Juventus - Perugia (Serie A)
- Mane
- Juventino
Tylko jest male ale, to wtedy Juve byl zdecydowanym faworytem, natomiast teraz, czy Juve zdobedzie w sobote Scudetto, czy nie to i tak wszyscy stawiaja na awans Realu, wszyscy ... oczywiscie poza namiMedi pisze:No, dobra to teraz ja...
pewnie sie zdziwicie ale ja wolałabym odlożyć świętowanie o tydzień.
Po pierwsze obawiam sie dekoncentracji, o ile dobrze pamiętam to tak przegraliśmy ostatni finał w LM ( mecz po zdobyciu scudetto :? ).
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to chłodzimi piwka chłopaki i dziewczyny, oby. Już jutro Perugia i to może być kolejna data jak napisał Martin, która przejdzie do histori. Myślę, że zawodnicy bardzo sie przyłożą do tego meczu i pewnie zdobedą 2 z rzędu scudetto! Chę by JUVe pokjazało, że niemusi czekać do ostanirj kolejki by wygrać tylko zrobi to 2 przed
Forza JUVE! No to jutro bijemy rekord na czacie :!: Spokojnie liczę na ,,100'' 8) ale to będzie dzień
---------------------->JUVE PROSIMY O 27 SCUDETTO :!: <-------------------
---------------------->JUVE PROSIMY O 27 SCUDETTO :!: <-------------------

- Slim
- Juventino
YoUri` pisze:Kurde a mi sie zmienilo bo w ta sobote jade do Wroclawia na komunie i nie bede mial jak swietowac !!! Chopaki ! przelozcie to o jeden tydzien![]()
![]()
Nie da rady stary nie da rady ;-) Fani sa spragnieni zwycieztwa

- KRISTO JUVE
- Juventino
ja obstawiam że Juve wygra 2 : 1 z Perugią , i będziemy już dzisiaj swiętować 27 scudetto :-D :-D