Udinese Calcio 0-1 Juventus Turyn
- Raffikki87
- Juventino
Juve po zaciętym meczu wygra a prezent urodzinowy sprawi sobie Zlatan ,bo Zlatan jutro obchodzi swoje 23 urodziny.
Udinese - Juventus 0 - 1 (0 - 0)
Ibrahimovic 55"
Udinese - Juventus 0 - 1 (0 - 0)
Ibrahimovic 55"
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Bugaj
- Juventino
Mecz będzie dosyć trudny bo to że Udinese jest trudnym przeciwnikiem dla czołowych zespołów Serie A wie chyba każdy, a my zagramy bez Alexa i najprawdopodobniej Cannavaro
Jednak Udine ma także swoje kłopoty(brak Jankula, a także może zabraknąć lekko kontuzjowanego Pizzaro). Stawiam jednak na 2:0 dla nas 

- Gieri
- Milanista
- Bany_DG
- Juventino
Proszę prosze milaniste zdziera zazdrość 8) długo czekałem na ten momentGieri pisze:wg mnie bedzie remis a to dlatego ze nie zycze juve zle a sadze ma dosc wygranych
- Wojtom
- Juventino
Kolejny mecz bez Alexa... Tym razem nie bedzie Go dluzszy czas. :?
Juventus jest w dobrej formie i ma kim grac, Jankulovski nie zagra w Udinese, a szkoda bo moglby pokazac co potrafi 8)
Licze na zwyciestwo Juventusu, najlepiej bez straconej bramki.
Muszą wygrać to spotkanie, aby utrzymac pozycje i nadal odchodzic powoli od rywali.
Mysle ze bedzie 2-0 lub 3-1 choc wolalbym tą pierwsza wersje. 8)

Juventus jest w dobrej formie i ma kim grac, Jankulovski nie zagra w Udinese, a szkoda bo moglby pokazac co potrafi 8)
Licze na zwyciestwo Juventusu, najlepiej bez straconej bramki.
Muszą wygrać to spotkanie, aby utrzymac pozycje i nadal odchodzic powoli od rywali.
Mysle ze bedzie 2-0 lub 3-1 choc wolalbym tą pierwsza wersje. 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Juventinha
- Qualità Juventina
udine ..trudny przeciwnik,bo ktory jest teraz latwy:) ale my sobie poradzimy choc mecze z udinese czasem sprawialy nam sporo klopotow.czekamy przede wszystkim na 3 punkty i powiekszenie przewagi w tabeli. bo lidera mamy i juz go nie oddamy:)
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
no nie wiemc czy będzie super łatwo. Ale nie ma co płakać liczymy na zwycięstwo już dw punktu stracone czyli limit na ten sezon wyczerpany :twisted: :twisted: :twisted:
No to chłpaki nie ma co się teraz zastanawiać trzeba wygrać :twisted:
No i tym razem nie mogępowiedzieć że liczę na bramkę Del Piercia
No to Zlatan i Zlatan a niech ma dwie se szczeli;)
No to chłpaki nie ma co się teraz zastanawiać trzeba wygrać :twisted:
No i tym razem nie mogępowiedzieć że liczę na bramkę Del Piercia

No to Zlatan i Zlatan a niech ma dwie se szczeli;)
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BIANCONERI
- Juventino
Wygląda na to,że po bardzo udanym początku sezonu nasi piłkarze nieco spuścili z tonu i grają nie aż tak efektownie.Liczą się jednak wyniki a dzis udało się nam wygrać z Udinese na wyjeździe.Bramke strzelił grający w tym sezonie po raz pierwszy Zalayeata.Zawodnik ten już w meczach przedsezonowych spisywał się dobrze i często strzelał gole.Pozostaje nam oczekiwać na kolejne spotkania.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Udinese to bardzo solidna ekipa i zwycięstwo na ich boisku jest sporym sukcesem. Stawiałem na wynik 0-1 dla nas i sprawdziło mi się
bardzo się ciesze ze zwycięstwa i z bramki Zalayety. Może Marcelo wkońcu udowodni swoją wartość i potrzela dla nas jeszcze troche bramek
SOLO JUVE !

- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
No udało się!! Wywieźliśmy 3pkt z trudnego terenu, co cieszy - z tego co słuchałem na czacie to Juve grało dobrze, a i Udine niczego sobie więc mecz był wyrównany. Jadnak to my stworzyliśmy więcej okazji i wygrał lepszy
(thx to Martin). Jakby troche poprawić skutecznośc i współczynnik szczęścia (^^) to byłoby wyżej. Ale spoko, 3pkt są, prowadzimy w tabeli i git
.
FORZA JUVE!

FORZA JUVE!
- Cross
- Juventino
No i super .Kolejne 3 pkt na wyjeździe ! Jak przebudują Delle Alpi tak ,żeby był to stadion z duszą to nam nikt nie podskoczy hehe. A poważnie : Fajnie że są 3 pkt,ale teraz najtrudniejszy z dotychczasowych sprawdzianów w lidze przed nami .Mecz z Messina u siebie. Jeśli byśmy wygrali to odskoczymy im na 5 pkt i milanowi -jeśli wygra na 4 pkt.