -słabe argumenty "
Wiem, że prawda czasami boli, ale ciebie śmieszy jak widze. Co za radosny człowiek.DjJuve pisze:Czlowieku rozbrajasz mnie.
Nie zmieniaj tematu, teraz mówimy o postawie Rybeq'a. Jak widzisz nie powiesiłem się przez to 8)DjJuve pisze:Juz niedawno ktos ci wspomnial co mysli o tobie ...
Dionizos i DjJuve naruszył 3f pkt. regulaminu. Jaka Mierdka? "Mysle ze nie ma co udawac". Sorry, ale ja was nie obrażam, widać właśnie jacy jesteście inteligentni
nie ty jestes lolku od pilnowania prawa i porzadku.
rybeq
Ostatnio zmieniony 06 października 2004, 20:32 przez BiancoNerri_, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dionizos
- Juventino
No ja nie mogeBiancoNerri_ pisze:heh, w dobrym miejscu dałeś ta znaki zapytania. "w towarzystwie ludzi inteligentnych??" też się nad tym zastanawiam :-D (nie mówie o wszystkich)Dionizos pisze:Ciagle mnie to zastanawia, co ty jeszcze robisz w towarzystwie ludzi inteligentnych??
Pozostałe twoje wypowidzi skomentuje tak:
" Jak by to powidział Rybeq i DjJuve -słabe argumenty "

W dobrym miejscu dalem znaki zapytania

A czy to jest argument? Ja po prostu stwierdzam, ze nie jestes od tego o czym piszesz... Ty naprawde jestes dziwny... i to mocno.Mierdka pisze:Nie ty bedziezs decydowal co mu jest potrzebne do szczescia .Dionizy pisze:Wydaje mi się, że bardzo podlizujesz się adminom i mod. niepotrzebnie uciszając juveluck'a (a Rybeq jak zwykle dla ciebie święty)
- Lypsky
- Juventino
Tak gdybys nie wiedzial to na koncu pytania daje sie taki znak ''?'' zwany znakiem zapytania :lol:BiancoNerri_ pisze: heh, w dobrym miejscu dałeś ta znaki zapytania. "w towarzystwie ludzi inteligentnych??"
Mam do ciebie prosbe:pomysl czasami :?BiancoNerri_ pisze:Wiem, że prawda czasami boli, ale ciebie śmieszy jak widze. Co za radosny człowiek.
Jak prawda??Co niby jest ta prawda??i co mialoby mnie zabolec??
Radosnym czlowiekiem jestem,to prawda
To dziwne 8)BiancoNerri_ pisze:Nie zmieniaj tematu, teraz mówimy o postawie Rybeq'a. Jak widzisz nie powiesiłem się przez to 8)
Mysle ze nie ma co udawac :lol:Dionizos pisze:No ja nie moge. Ty udajesz takiego kretyna? Powiedz szczerze...
To wiadomo nie od dzisiaj 8)Dionizy pisze: Ty naprawde jestes dziwny... i to mocno.
- ToMeK
- Juventino
W "sprzeczke" moderatorow,musi wkroczyc moderator
Mierda i inni,ktorzy nie pisza na temat tego topicu :> Nie ma tu juz zadnego posta niezwiazanego z tym tematem :> Kazdy inny bedzie usuwany,badz karany - w zaleznosci kto go napisze :>
Tyle 8)
Już jeden wkroczył
Stane u Twego boku lancelocie Tomku
Yari

Mierda i inni,ktorzy nie pisza na temat tego topicu :> Nie ma tu juz zadnego posta niezwiazanego z tym tematem :> Kazdy inny bedzie usuwany,badz karany - w zaleznosci kto go napisze :>
Tyle 8)
Już jeden wkroczył

Yari