Juventus - Messina 2-1

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2004, 09:24

A więc Myślę że Mecz potoczy się tak : Po Pierwszych 20 Minutach oba zespoły będą toczyć zarzartą walkę w środku Pola Kilka Minut Później Juventus strzeli gola jednak Messina szybko wyrówna Do Konca 1 Połowy obydwa zespoły będą próbowały kontratakuw i szukani 2 gola jednak zejdą do szatni z wynikiem remisowym . gdzieś do 60 Minuty Juventus będzie bardzo mocno Cisnął i zostanie to udokumentowane golem. Walenie głowa w Mur Messiny do około 80 minut nie przyniesie efektów ostatecznie to Juventus w ostatnich 5 minutach postawi kropkę nad I wynik zakończy się wynikiem 3-1 dla Juve

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2004, 13:39

to bedzie mecz w ktorym odrodzi się Zalayeta i udowodni że nietrzeba nam już nowych napastników mam nadzieje że Kapo też sobie zagra :wink: będzie cięzko ale DAMY RADĘ

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2004, 14:32

No coz gdyby tyle nie romansowal to by bylo wszystko w pozadku:] a tak na powaznie to wielka szkoda bo zlamane zebro czy tam pekniete bardzo bli i nie pytajcie skad wiem ! Mam nadzije ze szybko sie wyleczy i bendzie wszystko w pozadku!! Beskham to bardzo dobry zawodnik i niehc mu sie wiedzie jak najlepeij !!!!

Chyba coś Ci sie tematy pomieszały... :roll: :?

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2004, 14:36

To bedzie wazny sprawdzian przed meczem w LM z Bayernem !!!!! Jestem ciekaw jak poradzi sobie Kapo z Ibrahimoviciem w ataku, bo chyba on wystapi w tym meczu. To wazny mecz bo jak wygramy to mamy szanse uciec rywalom..... ale nie bedzie latwo. Stawiam na 2:1 dla Juve !!!

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2004, 15:00

ForzaJuve pisze:Ten mecz wedlug programu stacji canal+ pojdzie w sobote na zywo o 20.30.Dla posiadaczy dekoderow c+ jest to swietna wiadomosc i kolejna okazja na zobaczenie Juve na zywo w telewizji.Wielkie brawa dla canal+.
:D :D :D Canal + gratulujemy... SERIE A :D :D :D

A co do meczu to musimy go wygrac aby uciec rywalom :!: Mam nadzieje ze Capello wposci w drugiej polowie Alexa i ten strzeli bramke :!: Ciekaw jestem jak bedzie sie prezentowal nasz atak-przeciez Kapo jeszcze nie gral!! Moze byc naprawde ciezko Ale damy rade :!: :!:
FORZA JUVE :!: :!:

Obrazek
seba

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2004, 16:19

Mimo że Messina sprawuje się bardzo dobrze, jak do tej pory w lidze włoskiej, to i tak myślę że będzie 2:0 dla JUVE (bramki strzelą Zlatan i Nedved tak mi się wydaje :lol: )

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2004, 17:34

darel pisze:To powinien byc najtrudniejszy z dotychczasowych meczów. Messina dotychczas gra wspaniale. Zwyciestwa z Romą i Milanem mówia same za siebie.
Moze i tak, ale Roma i Milan to nie Juve :-) Obstawiam 2-1 dla bianconerich.Pozdr.

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2004, 15:09

Ciekawy mecz, bo i stawka jest bardzo wysoka. Messina, objawienie tego sezonu, to zespół nieobliczalny i tym najbardziej się przejmuję :roll: Trudno cokolwiek wywnioskować, martwi brak najskuteczniejszego napastnika ( Trezegol ). Taki ważny mecz, a jego niestety nie zobaczymy na murawie :( Oby to nie wpłynęło na poziom gry naszego zespołu, chociaż Capello pewnie szykuje jakiś sposób na pokonanie rywali. Nie mogę się doczekać, będzie na pewno emocjonująco 8)

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2004, 16:48

myślę, że mimo iż Messina jest wiceliderem Serie A, to pokażemy im miejsce w szyku. Obstawiam wynik 3:0. Martwię się o jedno: piłkarze mogą już koncentrować się na meczu z Bayernem i mogą zlekceważyć Messinę. Ale myślę, że Ibrahimovic i Nedved podciągną zespół i nie damy się beniaminkowi. Po cichy liczę na talent Zalayety :wink:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2004, 19:38

Będzie to trudny mecz. Messina nie jest już uznawana jako dostarczyciel punktów. Stała się rewelacją Serie A i naprawdę groźnym rywalem.
Oczywiście ,że przypomina Chievo ,a z klubem z Werony w ich pierwszym sensacyjnym sezonie mieliśmy nie lada potyczkę. Mówiło się nawet o tym ,że sędzia nam pomógł.
Mimo kłopotów kadrowych myślę ,że i tak nadal dysponujemy dużą siłą ognia Przekona się tego wicelider Serie A. Myślę ,że do połowy meczu będzie bardzo ciężko ,możemy nawet przegrywać ,a później będzie jakiś zwrot akcji. Oczywiście chciałbym się mylić i wiedzieć ,że cały mecz potoczy się gładko i Juve wygra 4:0 ,sprowadzając do zimnej wody Messinę.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 10:09

No więc wreszcie dziś wracamy do emocji związanych z meczami JUVE :twisted: Już sie za tym stęskniłem.
Czekaja nas 2 ciężkie spotkania w przeciągu 4 dni. Do tego nasza linia ataku jest ograniczona wręcz do minimum :? Dziś zapewne od 1 minuty wybiegną Zlatan i Zala, pierwszy raz zagrają u swojego boku. Mimo, iż mam pewne oboawy co do spotkania, to ciąż w podświadomości mam to, że Messina to beniaminek. Czuję respekt do rywala, niemniej jednak mieli więcej szczęścia niż umiejętności zdobywając tyle pkt. Dziś czeka ich największy sprawdzian :twisted:

Na meczyk idę prawdopodobnie do baru, to trzeba zobaczyć :twisted:

Forza JUVENTUS :!:

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 17:49

Do meczu zostalu juz niewiele czasu. Musze przyznac, ze boje sie tego meczu i obawiam sie o wynik spotkania. Przed sezonem nikt nawet nie przejmowal sie ta kolejka, bo kazdy myslal, ze pewne 3 pkt :? Teraz jednak jest calkiem inaczej. Rewelacyjna druzyna Messiny moze sprawic nam problemy. Mowi sie o klopotach kadrowych, a tymczasem najprawdopodobniej Zalayeta bedzie tylko zawodnikiem z II skladu, ktory bedzie musial grac. Dobrze by bylo jakby strzelil gola tak jak w meczu z Udinese, kiedy wszedl z przymusu. Juve bedzie mialo przewage wlasnego boiska i mysle, ze wygraja 1-0, lub 2-0. Strzelec pierwszej bramki? Emerson.

eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 19:01

Ja optymistycznie jak zawsze stawiam na 3:1 Zalayetta zniszczy Messine :) Będzie szansa żeby w trudnych warunkach zobaczeć Zlatana. Oliviera sobie poszaleje. Będzie dobrze :)

Obrazek
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 22:28

Bravo JUVE !!!! Koljne 3 pkt. w naszym dorobku. Dobrze, że mecz na szczycie zakończył się zwyciestwem. 16pkt. - Wspaniale !!!!
FORZA JUVE

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2004, 22:34

Juventus zanotował kolejne zwycięstwo wygrywając na własnym stadionie z Messiną 2-1 po bramkach Zalayeaty i Nedveda,dla gości gola zdobył Zampagnia.Mecz nie stał na najwyższym poziomie;Messina grała mało odwarznie,a Juventus starał się wygrać jak najmniejszym nakładem sił.Aktywnym piłkarzem był bez wątpienia strzelec pierwszej bramki czyli Zalayeata,choć zmarnował w drugiej połowie znakomitą sytuacje.Nieco gorzej wypadł Ibrahimovic,który był niewidoczny,ale mimo ogólnej słabszej gry zaliczył asyste przy golu Nedveda.Martwi postawa fanów Juve,którzy mimo obnoiżki ceny biletów o połowe nie wypełnili stadionu do końca,a w wielu momentach meczu byli zagłuszeni przez liczną grupe fanów Messiny.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Zablokowany